hypnozis Warszawa Wesoła i okolice 25.03.12, 22:29 Witam. Jestem konsultantką na terenie Wesołej, Sulejówka, Starej Miłosnej, Halinowa, Okuniewa i okolic. Dojeżdżam również na Pragę Południe, Mokotów i Ursynów. Dla stałych Klientek rabaty nawet do 15%, oferty specjalne niedostępne w regularnej sprzedaży, gratisy i próbki. Katalog i kosmetyki wprost do domu! Zapraszam, Magda 504799943 www.avon-konsultantka.com.pl Odpowiedz Link
kleptomanka.serc Re: Warszawa Wesoła i okolice 25.08.13, 11:35 Witam, proszę o kontakt avon.ori.stolica@o2.pl pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
m.avon Re: Wizytówki konsutantek 30.03.12, 23:04 Cześć! Mam na imię Monika i szukam konsultantek Avon z Bydgoszczy. Jednak, na początek zapraszam wszystkie osoby niepewne na spotkanie. Zobaczycie możliwości, korzyści i prezenty jakie możecie zyskać. Każda z was po spotkaniu otrzyma aktualny katalog i będzie miała możliwość zapisania się. Osoby chętne na spotkanie proszę o kontakt avon.moni@wp.pl po zebraniu kilkuosobowej grupy wyznaczymy spotkanie. Do niczego Cię to nie zobowiązuje więc nie będę się rozpisywac ile to zyskać możesz tylko zaproszę na spotkanie, gdzie sama zdecydujesz. Jeśli jesteś chetna od razu również pisz wtedy spotkanie odbędzie się prędzej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.avon bydgoszcz 30.03.12, 23:15 Cześć! Mam na imię Monika i zachęcam do spotkania że mną i moja Liderka Kasia która jest w Klubie róży od kilku lat jest w złotej strefie i chętnie pomaga. Dzięki niej i mojej pracy jestem tu gdzie jestem i osiagam sukcesy. Zapraszam na spotkanie, gdzie dowiecie się o możliwościach Avon o tym co zrobić by zarobić jak zdobyć klientki, jak awansować. Nie ma nic za darmo i żeby zarobić w Avon trzeba się postarać ale to jest realne ! Jeśli jesteś zdecydowana od razu na podpisanie umowy pisz avon.moni@wp.pl jeśli nie napisz że jesteś chetna na spotkanie, nic nie tracisz i do niczego to nie zobowiązuje otrzymasz aktualny katalog może jednak warto? Po uzyskaniu kilku Pań lub Pań i Panów napiszemy gdzie i o której się spotkamy tak aby każdemu pasowało. Odpowiedz Link
hiacyntka82 Re: Wizytówki konsutantek 21.04.12, 08:30 Serdecznie zapraszam do zamawiania kosmetyków AVON. Jestem konsultantką z Krakowa (Wola Duchacka). Sylwia e-mail: sylwia-hiacynta@o2.pl gg 7254219 tel.696-971-267 Odpowiedz Link
hiacyntka82 KRAKÓW_WOLA DUCHACKA_KONSULTANTKA AVON 21.04.12, 09:06 Serdecznie zapraszam do zamawiania kosmetyków AVON. Jestem konsultantką z Krakowa (Wola Duchacka). Sylwia e-mail: sylwia-hiacynta@o2.pl gg 7254219 tel.696-971-267 Odpowiedz Link
truskawe3ka Pruszków i okolice :) 23.04.12, 15:55 Witam serdecznie! Szukasz konsultantki na której mozesz polegać? Z którą zawsze się dogadasz, a dodatkowo, która zaskoczy Cię nowymi niepowtarzalnymi promocjami (prezenty, próbki) Zapraszam do kontaktu!!! Karolina pruszkow.avon@interia.pl Odpowiedz Link
kleptomanka.serc Re: Pruszków i okolice :) 25.08.13, 11:35 Witam, proszę o kontakt avon.ori.stolica@o2.pl pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
anika2222 Re: Wizytówki konsutantek 05.05.12, 13:34 ZAPRASZAM do obejrzenia katalogu i zamówienia u mnie lub zapisania się do firmy MARIZA-www.mariza.com.pl lub FM GROUP-www.perfumy.fm albo do AROMA GROUP-www.anika2222.aromagroup.pl Anna.K GG -8861243 Odpowiedz Link
jijr0 warszawa marki ząbki zielonka okolice 06.05.12, 01:13 KOSMETYKI AVON JEŚLI SĄ PANIE/PANOWIE ZAINTERESOWANI KOSMETYKAMI AVON TO ZAPRSZAM DO KONTAKTU ZE MNĄ. PRODUKTY Z DOWOZEM DO DOMU(LUB ODBIOREM W UMÓWIONYM MIEJSCU) ORAZ RABATAMI. A DLA STAŁYCH KLIENTÓW GRATISY . MOŻLIWOŚĆ ZŁOŻENIA ZAMÓWIENIA TELEFONICZNIE ORAZ MAILOWO. KAŻDY KATALOG W FORMIE PAPIEROWEJ LUB ELEKTRONICZNEJ. SERDECZNIE ZAPRASZAM! Telefon:691038530(mogą Państwo dzwonić lub wysłać sms-a, w razie nie odebrania telefonu oddzwonię) Mail: avonkosmetyki@op.pl (szybka odpowiedź) Odpowiedz Link
22lh2o Re: warszawa marki ząbki zielonka okolice 29.08.12, 10:24 Nie polecam!! Nie przyjmuje zwrotów (bo będzie ją to za dużo kosztować!!) a jak już przyjmie zrywa współpracę! Odpowiedz Link
kleptomanka.serc Re: warszawa marki ząbki zielonka okolice 25.08.13, 11:35 Witam, proszę o kontakt avon.ori.stolica@o2.pl pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
avon.kons Warszawa: Gocław, Praga, Centrum 30.05.12, 12:11 Witam Jeśli jesteś zainteresowana/y kosmetykami AVON a nie masz swojej konsultantki to serdecznie zapraszam smile Kosmetyki nawet do 10-15%% taniej niż w katalogu! Tereny Pragi Południe, Pragi Północ, Centrum i inne smile Napisz na adres: avon.kons@onet.pl Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
kleptomanka.serc Re: Warszawa: Gocław, Praga, Centrum 25.08.13, 11:34 Witam, proszę o kontakt avon.ori.stolica@o2.pl pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
ppaaoollaa Rzeszów i okolice 30.07.12, 19:48 Cześć! Jesteś z Rzeszowa lub okolic? Lubisz kosmetyki? Chciałabyś dorobić parę złotych? Jeśli na wszystkie pytania odpowiedziałaś twierdząco, zapraszam do współpracy. Jeśli ją podejmiesz, zostaniesz konsultantką AVON, która ma zawsze dostęp do najświeższych produktów z katalogu AVON w bardzo atrakcyjnych cenach – specjalnie dla konsultantek. Zamawiaj kosmetyki dla znajomych, rodziny lub dla siebie, a za wszystko zapłacisz nawet do 40% mniej – tak, dokładnie tyle może wynosić upust na wszystkie produkty z oferty AVON! Sama decydujesz ile upustu możesz zaoferować swoim Klientkom, bo od tego zależy Twój zarobek - im więcej masz klientek, tym więcej zamówionych kosmetyków i tym więcej pieniążków, które zostają w Twojej kieszeni! I pamiętaj, to nic nie kosztuje! Zostając konsultantką nie wpłacasz żadnej opłaty wpisowej. Masz szanse nawiązać nowe znajomości i przyjaźnie oraz poszerzyć swoją wiedzę na temat pielęgnacji i makijażu. Oczywiście lista korzyści płynących z współpracy z Avon jest długa, ponieważ gdyby dodać do tego odroczony termin zapłaty za zakupione produkty (do 3 tygodni, czyli nic nie musisz zakładać ani płacić z góry), prezenty i atrakcyjne oferty w ramach programu dla nowych Konsultantek, nagrody i opusty w specjalnych ofertach promocyjnych - jest to wystarczająca zachęta do rozpoczęcia współpracy z Avon. Zainteresowana? Napisz do mnie na GG: 4700297 lub e-mail: ppaoollaa1993@op.pl. Umówimy się na spotkanie w dogodnym terminie, na którym udzielę Ci odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. Serdecznie zapraszam! Paulina Odpowiedz Link
jama-jek Poznań i okolice + cały kraj 17.08.12, 15:09 Witam, Jeśli chcesz zostać konsultantką Avon zapraszam na moją stronę moje-kosmetyki.eu Tam dowiesz się wszystkiego. Zapraszam do współpracy. Jeśli szukasz konsultantki z Poznania (Piątkowo/Naramowice) napisz do mnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
22lh2o Poszukuję Konsultantki Avon! Warszawa 19.10.12, 11:08 Witam, Właśnie opuściła mnie moja dotychczasowa konsultantka (nie uprzedzając mnie wczesniej) dlatego w związku z tym poszukuję NOWEJ która da mi dostęp do oferty netto i demo. Pracuję na Bielanach (Chomiczówka) a Mieszkam na Mokotowie (Sielce). Interesują mnie te okolice ale nie jest to warunkiem koniecznym. Kontakt na adres 22lh2o@gazeta.pl Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
nati.027 Ostrołęka, Ostrów Mazowiecka, Wyszków i okolice 27.10.12, 21:48 Poszukuję chętnych osób na konsultantki Odpowiedz Link
nati.027 Inowrocław, Toruń,Bydgoszcz i okolice 27.10.12, 21:49 Poszukuję osób chętnych na konsultantki Odpowiedz Link
angelika_991 Piekary Śląskie, Bytom i okolice!! 31.12.12, 15:27 Zapraszam wszystkie chętne osoby do nawiązania kontaktu i składania zamówień. Zapewniam jak najszybszą realizację zamówień Dla stałych klientów wiele promocji i obniżek GG: 5881975 Odpowiedz Link
angelika_991 Re: Wizytówki konsutantek 01.01.13, 16:26 Jestem konsultantką Avon i Oriflame gg 5881975 Gdyby ktoś chciał coś zamówić (Piekary Śląskie, Bytom i okolice) to zapraszam Avon ma dużo promocji a w Oriflame ja dodatkowo oferuję wiele obniżek , promocji itp np. -20% na wszystkie wody toaletowe, -13% na cały asortyment, przy zakupie konkretnego produktu drugi wybrazy przez Ciebie 15% taniej itd. zależy od katalogu Odpowiedz Link
margo205 Elbląg - Chętne osoby na konsultantki. 03.01.13, 18:50 Zostań Konsultantką Avon! Zapisz się i korzystaj z przywilejów! AVON to marka, której nie trzeba przedstawiać, szeroka gama produktów i zróżnicowane ceny zapewnią Ci wielu klientów. Otwórz przed sobą nowe możliwości – dołącz do nas. Wiek i wykształcenie nie ma znaczenia. Zapewniamy: • wpisowe 0 zł, • możliwość zakończenia współpracy w dowolnym momencie bez żadnych konsekwencji, • wygodny sposób składania zamówień przez Internet, • bezpłatna, cotygodniowa dostawa do domu, • płatność za kosmetyki dopiero po 2 tygodniach od otrzymania paczki, • zarobek do 40% zebranego zamówienia, • prezenty dla nowych osób, • profesjonalne szkolenia kosmetyczne (w tym nauka makijażu), • nowości kosmetyczne, • prezenty i atrakcyjne oferty w ramach specjalnych programów dla nowych konsultantek, • dla ambitnych możliwość awansu - stanowisko Lidera. Dla nowych i odnawiających umowy Konsultantek wspaniały program Twój Pewny Start. Zapraszam do współpracy. Przyjmuję również zamówienia, odpowiadam na sms. Kontakt: 602 244 760, mail: sylwia_elblag@wp.pl Odpowiedz Link
konsultantka23 Kraków i powiat suski 14.01.13, 14:47 KONSULTANTKA ZNANYCH I DOBRYCH FIRM KOSMETYCZNYCH : m.in. AVON POSZUKUJE KLIENTEK I KLIENTÓW JEŻELI CHCESZ UŻYWAĆ DOBRYCH I SPRAWDZONYCH KOSMETYKÓW TO NAPISZ DO MNIE DORADZAM , POKAZUJE PRÓBKI PERFUM I KATALOGI , DAJE RABATY I GRATISY ZAMAWIAM , I DOSTARCZAM KOSMETYKI DO KLIENTKI / KLIENTA JESTEŚ ZAINTERESOWANA / ZAINTERESOWANY ? NAPISZ MAILA LUB SMSKA TEL. 883 - 569 - 533 E-MAIL. angelique432@wp.pl NAPISZ NAPRAWDE WARTO ANGELIKA W. Kraków i powiat suski ( Sucha Beskidzka , Maków Podhalański , Osielec , Juszczyn , Kojszówka , Białka , Wieprzec , itd. ) Odpowiedz Link
eemiilia1 Re: Wizytówki konsutantek 16.01.13, 23:20 Witam Jestem konsultantką firmy AVON. Jeśli jesteś zainteresowana/ny zapraszam do współpracy. Osoby z Przyszowic, Knurowa, Zabrza, Gliwic i okolic zapraszam na spotkanie, dostarczę najnowszy katalog, pokażę próbki, odpowiem na pytania i pomogę w doborze odpowiedniego kosmetyku. Do każdego zamówienia mały gratis (w zależności od wielkości zamówienia - próbki lub czasem pełnowymiarowy produkt albo prezencik). Atrakcyjne rabaty. Istnieje możliwość zamówienia przez internet przy minimalnej opłacie za przesyłkę, przy dużym zamówieniu przesyłka gratis ! Zamówienia można składać przez e-katalog katalog.avonpolska.pl/EmiliaMac , mailowo emilia.avon@onet.pl, lub tel 798523956. Odpowiedz Link
kop-is Re: Wizytówki konsutantek 28.01.13, 19:09 Konsultant AVON. Teren Kęty, Hecznarowice i okolice Okręg: 208 Zawsze najnowszy katalog na stronie: AKTUALNY KATALOG AVON ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY CHCESZ ZOSTAĆ STAŁYM KLIENTEM AVON I MIEĆ MOŻLIWOŚĆ ROBIENIA ZAKUPÓW PRZEZ INTERNET NAPISZ DO MNIE: e-mail: kopis@onet.eu GG: 2589070 Pozdrawiam Andrzej K. Odpowiedz Link
dania2407 Re: Wizytówki konsutantek 28.01.13, 22:17 Łańcut i okolice - zapraszam do zamawiania. Katalog poniżej: www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html. Odpowiedz Link
dania2407 Re: Wizytówki konsutantek 28.01.13, 22:18 Łańcut i okolice - zapraszam do zamawiania. Katalog poniżej: www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html. Odpowiedz Link
dania2407 Wizytówki konsutantek: ŁAŃCUT 28.01.13, 22:24 dania2407 napisała: > Łańcut i okolice - zapraszam do zamawiania. Katalog pon > iżej: > > www.avonpolska.pl/ebrochure/ebrochure.html. KONTAKT e-mail: ania878@hotmail.com dania2407@gazeta.pl dania2407@gmail.com gg: 5909367 Odpowiedz Link
kop-is Re: Wizytówki konsutantek: ŁAŃCUT 15.02.13, 14:58 KONSULTANT AVON Teren Kęty, Hecznarowice i okolice. Okręg: 208. Zawsze najnowszy katalog na stronie: AKTUALNY KATALOG AVON katalog.avonpolska.pl/kopis kolczykipl.prv.pl ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY CHCESZ ZOSTAĆ STAŁYM KLIENTEM AVON I MIEĆ MOŻLIWOŚĆ ROBIENIA ZAKUPÓW PRZEZ INTERNET NAPISZ DO MNIE: e-mail: kopis@onet.eu GG: 2589070 tel.: 606-48-66-94 Pozdrawiam Andrzej K. Odpowiedz Link
12magdalena12 Warszawa-Mińsk Mazowiecki i okolice 02.03.13, 09:49 Witam, jestem konsultantką i liderką sprzedaży z okolic Mińska Mazowieckiego. Często bywam też w Warszawie. Chętnie doradzę w sprawie kosmetyków, pomogę wybrać odpowiedni kolor lub powiem jak rozpocząć własną karierę z Avon. Klientki oraz osoby zainteresowane stanowiskiem konsultantki lub lidera zapraszam do kontaktu. mój wirtualny katalog katalog.avonpolska.pl/magdalena-kloszewska Odpowiedz Link
magentka Warszawa 02.03.13, 13:38 Marzena - Praga, Wawer, Centrum, Mokotów, Ursynów, Stegny, Sadyba magentka@gazeta.pl Zapraszam Odpowiedz Link
avon_konsultantka Swarzędz, Poznań, Luboń, Kostrzyn, Koziegłowy 19.03.13, 22:42 Witam Serdecznie! Jestem liderem sprzedaży i Konsultantką Avon ze Swarzędza. Możesz zamówić u mnie kosmetyki Avon z dowozem do domu. Obsługuję Swarzędz, Poznań i okolice (Koziegłowy, Czerwonak, Luboń, Kostrzyn Wielkopolski). Jeśli zamawiasz często pomogę Ci zostać Konsultantką AVON - będziesz zamawiać dużo taniej, otrzymywać prezenty, a przy okazji coś dla siebie zarobisz. Zapraszam na moją stronę internetową, gdzie będę dzielić się z Wami moimi opiniami o kosmetykach AVON: avon-ekspert.pl Pozdrowienia i do zobaczenia! Olimpia Odpowiedz Link
maarion5 Re: Wizytówki konsutantek 05.04.13, 21:50 Wejherowo, Gdynia - okolice. Starszy lider zaprasza kandydatki na konsultantki, oraz na liderów.Pomogę, wprowadzę. nie czekaj zdecyduj dziś. Zapraszam, warto.Odpiszę na każdego maila.maarion@onet.eu Odpowiedz Link