Dodaj do ulubionych

Coś o sobie...

• asdqwe89 Re: Coś o sobie... 30.05.16, 15:20
      Wlasnie wszedlem na forum i chyba wypadaloby sie przedstawic.
      Jestem Andrzej z glupim nickiem, bo wszystko bylo juz zajete. Wpadlem tutaj, bo jestem oczywiscie niesmialy i samotny, ale przede wszystkim z nudow ktore doprowadzaja mnie do choroby.
      Lubie gadac z ludzmi o glupotach i innych sprawach dlatego szukam przyjaciol/ek do rozmow i takie tam. Mam 27 lat, 3 letniego syna, mieszkam na Slasku i nie szukam na sile partnerki.
      • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 03.06.16, 23:17
        Masz synka wiec tak całkowicie nie jesteś samotny....ale wiem jaki rodzaj samotności miałeś na myśli ...i jak nudy potrafią człowieka doprowadzić do granic wytrzymałości.
        • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 04.06.16, 07:46
          Prawde mowiac to zanim mialem dziecko czulem sie mniej samotny. Teraz na niego patrze i zasmiecam sobie glowe myslami.
          Jakbym chociaz mial z kim wyjsc na ten plac zabaw. Samemu tak jakby wstyd. Sam z dzieckiem?
        • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 04.06.16, 08:22
          Jezeli chcesz pogadac napisz - dodprac@gmail.com smile
          • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 04.06.16, 20:41
            Oj jak to wstydzisz sie tego ze masz dziecko? Powinieneś być mega dumny...dzięki niemu już nigdy nie możesz czuć sie samotny.....masz dla kogo żyć
            • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 04.06.16, 21:56
              Widzisz, to jednak nie wystarczy. Moze i mam dla kogo zyc, ale nie mam z kim, a dziewczyny raczej nie chca faceta z dzieckiem. Chyba, ze maja wlasne, wtedy chca tongue_out
              • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 06.06.16, 13:16
                heh skoro kobiety z dziećmi znajdują facetów to jestem pewna że i ty znajdziesz kobiete która pokocha Ciebie i dziecko....
                • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 06.06.16, 23:06
                  Najwyzej bede 60-cio letnim prawiczkiem wink Gorzej chyba nie bedzie.
                  • tapatik Re: Coś o sobie... 07.06.16, 07:53
                    Oczywiście, że może.
                    Możesz zostać 70 letnim prawiczkiem big_grin
                    • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 08:39
                      No co ty... Tak dlugo nie pozyje wink
                  • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 08:14
                    Hehe czemu zakładasz od razu taki czarny scenariusz...więcej wiary.
                    • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 08:41
                      Wiara jest dla naiwnych. Trzeba byc silnym! Chodzic do pracy, placic podatki, kupic auto i nie myslec o samotnosci. Szybkie auto zalatwi sprawe. <3
                      • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 09:25
                        hehe,czyli widzisz ja należe do tych naiwnych,bo ciągle wierzę że czeka mnie gdzieś szczęście i nie mam na mysli szybkiego samochodu czy bogactwa
                        • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 09:53
                          Ale ja jestem z tych ludzi, ktorzy nigdy nie zwracali uwagi na bogactwa. Mam to gdzies.
                          Oczywiscie pracuje i zarabiam i chcialbym wiecej zarabiac, ale to raczej kazdy by chcial.
                          Roznica jest taka, ze ja chce na swoje pracowac, a nie miec za darmo. A samochod trzeba miec zeby wygodnie do pracy pojechac i muzyki posluchac po drodze smile

Co do twojej naiwnosci to powiem ci, ze znajdziesz kogos na pewno. Kwestia czasu i tego, czy w ogole chcesz kogos znalesc. Sam nie przyjdzie i nie zapuka do twoich drzwi.
                          • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 10:50
                            Dziękuje za zimny prysznic...
                            • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 11:38
                              hehe, nie mialem nic zlego na mysli smile
                              • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 07.06.16, 15:27
                                spoko,wiem smile
                                • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 08:05
                                  Miałeś rację...sam nie przyjdzie i nie zapuka...
                                  • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 08:10
                                    Mhm... Siedze w domu pol dnia i do pracy drugie polowe dnia... Jedynie wieczorem w weekend wyjde przed blok, albo z dzieckiem, a i tak nie ma nikogo kto by zwrocil uwage. Z kim wyjsc, z kim pogadac... Nie ma nikogo.
                                    • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 09:37
                                      Heh wiem to straszne czuć takie osamotnienie,nie mieć kim spotkać sie,pogadać....zwykle towarzystwo
                                      • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 10:26
                                        Niby mam kumpli, ale jakos tak z nimi jedynie na pizze lub kebaba. Na piwko w weekend. Ale brakuje tego czegos smile
                                        • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 10:36
                                          Wiem o czym mowa....wiem czego ci brakuje
                                          • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 11:31
                                            To chodz idziemy na kawe tongue_out ty stawiasz.
                                            • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 12:26
                                              Jasne,tylko moze byc trudne...daleko od siebie mieszkamy
                                              • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 12:32
                                                Bardzo daleko? Skad jestes tak w ogole?
                                                • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 13:07
                                                  Wielkopolska,okolicie KALISZA wiec sądzę ze trochę nas dzieli
                                                  • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 08.06.16, 23:00
                                                    210km...
                                                    Wiem, bo moja ex byla z kalisza C_C jakos nie lubie tego miasta hehe
                                                  • tapatik Re: Coś o sobie... 09.06.16, 07:18
                                                    Ja Was bardzo proszę, przejdźcie na mail-a albo załóżcie swój własny wątek.
                                                  • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 09.06.16, 08:23
                                                    Ale o co chodzi?
                                                  • tapatik Re: Coś o sobie... 09.06.16, 20:51
                                                    asdqwe89 napisał:

> Ale o co chodzi?

Chodzi o to, że to jest wątek "Coś o sobie".
                                                    Czyli wpisujesz tutaj kim jesteś, gdzie mieszkasz, czego lub kogo szukasz.
                                                    Nie mam nic przeciwko temu, abyście rozmawiali, w końcu po to powstało to forum,
                                                    tylko proszę o przeniesienie tej dyskusji na PW albo do innego wątku.
                                                  • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 09.06.16, 08:29
                                                    Hehe czyli masz urazę do tego miasta,żle ci się kojarzy?
                                                  • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 09.06.16, 09:22
                                                    I tak, i nie... Ludzie ktorych poznalem tam w pracy byli calkiem mili. Chociaz jej zachowanie jest jak zacmienie slonca. Niewazne ile dobrych ludzi by tam bylo. Ona jedna i tak wszystko przycmi i sprawi, ze czlowiek bedzie mial zle zdanie.
                                                  • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 09.06.16, 16:07
                                                    Rozumiem,przykro mi sad
                                                  • asdqwe89 Re: Coś o sobie... 09.06.16, 23:04
                                                    Ok dajmy im spokoj wink Tapatik tak ladnie prosi...
                                                    Jak chcesz pogadac to napisz mi na maila.
                                                    Pozdrawiam.
    • niebrzydka.nieglupia.niebiedna Re: Coś o sobie... 04.06.16, 20:25
      Witam.
      To i ja dokonam krótkiej prezentacji.
      35 lat, mały przebieg seksualny, brak zobowiązań i nawyków staropanieńskich. big_grin
      Średnia krajowa pod każdym względem, od wizualnego począwszy na kulinarnym skończywszy. Duża skłonność do afirmacji życia, radzieckiej literatury i włoskiego klimatu.
      Mieszkanka bardziej Kujaw niż Pomorza.
      Ceniąca sobie monogamię. Reszta kwestią negocjacji.
      Namiar: lubiekolorswoichwlosow@tlen.pl
    • darunia32 Re: Coś o sobie... 09.06.16, 20:25
      Dzień dobry, dzień dobry Państwu smile
      Jestem kolejną singielką, która tu zagląda, mogłabym napisać z nudów,ale gdzieś tam w środku chyba zwyczajnie mam nadzieję poznać tu kogoś interesującego. To miejsce wydaje mi się nieco bardziej ambitne od portali randkowych. Mam na imię Daria, lat 35, tak, już 35 i nie szukam nikogo na siłę.
      • tapatik Re: Coś o sobie... 18.06.16, 21:13
        Czy mogła byś aktywować profil?
        Jeśli nie wiesz co to jest profil, to kliknij w moją nazwę forumową.
        • czuk1 Re: Coś o sobie... 14.09.16, 20:14
          Tapatik.
          Czy mogę tu wpadać, by poczytać ciekawe wątki.... i wyjątkowo wtrącić swoje zdanie ?
          W kontaktach osobistych jestem nieśmiały. Jestem wdowcem. Nie jestem samotny. Interesują
          mnie ludzie , ich problemy i postępowanie (od strony psychologicznej - jako emerytowanego nauczyciela). Profil mam nieaktualny, jestem o rok starszy.
          • alvarinho1982 Re: Coś o sobie... 17.09.16, 12:18
            Cześć. Jestem Marek. 34 lata, z wygladu przecietny dla jednych przystojny dla innych nie. Rzecz gustu. 182 cm wzrostu. Jestem z dolnoslaskiego. Od 7 miesiecy sam. Porzucony przez zone po 13 latach malzenstwa. Mam dwoje dzieci z ktorymi nie mieszkam tylko spotykam sie 2 razy w tygodniu. Mam dobra prace, dom samochody dobrze zarabiam i wlasciwie pod zadnym wzgledem nie mam problemow tylko doskwiera mi straszna samotnosc. Ciezko podniesc sie mieszkajac samemu w duzym pustym domu gdzie kiedys tetnilo zycie biegaly dzieci a z zona bylo sie jak papuzki nierozlaczki. Trudno sie odnalezc w nowym zyciu gdzie wlasciwie wszyscy znajomi sa w zwiazkach i nawet nie ma z kim wyjsc i sie spotkac. W miescie jest jedna dyskiteka na ktora chodza glownie dzieci 16letnie i znalezienie kogos sensownego graniczy z cudem. Szukam jakiejs niebrzydkiej dziewczyny na stałe z ktora moznaby docelowo ulozyc sobie zycie. Nie jestem jednym z tych co lubia skakac z kwiatka na kwiatek. Czytuje to forum od jakiegos czasu ale teraz dopiero naszla mnie ochota by sie zalogowac i napisac cos od siebie. A nuż spotkam tu kogos z kim fajnie bedzie sie rozmawialo. Pozdrawiam wszystkich i sory za brak polskich liter. Pisze z komórki.
            • zakompleksiona29 Re: Coś o sobie... 17.09.16, 19:36
              Z opisu wydajesz się fajny gość. Nie poddajesz się i prawidłowo. Życzę Ci Wszystkiego Najlepszego
              • lekarz1a1 Re: Coś o sobie... 03.10.16, 11:18
                Czemu zakompleskiona? Pomejlujemy? Mój mail jakby co to: chamkameleon@gmail.com
    • czarnybrylant Re: Coś o sobie... 28.10.16, 23:48
      Cześć, chciałabym czasem z kimś porozmawiać, poza pracą praktycznie nie mam z kim. Mam 33 lata.
      • tapatik Re: Coś o sobie... 02.11.16, 18:22
        To może aktywuj profil, bo inaczej nikt się do Ciebie nie odezwie.
        • czarnybrylant Re: Coś o sobie... 02.11.16, 23:53
          Dziękuję za podpowiedź smile
    • serciosacz123 Re: Coś o sobie... 01.02.17, 19:30
      Hejka śledzę forum już od jakiegoś czasu i chciałam się w końcu przywitać smile Witajcie mam na imię Sara, mam 25 lat i mieszkam w Lublinie
      • jacekadam76 Re: Coś o sobie... 09.02.17, 12:02
        cześć Sara , miło że jesteś smile masz ochotę porozmawiać ?
      • damian0911 Re: Coś o sobie... 27.02.18, 20:38
        Siemanko wink
    • fkusb Re: Coś o sobie... 16.02.17, 09:14
      Cześć Sara.
      Cześć wszystkim!smile
      Z tej strony Michał, lat 25.
    • vise_niena Re: Coś o sobie... 18.02.17, 20:58
      Witam wszystkich big_grin
      Vise - od Visena - czarodziejka i uzdrowicielka (reszta przez te pozajmowane tu nicki...)
      Jak ktoś czytał Sapkowskiego to wie o co kaman wink
      Jak nie czytał - to niech zacznie bo postać Wiedźmina zaczyna być mega kultowa wink
      Już nawet musical w Teatrze Muzycznym w Gdyni jest planowany wink
      Gdynia - moje miasto ! big_grin
      Singiel z wyboru ;P niepoprawna optymistka wink Nigela Lawson w polskim wydaniu big_grin
      • alone25 Re: Coś o sobie... 21.04.17, 23:00
        Jak tu aktywować profil???
        • tapatik Re: Coś o sobie... 05.02.18, 17:40
          alone25 napisała:

> Jak tu aktywować profil???

Już nieaktualne. Właściciel forum wyłączył taką możliwość.
    • czytelniczka_ja Re: Coś o sobie... 31.07.17, 19:49
      Chciałam się przywitać, "czytelniczka" - bo lubię czytać, ale bez fanatyzmu, po prostu, jak mam czas wink
    • slavianin Re: Coś o sobie... 04.01.18, 19:14
      Witam.
      Jestem tutaj, bo chcę z kimś pogadać, a jestem samotny. Nie szukam jakiejś dziewczyny. Po prostu chciałbym, by ktoś mnie zrozumiał. Mam też nullofobie - lęk przed odrzuceniem. Pewnie temu jestem samotny. Jestem typem "Dawcy". Lubię pomagać, tak więc jakby ktoś potrzebował pomocy czy pocieszenia, to proszę walić śmiało smile.
    • lucky95 Re: Coś o sobie... 03.02.18, 04:22
      Siemanko , dzisiaj tu wpadłem całkiem nie przypadkiem, rozejrzałem się i postanowiłem nabazgrać coś o sobie . Jestem Patryk 23 letni introwertyk szukający sensu i możliwości odnalezienia się w świecie rządzącym tymi wyimaginowanymi zasadami, które jest mi ciężko pojąć . Ciężki ze mnie klient 😁 , mówi się że człowiek żałuje swoich czynów dopiero jak coś straci , doskonale rozumiem to pojęcie . Staram się żyć i jakoś rozwijać swoje pasje choć mam ich niewiele, ale jak wiecie samotność troche pogarsza jakosć naszej egzystencji, mówie tu o samotności a nie pragnieniu zdobycia drugiej połowy . Wiecie co ? Szczerze to nie wiem czego oczekuje po napisaniu tej wiadomości , w głębi duszy coś mi wierci otwór wielkości góry lodowej , chciałbym kogoś poznać , porozmawiać z kimś, zaprzestać tej bezsilności w moich kontaktak miedzyludzkich . Nawet jak coś komuś leży na wątrobie , napisz , tobie to nie zaszkodzi a mi może pomóc, pozdrawiam Szczęściarz
      • lucky95 Re: Coś o sobie... 03.02.18, 04:37
        Zapomniałem o jednej istotnej sprawie , masz ochote porozmawiać to pisz śmiało indywidualny450@interia.pl
    • strike1965 Re: Coś o sobie... 18.07.18, 22:15
      Witam smile Piszę tutaj ponieważ życie płynie a ja czasami ( jak teraz) zdaję sobie sprawę jak bardzo jestem samotny....
      i że brakuje ciepła i bliskości od sympatycznej osoby. Zachłysnąłem się nową pracą i studiami a teraz do głosu dochodzą te elementarne ludzkie potrzeby. Sobie się podobam smile ale doświadczenie mówi mi , że urodą nie powalam.. Jestem raczej nieśmiały więc efekt taki , że tutaj piszę.... forum raczej martwe. Może je ożywię.....
      • laskabezpaska Re: Coś o sobie... 18.07.18, 22:31
        zrób to !!! smile
        • strike1965 Re: Coś o sobie... 18.07.18, 22:43
          smile już się stało. już ktoś jest. Forum żyje
          • laskabezpaska Re: Coś o sobie... 18.07.18, 22:48
            żyje,żyje smile tylko pisarzy nowych wątków brak
            • strike1965 Re: Coś o sobie... 18.07.18, 22:51
              Faktycznie żyję.Rozejrzałem się. Trudno o nowe wątki skoro ludzie w zasadzie są do siebie podobni.
              Przynajmniej Ci samotni.... Masz szczerą stopkę smile smile
              • laskabezpaska Re: Coś o sobie... 18.07.18, 23:03
                dzięki smile
                • strike1965 Re: Coś o sobie... 18.07.18, 23:08
                  Przepraszam za żart smile Ale prowokujesz.... do żartu. Wiem, że jesteś atrakcyjną kobietą smile
                  Dobrze, że dzień się kończy. Jutro jest nowy, może nie podobny. Dobrze gdy życie jeszcze zaskakuje.
                  Pomyśłę nad nowym wątkiem, chociaż wolałbym tutaj się nie zadomowić....
                  • laskabezpaska Re: Coś o sobie... 18.07.18, 23:17
                    to był tylko żart sad buuuuuu jaka szkoda
                    nie zadomawiaj się , tego Ci życzę smile
                    • strike1965 Re: Coś o sobie... 18.07.18, 23:19
                      Dzięki smile Ty tutaj przynajmniej od roku....
                      Z wiarą w jutro dobrej nocy życzę.....
    • andziulek38 Re: Coś o sobie... 27.07.18, 18:48
      Trochę zamotany andziulek przed 40-stką. Sam .... wszelkie znaki na niebie i Ziemi wskazują na idące zmiany, na razie tylko... tamsmile
    • llallobba Re: Coś o sobie... 28.07.18, 19:40
      Hej hej smile
      Ja wprawdzie nie niesmiala ale samotna z roznych przyczyn wink
      Po serii roznych internetowych konwersacji, ktorych jeden biegun to "hej bardzo chcial bym cie poznac wyslij mi sfoja fotke bez majteczek", a drugi - "moj byly maz jest be, bo zdradzil mnie z x potem poszedl do y potem wrocil do x a jak ja sie dowiedzialam to poszlam do x wtedy on poszedl do.......... "
      (Przerwa na wywrocenie oczami i westchniecie, lub tylko usmiechniecie)
      No wiec po serii takich rozmow cieszy niezmiernie, ze jest takie miejsce gdzie sobie mozna normalnie (mniej lub bardziej) pogadac, i to bez zaczepek od samotnych435 czy innych szukamkobiety1234

No taka przynajmniej mam nadzieje wink

Jeszcze nie wiem o czym tu bede pisac, pewnie glos gdzies zabiore. Niesmialutko na razie i cichutenko smile

A tak o mnie troche to:
      zyje, oddycham, pracuje, jestem normalna, mowia ze mila. Dla mlodych za stara, dla starych za mloda. wink
    • chybakosmitka Re: Coś o sobie... 30.07.18, 00:01
      Dobry wieczór.
      Właśnie się zarejestrowałam. Jeżeli wypowiadam się w złym miejscu, czy jakoś... to z góry przepraszam. Coś o sobie... Cóż, na pierwszy rzut idzie, oczywiście, wiek. Jestem w tak zwanym przedziale wiekowym 40 - 45. Mieszkam pod Warszawą. Jestem samotna, ale czy nieśmiała? I tak i nie. W sensie, zależy kiedy... Nie wiem. Trudno powiedzieć. Czasami wydaje mi się, że nie mam problemów z nawiązywaniem nowych znajomości, a czasami - jak to się teraz określa "nie umiem w ludzi". Tak? Dobrze napisałam? Coraz częściej "nie umiem w ludzi". Mój długoletni związek zakończył się z hukiem jakiś czas temu. Nie mam dzieci. Lubię książki, filmy - szczególnie horrory. Jestem "zwierzolubem". Moje hobby, czy inaczej mówiąc - pasja, jest również związana z książkami. Jestem tolerancyjna jeżeli chodzi o to, czy ktoś wyznaje taką, a nie inną wiarę, ma inny kolor skóry, inną orientację seksualną... Wyznaję zasadę, że wszystko jest OK, dopóki nie cierpią słabsi i zwierzęta. Bo jeżeli cierpią - to budzi się we mnie Wonderwoman ( smile ) i staram się ratować niewiniątka.
      To tyle w skrócie i na początek.
      Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość, jeżeli na tzw. "dzień dobry" wypowiedziałam się nie tam, gdzie trzeba.
    • undead.mortis Re: Coś o sobie... 16.08.18, 14:23
      Ci co mnie znają jeszcze tu bywają wink heh
    • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Coś o sobie... 12.10.18, 00:12
      Hej, no ja tu nowa... to może przedstawię się jednym wpisem który już popełniłam bo mnie się nie chce powtarzać tongue_out :
      "hahah! masz rację... rozgryzłeś... bunt jest moim obowiązkiem oznacza ni mniej ni więcej, że czuję ze na wiele sytuacji powinnam zareagować zupełnie inaczej, tymczasem jestem do wyrzygania mila, dobra, uczynna, serdeczna, empatyczna, przyjacielska, wrażliwa i delikatna...Ty lisie... jeszcze nikt na tym forum nie zwrócił uwagi na tą oczywistą niespójność …
      PS. Jednak dla równowagi dodam, że mam wielkie poczucie sprawiedliwości i jeśli ktoś kogoś krzywdzi w mojej obecności, to odgryzam temu komuś głowę przy samej ziemi i wypijam płyn rdzeniowy.
      … a dla niepoznaki słucham ostrej muzyki. Jestem z wawy.
      • bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Coś o sobie... 12.10.18, 08:43
        zapomniałam, namiar: wymowaczerni@wp.pl tongue_out
    • avinerfly Re: Coś o sobie... 18.02.19, 05:18
      Witam smile

Jestem tutaj nowy na forum, ale dostałem weny, aby tu wejść, zarejestrować się i napisać tutaj, jak również napisać coś o sobie. Otóż mam 35 lat. Mieszkam w woj. świętokrzyskim. Jestem raczej introwertykiem ceniącym spokój. Bywam nieśmiały, chociaż jest z tym znacznie lepiej, niż było kiedyś. Właściwie trudno określić w chwili obecnej. Mój związek zakończył się niespełna dwa lata temu (sam związek trwał dosyć krótko). Nie mam dzieci (i nie planuję ich posiadać). Interesuję się rozwojem duchowym. Jestem przyjaźnie nastawiony, jednak jestem dosyć ostrożny, nauczony doświadczeniem. Od zawsze staram się zrozumieć prawdę na temat świata i tego jaki on jest naprawdę, poza iluzjami umysłu, ego etc.
      Nie wiem czy będę tutaj zaglądać, czy też nie, ale zostawiam do siebie email, także można pisać gdyby w jakiś sposób mój post, czy osoba była ciekawa, interesująca etc: avinerfly3@gmail.com.

Pozdrawiam,
      AvinerFly.
    • nancyking Re: Coś o sobie... 20.06.22, 21:25
      Tak czytam, może się odważę.. Ania, po trzydziestce. Niezbyt rozmowna, raczej słuchacz. Zawsze sama, co fajnie by było zmienić. Nic pozytywnego raczej o sobie nie mogę napisać..
    • anka-jagodzianka Re: Coś o sobie... 08.12.22, 06:26
      Cześć, jestem tu całkiem nowa, samotna i chociaż przez lata w związku zawsze byłam samotna, teraz sama i zgadnijcie (samotna) mam 47 lat i zaczynam życie od nowa, czego szukam - normalności ludzi z którymi można tak poprostu porozmawiać.
      Jestem ostatnio dość aktywna, spaceruje trochę biegam i wróciłam do chodzenia po górach (samotnie)
      • tomkruznl Re: Coś o sobie... 26.12.22, 21:25
        Cześć,
        Kiedyś bywałem tutaj. Teraz wszedłem z ciekawości. Jestem troszeczkę starszy od Ciebie a reszta to chyba wspólna, jeśli chodzi o samotność.
        Masz ochotę porozmawiać, to zapraszam. Może wybierzemy się nawet kiedyś w góry. Mam tam czasami całkiem blisko. Szkoda, że tylko czasami.
      • zen42 Re: Coś o sobie... 10.01.23, 14:03
        czesc
        jestem troche starszy i jestem osoba niepelnosprawna(wózek elektryczny)
        chciaż moje drugie ulubione miejsce na ziemi to Ustrońsmile
        jeśli chciala bys pogadac to smialo.
        zen42@gazeta.pl
    • zakolak090 Re: Coś o sobie... 16.01.23, 15:07
      Cześć Paweł 31 lat, mieszkam koło Słupska i chciałbym poznać dziewczyne w celu zbudowania związku, chociaż facet jako kumpel też spoko bo brak mi znajomości towarzyskich. Jestem spokojny i nieśmiały, na początku wycofany i zestresowany ale z czasem podobno jest lepiej. gg:71743792, email: TatankaYotanka54@o2.pl
    • bento67 Re: Coś o sobie... 01.05.23, 17:11
      Nie jestem samotna, nie jestem nieśmiała, tak sobie zaszłamsmile
    • abbi Re: Coś o sobie... 14.10.23, 11:23
      Czesc.
      Osamotniona chociaz nie samotna.
      Akurat nagromadzilo mi sie w zyciu cale mnostwo problemow. Delikatnie mowiac.
      Zwyczajnie nie mam do kogo geby otworzyc.
      Nie mieszkam w Polsce, akurat zmieniam prace, wiec jesli prowadze jakas wymiane zdan, to tylko z Pania w piekarni.
    • piolho1987 Re: Coś o sobie... 16.03.24, 18:25
      Cześć, jestem tu nowy, dziś założyłem konto, od wczoraj czytam to forum.
      Marcin ze Szczecina, 36 lat.
      Pozdrawiam smile
      • piolho1987 Re: Coś o sobie... 16.03.24, 18:32
        Zapomniałem dodać - Jestem samotny od dłuższego czasu, na forum szukam w sumie sam nie wiem czego, bo na znalezienie kogoś już dawno straciłem nadzieje. Zdaje mi się, że przez tę samotność mi trochę odwala i szukam jakiejś interakcji z ludźmi.
        Jestem nieśmiały, po pierwszym kontakcie ze mną można odnieść wrażenie, że jestem dziwny, bo się okropnie stresuje, ale rozmowy przez internet to inna sprawa, tu czuje się znacznie lepiej.
        Od wczoraj mam jakiś gorszy okres, jakoś mi się tak smutno zrobiło, to myślę sobie - a co mi tam, naskrobie coS smile
        • baenzai Re: Coś o sobie... 16.03.24, 21:03
          piolho1987 napisał:

> Zapomniałem dodać - Jestem samotny od dłuższego czasu, na forum szukam w sumie
          > sam nie wiem czego, bo na znalezienie kogoś już dawno straciłem nadzieje. Zdaje
          > mi się, że przez tę samotność mi trochę odwala i szukam jakiejś interakcji z l
          > udźmi.
          > Jestem nieśmiały, po pierwszym kontakcie ze mną można odnieść wrażenie, że jest
          > em dziwny, bo się okropnie stresuje, ale rozmowy przez internet to inna sprawa,
          > tu czuje się znacznie lepiej.
          > Od wczoraj mam jakiś gorszy okres, jakoś mi się tak smutno zrobiło, to myślę so
          > bie - a co mi tam, naskrobie coS smile

Czuj się jak u siebie.

Ale lepiej nie odświeżaj wątków sprzed kilkunastu lat. wink

To już lepiej założyć jakiś nowy.
          • piolho1987 Re: Coś o sobie... 16.03.24, 23:10
            Przepraszam i dziękujęsmile
    • charyzmatyk Re: Coś o sobie... 02.08.24, 12:41
      Witam. Mam na imię Marek, Mam 51 lat, samotny, nieśmiały,zodiakalna waga. Lubię czytać książki sensacyjne, kryminały,przygodowe. Słuchać radia programu pierwszego.
    • magda61619 Re: Coś o sobie... 08.11.25, 14:07
      Jestem silną i niezależną kobietą, ale czasem brakuje mi czułości i bliskości. Dużo pracuję i trudno mi poznać kogoś nowego, dlatego szukam młodszego Pana (18–52 lata), z którym mogłabym spędzać przyjemne chwile.

Nie szukam sponsora – zależy mi tylko na spotkaniach pełnych namiętności i dobrej energii.

Jeśli masz ochotę mnie poznać, napisz mnie na poczte e-mail: alunia7223@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka