Dodaj do ulubionych

SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!!

27.07.05, 17:04
Jezeli Kendus sie nie pogniewa to zalozylam nowa srode bo ta stara otwiera mi
sie pare minut..Caluski Wsiem
Obserwuj wątek
    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 17:56
      leniwiec ten internet u Ciebie malenkawink)))))))

nawet nie spojzalam ile stara sroda miala na licznikuwink)

ale chcialam Wam oznajmic,ze spotkanie internetowe skandynawskie zakonczone,
      fajnie z takimi spotkaniami,nawet nie myslalam,ze w miesiacu lipcu zalicze az
      trzy takie,
      ranek byl nieco zwariowany,ze nie mialam czasu na necik wejsc,
      wiec teraz witam Was i zycze milego poznego popoludnia.
      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 18:04
        poczytalam "stara srode"
        i temacik typowo kawkowy i wedlinkowy,
        jak przy porze sniadaniowej przystalo,

faktycznie zawiodlam sie na tych kielbaskach,ktore zapewniano mnie,
        ze sa pyszne,bo produkowane pod katem dzieci,chodzilo mi,zeby nie bylo duzego
        posmaku wedzonego,
        oczywiscie i niebylo,ale byly za slone brrrrrr....i jakies takie "ciapkowate"
        wiecej nie zakupie z rekomendacji zanim nie posmakuje osobiscie.
        • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 18:11
          witam smile)
          a ja właśnie zakupy dzidziulowe zakupiłam
          i lecę jeszcze coś dobrego nabyć smile)
          miłego dnia, a w zasadzie to wieczoru już chyba wink)
          • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:41
            a mnie jest deczko głupio bo dzisiejszego wieczoru nie będe mógł Wam
            towarzyszyć, to pewnie wplyw latawink, żartuję, mam ważną sprawę do załatwienia.
            Lecę więc gdziem sie ofiarowal, oczywiście po powrocie żurawia zapuszczę na
            forum i zobacze czy byłyście grzecznewink w co oczywiście nie wątpięsmile)) Kłaniam
            sie pieknie i spadamsmile
            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:47
              nick000 napisał:

> a mnie jest deczko głupio bo dzisiejszego wieczoru nie będe mógł Wam
              > towarzyszyć, to pewnie wplyw latawink, żartuję, mam ważną sprawę do
              załatwienia.
              >
              > Lecę więc gdziem sie ofiarowal, oczywiście po powrocie żurawia zapuszczę na
              > forum i zobacze czy byłyście grzecznewink w co oczywiście nie wątpięsmile))
              Kłaniam
              > sie pieknie i spadamsmile

nick... usprawiedliwienie przyznanewink)

zycze milego gdzies tam czasu,
              i czekamy na zurawiasmile
          • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:48
            kasikk napisała:

> witam smile)
            > a ja właśnie zakupy dzidziulowe zakupiłam
            > i lecę jeszcze coś dobrego nabyć smile)
            > miłego dnia, a w zasadzie to wieczoru już chyba wink)

oj,jak fajnie z malusimi zakupami....
            bedzie dzieciatko mialo cudowniesmile)

ale sie kasikk rozakupowalwink)
            • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:21
              kasikk kasikk, a powiedz co kupilas, plisssssssmile
              buciki, skarpetki? spioszki czy inne kaftaniki?smile
              te malenkie ciuszki sa takie slodkie smile
              • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:37
                pewnie jakas slodziutka posciel do lozeczka,
                lub maskotke-przytulanke...takie sa slodziutkie w krajusmile
                • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:38
                  kendo napisała:

> pewnie jakas slodziutka posciel do lozeczka,
                  > lub maskotke-przytulanke...takie sa slodziutkie w krajusmile

oj tak zabawki teraz sa pzrecudne nie to co kiedys pojazd kosmiczny przywieziony z bylego ZSRRbig_grin, ktorym bawily sie nawet dziewczynkibig_grin albo bezsensowna wanka-wstanka, ktora nic madrego procz kiwania nie potrafila zrobicbig_grin
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:41
                    Kendo czy robisz cos waznego procz tego,ze jestes na forum? chcialabym Ci cos przeslac pocztasmile
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:45
                      tylko siedze i klikamwink)
                  • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:44
                    i jakie piekne kolory i wzory....
                    nawet sliczne ksiazeczki w sztywnych niedozdarcia kartkach sa.
                    • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:48
                      wyslalam na yahoo, odbierzsmile
                      • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:13
                        na razie pieluszki smile)
                        z wycięciem na pępuszek
                        ciuszeczków nie kupuję, bo będę miała sporo
                        a pościelkę piękną sama szyć będę
                        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:31
                          ale maja teraz dobrze mlode mamusie,
                          nie jak kiedys pieluszki z tetry bylywink)
                          i trzeba bylo prac/gotowac/prasowac.
                          • jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:39
                            bry wieczorne, przez co zmieniam temat pieluchwink)))))
                            noo czasami trezba od nich odpoczac , by powrocic do pieluch ze zdwojona silawink
                            pozdrawiam i zycze milego konca tygodniawink)))
                        • jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:41
                          Fajnie Kasiku ,że sama szyjesz, zawsze to fajnie cos samemu zrobic dla malego
                          przybyszasmile))))
                          • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:58
                            tez lubialam dla swojego dzieciecia szyc
                            a pozniej na drutach robic roznosci i nawet ladne mi wychodzily rzeczy
                            • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 22:07
                              no właśnie, to takie bliższe sercu niż w sklepie kupione
                              • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 22:42
                                i nawet jak kiedys mi nie wyszlo jak chcialam to nieskrytykowalo
                                a i tak slicznie w sweterku wygladalowink)

miecie sobie spokoja nacke,
                                moje psie nareszcie usnelo po kropelkach do ucha..biedaciu,
                                bolaly go dzis bardzo uszy..
    • orzeszek_rania Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 07:39
      Witam środowo, upalnie i bez szefowo smile)) takie dni to ja lubię smile)
      • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 08:45
        dzień dobry, dzień dobrysmile
        witamy w połowie tygodniasmile)))
        życzę milusieńkiego dnia.
        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:09
          witajcie dziewczatka z centrum krajuwink)

no ! tam gdzie niema kota myszy harcuja....to do roboty orzeszku,
          bierz sie za pisaniewink)

a mysia juz zaczyna liczyc dzionki do weekenduwink)

miejcie sobie dobrze.
          • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:37
            witaj kenduśsmile
            oj harcują, chociaż dzisiaj taki leniwy dzień się zapowiada...
            może dzisiaj będę miała trochę luzu, to poszukam czegoś o fazach księżyca i ich
            wpływie na człowiekasmile))
          • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:38
            witam smile)
            jakaś leniwa tak środa...
            kocieje zjadły śniadanie i w słońcu się wylegują
            teraz kolej na mnie
            a później z piesiem na spacer smile)

takie dni to ja lubię smile)
            byle by za gorąco nie było...
          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:41
            witam witam witamsmile
            cudownej srody,slonecznej i usmiechnietejsmilejak jasmile
            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:54
              witajcie :kasikk i sloo,
              no szczesliwe jestescie,ze macie sloneczko,
              qurcze!! kiedy bedzie tu tak?? ....juz zaczynam blednac z braku jego.

mysia
              bedzie fajnie poczytac i moze cusik wyprobowac na sobie?wink)
              • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:09
                jest godzina 10, a ja zamiast pracowac to uskuteczniam dyskusje towarzyskasmile
                chyba mnie stad wyrzucawink
                • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:10
                  etam, od razu wyrzucą
                  podyskutować też trzeba!
                  w końcu szef chce, żebyś sie intelektualnie rozwijała?
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:13
                    kasikk napisała:

> etam, od razu wyrzucą
                    > podyskutować też trzeba!
                    > w końcu szef chce, żebyś sie intelektualnie rozwijała?

sam tu byl i opowiadals woje wrazenia wakacyjne smile
                    • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:15
                      no to luzik zupełny big_grin
                      w razie czego, "bo szef tak obrazowo opowiada..." wink)
                      • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:17
                        kasikk napisała:

> no to luzik zupełny big_grin
                        > w razie czego, "bo szef tak obrazowo opowiada..." wink)

hehehe juz poszedl:0 a dzis bede mial dzien luzu, nic nie rusze, nic a nic,
                        jutro juz mam urlopsmile))))))))))))))
                        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:22
                          no nareszcie sloo wyluzuje na maxa na urlopiku,
                          tylko nie zapomnij o nas?wink)
                          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:25
                            kendo napisała:

> no nareszcie sloo wyluzuje na maxa na urlopiku,
                            > tylko nie zapomnij o nas?wink)

nie ma mozliwoscismile bede wysylac pozdrowienia droga esemesowasmile
                            a propos, dziekuje Kendus za smsikasmile
                            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:54
                              niema za co sloo,
                              czasem trzeba komorke odswiezyc jakoswink))))))))))))))
                              • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 15:46
                                witam serdecznie, ostatnio sie spóźniam, taki układsad Zycze vbardzo miłego
                                popołudnia z pięknym słońcem i ciepełkiem takim jak u mniesmile
                                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 16:37
                                  witaj nicku...
                                  jak to mowia.lepiej poznoa niz wcale,
                                  wiesz,ze jestes witany na wistuli o kazdej godz.dnia.

miej sobie mile popoludnie.
                  • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:21
                    hi,hi,...dobre kasikku
                    nasze sloo i tak intelekutualna,
                    szefa jednak moze zabolec serduchowink)
                    • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:26
                      kendo napisała:

> hi,hi,...dobre kasikku
                      > nasze sloo i tak intelekutualna,
                      > szefa jednak moze zabolec serduchowink)

to byl jeden z szefow tzw "konkret" smile
                      wie czego chce, nie marudzi i nie trujesmile
                      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:52
                        rzadko sie tacy zdazaja,i najmniej zauwazaja ,ze cos nie takwink
                        dobrze z takimi szefami,bo szybciutko mozna wrocic do swego "zajecia" nie
                        tracac zawielewink)
                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:20
                  sloo,
                  troche towarzyskiego trzeba miec,
                  by sie dobrze naladowac do prackiwink)
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:30
                    kendo napisała:

> sloo,
                    > troche towarzyskiego trzeba miec,
                    > by sie dobrze naladowac do prackiwink)

dzis juz nie zamierzam sie ladowac, ani mi tow glowiesmile
                    to co bede musiala zrobic, zrobie na pewno ale nic ponadtosmile
                    • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:35
                      slo - minimalistka wink)
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:53
                      prawidlowe podejscie do sprawy,
                      jakby to nick rzeklwink)
                      ostani dzien przedurlopowy wlasnie tak powinien wygladac.
                      • jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:03
                        bry smile)))
                        jakoś dawno nie pisałam , czemu ten czas tak szybko ucieka????? gonić goo???
                        eee... poczekam lepiejwink)))
                        u mniedziś parno i gorąco straszetnie było, no cóż tak to latem bywawink)))
                        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:22
                          hej jtusia
                          bozszeeeeeeeeee..dziewcze wiecznie zapracowane,jakby mendel dzieciaczow mialawink)

milego wieczorka zycze.
    • mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:36
      Srodowe Buziaczki Wsiem..Mala
    • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 08:25
      hello dla was wszystkich i tak jak w temacie, a dla mnie radość podwójna, bo
      piątek ostatnim dniem pracy, a potem dłuuuugo wyczekiwany urlopsmile)))
      pogoda nieciekawa, ale niebo się przejaśnia, więc jest szansa na słońce i
      ciepło.
      ściskam was mocno środowo smile)))
      • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 08:31
        Pada już trzeci dzień bez przerwy, mam wrażenie, ze mieszkam w krainie
        Deszczowcowsad na dodatek zimnoooooooooo!!!! Nie mogłem sie wczoraj zameldowac
        na forum, dziwny miałem dzień i zero czasu na przyjemności, dzisiaj nie jest
        lepiej, musze sobie jednak z czymś poradzić. Zycze, szczególnie urlopującym i
        szykującym sie do urlopu, powrotu lata ze wszystkimi jego atrybutami a dzisiaj
        dobrego dnia. Acha, najwazniejsze, pozdrowienia od naszej Slosmile
        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:00
          witajcie:
          mysia i nick

och !! jestem pocieszona,ze i u Was podobna pogoda....
          mam do sklepu dzis sie udac,moze uda mi sie miedzy kroplami deszczu przebiecwink))

** hmmmmmmm..mysia bedzie niedlugo szczesliwa na urlopiku...-miej sobie na nim
          same przyjemnosci.

** nicku,
          niemartw sie brakiem czasu,my tu caly czas jestesmy i czekamy na Ciebie,
          miej sobie udany dzionek .

PS;..dziekujemy za sloo pozdrowienia,niech sie upaja urlopikiem.
          • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:07
            witam, witam smile)
            wyprawiłam M. na Bardzo-Ważną-Rozmowę
            i już od samego rana jestem zmęczona
            a tyle spraw przede mną
            i niestety plany na ten tydzień chyba wzięły w łeb przez te rozmowy i spotkania
            i wizyty w orzeszkowie sad(
            ale za to kupiłam wczoraj najmniejsze skarpetki, jakie produkują
            normalnie na duży palec u nogi chyba sie mieszczą wink)
            aż dziwne, że można mieć takie nożynki nalutkie... mmmm...
            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:43
              kasikku,
              fajny zakup.ale ciutke za wczesnie....jestem przesadnasad
              wszystko inne moze byc ale nie toto,
              bedzie dobrze .. jest coraz blizej i emocje biora gora.

milego dnia zycze.
              • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:50
                kenduniu, ja nie jestem
                a poza tym nie mam czasu później na takie rzeczy
                i tyle pieniędzy na raz
                wole kupować systematycznie i byc przygotowana wcześniej
                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:14
                  kasikku,
                  bedziesz miec czas,zobaczysz,
                  po miesiacu siedzenia w domciu,az Cie bedzie gnalo gdzies w plener,
                  na spacerkach bedziesz kompletowac ubrankasmile)
                  • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:21
                    ale ja nie kupuję takich na wyrost
                    raczej na sam początek - trzeba do szpitala wziąć
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 16:49
                      kasikk napisała:

> ale ja nie kupuję takich na wyrost
                      > raczej na sam początek - trzeba do szpitala wziąć

oj....a to trzebasmile),niewiedzialam,ze teraz jest inaczej,
                      jak ja rodzilam,to oddali mi dziecie zapakowane w becik i jeszcze owiniete z
                      raczkamisad(
                      zaraz po przybyciu do domu,"rozpakowalam "Go
                      oj...ale mial radoche,wyciagal sie/przeciagal i do karmienia musialam budzicsmile)
          • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:34
            kendo napisała:

> witajcie:
            > mysia i nick
            >
            > och !! jestem pocieszona,ze i u Was podobna pogoda....
            > mam do sklepu dzis sie udac,moze uda mi sie miedzy kroplami deszczu
            przebiecwink)
            > )
            >
            > ** hmmmmmmm..mysia bedzie niedlugo szczesliwa na urlopiku...-miej sobie na
            nim
            > same przyjemnosci.
            >
            > ** nicku,
            > niemartw sie brakiem czasu,my tu caly czas jestesmy i czekamy na Ciebie,
            > miej sobie udany dzionek .
            >
            > PS;..dziekujemy za sloo pozdrowienia,niech sie upaja urlopikiem.

oj kenduś, będzie, będziesmile)) może poza jedną rzeczą, ale i tak szczęście
            będzie mi się uszami wylewałowink))
            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:45
              hi,hi,...mysia
              dobrze miec szczescie i umiec sie nim cieszyc,
              a wiem,ze tak bedziesz robic,
              zycze wszystkiego najpiekniejszego na urlopikusmile)
              • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:22
                oj kenduś będę, już przestępuję z nóżki na nóżkę nie mogąc się doczekaćwink))
                i dziękuję za życzenia.
                u mnie po dobrze zapowiadającym się poranku zrobiło sie szaro i bardzo
                wietrznie... czyżby zbliżała się burza???
                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 16:51
                  do miasta wyjechalam juz po olbzymiej porcji deszczu,
                  niemniej parasolke wzielam,po ktora musialam sie wracac biegiem do biblioteki,
                  bo oczywisie tam ja zapomnialam,a parkiering juz niemal wychodzil,
                  zdazylam ze wszystkim i nawet pozalatwialam dobrze sprawysmile
        • mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:32
          nicku dziękuję za życzenia urlopowesmile
          i wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli.
          • mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 17:39
            Urlopowiczom pogody..Tym co za biurkiem jak ma skromna osobka..rychlych
            wakacji..Kasikowi Buziaczki...Mala
            • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 17:48
              a dziękuję big_grinDD
              • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 19:16
                a deszczyk znow pada....sad(
                ide sie pocieszyc jakims zarelkiemwink
                i herbatka z cytrynka i miodzikiem.
                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 19:50
                  popisze soebie sama do siebiewink

ciemno sie tak szybk robi przez deszczydlo,
                  swiatlo juz trzeba zapalac,by mniej bledow/literowek robicwink

milego wieczoru....malenka Tobie tez i trzymam kciuki za jutrzejszy dzienkiss
                  • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 20:52
                    Zmrok, raczej już noc ciemna, zimno jak późną jesienią, pytam, kto skradl nam
                    lato, slońce i upały. Nie godze sie na coś takiego, czyzby już czas zapaść w
                    zimowy sen? Dobrej nocy zyczę.
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 21:08
                      wiele pytan juz zadalam odnosnie lata,
                      niechce wrocic do nas....
                      nicku,w niedziwedzice niechce sie zamieniac,
                      nadchodza me ulubione pory roku a zwlaszcza jesien.

milej nocy zycze z letnimi pachnacymi sloncem lakami.
                      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 09:59
                        o !! cieplunio z samego rana wink))))))))))
                        tak ma byc do niedzieli,jezeli wierzyc prezenterom pogodowymwink

miejcie sobie piekny/spelniony dzionek .
                        • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 10:10
                          Przywitam sie szybciutko i biegne do obowiazkowsmile
                          do zobaczenia pozniej, papa
                          • kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 11:42
                            witam, witam smile)
                            ja w temacie upiększania domku jestem bardziej smile)
                            relacja pogodowa - jak u Kendusi - ciepło i słonecznie
                            a ja zmykam, bo juz sie efektu końcowego doczekać nie mogę wink)
                            idę M. poganiać i sama za pędzelek chwycić

udanego dzionka big_grin
                            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:00
                              i jak kasikku,
                              prace zakonczone z pedzelkiem ??
                              jak wyszlo??

a wracajac do wczorajszego zakupu,to chcesz zakupic kolyske?
    • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 16:15
      po raz pierwszy nie chce, by byl weekend, nie chce, nie chce!!!!! jest mi tak dobrze, jestem na urlopie, niech tydzien trwa miesiacbig_grinDD
      dzis bylam na wspanialym obiedzie u mojej kochanej tesciowej, w tamtym tygodniu bylismy wozeni na obiady do restauracji. dzis doswiadczylam jaka to wygoda, nie mysle od rana co komu ugotowac, nie trace czasu na stanie przy garach , nie sprzatam po obiedzie i nie wysluchuje marudzenia,ze ktos czegos nie lubi. moglabym tak codzien najesc sie i wrocic sie nygusicwink))))
      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 19:59
        no ! niektorzy maja wspaniale na urlopikuwink)
        tez lubie takie "atrakcje"

z siostra wybieramy sie na sniadanko do Fantazyjii
        ale piekna pogoda,do prac ogrodkowych zachecila,
        wiec sniadanko niech czekawink)
        • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:04
          kendo napisała:

> no ! niektorzy maja wspaniale na urlopikuwink)
          > tez lubie takie "atrakcje"
          >
          > z siostra wybieramy sie na sniadanko do Fantazyjii
          > ale piekna pogoda,do prac ogrodkowych zachecila,
          > wiec sniadanko niech czekawink)

a co tam podaja na takie sniadanie?
          • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:15
            w ubieglym roku bylysmy i opisywalam Wam,
            o! swieze pieczywo najrozniejsze,wedlinki/sery/jako/dzemy/sledzie...
            juz niepamietam..samemu sie bierze ile sie chce....
            a pozniej runda po sklepach,by spalic nieco kalorii....

PS;..mieszkanko sliczne.
            • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:19
              kendo napisała:

> w ubieglym roku bylysmy i opisywalam Wam,
              > o! swieze pieczywo najrozniejsze,wedlinki/sery/jako/dzemy/sledzie...
              > juz niepamietam..samemu sie bierze ile sie chce....
              > a pozniej runda po sklepach,by spalic nieco kalorii....
              >
              > PS;..mieszkanko sliczne.

to u nas mamy cos podobnego ale raczej dania obiadowe, naklada sie co chce i ile sie chce, a potem idzie sie z jadlem na wage smile
              dobre i rozne tylko zanim sie wygmyra ze stosu przeroznych dan to juz ostygnie i jada sie srednio cieplewink
              • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:27
                podobnie mamy w hinskiej restauracjii,
                ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole...
                nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko jedna
                cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow...
                po takim zarelku juz kolacji niejemwink)
                • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:32
                  kendo napisała:

> podobnie mamy w hinskiej restauracjii,
                  > ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole...
                  > nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko jedna
                  > cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow...
                  > po takim zarelku juz kolacji niejemwink)

chinskie chyba maja to do siebie,ze pasa swoich konsumentowsmile u nas tez takie porcje daja,ze nie sposob zjesc do konca, a tak smaczne,ze samo wchodzismile
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:33
                    oczywiscie mam na mysli restaracje a nie uliczne budy, ktore tytuluja sie "kuchnia azjatycka".
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:45
                      tu takich bud niema,
                      jedynie co to sprzedaja w koskach na kolach kielbaski dunskie z dodatkami,
                      nieraz sobie kupie,ale to musze byc strasznie glodnawink
                  • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:44
                    slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                    >
                    > > podobnie mamy w hinskiej restauracjii,
                    > > ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole...
                    > > nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko je
                    > dna
                    > > cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow...
                    > > po takim zarelku juz kolacji niejemwink)
                    >
                    > chinskie chyba maja to do siebie,ze pasa swoich konsumentowsmile u nas tez takie
                    p
                    > orcje daja,ze nie sposob zjesc do konca, a tak smaczne,ze samo wchodzismile

we Wroclawiu na spotkaniu forumowym,
                    zamowilismy danie chinskie....roznilo sie co nieco od tutejszego,
                    nie bylo tych specyficznych przypraw chinskich,
                    ale bylo smacznesmile)
                    • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:53
                      no dobra to dzis mienilam kolejnoscsmile zjadlam talerz budyniu, a teraz ide po parowke smile
                      zegnam dzis, zycze spokojnej nocy Kendus i zmykam po kolacji do wannysmile
                      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:59
                        smacznego sloo....

milej ,wypoczetej nocy zyczesmile)
                        • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 21:04
                          No tak, jak ja sie przywitać przychodzę, to na vistuli koniec imprezy,
                          buziaczki, pożegnania, kąpiele jakoweś i kolacja budyniowo-parowkowawink Nic to,
                          jeszcze sie nagadamy niebawem, wszystkie strachy i problemy pójdą precz i znowu
                          bede Was zanudzał swoim ględzeniem. Teraz już zycze dobrej nocy wszystkim
                          pięknym vistulankomsmile, jutro tez jest dzień, oby lepszy od dzisiejszego, tego
                          zyczę wszystkim.
    • kasikk dzień dobry :D 24.08.05, 09:08
      pochmurno i chłodno, ale dzień zapowiada się dobry smile)
      czego wszystkim życzę

u mnie "przedzidziusiowych" robót ciąg dalszy,
      więc zajęta będę caaaalutki dzień
      pozdrowionka i buziaczki
      pewnie zajrzę na chwilke jeszcze...
      • kendo Re: dzień dobry :D 24.08.05, 10:27
        hej kasikku,
        ale fajnie...przeddzidziusiowe zajecia....
        zycze powodzenia i trafnych wyborow smile)

u mnie natomiast sie jakos klaruje pogoda
        i zaraz po swiezy chlebus pojade i pozagladam na buciki pod wczorajsza kurteczke

milusinskiego dnia.
        • nick000 Re: dzień dobry :D 24.08.05, 16:36
          Piękna sierpniowa pogoda, słonecznie, bardzo ciepło i zapach jesieni w
          powietrzu, żyć nie umierac, a mnie nic sie nie chce, gdzies ulotniła sie
          energia i radość zycia, pewnie powróci, tylko kiedy.
          Spokojnego popołudnia.
          • kendo Re: dzień dobry :D 24.08.05, 17:11
            hej nicku,
            a coz to ta smetna nuta??
            ciesz sie poznym latem,niedlugo babie lato nas nawiedzismile)
            miej sobie przyjemnie az do nocysmile)
            • kasikk Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:01
              dobry wieczór
              halllloooo!! jest tam kto?
              chyba vistula nam wysycha...
              • slo-onko Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:02
                kasikk napisała:

> dobry wieczór
                > halllloooo!! jest tam kto?
                > chyba vistula nam wysycha...

masz racje kasikku, krasnoludy z ogrodu Kendo chyba ja ukradlywink
                • kasikk Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:34
                  albo jakieś inne borostwory...
                  a ja juz spatulci uciekam
                  kolorowych snów smile)
                  • kendo Re: dobry wieczor :D 24.08.05, 22:36
                    jestem,jestem....
                    pocieszalam siostre....nie moga sobie dac rday po stracie psiunkisad(

sloo,
                    dzis wolne od ogrodu...
                    juz niemam sily do dniego, pomagier sie wystraszyl roboty i jakos niezadzwonil,
                    a deszcze zapowiadaja,wiec znow wszystko sie odwleczesad(
                    tez chyba zaraz sie udam w objecia jakiessmile)
    • kasikk witam!!! 31.08.05, 08:58
      wszystkie ranne ptaszki i nocne marki big_grin
      przepiękny dzień się zapowiada
      a ja znowy przed soba przepiękny wir pracusiowy mam...
      nie mniej cieszy mnie jakos wszystko
      buziaki i udanego dnia smile)
      • slo-onko Re: witam!!! 31.08.05, 09:04
        kasikk napisała:

> wszystkie ranne ptaszki i nocne marki big_grin
        > przepiękny dzień się zapowiada
        > a ja znowy przed soba przepiękny wir pracusiowy mam...
        > nie mniej cieszy mnie jakos wszystko
        > buziaki i udanego dnia smile)

spokojnej bezstresowej srody Kasikkowi naszemu i wszytskim pozostalymsmile
        aha i naszemu vistulowemu bobasowismile
        • kendo Re: witam!!! 31.08.05, 09:15
          kasikk i sloo,
          vistulowe skowroneczki dzisiejszewink)
          miejcie sobie przepiekny udany dzionek.

sloneczko swiec,niemniej nocny chlodzik sie czuje,
          mysle,ze bedzie goraco .
          plany dzisiejsze??
          ogrodnik,
          zakupy do garawink
          zalatwienie reszte plytek od sasiada-moze odstapi trzy brakujace,
          reszte malych niestety w sklepie bede musiala zakupic.

pozostalym zycze udanego pieknego dniasmile)
    • mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 15:33
      Milej srody..i do weekendu!!
    • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 16:24
      przyjemne popoludnie gdy po obiedzie mozna usiasc i odpoczac, badz spokojnie wypic kawe. podczas odpoczynku mozna pomyslec co jest jeszcze do zrobienia,zaplanowac obiad na nastepny dzien. znow zblizaja sie tzw. dwa dni slodkiego lenistwa (nie liczac porzadkow domowych), pogoda zapowiada sie ladna wiec moze,by to jakos wykorzystac?
      ale kiedy z pracy wraca sie do pracy to juz jest mniej przyjemne. nie ma sie jednak co nad soba rozczulac,bo zycie chyba polega na tym,by wiecznie pracowac i cos robic. po pracy w pracy i po pracy w domu usiadlam i czekam na specjalna komisje BHP i p/poz big_grin i nikt nie zgadnie kto nia jestsmile
      podsumowujac srode, uwazam,ze dzien byl dosc ciezki do zniesienia ale nie ma tego zlego co,by na dobre nie wyszlo i gdyby nie esemesownia to dzien zaliczylby sie do smutnych. w esemesowni drzwi sie nie zamykaly, bylo przesmiesznie, marzeniowo a czasem tesknosmile
      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:11
        i refleksja zycia nawiedzila sloo,
        tez chociaz w domciu jestem,nie moge sie wyrobic,
        co dzien plany sie nie zgadzaja,a dzis to zupelne fiasko,
        ciekawam,jak dlugo bedzie tak to wszystkosad(((((((,
        niemniej czesc zakupow udanych,jutro stawac do pieca lub do ogrodu,
        zobaczymy jak beda sie sprawy ksztaltowac.
        a pogoda cudowna w dalszym ciagu sie utrzymuje.

milego poznego popoludnia
        albo wczesnego wieczorusmile)
        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:12
          sloo,i jak po komisji BHP????????????
          cos Ta Kobieta znow wyczyniuawink)))) ???????
          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:49
            kendo napisała:

> sloo,i jak po komisji BHP????????????
            > cos Ta Kobieta znow wyczyniuawink)))) ???????

uf obylo sie bez smile byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super goscsmile
            teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg sliweksmile
            do wieczora kochanismile
            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:53
              slo-onko napisała:

> kendo napisała:
              >
              > > sloo,i jak po komisji BHP????????????
              > > cos Ta Kobieta znow wyczyniuawink)))) ???????
              >
              > uf obylo sie bez smile byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super goscsmile
              > teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg
              sliwe
              > ksmile
              > do wieczora kochanismile

i gdzie Ty to wszystko miescisz,ja bym peklawink)
              kalaskaj w lapki bysmy Cie slyszeli ,ze nie utopilas sie w kapieliwink))))))
              • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:57
                kendo napisała:

> slo-onko napisała:
                >
                > > kendo napisała:
                > >
                > > > sloo,i jak po komisji BHP????????????
                > > > cos Ta Kobieta znow wyczyniuawink)))) ???????
                > >
                > > uf obylo sie bez smile byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super g
                > oscsmile
                > > teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg
                >
                > sliwe
                > > ksmile
                > > do wieczora kochanismile
                >
                > i gdzie Ty to wszystko miescisz,ja bym peklawink)
                > kalaskaj w lapki bysmy Cie slyszeli ,ze nie utopilas sie w kapieliwink))))))

nie doszlam do lazienkismile oswiecilo mnie,ze nie doebralam e-maila, a tam niespodziankasmile))))) zdjecia do obejrzeniasmile musze je zapisac, bo inaczej pekne z ciekawosci, dopiero potem pojde szukac kaczkismile
                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:02
                  i co ciekawe zdjatka?smile)

kaczucha znaleziona??
                  ja za godzinke doczolgam sie do wody i pozniej lulu...straszny dzis dzionek w
                  stresie bylsad(((((
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:14
                    kendo napisała:

> i co ciekawe zdjatka?smile)
                    >
                    > kaczucha znaleziona??
                    > ja za godzinke doczolgam sie do wody i pozniej lulu...straszny dzis dzionek w
                    > stresie bylsad(((((

zdjecia bombowe, a postac na nich....mmmmmmm smile))))
                    kaczucha utopionawink
                    teraz siedze i pediciure uskuteczniamsmile
                    • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:20
                      ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas sie
                      cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy sobie
                      pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej lubie
                      jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich i
                      nastrój beztroskiej zabawy.
                      • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:24
                        nick...ja Ci dqm narowienie watkowwink)
                        niektore musza pozostac beznarowionewink)
                        a reszta to juz jak lecie temacikwink)

a co znow naklamali w TV?wink
                        • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:29
                          kendo napisała:

> nick...ja Ci dqm narowienie watkowwink)
                          > niektore musza pozostac beznarowionewink)
                          > a reszta to juz jak lecie temacikwink)
                          >
                          > a co znow naklamali w TV?wink

zartuję, nie mam zamiaru niczego narowićwink, no chyba, ze samo wyjdziesmile W tv
                          fałszują historię ale to u nich norma.
                          • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:36
                            nick000 napisał:

> kendo napisała:
                            >
                            > > nick...ja Ci dqm narowienie watkowwink)
                            > > niektore musza pozostac beznarowionewink)
                            > > a reszta to juz jak lecie temacikwink)
                            > >
                            > > a co znow naklamali w TV?wink
                            >
                            > zartuję, nie mam zamiaru niczego narowićwink, no chyba, ze samo wyjdziesmile W
                            tv
                            > fałszują historię ale to u nich norma.

my specjalisci od narowieniawinkale juz mnie to niezraza,przyzwyczailam siewink)

wiele media przekrecaja....najwazniejsze,niedac sie wciagnac w taka dyskusjesad
                      • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:25
                        nick000 napisał:

> ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas sie
                        > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy sobie
                        > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej lubie
                        > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich i
                        > nastrój beztroskiej zabawy.

tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac?wink
                        tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i zrobic komus sniadaniesmile
                        • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:27
                          swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)
                          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:31
                            kendo napisała:

> swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)

"sniadanie" to tylko przenosna choc czasem prawie realnawink
                            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:38
                              slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                              >
                              > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)
                              >
                              > "sniadanie" to tylko przenosna choc czasem prawie realnawink

no przecie wiemwink)))))))))
                              i jeszcze obowiazkowe kakaosmile)..(oj dawno nie pilam,jutro chyba sobie zrobie
                              do sniadankasmile
                          • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:35
                            kendo napisała:

> swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)

nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawiony
                            stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy
                            doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadankowink
                            • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:40
                              nick000 napisał:

> kendo napisała:
                              >
                              > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)
                              >
                              > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawiony
                              > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy
                              > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadankowink

ha!,nieznasz mnie nicku....
                              moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co....
                              pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9
                              • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:46
                                kendo napisała:

> nick000 napisał:
                                >
                                > > kendo napisała:
                                > >
                                > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)
                                > >
                                > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawio
                                > ny
                                > > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy
                                >
                                > > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadankowink
                                >
                                > ha!,nieznasz mnie nicku....
                                > moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co....
                                > pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9

fakt, człowiek jest istotą towarzyską, samotne śniadanie przełyka sie na
                                stojąco albo wcale, nie widze w nim ni smaku, ni sensu.
                                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:49
                                  nick000 napisał:

> kendo napisała:
                                  >
                                  > > nick000 napisał:
                                  > >
                                  > > > kendo napisała:
                                  > > >
                                  > > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszkawink)
                                  > > >
                                  > > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto za
                                  > stawio
                                  > > ny
                                  > > > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne f
                                  > rykasy
                                  > >
                                  > > > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniada
                                  > nkowink
                                  > >
                                  > > ha!,nieznasz mnie nicku....
                                  > > moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co....
                                  > > pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9
                                  >
                                  > fakt, człowiek jest istotą towarzyską, samotne śniadanie przełyka sie na
                                  > stojąco albo wcale, nie widze w nim ni smaku, ni sensu.

znam ten smak sniadanek....
                                  niemniej okolo dziewiatej jestem juz posmile
                        • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:31
                          slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                          >
                          > > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas
                          > sie
                          > > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy so
                          > bie
                          > > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej
                          > lubie
                          > > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich
                          > i
                          > > nastrój beztroskiej zabawy.
                          >
                          > tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac?wink
                          > tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i
                          zrobic
                          > komus sniadaniesmile
                          a kto mówi o śnie, śniadanie jak najbardziej jest wskazane, szczególnie takie
                          wczesne, ustawia pozytywnie cały dzieńsmile Wiesz cos o tym?
                          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:37
                            nick000 napisał:

> slo-onko napisała:
                            >
                            > > nick000 napisał:
                            > >
                            > > > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze
                            > czas
                            > > sie
                            > > > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i moz
                            > emy so
                            > > bie
                            > > > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbar
                            > dziej
                            > > lubie
                            > > > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po
                            > nich
                            > > i
                            > > > nastrój beztroskiej zabawy.
                            > >
                            > > tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac?wink
                            > > tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i
                            > zrobic
                            > > komus sniadaniesmile
                            > a kto mówi o śnie, śniadanie jak najbardziej jest wskazane, szczególnie takie
                            > wczesne, ustawia pozytywnie cały dzieńsmile Wiesz cos o tym?

a co mam nie wiedziec?smile dla mnie takie sniadanie jest jednoczesnie pobudka, pachnie jak cieple buleczki i gorace kakaosmile
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:25
                      mialas co ogladacwink)

ja wszelakimi pazurkami w piatki sie zajmujewink
                      w czwartki cialkiem,a reszte dni normalniewink)
        • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:15
          grunt, to optymizm zachowac nawet w najgorszych momentach. Bywa tak, że
          odechciewa sie nam wszystkiego, wystarczy jednak, ze pomyśli sie o kimś ciepło
          a już chęci do zycia wracają i swiat wydaje sie dobrym miejscem. Witam
          popołudniowo i słoneczniesmile
          • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:48
            nick000 napisał:

> grunt, to optymizm zachowac nawet w najgorszych momentach. Bywa tak, że
            > odechciewa sie nam wszystkiego, wystarczy jednak, ze pomyśli sie o kimś ciepło
            > a już chęci do zycia wracają i swiat wydaje sie dobrym miejscem. Witam
            > popołudniowo i słoneczniesmile

masz racje w 199 % Nicksmile i gdyby wlasnie nie ktos to beczalabym dzis jak bobr, a tak moge isc w kapielsmile wystarszyc gumowe kaczkiwink
          • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:51
            witaj nicku....
            to racja mysli uciekaja do cieplych Ludzi,
            ale czemu sa tak wielkie odleglosci miedzy nimi?
            czemu nie mozna ich skrocic i choc na moment pobyc razem.

milego wieczoru.
            • jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:40
              dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nieuncertain
              zobaczymy rano czy przezyjewink
              pozdrawiam wszystkichsmile))))
              • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:44
                jtka napisała:

> dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nieuncertain
                > zobaczymy rano czy przezyjewink
                > pozdrawiam wszystkichsmile))))

hej jtusia...
                a szybciutko zapaz szalwi i przeplukaj zabka,jak niemasz to rumianek ,
                zawsze cos pomoze...trzymam kciuki...
              • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:49
                jtka napisała:

> dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nieuncertain
                > zobaczymy rano czy przezyjewink
                > pozdrawiam wszystkichsmile))))

nie nawidze bolacych zebow. jak tylko zaczyna mi cos doskwierac albo juz czuje,ze cos nie tak to narzesach bieglabym po pomoc pod warunkiem,ze ona jest na poczekaniu. pogotowia sa tylko czasem niepomocne. juz raz tak bylo.
                • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:51
                  mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bolacymisad(
                  • nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:56
                    brrrr, cóz za temat, współczuje wszystkim, których zęby bolały, bolą i bolec
                    będą, oby nikogo z moich vistulowych przyjaciół nie dotknęła ta przypadłość.
                    Musze sie juz pożegnać, zycze dobrej nocy i zadnych dolegliwości.
                    • kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:06
                      prawda,temacik strasznie bolacysad(

miej sobie nicku wypoczeta noc sniac o sniadankach........wink)

tez zmykam juz....zyczac jtuni z chorym zabkiem przespania spokojnie,
                      sloo pieknych snow o kapieli w babelkachwink)))))))))))))))
                      kasikkowi ,niech sni,o cudnych rzeczach,
                      myszy,oj...niech sobie odpocznie po meblowaniu....
                      malej,jeszcze dlugo zanim uda sie na spoczynek,ale niech sni slodko i wstanie
                      wypoczta...
                      chyba wszystkim aktywistom cos pozyczylam,
                      a mniej aktywnym rowniez zycze milej nocysmile)))))))) PA;..PA;....
                  • slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:02
                    kendo napisała:

> mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bolacymisad
                    > (
                    to ja juz wole cala polaca paszczekewink

• kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:09
                      slo-onko napisała:

> kendo napisała:
                      >
                      > > mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bola
                      > cymisad
                      > > (
                      > to ja juz wole cala polaca paszczekewink
                      >
                      > no,nie sloo,
                      zebiska strasznie bolasad(((((((((((((brrrrrrrrrrrrrsad(((((((((((
                      choc chwilami porod byl ....ale bol szybko minal...a zebiska trwaja dlugo w
                      bolesciach
    • kasikk witam !!! 07.09.05, 08:29
      w środkową środę, słoneczną, ciepłą
      (chyba za ciepłą...)
      i życze udanego dnia
      oraz od gryzonia vistulowego przesyłam pozdrowienia
      cały zadowolony jest big_grinD
      • kendo Re: witam !!! 07.09.05, 11:19
        witam i ja....
        jakos sie pozbieralam z ranasad(
        dzis wielki odpoczynek i myslenie nad ciag dalszym udoskonaleniemwink))))))

kasikku,nie nazekaj,niech bedzie ciepelko,to ostanie tego rokusmile)
        tu tez parowa sie zapowiada i az milo sie robi ,bo mozna odpoczac w ciepelkuwink)

milego dnia.

PS;..mysie tez pozdrow serdecznie i czekamy cierpliwie na nia,
        niech dopieszcza mieszkano.
        • mala20033 Re: witam !!! 07.09.05, 15:01
          Poniedzialek byl wolny i wczoraj dni mi sie pomylily..zapomnialam ze dzis
          jest ..SRODA!!Ale numer..Milego dzionka Wsiem...Basia
          • nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 15:52
            witajciesmile, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slowink. Jest ciepło i
            słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata.
            • slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 16:52
              nick000 napisał:

> witajciesmile, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slowink. Jest ciepło i
              > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata.

oj tak, zwlaszcza siedzenie w a ucie i stanie w kolejce do kasy bankowejbig_grinDDD a okolicznym gapiom oczy z orbit wychodzily na widok calujacej sie pary zakochanych ludzibig_grinDD
              • kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:52
                slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                >
                > > witajciesmile, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slowink. Jest ciepło i
                > > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata.
                >
                > oj tak, zwlaszcza siedzenie w a ucie i stanie w kolejce do kasy
                bankowejbig_grinDDD
                > a okolicznym gapiom oczy z orbit wychodzily na widok calujacej sie pary
                zakoch
                > anych ludzibig_grinDD

a cos tu nierozumie?
                gdzie jaka para byla??

sloo,juz sie tlumacz,co tu jest grane??

milego dzionka.
                • slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:30

no to moze niech Nick opowie,bo ja to sie wsydzewinkbig_grin
                  • nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 19:44
                    hmmm, było to takwink, acha, zapomniałem, ide ogladać meczsmile, powiem jeszcze, ze
                    środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego lubię
                    ludzi i wczesne poranne wstawaniewink
                    • slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:49
                      nick000 napisał:

> hmmm, było to takwink, acha, zapomniałem, ide ogladać meczsmile, powiem jeszcze, ze
                      >
                      > środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego lubię
                      > ludzi i wczesne poranne wstawaniewink

tylko nie zaspij jutro, bo wiadrem zimnej wody oblejewink)))
                      a propos meczu to w sobote jak mielismy bibke domowa to nasze facety ogladali oczywscie mecza. kibice jak sie patrzy, my raczej kobiece temaciki poruszalysmy ,ale umowilysmy sie,ze jak bedzie pila wpadac do bramy to bedziemy sie drzecbig_grin i tak bylo,jak na komende czym glosniej jedna przez druga,az na dworze bylo slychac te nasz darcie big_grin nosmile
                      • nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 19:52
                        jestem rannym ptaszkiem, nie widzę szans na zaspaniewink, dobrej nocy i idę sie
                        drzećsmile)))
                      • kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:08
                        slo-onko napisała:

> nick000 napisał:
                        >
                        > > hmmm, było to takwink, acha, zapomniałem, ide ogladać meczsmile, powiem jeszc
                        > ze, ze
                        > >
                        > > środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego
                        > lubię
                        > > ludzi i wczesne poranne wstawaniewink
                        >
                        > tylko nie zaspij jutro, bo wiadrem zimnej wody oblejewink)))
                        > a propos meczu to w sobote jak mielismy bibke domowa to nasze facety ogladali
                        o
                        > czywscie mecza. kibice jak sie patrzy, my raczej kobiece temaciki
                        poruszalysmy
                        > ,ale umowilysmy sie,ze jak bedzie pila wpadac do bramy to bedziemy sie
                        drzecbig_grin
                        > i tak bylo,jak na komende czym glosniej jedna przez druga,az na dworze bylo
                        sly
                        > chac te nasz darcie big_grin nosmile

chciala,niechciala,zawsze slysze mecz przez siane....
                        czasami "darcie " rowniez,gdy favoryci szczelaja bramkiwink)
                        • slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:11
                          my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same rozerwalysmy sie niecosmile juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z krzeslawink
                          • kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:30
                            slo-onko napisała:

> my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same
                            rozerwalysmy
                            > sie niecosmile juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z
                            krzes
                            > lawink

o! tez tak w towarzystwie potrafiewink)
                            przeplukac gardelko czyms smacznym i zaczynac od nowawink))))