elokwentna_marysia 12.01.10, 14:25 odbieracie zawsze i wciąż? opcja wycisz u mnie ma częste zastosowanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 14:30 Jak obcy numer to nie odbieram - jak zadzwoni drugi raz to się wtedy zastanowię Zastrzeżonych nie odbieram w ogóle Jak jestem w pracy to też nie odbieram Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: telefony 12.01.10, 14:35 jesteś lepszy, mnie zawsze ciekawi kto dzwoni gdy numer nieznany a nie odbieram od znanych mi nr Odpowiedz Link
sigla Re: telefony 12.01.10, 14:50 > mnie zawsze ciekawi kto dzwoni gdy numer nieznany Moja koleżanka, jeśli z jakiejś przyczyny nie odbierze, zawsze oddzwania na nieznany numer. Odpowiedz Link
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 15:08 elokwentna_marysia napisała: > mnie zawsze ciekawi kto dzwoni gdy numer nieznany > a nie odbieram od znanych mi nr Ryzykantka Lubisz dreszczyk emocji? Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: telefony 12.01.10, 15:10 ale ja mam jeden aparat służbowy więc dreszczyka nie ma... zawsze ktoś przedstawia sie podając najpierw nazwę firmy Odpowiedz Link
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 15:15 Koniecznie musisz kupić sobie drugi telefon W ramach pomocy jak podasz mi numer (nowego telefonu) to rozkleję go w necie wraz ze świetną reklamą Twojej osoby Dreszczyk murowany Odpowiedz Link
elokwentna_marysia jaką macie melodyjkę? 12.01.10, 14:57 bo ja mam takie ćwir ćwir ćwir... Odpowiedz Link
fallen86 Re: jaką macie melodyjkę? 12.01.10, 15:12 elokwentna_marysia napisała: > bo ja mam takie ćwir ćwir ćwir... Melodyjka w telefonie czy muzyka na oczekiwanie połączenia? Dźwięk - patrz.pl/mp3/east-clubbers-wieza-samotnosci Tylko że trochę skrócone Dźwięk oczekiwania - www.youtube.com/watch?v=Czujclci6uA Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: jaką macie melodyjkę? 12.01.10, 15:36 a ja mam najbardziej charakterystyczny fragmencik z Różowej Pantery nie zanucę, bo fałszuję, ale wiecie, o co chodzi, prawda? Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: jaką macie melodyjkę? 12.01.10, 15:57 Depeche Mode "Enjoy the Silence" wybrana ironicznie ze wzgledu na tylul Odpowiedz Link
aleksandra_g_0 Re: jaką macie melodyjkę? 12.01.10, 17:39 Ja przeważnie latami mam jedną i tą samą melodię, jedynie zmiana telefonu obliguje mnie do zmiany dzwonka. Teraz mnie coś pi... i mam piosenkę La Roux. Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: telefony 12.01.10, 15:00 ja domowego nie mam, a komorce czesto daje sie wyladowac bo zapominam. Czasem tez ja sciszam ze wzgledu na okolicznosci, ale potem zapominam wylaczyc tej opcji. Czasem tez zapominam jej zabrac. Jak cos robie albo komorka lezy poza zasiegiem reki to nie chce mi sie nawet sprawdzac kto dzwoni. Na ogol jestem dosc trudno osiagalny :} Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: telefony 12.01.10, 15:08 znajoma miała romans przez telefon, oj wtedy się nie rozstawała z aparatem na te okoliczność kupiła tel na kartę nawet aby nie blokować slużbowego tel. lubiłam podsłuchiwać jej tiutianie do tel. finał był taki, że nigdy nie byli z sobą, zwyczajnie im sie znudziło po roku. W pracy obstawiałyśmy rychły ślub a tu... nici. Odpowiedz Link
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 15:13 elokwentna_marysia napisała: > nie jesteś uzależniony ) Jak wyjdę z domu bez telefonu to czuję się jak bez ręki Odpowiedz Link
raggnarok Re: telefony 12.01.10, 15:41 Ja to rzadko w ogóle używa telefonu. Lepiej radzi sobie jako budzik. Leży całe dnie pod łóżkiem i wyczekuje na niewyspanych ... Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: telefony 12.01.10, 15:51 moj tez sobie swietnie radzil jako budzik, ale znalazlem lepszy: swiatlo do swiatloterapii z budzikiem. Jak ci 10000 luxow da po oczach o poranku - nie ma ze boli... wstajesz jak sprezyna he he. Telefon odszedl jeszcze bardziej w zapomnienie. Glownie sluzy mi jako aparat fotograficzny - calkiem niezle zdjecia robi z 5 megapikseli, tylko ze ma problem z synchronizacja lampy z migawka, ale bez lampy sa w porzadku. Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: telefony 12.01.10, 15:51 oj nie. wlasnie teraz lezy sobie zdechly w mojej kieszeni, a mnie go wcale nie brakuje. Odpowiedz Link
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 15:58 warm_and_fuzzy_logic napisał: > oj nie. wlasnie teraz lezy sobie zdechly w mojej kieszeni, a mnie go wcale nie > brakuje. Błogosławieni ludzie wolni od uzależnienia telefonicznego albowiem do nich nigdy nie zadzwoni szef w nagłym wypadku! Błogosławieni Ci co telefonu nie mają (lub mają służbowy) bo zaprawdę rachunku oni na oczy nie ujrzą! Odpowiedz Link
warm_and_fuzzy_logic Re: telefony 12.01.10, 16:00 o, jestem podwojnie blogoslawiony - telefon mam sluzbowy. Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: telefony 12.01.10, 16:55 z reguły odbieram, przynajmniej w domu, zastrzeżone też, bo to na 99 % ktoś z pracy ale - przyznaję - zdarza mi się też wpatrywać w dzwoniący telefon ze złośliwym uśmieszkiem i myśleć "całe szczęście, że sobie ustawiłam taką fajną melodyjkę, mogłaby jej słuchać bez końca ;-D" paskuda ze mnie, wiem... Odpowiedz Link
srebrnalza Re: telefony 12.01.10, 18:28 Telefon?.... budzik znaczy się Odkąd dostaję dziwne wiadomości w śrdoku nocy, bądź nad ranem nauczyłam się go wyciszać na noc.. Odbieram zazwyczaj, mimo,że często nie mam ochoty. Niestety bardzo duuuuużo korzystam z telefonu, jak kiedyś zapomniałam go zabrać ze sobą, to jakby mi rękę odjęli ale może to wynika z tego,że są osoby, z którymi chcę być w stałym kontakcie. Odpowiedz Link
elokwentna_marysia Re: telefony 12.01.10, 19:17 oj, ja też lubię wisieć na telefonie też bez niego się nie ruszam. Odpowiedz Link
miura Re: telefony 12.01.10, 19:35 Ha! pomyśleć że jeszcze całkiem niedawno nie było komórek, pamiętam te czasy... I też się żyło... Odpowiedz Link
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 19:49 miura napisał: > ... Czy Twój nick pochodzi od: Lamborghini Miura? Odpowiedz Link
fallen86 Re: telefony 12.01.10, 20:20 Niestety nie pamiętam... Lubię samochody a ten to klasyk... Jedno z piękniejszych aut jakie zostały skonstruowane (jeśli chodzi o tę markę) Odpowiedz Link
mirmik Re: telefony 12.01.10, 22:02 To auto zadebiutowało w 1966, pamiętają to tylko takie dinozaury jak ja Odpowiedz Link
z_oddali Re: telefony 12.01.10, 20:55 Przyznaję jestem uzależniona od telefonu To gorsze niż nałóg. Odpowiedz Link
lolcia-olcia Re: telefony 13.01.10, 08:46 Gdy mogę to odbieram, czasem nie mam takiej możliwości, ale staram się oddzwonić;p Odpowiedz Link