Dodaj do ulubionych

Jesienna ramówka 2012

21.07.12, 21:49
niestety, bez kurdupla mumina - niestety dla kurdupla oĆiwiscie, bo nudny jako juror byl strasznie.botoks sonia tez podobno odSZCZelona, i slusznie.
www.pudelek.pl/artykul/41807/zamachowski_stracil_prace/
a ten zwiazek kurdupla z kurdupel richardson, to takie dziadostwo, ze brak slow.
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 26.07.12, 20:17
      a wciaz sie powtarza "piles - nie jedz!"
      www.lansik.pl/29522/przez-wypadek-stracila-prace-w-bitwie-na-glosy/3/
      jakas spasiona ta farna, niedlugo dolaczy do grycanekwink
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 05.08.12, 10:05
      strasznie ostatnio znielubilam geriatryka i zycze mu z calego serca, zeby wylecial z ramowki:
      www.pudelek.pl/artykul/42135/wojewodzki_straci_swoj_program_w_tvn/
      • anna_geras Re: Jesienna ramówka 2012 11.08.12, 19:30
        lezka_z_posen napisała:

> strasznie ostatnio znielubilam geriatryka i zycze mu z calego serca, zeby wylec
        > ial z ramowki:
        > www.pudelek.pl/artykul/42135/wojewodzki_straci_swoj_program_w_tvn/

ostro mu się pod kopuło popiedoliło, moja bezgraniczna sympatia też została wystawiona na próbę.
        Cieszy mnie za to,że Majewski wyleciał, bo już żal było patrzeć, jak od 2 conajmniej sezonów śmieje się sam ze swoich żartów.
        • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 11.08.12, 19:39
          ale kontrakt z tvn ma i pensja 25 kola miesiecznie "bedzie mu szla" - na takim "bezrobociu", to ja tez bym chciala bycwink
          • dymiacy_piecyk Re: Jesienna ramówka 2012 15.08.12, 15:33
            Co prawda jeszcze nie jesień, ale w Kuchnia + mają stare nowości. Właśnie zakupili od TVP 'Kuchnię z Okrasą'. Przed chwilą skończył się odcinek z 2004 r. z Robertem Milowiczem. Już zapomniałem, jaki to piramidalny baran.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 18.08.12, 15:53
      wyjatkowo nedzna reklame jasiennej ramowki ma w tym roku tvn - a juz ta wpieniajaca kuchta ("perfekcyjna pani domu") na koniec pytajaca glosem starej pijaczki "moze byscie tak tutaj posprzatali chlopcy"??-brrrruncertain
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 21.08.12, 11:50
      powinni do kompletu dac im jeszcze te helge, eks-zone nr 2 - byloby oryginalniej i weselejwink
      www.lansik.pl/29826/ibisz-poprowadzi-nowy-program-z-byla-zona/
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 02.09.12, 18:25
      www.plotek.pl/plotek/1,78649,12407048,Wielki_mecz_TVN_u_juz_DZISIAJ__Gwiazdy_zmierza_sie.html
      rychu_morliny na murawie jest rozkosznywinki ta chusteczka higieniczna w lapie do wycierania czola zroszonego potem - normalnie cymeswink
    • lezka_z_posen MasterChef 03.09.12, 11:23
      mega mnie rozczarowal - ogladalam wprawdzie tylko kilkanascie minut, ale wydal mi sie strasznie nudny.szkoda, bo jestem wielka fanka pani magdywinkmoze odcinki na zywo (o ile sa przewidziane w tym formacie) beda sie nadawaly do ogladania.i do tego emisja pokrywa sie z KCP - a to moj ulubiony program odmozdzajacy, wiec pania magde z zalem na razie opuszczam.
      • dymiacy_piecyk Re: MasterChef 03.09.12, 17:58
        Oglądałem Masterchefa na BBC Lifestyle, program był świetny, więc oczekiwałem z napięciem na polską wersję. Od roku docierały do mnie sygnały nieoficjalne, że właściciel formatu proponował MC polskim stacjom, ale żadna się nie mogła zdecydować ze względu na koszty i trudności ze znalezieniem sponsorów. Dlatego się ucieszyłem, jak się okazało, że program jednak będzie.

Wczoraj zasiedliśmy z partnerką przed telewizorem i już po minucie byłem wkurwiony. Lubiłem brytyjskiego Masterchefa, bo był skromny, bez blichtru i zadęcia. Nasza wersja jest pompatyczna, głośna i, jak to w polskich talent show, promuje głównie prowadzących. Ale są też plusy, z których najjaśniejszym była skrupulatna księgowa ze Śląska, która ugotowała kompot.
        • lezka_z_posen Re: MasterChef 03.09.12, 18:34
          ja chefa na razie wygaszam definitywnie - na szczescie pani magda ma jeszcze "kuchenne rewolucje", wiec na szczescie naciesze oko ta wariatkawinkw programie MasterChef, oprocz tego, ze nudny, jak flaki z olejem wpienia mnie ten juror michel, czy jak tam na niego wolaja - "slabo mowic polski" juz mi sie przejadlo, jest pascal, jest łży mongol - hwatit!
          • dymiacy_piecyk Re: MasterChef 03.09.12, 18:52
            le wpienia mnie ten juror miche
            > l, czy jak tam na niego wolaja - "slabo mowic polski" juz mi sie przejadlo, jes
            > t pascal, jest łży mongol - hwatit!

To fakt, obcokrajowcy w TV chyba specjalnie kaleczą polszczyznę, bo już zkąsali, że ludność to lubi. Nic tak nie leczy naszej zaściankowości, jak przybysz, zwłaszcza z Zachodu, który mieszka tu dobrowolnie i na każdym kroku podkreśla, że 'kocha Polska'.
            • lezka_z_posen Re: MasterChef 03.09.12, 19:02
              "zkąsali" - piec, boj sie Boga!wink)
              takiemu puryscie jezykowemu nie przystoiwinkjedynie pobyt na obczyznie Cie deko usprawiedliwiawink
              • dymiacy_piecyk Re: MasterChef 03.09.12, 19:05
                Ręką mi zadrżała (a właściwie palec nad klawiaturą). Po chwili zastanowienia postanowiłem zastosować analogię do np. 'zjedli'. Ale chyba jednak powinienem odmienić tak, jak 'spalili'. Kajam się.
            • lezka_z_posen Re: MasterChef 03.09.12, 19:05
              zreszta ta cala starmach tez mnie wpienia - nie lubie wiary z wiecznie usmiechnieta morda i kielnia na wierzchu, a ta starmach permanentnie tak sie objawa.jury do dupy, oprocz pani magdy rzecz jasna, ale program i tak, jak na razie, do bani.
    • n_x Re: Jesienna ramówka 2012 03.09.12, 17:34
      byłam ciekawa "siły wyższej".
      po pierwszym odcinku na bank zdecyduję sie na kolejny. zobaczymy czy dadzą radę powtórzyć sukces "rancza"
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 04.09.12, 10:30
      widze, ze i "bitwe na glosy" bedzie trzeba wygasic, bo zielinskiej z tym ulizanym lbem i przepitym glosem nie zdzierze.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 05.09.12, 10:23
      wczoraj troche lukalam "prawo agaty" i doszlam do wniosku, ze dygant z wiekiem staje sie coraz bardziej myszowatawink
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 06.09.12, 21:31
      od tego wszechobecnego nepotyzmu, to normalnie rzygac sie chce!uncertain
      www.fakt.pl/Gwiazda-M-jak-milosc-Dominika-Ostalowska-wkrecila-syna-do-serialu-Dominika-Ostalowska-zalatwila-synowi-prace-,artykuly,176363,1.html
      • dymiacy_piecyk Re: Jesienna ramówka 2012 06.09.12, 21:42
        Polski syf. Ale obawiam się, że przeciętnego wąsatego Janusza to nie oburza, bo przeciętny wąsaty Janusz bardzo ceni sobie rodzinę, tylko do krewnych ma zaufanie i tylko krewnym, tym w miarę bliskim, chętnie pomoże znaleźć robotę.
    • lezka_z_posen Bitwa na Głosy 15.09.12, 20:05
      o ja pierdole-dzis jebniety hubus ma do pary "miss_euro_siwiec"-strasznie mnie ciekawi, kto laduje kase w promocje tego pustaka.
      • dymiacy_piecyk Re: Bitwa na Głosy 15.09.12, 21:51
        Ostatnio Siwiec była na gali Orlenu. Cokolwiek to znaczy, na stacji benzynowej się zebrali i hot dogi wpierdalali? Podobno z bliska nie prezentuje się najkorzystniej.

A kto ładuje kasę? Myślę, że nie ma się co doszukiwać spisków. Telewizjom i mediom internetowym zależy na pokazywaniu każdej osoby, która aktualnie jest popularna. Zauważyłaś, że 'Grycanki' znikły? A zależy na pokazywaniu, bo to napędza klikalność i oglądalność, bo są ludzie, którzy żyją kultem gwiazd na serio, a nie dla beki, jak my. I tych na serio jest zatrważająco dużo.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 26.09.12, 10:43
      czy polsat naprawde musi byc az tak dziadowski i lykac wszystko, co wyrzyga tvn??
      www.fakt.pl/Wojewodzki-nasmiewa-sie-z-Superniani,artykuly,179013,1.html
      tranfer zawadzkiej do polsatu - co za zenada.
    • lezka_z_posen Re: Jesienna ramówka 2012 17.11.12, 20:01
      przypominam, ze dzis "mega atrakcja"-"och karol 2" na jedynce o 21.20.nie wiem,czy po wystepach adamcxzyka w "chcialabym chciala" dam rade rzucic okiem na jego wyliniala fajate bez spalenia sie ze wstydu.ale podejme probewink
      • dymiacy_piecyk Re: Jesienna ramówka 2012 17.11.12, 22:08
        Lubię orginalne Och Karol z młodym Felim, zawsze oglądam, jak leci na KP. Ale do Och Karol 2 mnie jakoś nie ciągnie. No więc przełączyłem na chwilę, żeby się przekonać, czy taki chłam, jak podejrzewam i widzę scenerię nowej reklamy Plusa 'no limits', czyli hol Agory.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka