Dodaj do ulubionych

oferta netto i demo 7

30.04.06, 19:53
czy ktoś może przesłać mi ofertę netto i demo 7 na j.gugala@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • anastazja1923 Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 09:42
      jesli ktos posiada to i ja poprosze...anastazja1923@wp.pl
    • malajca Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 10:12
      hm z tego co sie orientuje to demo juz bylo kilka arzy tutaj opisywane i chyba
      jest na nieoficjalnej stronie, a netto chyba do 7 nie ma uncertain. ale moge sie mylic
      • jr.firma Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 10:24
        JA MAM ALE NIE DAM. DO CHOLERY TO JEST FORUM OGÓLNE....jeżeli nie macie
        tajemnic to na pewno jesteście zwolleniczkami kupowania na allegro.... uncertain
        • jr.firma Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 10:25
          napiszcie jeszcze ile zarabiacie jakie macie upusty....i wogóle ...ceny
          probek... wszystko.... po co to ma byc tajemnica uncertain
          • gabi683 Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 11:46
            Wpisałm okręg miasto imie moja kordynatorke i co do tej pory niemoge wejśc do
            forum zamknietego dla konsultantek .Bez sęsu i wcale sie nie dziwieze
            dziewczyny tu pytają .Od mojego zgłoszenia minelo trzy dnisad
            • fresa_82 Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 11:50
              Ja wpisałm już chyba tydzień temu i też nadal nie mogę wejść sad((
            • aniarudi83 Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 12:25
              Jeśli starałas się zapisać na forum sister52 to na pewno Ci się nie uda. Wielokrotnie dziewczyny pisały, że sister52 od jakiegoś czasu się nie odzywa- ma jakieś problemy zdrowotne czy coś w tym stylu.
              Ale na to forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36027&t=1145391269773 powinnyście się dotać w miare bez problemów. Czasami trzeba poczekać- to oczywiste, że Kuba nie siedzi 24 h na dobę przed komputerem, a tylko wtedy kiedy może. Zawsze możńa jeszcze napisać do niego maila na gazetowego...
        • katalogavon Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 12:02
          wbrew temu, co sugerujesz nie-konsultantki wcale nie usychają z pragnienia
          poznania "tajemnic" konsultantek.

Ja np. nawet za bardzo nie interesuję się tym co będzie w nowym katalogu.
          Dlatego zdarzyło się kiedyś nawet, że przez pomyłkę wrzuciłam na stronę zamiast
          nowego stary katalog - po prostu nawet nie popatrzyłam co w nim jest.

> JA MAM ALE NIE DAM. DO CHOLERY TO JEST FORUM OGÓLNE....jeżeli nie macie
          > tajemnic to na pewno jesteście zwolleniczkami kupowania na allegro.... uncertain

nie zauważyłam na Twoim forum jakiejś wymiany plików, zresztą ogólnie ruch jest
          tam bardzo niewielki...

myślałby kto, że masz DSP ;>
          • gabi683 Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 12:10
            No to widze ze nie jestm osamotniona wink
    • gabi683 Re: oferta netto i demo 7 01.05.06, 19:11
      I zobaczymy moze w tm forum dla konsultantek sie dostanesmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka