esk16 07.03.05, 12:32 Nie wiem, czy dobrze trafiłam, ale szalenie mnie interesuje, czy polityka personalna Ori zakłada przyjmowanie studentów na praktyki, np. do działu HR? Dodam, iż najbardziej interesuje mnie jek sprawy stoja w Warszawie pozdrawiam esk16 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zorina Re: PRAKTYKI W ORI? 07.03.05, 13:02 Raczej źle trafiłaś... Polecam kontakt z centralą Oriflame w Warszawie: tel. 22/ 4580200, e-mail: poczta@oriflame.com.pl, oraz stronę : www.oriflame.pl Odpowiedz Link
esk16 Re: PRAKTYKI W ORI? 07.03.05, 13:08 Myślałam, że może ktoś sie trochę orientuje na stronie Ori niestety nie trafiłam na nic, co by poruszało tę kwestię w kazdym razie dzięki! kiedyś mnie chyba zgubi moje lenistwo oby niezbyt szybko pozdrawiam esk16 Odpowiedz Link
ignorant11 Re: PRAKTYKI W ORI? 07.03.05, 13:17 esk16 napisała: > Myślałam, że może ktoś sie trochę orientuje na stronie Ori niestety nie > trafiłam na nic, co by poruszało tę kwestię > w kazdym razie dzięki! kiedyś mnie chyba zgubi moje lenistwo oby niezbyt > szybko > pozdrawiam > esk16 Sława! I słusznie, bo przecież to jest stona klubowa. Zaś nabór na praktyki jest kwestia wewnetrznej poloityki personalnej firmy. )) Zatem zorina dobrze Ci podpowiedziała. Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link