domargo 09.03.06, 18:25 czy od kosmetyków z listy otrzymanej po szkoleniu jest jeszcze jakis upust czy traktowane są jak z netto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiucha01 Re: po szkoleniu 09.03.06, 20:29 Nie ma upustu od tych produktów, zauważ więc, że niektóre z nich kupując po cenie katalogowej i odliczając od nich opust będą miały cenę podobną do tej na liście..lub niższą (zależy jaki opust). Zwłaszcza jeśli chodzi o te pojedyncze produkty (zestawów nie analizowałam). Ja sie na nic nie skusiłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kaamilkaa Re: po szkoleniu 09.03.06, 20:31 Kosmetyki te traktowane są jako netto i od ich ceny nie odlicza się upustu. Odpowiedz Link
renula2 Re: po szkoleniu 09.03.06, 22:11 a czy te produkty wliczają się do wymaganej wartości zamówienia w programie "Twój pewny start"? pozdrawiam,renata z Legnicy Odpowiedz Link
agniesia_f1 Re: po szkoleniu 10.03.06, 08:19 ja mam wypracowany opust 30% więc te ceny nie powaliły mnie na kolana. Zdecydowałam sie jedynie na antycelulitowy i teraz kupię męskie Perceive dla męża ponieważ bardzo je lubi a one rzadko są w katalogu. Myśle, że warto kupić zestawy Anew, nad resztą sie nia zastanawiałam Odpowiedz Link
dotqa Re: po szkoleniu 11.05.06, 10:35 a czy te produkty wliczają się do podstawy upustu i wartości zamówienie? 9 tak jak np. katalogi... Odpowiedz Link