Dodaj do ulubionych

Kosmika brzytwy się chwyta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:47
Polsat zrezygnował z Tajemnic losu, Kosmika się ratuje robiąc cyrkowe
sztuczki.Facio król kart, idol emerytowanych gospodyń wiejskich, gostek co
słyszy anielskie głosy i jest mdławosłodki a teraz dobra wróżka widzi twój los
w chińskiej szklanej kuli i wystarczy do niej zadzwonić i odmieni zły
los,przesyła energię.Gdy oglądałam fragment programy zauważyłam że dzwonili
biedni ludzie którzy mogli liczyć tylko na cud a ona beż zmrużenia oka im go
obiecywała. Do tej pory to był program rozrywkowy teraz to już tragedia.Mnie
ciekawi czy ci ludzie faktycznie myślą że są tacy jak na ekranie , czy robią
sobie z nas jaja?
Obserwuj wątek
    • carmilla_vamp Re: Kosmika brzytwy się chwyta 02.07.10, 16:13
      Bo to program rozrywkowy.
      Oni nie biorą odpowiedzialności za to, że ludzie zastosowali się do ich rad, itd.
      • Gość: betka Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.aster.pl 02.07.10, 16:58
        Prawda jest taka, że każdy tego rodzaju program czeka to samo...
        zdjęcie z anteny. Przypomnijcie sobie ile było przez minione 5 lat
        takich programów, dziesięć. Dla przykładu wymienie te, których
        tytuły pamiętam: "Magia wróżb" Polonia1 "Wieczór wróżb"
        TVNgra "Wróżki" TVN.
        Formuła się wyczerpała, należy to rozumieć tak: zarobiono tyle ile
        się dało. W końcu każdy tego rodzaju rozrywkowy program o bladym
        zabarwieniu magicznym, zastępują telezakupy. Szkoda mi tylko tych
        wróżek, które biorą w tym udział. Czy naprawdę myślą, że wiecznie
        będą sławne. Czy aby nie jest to iluzoryczna sława i chwilowy
        zarobek. A co będzie za 5 lat.
        Slogan, którym posługuje się ta grupa wróżek telewizyjnych "Znana (z
        wróżenia na otwartej linii) i szanowana wróżka" brzmi dość śmiesznie
        biorąc pod uwagę, że nikt nie szanuje takiego wróżbiarstwa.
        Szkoda, że przez te wszystkie wróżby telewizyjne, wróżenie
        zdewaluowano do rangi kuglarstwa.
        • Gość: ola Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 20:52
          Nie tak powinno wyglądać wróżenie jak to jest w kosmice tv i z profesjonalnym
          wróżeniem to nie ma nic wspólnego. Żaden problem nie jest tam zaanalizowany,
          odpowiedzi są podawane w kilku marnych słowach. Żal mi tych dwoniących, którzy
          dostają jakies ochłapy, a nie poradę, a niektóre osoby z kosmiki są tak żenujące
          w swoim nachalnym zachowaniu wobec widza, ze osoba bardziej wrażliwa nie jest w
          stanie tego oglądać. To są jakieś przekupy na wiejskim targu, a nie szanowane
          wróżki. Żal, żal, żal....
          • Gość: KAJANA Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.147.114.73.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.07.10, 13:09
            Kazdy kto chociaz liznal ezoteryki,wie ze nie mozna tak tasmowo odpowiadac na pytania ,wg mnie nalezy sie wyciszyc zadac pytanie karta Nie byc w miedzy czasie rozproszonym i zadawac pyt.karta i jednoczesnie pytac za ktorym razem pani sie dodzwonila ,to wyglada tak jakby to bylo na akord ,a jak wy myslicie ?A pan prowadzacy dzis program to chyba jakis bog tylko on ma racje wie najlepiej i nawet nie dopuszcza innej mozliwosci.Zero pokory i ta gestykulacja jak u przekupki na rynku-nie obrazajac nikogo.J to samochwalenie sie po kazdym rozmowcy- Narcyzm.Panie.....troche pokory i szacunku dla ludzi z ktorych pieniedzy pan zyje porusza sie pan w swiecie ezoteryki wiec wie pan ze to kiedys wroci....
            • Gość: gość Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 00:01

Zgadzam się! Zapewne mowa tu między innym o "wróżbicie" Macieju. Beznadzieja.
              Kiedyś, jak jeszcze od czasu do czasu oglądałam te bzdury, ktoś zadzwonił ale
              połączenie nie doszło do skutku. Na to pan wróżbita "kochani ja wiem, że to
              wyzwala wielkie emocje móc porozmawiać na wizji z wróżbitą Maciejem..."
              Koszmar!!! Nachalność, kompletny brak samokrytyki i wieczne podkreślanie 100%
              trafności i sprawdzalności. Tylko, że nikomu nie daje szansy zweryfikować jego
              słów. Nie trudno wywróżyć dzwoniącej starszej pani kłopoty zdrowotne czy osobie
              pragnącej kupić dom kredyt itp.
              Nie trawię tego gościa i jego "przepięknych" koszul. Moim zdaniem on i cała ta
              kosmika nie mają nic wspólnego z fachowym wróżeniem, w którym cokolwiek maiłoby
              się sprawdzić.

pozdrawiam wszystkich
              • Gość: beata Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.aster.pl 06.07.10, 08:25
                mnie dziwi i zatrważa jeszcze jedno, co tam na wizji jest
                normalnością... dzwoni telewidzka, zadaje pytanie, osoba wróżąca
                tasuje karty, kładzie karty, a w międzyczasie mówi: a wy dzońcie!
                dzwońcie w trakcie porady, szybciej się dodzwonicie! a następnie
                mówi (do telewidzki, której jeszcze nie odpowiedziano na pytanie):
                za którym razem się pani połączyła?
                Jak można tak "wróżyć"? Gdzie skupienie? Ile jest warta taka
                odpowiedź na pytanie, skoro w trakcie tasowania kart i ich
                układania, nie było minumum skupienia, tylko przemowy do
                potencjalnych klientów? To kiedy ta osoba, która kładzie karty się
                zastanawia nad odpowiedzą? Ma podzielność uwagi? To czy można
                wróżyć. Czy wyczytanie w kartach odpowiedzi na pytanie, zajmuje
                ułamek sekundy, tyle co rozpięcie zamka błyskawicznego?

To podobna sytuacja, do tej szeroko komentowanej, jak to wróżki
                odbierają komórki przy klientkach żeby powiedzieć "kochana nie teraz
                mam czasu bo teraz jest u mnie klientka". Albo, jesteś na spotkaniu,
                a wróżka przyjmuje w tym czasie listonosza, bo: "kochana to
                polecony, to po co mam lecieć na pocztę, zaczekaj". Żenujące
                zachowanie i zero szacunku do ludzi, którzy zostawiją u wróżki
                cieżko zarobione pieniędze.

Czy wyobrażacie sobie sytuację, że jesteście u lekarza np.
                internisty, a takiż lekarz przerwywa badanie i załatwia w tym czasie
                sprawy? Albo przykład bardziej pasujący do porówniana z wróżbitami,
                np. jesteście u psychologa, opowiadacie o swoich zmartwieniach, wtem
                psycholog odbiera komórkę bo... musi umówić kolejną pacjentkę.
                U lekarza nigdy się z tym nie spotkałam, u wróżbitów nistety tak.
                Obrazuje to mniej więcej-bardziej więcej niż mniej, ile klient
                znaczy dla wróżki, znaczy tyle, co wynagrodzenie za wizytę.
                • Gość: Liliana Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.c197.msk.pl 25.06.11, 10:22
                  Faktycznie to jest wprowadzanie atmosfery niepokoju...........szybko dzwoncie! za którym razem pani sie dodzwoniła.........jakaś wykręcająca odpowiedz byle szybko i nie dać do głosu dojść dzwoniącemu.......dziwię się , że znane wrózki dają się w to wciągnąć..........nie dajcie się i nie chodzcie tą drogą.............ktoś na was kase robi............i psuje wam wizerunek!!
                  • Gość: Zuzia Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.c197.msk.pl 25.06.11, 10:25
                    W nocy i na innym kanale jest po ludzku A M chyba arkana magi tam jest spokojnie i długo i można się dodzwonić mnie się udało kilka razy POLECAM
              • Gość: totem Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 11:28
                Gościu, opisałam dwóch panów jeden to Maciej ale następny artysta to Dawid.
                Gdyby przypadkiem czytał ten post ktoś decyzyjny to proponuję utworzyć duet
                Maciej- Dawid a drugi dwie jakieś normalne dobre wróżki i przeprowadzić konkurs
                smsowy"kogo wolicie odlądać" i "do kogo zadzwoniłbyś"? za jednym zamachem kasa z
                smsów i badanie runku.
                A jeżeli potrzeba 3 osób to proponuje tą panią z kulą do zespołu Maciej Dawid.
                • Gość: aga Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 15:29
                  sama kładę karty i każdy, kto chce uzyskać prawdziwą odpowiedź, musi mieć
                  odpowiednie ku temu warunki. Każdy ezoteryk to wie. A kładzenie kart w takim
                  wydaniu , jak to wygląda w kosmice to woła o pomstę do nieba...
                • Gość: gość Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.10, 19:18
                  Przepiękny tekst, totem!

Nie mam pojęcia czy wróżby Dawida się sprawdzają czy nie. Rzeczywiście robi
                  niesamowite miny, zamyka oczy i tak dalej ale nie drażni mnie tak strasznie jak
                  nasz Maciej. Wróżby Dawida wydają się konkretne (jeszcze raz podkreślam, nie
                  wiem czy mówi kompletne bzdury czy nie)i pomimo mimiki zachowuje się w miarę
                  normalnie. Zakładam, że to ciągłe pytanie za którym razem ktoś się dodzwonił
                  narzuca wydawca ale Maciej robi to w wyjątkowo paskudny sposób. Ta gestykulacja,
                  te paluchy wsadzone niemalże widzom w oczy...
                  Wystarczy, że dzwoniący chrząknie w czasie wróżby "mistrza" a już pojawiają się
                  fanfary na część Macieja i sprawdzalności jego przepowiedni. Chwilę później sam
                  zainteresowany słowami "a właśnie, a widzicie...jaka jest sprawdzalność u
                  Macieja" Niedobrze się robi.
                  Poza tym popełnia mnóstwo błędów językowych. Skąd oni wytrzasnęli tego gościa?
                  Chciałabym tylko wiedzieć czy komukolwiek cokolwiek z przepowiedni tego geniusza
                  się sprawdziło?

pozdrawiam,
              • Gość: gosc Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.unknown.vectranet.pl 09.02.11, 23:23
                ich sie powinno pociagnac do odpowiedzialnosci karnej za to co wyprawiaja i jak naciagaja biednych ludzi ,ktorzy nie zdaja sobie sprawy z tego,ze to tylko zwykle wyludzanie pieniedzy.To cos nie ma nic wspolnego z dobrem ! Przeciez oni zaraz po skonczonym programie ida chlac i nabijac sie z tych co do nich zadzwonili.Oni tez musza odreagowac stres zwiazany z tym by jak najwiecej pieniedzy od ludzi wyludzic! To jest zalosne,ze jeszcze sa ludzie dajacy wiare takim zlodziejom1
                • se-neszal Re: Kosmika brzytwy się chwyta 10.02.11, 20:57
                  Gość portalu: gosc napisał(a):

> ich sie powinno pociagnac do odpowiedzialnosci karnej za to co wyprawiaja i jak
                  > naciagaja biednych ludzi ,ktorzy nie zdaja sobie sprawy z tego,ze to tylko zwy
                  > kle wyludzanie pieniedzy.To cos nie ma nic wspolnego z dobrem ! Przeciez oni za
                  > raz po skonczonym programie ida chlac i nabijac sie z tych co do nich zadzwonil
                  > i.Oni tez musza odreagowac stres zwiazany z tym by jak najwiecej pieniedzy od l
                  > udzi wyludzic! To jest zalosne,ze jeszcze sa ludzie dajacy wiare takim zlodziej
                  > om1

nic dodać nic ująć !!!
                  ======================================================
                  PS,
                  otóż,w jednym z portali wrózbiarskich jako "doradca" był zarejestrowany człowiek skazany dwoma prawomocnymi wyrokami sądowymi za.np.kierowanie zorganizowana grupa przestepcza,pranie brudnych pieniędzy,grozby karalne itp.....był kilka lat wczesniej poszukiwany listem gończym i przebywał w areszcie sledczym ok.roku......

= proponował :jasnowidzenie.zaklęcia na przyciąganie pieniędzy,oczyszczanie ze złych energi domów i ludzi..usuwanie klątw i uroków ....zabiegi jako bioenergoterapeuta .
                  .i był członkiem Polskiego Cechu Bioenergoterapeutów w Warszawie oraz Dyrektorem i wykładowca w Polskim Centrum Szkolenia Medycyny Naturalnej ( choc to tylko jednoosobowa dział.gosp. Jego "miszcza' Ryszarda U.) ....asystentem "jasnowidza" Krzysztofa J. .....itp

a pozytywną weryfikacje temu przestepcy na "doradce" w portalu ezoterycznym przeprowadziła "znana wróżka" Edyta O. !!!
            • Gość: g Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.182.67.100.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.07.10, 11:23
              ogladaliscie dzisiaj wrozbite.....istny cyrk ,jak mozna sie tak osmieszac.....
              • carmilla_vamp Re: Kosmika brzytwy się chwyta 07.07.10, 11:36
                Kiedy i o której godz. to jest?
                • Gość: agnes Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.ip.netia.com.pl 07.07.10, 11:59

Zadzwoniłam do Macieja w styczniu.
                  Zadałam konkretne pytanie dotyczące konkretnej sprawy, która miała
                  mieć miejsce pod koniec stycznia. I TO BYŁ BŁĄD.
                  Super Maciej opisał co się wydarzy, podał parę szczegółów, dodam,
                  niezależnych ode mnie. NIC A NIC SIĘ NIE SPRAWDZIŁO!

Taka jest właśnie sprawdzalność, którą ten geniusz kart bezprzerwy
                  tak nachalnie do bólu podkreśla.
                  Tak jak on nie zachowuję się żaden normalny człowiek...

pozdrawiam
                  • Gość: ola Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.10, 14:30
                    To duża satysfakcja dla wróżki, kiedy jej przepowiednia sie sprawdza, ale żadne
                    wróżka nie ma 100% sprawdzalnośći. Jak we wszystkim zawsze jest jakieś
                    prawdopodobieństwo błędu. To normalne. Nikt nie jest nieomylny, a i karty
                    potrafia zrobić "psikusa". Chodzi tylko oto, by wróżka miała znacznie więcej
                    trafionych niz nietrafionych wróżb. Wtedy można powiedzieć, że jest dobra.
    • Gość: gosc Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.182.8.94.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.07.10, 23:45
      Zgadnijcie kto pracuje na kosmice -jasnowidz Amina,czytalam takie dobre opinie o niej ,ale sama nie wiem jak ktos jest tak dobry i ma tak dlugie terminy jak czytalam to nie dorabia na portalu,a moze sie myle...
      • Gość: moi Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 11:36
        nigdy nie korzystałam z usług kosmica.tv czy ezo.tv, ale czasami
        zdarzyło mi sie trafić na ich program w tv i muszę powiedzieć, że
        można to określić jednym terminem - żal.
        zgadzam się w 100% z tym, że nie można wróżyć w taki sposób, jak
        maszyna w fabryce. Ci wróżbici nie zdążą jeszcze rozłożyć kart a już
        widzą rozwiązanie problemu i podają dokładne terminy kiedy coś się
        wydarzy. no śmiech na sali. a ta sprawdzalność... zauważyłam, że w
        kosmica.tv osoba, która się dodzwoni jest rozłączana w trakcie
        wróżby, zapewne po to żeby nie mogła wyrazić swojego niezadowolenia
        czy powiedzieć, że coś się nie zgadza. szkoda tylko ludzi, którzy
        dzwonią tam po poradę dlatego, że naprawdę mają problemy.
      • Gość: Gość Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.dynamic.mm.pl 16.01.12, 19:40
        Dwa razy pytałam o ważna dla mnie sprawę Jasnowidz Aminę. Za każdym razem niestety nie sprawdziło się. Szkoda:-)
        • Gość: gość Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 10:38
          punktwidzenia.natemat.pl/31521,telewizja-cudow-wycenila-glupote-na-4-zlote NASTĘPNA TV WINNA POLECIEĆ W KOSMOS!
          • Gość: kinia Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.timplus.net 12.07.13, 17:18
            no nieźle się uśmiałam :D cała prawda :D
    • Gość: ciekawska Re: Kosmika brzytwy się chwyta IP: *.sulika.net 21.01.11, 16:22
      Zadałam trochę trudu i oczywiście strat, sprawdzając wszystkie warianty możliwości kontaktu z tą spólką. Każdy podany nr telefonu i kontaktu jest nieosiągalny-terkocze sekretarka w kółko, zero kontaktu na wszelkie numery ale licznik kasuje ci z konta ok, 5 zł za samo połączenie i każdą rozpoczętą minutę, nawet numer bezpłatny czyli 800xxx. Wniosek jeden:automat zarabia a to co idzie na antenie jest z góry ustawione. Nie ubliżając tematyce programu, to jest firma kant, pobiera kasę a usługi nie wykonuje. To się nadaje pod uwagę prokuratury, chyba że wszyscy boją się z nimi zaczynać.
      • aga2_dwa Re: do ciekawska 21.01.11, 17:19
        Widac ze pani nie umie dzwonic na portalu sa podane numery telefonu na ktore kazdy bez problemu sie dodzwania jest tez podany meil ,jesli ma pani sprawe do zarzadzajacej portalem osoby ,ale trzeba niestety umiec i czytac i posługiwac sie narzedziem jakim jest telefon.A takie obgadywanie tu na forum przyzna pani ze jest niesmaczne i nie przystoi dorosłej i inteligentnej osobie a jestem przekonana ze taka osoba pani jest.Ceny za minute połaczenia tez sa podane wszystko jest zgodne z prawem a pani pani ciekawska nie musi dzwonic i korzystac z porad kosmiki .Tu wszyscy chcieliby wszystko za darmo ,a prosze powiedziec czy pani chodzi do pracy za darmo nie,dlaczego wrozki miałyby pracowac za darmo.I juz ostatnia kwestia tarot to nie wyrok i nie nalezy traktowac go w ten sposob.Jesli kogos nie stac to nie musi z luksusów korzystac i obczerniac uczciwych doradcow i uczciwe portale widocznie pani zamiary były nie szczere i opatrznosc nie pozwoliła pani sie dodzwonic zakladajac ze umie pani ,bo to dziwne co pani pisze, Bez komentarza bo i tak znikam z tego forum takze na pewno nie odczytam pani wypowiedzi .Aga
        • Gość: jaa Re: do ciekawska IP: *.chomiczowka.waw.pl 21.01.11, 17:46
          Dokładnie.Ja dodzwoniłam sie bez problemu.Inna sprawa że nic sie nie sprawdziło.Ani u pani Halinki ani u mistrza Maciusia a juz Dawid zabija śmiechem...szkoda kasy kochani na te bzdury.
          • Gość: gośc Re: do ciekawska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.11, 23:53
            a tarocistka Agnieszka pewno genialna
        • Gość: gosc Re: do ciekawska IP: *.unknown.vectranet.pl 09.02.11, 23:31
          Najwieksza wrozka- oszustka to chyba Pani jest:) i cale szczescie,ze Pani znika z tego forum!!!!
          Zlodzieje i nikczemnicy! Czyste zlo! Te karty i taroty i tym podobne rzeczy!
        • Gość: wrózka Re: do ciekawska IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.12, 17:12
          kobieto wybacz jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, pouczasz innych a sama nie masz pojęcia jak kosmika a raczej jej właściciele i obsługujące programy telewizyjne panie reżyserki robią dzwoniących w konia to czystej wody naciąganie, nie zadałaś sobie trudu żeby sprawdzić, dlaczego wróżący na wizji pytają ciągle za którym razem się pani/pan dodzwoniła, bo na planszy jest podana kwota za jedno połączenie, jeżeli zadzwonisz to śpiewający głos z sekretarki poinformuje cię że masz wybór na kosmice, i dalej pani ta mówi że oni są tu po to aby ci pomóc, więc spróbuj i zadzwoń jeszcze raz, zapewne nie wiele osób się orientuje że dzwoniąc do nich, po wielokroć razy płacą kazdorazowo po 3,92, bo w momencie odezwania się tej sekretarki następuje połączenie i to nie ma znaczenia że się na wizję nie dostałaś, ale już w tym momencie straciłaś 3,92, a jeszcze bardziej zabawna jest sytuacja w chwili wykonywania połączenia pan lub pani na wizji czekają i zapraszają do dzwonienia, a ty nie możesz tego połączenia uzyskać, i tak ta porada nie kosztuje cię to jedno połączenie tylko czasami jest to kwota od 100-300, uwierzcie coś na ten temat wiem dlatego przestrzegam nie dajcie z siebie robić idiotów za swoje pieniądze, a ci co tak odpowiadają ze wszystko się sprawdziło i że za pierwszym razem się dodzwonili to są osoby podstawiane.
          • Gość: Zygmunt Re: do ciekawska IP: *.gorzow.mm.pl 15.04.12, 13:07
            To prawda. Te łączenia do wróżb są żenujące i bardzo drogie. "Proszę spróbować jeszcze raz, proszę spróbować jeszcze raz....i tak bez końca aż się im kasa przepełni i opróżnią kieszeń temu biednemu szukającemu porady? chyba jak pozbyć się pieniędzy a nabyć się biedy.
            To jest czyste bezwstydne naciąganie i oszustwo.
            Czy to złodziejstwo jest zalegalizowane??
            • dreyra Re: do ciekawska 16.12.12, 09:11
              Witam wszystkich.Ja dodzwoniłam się wczoraj.nie zamiarowalam tego wcześniej poprostu impuls.po pierwszym nieudanym tel powiedziałam sobie ok do trzech razy więcej nie poświęce niż 12zł wkońcu trzeba mieć trochę zdrowego rozsądku w tym szaleństwie. Dodzwoniłam się za trzecim razem z ogromnym zaskoczeniem.ale zaskoczenie było tym większe kiedy usłyszałam odpowiedź która częściowo mówiła już o tym co było i jest zresztą bardzo trafnie oraz zapowiadała dla mnie rozwiązanie którego się nie spodziewałam.zresztą myślę korzystne jednak sądziłam ze odpowiedź na przyszłość w danej sprawie będzie brzmiała inaczej. W pytaniu nie wprowadzała było ogólnikowe typu co z praca miłością .zastanawiające jest dla mnie podanie mi szczegolow które mają miejsce które się dzieją teraz w moim życiu .naprawdę szczegolow.ta chwilowa popada choć zupełnie spontaniczna pozwoliła mi spojrzeć na moje pytania z innej strony.to również jest bardzo ważne. Nasze nastawienie ma ogromny wpływ na to czy karty powiedzą prawdę.jeśli już sięgamy po tel by zadzwonić musimy pamiętać ze za kartami kryje się pewną sila która udziela tych odpowiedzi.jeśli chcemy zakupić lub nie wierzymy od początku ze ma to sens karty zakpia z nas. Tak to działa. Witam wszystkich.Ja dodzwoniłam się wczoraj.nie zamiarowalam tego wcześniej poprostu impuls.po pierwszym nieudanym tel powiedziałam sobie ok do trzech razy więcej nie poświęce niż 12zł wkońcu trzeba mieć trochę zdrowego rozsądku w tym szaleństwie. Dodzwoniłam się za trzecim razem z ogromnym zaskoczeniem.ale zaskoczenie było tym większe kiedy usłyszałam odpowiedź która częściowo mówiła już o tym co było i jest zresztą bardzo trafnie oraz zapowiadała dla mnie rozwiązanie którego się nie spodziewałam.zresztą myślę korzystne jednak sądziłam ze odpowiedź na przyszłość w danej sprawie będzie brzmiała inaczej. W pytaniu nie wprowadzała było ogólnikowe typu co z praca miłością .zastanawiające jest dla mnie podanie mi szczegolow które mają miejsce które się dzieją teraz w moim życiu .naprawdę szczegolow.ta chwilowa popada choć zupełnie spontaniczna pozwoliła mi spojrzeć na moje pytania z innej strony.to również jest bardzo ważne. Nasze nastawienie ma ogromny wpływ na to czy karty powiedzą prawdę.jeśli już sięgamy po tel by zadzwonić musimy pamiętać ze za kartami kryje się pewną sila która udziela tych odpowiedzi.jeśli chcemy zakupić lub nie wierzymy od początku ze ma to sens karty zakpia z nas. Tak to działa.
    • agrentowy4321 Re: Kosmika brzytwy się chwyta 05.03.23, 04:04
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Kosmika brzytwy się chwyta 25.04.23, 13:20
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka