18.02.11, 22:53
Jesteśmy różni,mamy różne charaktery ale jednocześnie jesteśmy do siebie podobni bo łączy nas samotność
Obserwuj wątek
    • bukk Re: Bukk 18.02.11, 22:56
      Dokładnie to miałem na myśli pisząc o użytkownikach tego forum.
      • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 22:58
        A Ty od dawna tu zaglądasz?
        • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:00
          Kiedyś tu zajrzałem potem długo nie i od dziś wróciłem wink
          • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:03
            Też się czasem nad tym zastanawiam,zresztą jak nad wieloma innymi rzeczami.
            Skoro wróciłeś po długiej nieobecności to witam smile
            Może zostaniesz tu na dłużejsmile
            • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:07
              Tak? A nad czym jeszcze się zastanawiasz? Bo czasem nad tym czy przypadkiem nie przespałem swej szansy na spotkanie kogoś ciekawego.
      • bukk Re: Bukk 18.02.11, 22:59
        Tylko czasem się zastanawiam czy uda się komuś wyjść z tego labiryntu.
        • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:11
          czasem zastanawiam się nad tym jaka będzie moja przyszłość,co mnie czeka,czy to coś dobrego czy złego.a Ty do jakiego doszedłeś wniosku po swoich przemyśleniach?
          • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:13
            Wniosek jest banalny i bardzo okrutny i może zbyt uogólniający - ale z wiekiem maleje ilość wolnych rozsądnych kobiet.
            • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:18
              Mógłbyś trochę rozwinąć ten wniosek?Zainteresował mnie.
              Chyba że nie masz czasu ani ochoty jeszcze chwilę porozmawiać
              • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:23
                Chodzi mi o to że odnoszę wrażenie że kobiety takie które wiedzą czego chcą od życia i od faceta są już od dawna zajęte - wbrew popularnym stereotypom normalni zwykli faceci wcale nie mają potrzeby posiadania setek partnerek i też dążą do stabilizacji życiowej.
                • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:30
                  Ma to jakieś przełożenie na Twoje życie?
                  • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:34
                    Olbrzymie smile moje wnioski biorą się z moich przeżyć i obserwacji.
                    • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:38
                      Czyli nieśmiało domyślam się że dążysz do stabilizacji życiowej ale spotykasz na swojej drodze niezdecydowane dziewczyny.
                      • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:40
                        Czy Twój wiek jest tajemnicą?
                      • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:42
                        Przez stabilizację rozumiem normalną miłą znajomość z kobietą gdzie wzajemnie się można uzupełniać a nie walczyć ze sobą.

Lat mam 28.

sadgirl25 napisała:

> Czyli nieśmiało domyślam się że dążysz do stabilizacji życiowej ale spotykasz n
                        > a swojej drodze niezdecydowane dziewczyny.
                        • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:46
                          I naprawdę tak ciężko o taką znajomość?
                          Przepraszam za to głupie pytanie
                          • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:49
                            Nie mam szczęścia do ludzi wink dużo pracuję a w pracy sami faceci, znajomi sparowani a ze znajomościami internetowymi mam złe doświadczenia.
                            • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:52
                              Jeśli mam być szczera to u mnie wygląda to tak że również nie mam szczęścia do ludzi,co więcej nie mam szczęścia w miłości.Również pracuję bardzo dużo (nie raz całe dnie żeby zabić czas) w pracy same kobiety.a ze znajomości internetowymi mam zero doświadczenia.
                              • sadgirl25 Re: Bukk 18.02.11, 23:54
                                A co do moich znajomych,rodziny wszyscy mają kogoś albo rodziny.Czuję się wśród nich wszystkich jak dinozaur sad
                              • bukk Re: Bukk 18.02.11, 23:57
                                Ja mam bardzo przykre doświadczenia ale pewnie ilu ludzi tyle opinii, co do bycia samemu to coraz częściej pocieszam się myślą że jestem sam po to by wyrobić za innych statystyki smile
                                • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:03
                                  Nie wiem co Ci powiedzieć.Ale uwierz też nie miałam i nie mam łatwego życia.Może po prostu ktoś musi być sam żeby inny mógł cieszyć się będąc z kimś szczęśliwy.
                                  • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:07
                                    Najgorsze jest chyba to że dane było mi zasmakować bycia z kimś razem ale nie wyszło i teraz samotność ma zupełnie inny bardziej gorzki smak.
                                    • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:11
                                      to też rozumiem
                                      przepraszam że tyle czasu Ci zabrałam
                                      • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:11
                                        Za co i dlaczego przepraszasz?
                                        • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:13
                                          Bo tyle czasu Ci zabrałam.Dlatego i za to
                                          • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:15
                                            Nie wiem dlaczego myślisz że mi zabrałaś czas - gdybym nie chciał rozmawiać to bym się nie odezwał więc nie uważam tylko kilku minut poświęconych na rozmowę z Tobą za stracone smile
                                            • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:18
                                              Chciałam tylko powiedzieć że rozumiem to co czujesz,znam ten ból,troszeczkę od innej strony ale znam.Wolałabym nigdy go nie poznać.Jeśli już idziesz to dobrej nocy.
                                              Pozdrowienia od smutnej dziewczyny
                                              • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:21
                                                Można być samemu ale nie być samotnym to jest chyba najważniejsza lekcja jaką odebrałem od życia.
                                                • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:24
                                                  Masz na myśli przyjaciół których się ma wtedy kiedy jest się samemu?
                                                  • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:26
                                                    Tak, przyjaciół, bliskich, rodzinę dopiero niedawno uświadomiłem sobie że w nich moja siła drzemie smile
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:30
                                                    Tak,masz rację.Oni będą przy Tobie zawsze,nieważne co się stanie.
                                                    I to jest bardzo ważne,jeśli nie najważniejsze.Mieć na kogo liczyć obojętnie co się wydarzy w życiu.
                                                    Tylko wtedy kiedy jest potrzebna ta druga bliska osoba to oni też czasami nie umieją pomóc,nie wiedzą jak,są bezradni.
                                                  • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:33
                                                    Ale to temat na zupełnie inną rozmowę wink

Dziękuję za miły wieczór!

• sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:35
                                                    Miły jesteś.ale jakoś ciężko w to uwierzyć,szczególnie mi.
                                                    To tylko jedna taka rozmowa.Następnej nie będzie.
                                                    Dobranoc
                                                  • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:37
                                                    Bo ja jestem by design miły i zawsze na tym tracę tongue_out

Dobranoc!
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:39
                                                    zawsze tracisz na byciu miłym.a dziś też straciłeś?
                                                  • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:42
                                                    Bardziej piłem do tego że bycie miłym w kontekście stosunków damsko-męskich postrzegane jest jako frajerstwo a premiowane jest postrzeganie drugiej osoby jako narządu płciowego obudowanego stereotypami a nie postrzeganie jako zupełnie odrębnego człowieka.
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:46
                                                    rozumiem.ja nigdy tak nie myślałam,nie myślę i nie pomyślę.
                                                    czuję że nie pasuję tego świata.że jestem jakaś inna,dziwna,staroświecka,nie wiem dla kogo jest ten zwariowany,stojący na głowie,niesprawiedliwy świat.
                                                    przepraszam,że znowu się rozpisałam,dzięki za rozmowę,z chęcią jeszcze kiedyś pogadam z Tobą
                                                  • bukk Re: Bukk 19.02.11, 00:51
                                                    A ja tam lubię ten świat - każdego dnia zaskakuje mnie czymś nowym smile

Teraz definitywnie mówię dobranoc tongue_out
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 19.02.11, 00:55
                                                    Czyli czymś jednak się różnisz ode mnie.Dobranoc
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 20.02.11, 00:00
                                                    Jeśli nie chcesz już o niczym rozmawiać to dobrej nocy
                                                  • bukk Re: Bukk 20.02.11, 00:02
                                                    Ehhh dobrej nocy!
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 20.02.11, 00:05
                                                    Dobrej...powiedziałeś że uciekasz z sieci to już chyba nie pogadasz z odpademsad
                                                  • bukk Re: Bukk 20.02.11, 00:10
                                                    Raczej sugerowałem żeby rozmowę przenieść na trochę bardziej prywatny poziom maila tongue_out
                                                  • sadgirl25 Re: Bukk 20.02.11, 00:13
                                                    to napisz na mojego gazetowego,If you want,of coursesmile
                                                  • bukk Re: Bukk 20.02.11, 00:18
                                                    poszło smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka