mala20033 27.07.05, 17:04 Jezeli Kendus sie nie pogniewa to zalozylam nowa srode bo ta stara otwiera mi sie pare minut..Caluski Wsiem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 17:56 leniwiec ten internet u Ciebie malenka))))))) nawet nie spojzalam ile stara sroda miala na liczniku) ale chcialam Wam oznajmic,ze spotkanie internetowe skandynawskie zakonczone, fajnie z takimi spotkaniami,nawet nie myslalam,ze w miesiacu lipcu zalicze az trzy takie, ranek byl nieco zwariowany,ze nie mialam czasu na necik wejsc, wiec teraz witam Was i zycze milego poznego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 18:04 poczytalam "stara srode" i temacik typowo kawkowy i wedlinkowy, jak przy porze sniadaniowej przystalo, faktycznie zawiodlam sie na tych kielbaskach,ktore zapewniano mnie, ze sa pyszne,bo produkowane pod katem dzieci,chodzilo mi,zeby nie bylo duzego posmaku wedzonego, oczywiscie i niebylo,ale byly za slone brrrrrr....i jakies takie "ciapkowate" wiecej nie zakupie z rekomendacji zanim nie posmakuje osobiscie. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 18:11 witam ) a ja właśnie zakupy dzidziulowe zakupiłam i lecę jeszcze coś dobrego nabyć ) miłego dnia, a w zasadzie to wieczoru już chyba ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:41 a mnie jest deczko głupio bo dzisiejszego wieczoru nie będe mógł Wam towarzyszyć, to pewnie wplyw lata, żartuję, mam ważną sprawę do załatwienia. Lecę więc gdziem sie ofiarowal, oczywiście po powrocie żurawia zapuszczę na forum i zobacze czy byłyście grzeczne w co oczywiście nie wątpię)) Kłaniam sie pieknie i spadam Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:47 nick000 napisał: > a mnie jest deczko głupio bo dzisiejszego wieczoru nie będe mógł Wam > towarzyszyć, to pewnie wplyw lata, żartuję, mam ważną sprawę do załatwienia. > > Lecę więc gdziem sie ofiarowal, oczywiście po powrocie żurawia zapuszczę na > forum i zobacze czy byłyście grzeczne w co oczywiście nie wątpię)) Kłaniam > sie pieknie i spadam nick... usprawiedliwienie przyznane) zycze milego gdzies tam czasu, i czekamy na zurawia Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 19:48 kasikk napisała: > witam ) > a ja właśnie zakupy dzidziulowe zakupiłam > i lecę jeszcze coś dobrego nabyć ) > miłego dnia, a w zasadzie to wieczoru już chyba ) oj,jak fajnie z malusimi zakupami.... bedzie dzieciatko mialo cudownie) ale sie kasikk rozakupowal) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:21 kasikk kasikk, a powiedz co kupilas, plissssss buciki, skarpetki? spioszki czy inne kaftaniki? te malenkie ciuszki sa takie slodkie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:37 pewnie jakas slodziutka posciel do lozeczka, lub maskotke-przytulanke...takie sa slodziutkie w kraju Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:38 kendo napisała: > pewnie jakas slodziutka posciel do lozeczka, > lub maskotke-przytulanke...takie sa slodziutkie w kraju oj tak zabawki teraz sa pzrecudne nie to co kiedys pojazd kosmiczny przywieziony z bylego ZSRR, ktorym bawily sie nawet dziewczynki albo bezsensowna wanka-wstanka, ktora nic madrego procz kiwania nie potrafila zrobic Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:41 Kendo czy robisz cos waznego procz tego,ze jestes na forum? chcialabym Ci cos przeslac poczta Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:45 tylko siedze i klikam) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:44 i jakie piekne kolory i wzory.... nawet sliczne ksiazeczki w sztywnych niedozdarcia kartkach sa. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 20:48 wyslalam na yahoo, odbierz Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:13 na razie pieluszki ) z wycięciem na pępuszek ciuszeczków nie kupuję, bo będę miała sporo a pościelkę piękną sama szyć będę Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:31 ale maja teraz dobrze mlode mamusie, nie jak kiedys pieluszki z tetry byly) i trzeba bylo prac/gotowac/prasowac. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:39 bry wieczorne, przez co zmieniam temat pieluch))))) noo czasami trezba od nich odpoczac , by powrocic do pieluch ze zdwojona sila pozdrawiam i zycze milego konca tygodnia))) Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:41 Fajnie Kasiku ,że sama szyjesz, zawsze to fajnie cos samemu zrobic dla malego przybysza)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 21:58 tez lubialam dla swojego dzieciecia szyc a pozniej na drutach robic roznosci i nawet ladne mi wychodzily rzeczy Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 22:07 no właśnie, to takie bliższe sercu niż w sklepie kupione Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 27.07.05, 22:42 i nawet jak kiedys mi nie wyszlo jak chcialam to nieskrytykowalo a i tak slicznie w sweterku wygladalo) miecie sobie spokoja nacke, moje psie nareszcie usnelo po kropelkach do ucha..biedaciu, bolaly go dzis bardzo uszy.. Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 07:39 Witam środowo, upalnie i bez szefowo )) takie dni to ja lubię ) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 08:45 dzień dobry, dzień dobry witamy w połowie tygodnia))) życzę milusieńkiego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:09 witajcie dziewczatka z centrum kraju) no ! tam gdzie niema kota myszy harcuja....to do roboty orzeszku, bierz sie za pisanie) a mysia juz zaczyna liczyc dzionki do weekendu) miejcie sobie dobrze. Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:37 witaj kenduś oj harcują, chociaż dzisiaj taki leniwy dzień się zapowiada... może dzisiaj będę miała trochę luzu, to poszukam czegoś o fazach księżyca i ich wpływie na człowieka)) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:38 witam ) jakaś leniwa tak środa... kocieje zjadły śniadanie i w słońcu się wylegują teraz kolej na mnie a później z piesiem na spacer ) takie dni to ja lubię ) byle by za gorąco nie było... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:41 witam witam witam cudownej srody,slonecznej i usmiechnietejjak ja Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 09:54 witajcie :kasikk i sloo, no szczesliwe jestescie,ze macie sloneczko, qurcze!! kiedy bedzie tu tak?? ....juz zaczynam blednac z braku jego. mysia bedzie fajnie poczytac i moze cusik wyprobowac na sobie?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:09 jest godzina 10, a ja zamiast pracowac to uskuteczniam dyskusje towarzyska chyba mnie stad wyrzuca Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:10 etam, od razu wyrzucą podyskutować też trzeba! w końcu szef chce, żebyś sie intelektualnie rozwijała? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:13 kasikk napisała: > etam, od razu wyrzucą > podyskutować też trzeba! > w końcu szef chce, żebyś sie intelektualnie rozwijała? sam tu byl i opowiadals woje wrazenia wakacyjne Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:15 no to luzik zupełny w razie czego, "bo szef tak obrazowo opowiada..." ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:17 kasikk napisała: > no to luzik zupełny > w razie czego, "bo szef tak obrazowo opowiada..." ) hehehe juz poszedl:0 a dzis bede mial dzien luzu, nic nie rusze, nic a nic, jutro juz mam urlop)))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:22 no nareszcie sloo wyluzuje na maxa na urlopiku, tylko nie zapomnij o nas?) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:25 kendo napisała: > no nareszcie sloo wyluzuje na maxa na urlopiku, > tylko nie zapomnij o nas?) nie ma mozliwosci bede wysylac pozdrowienia droga esemesowa a propos, dziekuje Kendus za smsika Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:54 niema za co sloo, czasem trzeba komorke odswiezyc jakos)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 15:46 witam serdecznie, ostatnio sie spóźniam, taki układ Zycze vbardzo miłego popołudnia z pięknym słońcem i ciepełkiem takim jak u mnie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 16:37 witaj nicku... jak to mowia.lepiej poznoa niz wcale, wiesz,ze jestes witany na wistuli o kazdej godz.dnia. miej sobie mile popoludnie. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:21 hi,hi,...dobre kasikku nasze sloo i tak intelekutualna, szefa jednak moze zabolec serducho) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:26 kendo napisała: > hi,hi,...dobre kasikku > nasze sloo i tak intelekutualna, > szefa jednak moze zabolec serducho) to byl jeden z szefow tzw "konkret" wie czego chce, nie marudzi i nie truje Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:52 rzadko sie tacy zdazaja,i najmniej zauwazaja ,ze cos nie tak dobrze z takimi szefami,bo szybciutko mozna wrocic do swego "zajecia" nie tracac zawiele) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:20 sloo, troche towarzyskiego trzeba miec, by sie dobrze naladowac do pracki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:30 kendo napisała: > sloo, > troche towarzyskiego trzeba miec, > by sie dobrze naladowac do pracki) dzis juz nie zamierzam sie ladowac, ani mi tow glowie to co bede musiala zrobic, zrobie na pewno ale nic ponadto Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:35 slo - minimalistka ) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 10:53 prawidlowe podejscie do sprawy, jakby to nick rzekl) ostani dzien przedurlopowy wlasnie tak powinien wygladac. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:03 bry ))) jakoś dawno nie pisałam , czemu ten czas tak szybko ucieka????? gonić goo??? eee... poczekam lepiej))) u mniedziś parno i gorąco straszetnie było, no cóż tak to latem bywa))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:22 hej jtusia bozszeeeeeeeeee..dziewcze wiecznie zapracowane,jakby mendel dzieciaczow miala) milego wieczorka zycze. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 03.08.05, 20:36 Srodowe Buziaczki Wsiem..Mala Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 08:25 hello dla was wszystkich i tak jak w temacie, a dla mnie radość podwójna, bo piątek ostatnim dniem pracy, a potem dłuuuugo wyczekiwany urlop))) pogoda nieciekawa, ale niebo się przejaśnia, więc jest szansa na słońce i ciepło. ściskam was mocno środowo ))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 08:31 Pada już trzeci dzień bez przerwy, mam wrażenie, ze mieszkam w krainie Deszczowcow na dodatek zimnoooooooooo!!!! Nie mogłem sie wczoraj zameldowac na forum, dziwny miałem dzień i zero czasu na przyjemności, dzisiaj nie jest lepiej, musze sobie jednak z czymś poradzić. Zycze, szczególnie urlopującym i szykującym sie do urlopu, powrotu lata ze wszystkimi jego atrybutami a dzisiaj dobrego dnia. Acha, najwazniejsze, pozdrowienia od naszej Slo Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:00 witajcie: mysia i nick och !! jestem pocieszona,ze i u Was podobna pogoda.... mam do sklepu dzis sie udac,moze uda mi sie miedzy kroplami deszczu przebiec)) ** hmmmmmmm..mysia bedzie niedlugo szczesliwa na urlopiku...-miej sobie na nim same przyjemnosci. ** nicku, niemartw sie brakiem czasu,my tu caly czas jestesmy i czekamy na Ciebie, miej sobie udany dzionek . PS;..dziekujemy za sloo pozdrowienia,niech sie upaja urlopikiem. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:07 witam, witam ) wyprawiłam M. na Bardzo-Ważną-Rozmowę i już od samego rana jestem zmęczona a tyle spraw przede mną i niestety plany na ten tydzień chyba wzięły w łeb przez te rozmowy i spotkania i wizyty w orzeszkowie ( ale za to kupiłam wczoraj najmniejsze skarpetki, jakie produkują normalnie na duży palec u nogi chyba sie mieszczą ) aż dziwne, że można mieć takie nożynki nalutkie... mmmm... Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:43 kasikku, fajny zakup.ale ciutke za wczesnie....jestem przesadna wszystko inne moze byc ale nie toto, bedzie dobrze .. jest coraz blizej i emocje biora gora. milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:50 kenduniu, ja nie jestem a poza tym nie mam czasu później na takie rzeczy i tyle pieniędzy na raz wole kupować systematycznie i byc przygotowana wcześniej Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:14 kasikku, bedziesz miec czas,zobaczysz, po miesiacu siedzenia w domciu,az Cie bedzie gnalo gdzies w plener, na spacerkach bedziesz kompletowac ubranka) Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:21 ale ja nie kupuję takich na wyrost raczej na sam początek - trzeba do szpitala wziąć Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 16:49 kasikk napisała: > ale ja nie kupuję takich na wyrost > raczej na sam początek - trzeba do szpitala wziąć oj....a to trzeba),niewiedzialam,ze teraz jest inaczej, jak ja rodzilam,to oddali mi dziecie zapakowane w becik i jeszcze owiniete z raczkami( zaraz po przybyciu do domu,"rozpakowalam "Go oj...ale mial radoche,wyciagal sie/przeciagal i do karmienia musialam budzic) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:34 kendo napisała: > witajcie: > mysia i nick > > och !! jestem pocieszona,ze i u Was podobna pogoda.... > mam do sklepu dzis sie udac,moze uda mi sie miedzy kroplami deszczu przebiec) > ) > > ** hmmmmmmm..mysia bedzie niedlugo szczesliwa na urlopiku...-miej sobie na nim > same przyjemnosci. > > ** nicku, > niemartw sie brakiem czasu,my tu caly czas jestesmy i czekamy na Ciebie, > miej sobie udany dzionek . > > PS;..dziekujemy za sloo pozdrowienia,niech sie upaja urlopikiem. oj kenduś, będzie, będzie)) może poza jedną rzeczą, ale i tak szczęście będzie mi się uszami wylewało)) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:45 hi,hi,...mysia dobrze miec szczescie i umiec sie nim cieszyc, a wiem,ze tak bedziesz robic, zycze wszystkiego najpiekniejszego na urlopiku) Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 11:22 oj kenduś będę, już przestępuję z nóżki na nóżkę nie mogąc się doczekać)) i dziękuję za życzenia. u mnie po dobrze zapowiadającym się poranku zrobiło sie szaro i bardzo wietrznie... czyżby zbliżała się burza??? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 16:51 do miasta wyjechalam juz po olbzymiej porcji deszczu, niemniej parasolke wzielam,po ktora musialam sie wracac biegiem do biblioteki, bo oczywisie tam ja zapomnialam,a parkiering juz niemal wychodzil, zdazylam ze wszystkim i nawet pozalatwialam dobrze sprawy Odpowiedz Link
mycha Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 10:32 nicku dziękuję za życzenia urlopowe i wszystkie trzymamy mocno kciuki, żeby wszystko ułożyło się po twojej myśli. Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 17:39 Urlopowiczom pogody..Tym co za biurkiem jak ma skromna osobka..rychlych wakacji..Kasikowi Buziaczki...Mala Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 19:16 a deszczyk znow pada....( ide sie pocieszyc jakims zarelkiem i herbatka z cytrynka i miodzikiem. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 19:50 popisze soebie sama do siebie ciemno sie tak szybk robi przez deszczydlo, swiatlo juz trzeba zapalac,by mniej bledow/literowek robic milego wieczoru....malenka Tobie tez i trzymam kciuki za jutrzejszy dzien Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 20:52 Zmrok, raczej już noc ciemna, zimno jak późną jesienią, pytam, kto skradl nam lato, slońce i upały. Nie godze sie na coś takiego, czyzby już czas zapaść w zimowy sen? Dobrej nocy zyczę. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 10.08.05, 21:08 wiele pytan juz zadalam odnosnie lata, niechce wrocic do nas.... nicku,w niedziwedzice niechce sie zamieniac, nadchodza me ulubione pory roku a zwlaszcza jesien. milej nocy zycze z letnimi pachnacymi sloncem lakami. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 09:59 o !! cieplunio z samego rana )))))))))) tak ma byc do niedzieli,jezeli wierzyc prezenterom pogodowym miejcie sobie piekny/spelniony dzionek . Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 10:10 Przywitam sie szybciutko i biegne do obowiazkow do zobaczenia pozniej, papa Odpowiedz Link
kasikk Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 11:42 witam, witam ) ja w temacie upiększania domku jestem bardziej ) relacja pogodowa - jak u Kendusi - ciepło i słonecznie a ja zmykam, bo juz sie efektu końcowego doczekać nie mogę ) idę M. poganiać i sama za pędzelek chwycić udanego dzionka Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:00 i jak kasikku, prace zakonczone z pedzelkiem ?? jak wyszlo?? a wracajac do wczorajszego zakupu,to chcesz zakupic kolyske? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 16:15 po raz pierwszy nie chce, by byl weekend, nie chce, nie chce!!!!! jest mi tak dobrze, jestem na urlopie, niech tydzien trwa miesiacDD dzis bylam na wspanialym obiedzie u mojej kochanej tesciowej, w tamtym tygodniu bylismy wozeni na obiady do restauracji. dzis doswiadczylam jaka to wygoda, nie mysle od rana co komu ugotowac, nie trace czasu na stanie przy garach , nie sprzatam po obiedzie i nie wysluchuje marudzenia,ze ktos czegos nie lubi. moglabym tak codzien najesc sie i wrocic sie nygusic)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 19:59 no ! niektorzy maja wspaniale na urlopiku) tez lubie takie "atrakcje" z siostra wybieramy sie na sniadanko do Fantazyjii ale piekna pogoda,do prac ogrodkowych zachecila, wiec sniadanko niech czeka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:04 kendo napisała: > no ! niektorzy maja wspaniale na urlopiku) > tez lubie takie "atrakcje" > > z siostra wybieramy sie na sniadanko do Fantazyjii > ale piekna pogoda,do prac ogrodkowych zachecila, > wiec sniadanko niech czeka) a co tam podaja na takie sniadanie? Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:15 w ubieglym roku bylysmy i opisywalam Wam, o! swieze pieczywo najrozniejsze,wedlinki/sery/jako/dzemy/sledzie... juz niepamietam..samemu sie bierze ile sie chce.... a pozniej runda po sklepach,by spalic nieco kalorii.... PS;..mieszkanko sliczne. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:19 kendo napisała: > w ubieglym roku bylysmy i opisywalam Wam, > o! swieze pieczywo najrozniejsze,wedlinki/sery/jako/dzemy/sledzie... > juz niepamietam..samemu sie bierze ile sie chce.... > a pozniej runda po sklepach,by spalic nieco kalorii.... > > PS;..mieszkanko sliczne. to u nas mamy cos podobnego ale raczej dania obiadowe, naklada sie co chce i ile sie chce, a potem idzie sie z jadlem na wage dobre i rozne tylko zanim sie wygmyra ze stosu przeroznych dan to juz ostygnie i jada sie srednio cieple Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:27 podobnie mamy w hinskiej restauracjii, ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole... nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko jedna cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow... po takim zarelku juz kolacji niejem) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:32 kendo napisała: > podobnie mamy w hinskiej restauracjii, > ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole... > nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko jedna > cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow... > po takim zarelku juz kolacji niejem) chinskie chyba maja to do siebie,ze pasa swoich konsumentow u nas tez takie porcje daja,ze nie sposob zjesc do konca, a tak smaczne,ze samo wchodzi Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:33 oczywiscie mam na mysli restaracje a nie uliczne budy, ktore tytuluja sie "kuchnia azjatycka". Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:45 tu takich bud niema, jedynie co to sprzedaja w koskach na kolach kielbaski dunskie z dodatkami, nieraz sobie kupie,ale to musze byc strasznie glodna Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:44 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > podobnie mamy w hinskiej restauracjii, > > ale tam sa podgrzewane w specyjalnym stole... > > nabierasz ile chcesz i ile razy dojdziesz do dobieranki,placisz tylko je > dna > > cena bez wazenia....tez bedziemy musialy isci kiedys znow... > > po takim zarelku juz kolacji niejem) > > chinskie chyba maja to do siebie,ze pasa swoich konsumentow u nas tez takie p > orcje daja,ze nie sposob zjesc do konca, a tak smaczne,ze samo wchodzi we Wroclawiu na spotkaniu forumowym, zamowilismy danie chinskie....roznilo sie co nieco od tutejszego, nie bylo tych specyficznych przypraw chinskich, ale bylo smaczne) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:53 no dobra to dzis mienilam kolejnosc zjadlam talerz budyniu, a teraz ide po parowke zegnam dzis, zycze spokojnej nocy Kendus i zmykam po kolacji do wanny Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 20:59 smacznego sloo.... milej ,wypoczetej nocy zycze) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 17.08.05, 21:04 No tak, jak ja sie przywitać przychodzę, to na vistuli koniec imprezy, buziaczki, pożegnania, kąpiele jakoweś i kolacja budyniowo-parowkowa Nic to, jeszcze sie nagadamy niebawem, wszystkie strachy i problemy pójdą precz i znowu bede Was zanudzał swoim ględzeniem. Teraz już zycze dobrej nocy wszystkim pięknym vistulankom, jutro tez jest dzień, oby lepszy od dzisiejszego, tego zyczę wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk dzień dobry :D 24.08.05, 09:08 pochmurno i chłodno, ale dzień zapowiada się dobry ) czego wszystkim życzę u mnie "przedzidziusiowych" robót ciąg dalszy, więc zajęta będę caaaalutki dzień pozdrowionka i buziaczki pewnie zajrzę na chwilke jeszcze... Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :D 24.08.05, 10:27 hej kasikku, ale fajnie...przeddzidziusiowe zajecia.... zycze powodzenia i trafnych wyborow ) u mnie natomiast sie jakos klaruje pogoda i zaraz po swiezy chlebus pojade i pozagladam na buciki pod wczorajsza kurteczke milusinskiego dnia. Odpowiedz Link
nick000 Re: dzień dobry :D 24.08.05, 16:36 Piękna sierpniowa pogoda, słonecznie, bardzo ciepło i zapach jesieni w powietrzu, żyć nie umierac, a mnie nic sie nie chce, gdzies ulotniła sie energia i radość zycia, pewnie powróci, tylko kiedy. Spokojnego popołudnia. Odpowiedz Link
kendo Re: dzień dobry :D 24.08.05, 17:11 hej nicku, a coz to ta smetna nuta?? ciesz sie poznym latem,niedlugo babie lato nas nawiedzi) miej sobie przyjemnie az do nocy) Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:01 dobry wieczór halllloooo!! jest tam kto? chyba vistula nam wysycha... Odpowiedz Link
slo-onko Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:02 kasikk napisała: > dobry wieczór > halllloooo!! jest tam kto? > chyba vistula nam wysycha... masz racje kasikku, krasnoludy z ogrodu Kendo chyba ja ukradly Odpowiedz Link
kasikk Re: dzień dobry :D 24.08.05, 21:34 albo jakieś inne borostwory... a ja juz spatulci uciekam kolorowych snów ) Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczor :D 24.08.05, 22:36 jestem,jestem.... pocieszalam siostre....nie moga sobie dac rday po stracie psiunki( sloo, dzis wolne od ogrodu... juz niemam sily do dniego, pomagier sie wystraszyl roboty i jakos niezadzwonil, a deszcze zapowiadaja,wiec znow wszystko sie odwlecze( tez chyba zaraz sie udam w objecia jakies) Odpowiedz Link
kasikk witam!!! 31.08.05, 08:58 wszystkie ranne ptaszki i nocne marki przepiękny dzień się zapowiada a ja znowy przed soba przepiękny wir pracusiowy mam... nie mniej cieszy mnie jakos wszystko buziaki i udanego dnia ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam!!! 31.08.05, 09:04 kasikk napisała: > wszystkie ranne ptaszki i nocne marki > przepiękny dzień się zapowiada > a ja znowy przed soba przepiękny wir pracusiowy mam... > nie mniej cieszy mnie jakos wszystko > buziaki i udanego dnia ) spokojnej bezstresowej srody Kasikkowi naszemu i wszytskim pozostalym aha i naszemu vistulowemu bobasowi Odpowiedz Link
kendo Re: witam!!! 31.08.05, 09:15 kasikk i sloo, vistulowe skowroneczki dzisiejsze) miejcie sobie przepiekny udany dzionek. sloneczko swiec,niemniej nocny chlodzik sie czuje, mysle,ze bedzie goraco . plany dzisiejsze?? ogrodnik, zakupy do gara zalatwienie reszte plytek od sasiada-moze odstapi trzy brakujace, reszte malych niestety w sklepie bede musiala zakupic. pozostalym zycze udanego pieknego dnia) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 15:33 Milej srody..i do weekendu!! Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 16:24 przyjemne popoludnie gdy po obiedzie mozna usiasc i odpoczac, badz spokojnie wypic kawe. podczas odpoczynku mozna pomyslec co jest jeszcze do zrobienia,zaplanowac obiad na nastepny dzien. znow zblizaja sie tzw. dwa dni slodkiego lenistwa (nie liczac porzadkow domowych), pogoda zapowiada sie ladna wiec moze,by to jakos wykorzystac? ale kiedy z pracy wraca sie do pracy to juz jest mniej przyjemne. nie ma sie jednak co nad soba rozczulac,bo zycie chyba polega na tym,by wiecznie pracowac i cos robic. po pracy w pracy i po pracy w domu usiadlam i czekam na specjalna komisje BHP i p/poz i nikt nie zgadnie kto nia jest podsumowujac srode, uwazam,ze dzien byl dosc ciezki do zniesienia ale nie ma tego zlego co,by na dobre nie wyszlo i gdyby nie esemesownia to dzien zaliczylby sie do smutnych. w esemesowni drzwi sie nie zamykaly, bylo przesmiesznie, marzeniowo a czasem teskno Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:11 i refleksja zycia nawiedzila sloo, tez chociaz w domciu jestem,nie moge sie wyrobic, co dzien plany sie nie zgadzaja,a dzis to zupelne fiasko, ciekawam,jak dlugo bedzie tak to wszystko(((((((, niemniej czesc zakupow udanych,jutro stawac do pieca lub do ogrodu, zobaczymy jak beda sie sprawy ksztaltowac. a pogoda cudowna w dalszym ciagu sie utrzymuje. milego poznego popoludnia albo wczesnego wieczoru) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:12 sloo,i jak po komisji BHP???????????? cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:49 kendo napisała: > sloo,i jak po komisji BHP???????????? > cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? uf obylo sie bez byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super gosc teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg sliwek do wieczora kochani Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:53 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo,i jak po komisji BHP???????????? > > cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? > > uf obylo sie bez byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super gosc > teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg sliwe > k > do wieczora kochani i gdzie Ty to wszystko miescisz,ja bym pekla) kalaskaj w lapki bysmy Cie slyszeli ,ze nie utopilas sie w kapieli)))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > sloo,i jak po komisji BHP???????????? > > > cos Ta Kobieta znow wyczyniua)))) ??????? > > > > uf obylo sie bez byl tylko osobnik zupelnie nie grozny,a nawet super g > osc > > teraz ide sie wykapac po wielkiej porcji wafli, wielkiego kubka kawy i kg > > sliwe > > k > > do wieczora kochani > > i gdzie Ty to wszystko miescisz,ja bym pekla) > kalaskaj w lapki bysmy Cie slyszeli ,ze nie utopilas sie w kapieli)))))) nie doszlam do lazienki oswiecilo mnie,ze nie doebralam e-maila, a tam niespodzianka))))) zdjecia do obejrzenia musze je zapisac, bo inaczej pekne z ciekawosci, dopiero potem pojde szukac kaczki Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:02 i co ciekawe zdjatka?) kaczucha znaleziona?? ja za godzinke doczolgam sie do wody i pozniej lulu...straszny dzis dzionek w stresie byl((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:14 kendo napisała: > i co ciekawe zdjatka?) > > kaczucha znaleziona?? > ja za godzinke doczolgam sie do wody i pozniej lulu...straszny dzis dzionek w > stresie byl((((( zdjecia bombowe, a postac na nich....mmmmmmm )))) kaczucha utopiona teraz siedze i pediciure uskuteczniam Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:20 ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas sie cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy sobie pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej lubie jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich i nastrój beztroskiej zabawy. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:24 nick...ja Ci dqm narowienie watkow) niektore musza pozostac beznarowione) a reszta to juz jak lecie temacik) a co znow naklamali w TV? Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:29 kendo napisała: > nick...ja Ci dqm narowienie watkow) > niektore musza pozostac beznarowione) > a reszta to juz jak lecie temacik) > > a co znow naklamali w TV? zartuję, nie mam zamiaru niczego narowić, no chyba, ze samo wyjdzie W tv fałszują historię ale to u nich norma. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:36 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick...ja Ci dqm narowienie watkow) > > niektore musza pozostac beznarowione) > > a reszta to juz jak lecie temacik) > > > > a co znow naklamali w TV? > > zartuję, nie mam zamiaru niczego narowić, no chyba, ze samo wyjdzie W tv > fałszują historię ale to u nich norma. my specjalisci od narowieniaale juz mnie to niezraza,przyzwyczailam sie) wiele media przekrecaja....najwazniejsze,niedac sie wciagnac w taka dyskusje Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:25 nick000 napisał: > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas sie > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy sobie > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej lubie > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich i > nastrój beztroskiej zabawy. tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac? tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i zrobic komus sniadanie Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:27 swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:31 kendo napisała: > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) "sniadanie" to tylko przenosna choc czasem prawie realna Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:38 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > "sniadanie" to tylko przenosna choc czasem prawie realna no przecie wiem))))))))) i jeszcze obowiazkowe kakao)..(oj dawno nie pilam,jutro chyba sobie zrobie do sniadanka Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:35 kendo napisała: > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawiony stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadanko Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:40 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawiony > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadanko ha!,nieznasz mnie nicku.... moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co.... pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9 Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:46 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto zastawio > ny > > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne frykasy > > > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniadanko > > ha!,nieznasz mnie nicku.... > moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co.... > pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9 fakt, człowiek jest istotą towarzyską, samotne śniadanie przełyka sie na stojąco albo wcale, nie widze w nim ni smaku, ni sensu. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:49 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > swiecie,nie przelknela bym tak rano ani okruszka) > > > > > > nie zartuj, przecież rano najlepiej smakuje, wyobraź sobie suto za > stawio > > ny > > > stół, wszelkie pieczywka świeżutkie, kakao czyjes ulubione i inne f > rykasy > > > > > doprawione fajną rozmową, na sto% nabrałabyś ochoty na takie sniada > nko > > > > ha!,nieznasz mnie nicku.... > > moze skusilabym sie na jakas slodkosc i kubek kawy ot co.... > > pod warunkiem,ze nie bylabym sama przy stole:9 > > fakt, człowiek jest istotą towarzyską, samotne śniadanie przełyka sie na > stojąco albo wcale, nie widze w nim ni smaku, ni sensu. znam ten smak sniadanek.... niemniej okolo dziewiatej jestem juz po Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:31 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze czas > sie > > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i mozemy so > bie > > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbardziej > lubie > > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po nich > i > > nastrój beztroskiej zabawy. > > tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac? > tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i zrobic > komus sniadanie a kto mówi o śnie, śniadanie jak najbardziej jest wskazane, szczególnie takie wczesne, ustawia pozytywnie cały dzień Wiesz cos o tym? Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:37 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > ogladałem przed chwilą wiadomości i wiecie co, odnosze wrazenie, ze > czas > > sie > > > cofnął a TV znowu łże. Nic to, najwazniejsze, że mamy vistulę i moz > emy so > > bie > > > pogadać, powygłupiac sie, pomarzyć czy nawet posmucić razem. Najbar > dziej > > lubie > > > jednak wesołe forumowe wieczory, narowienie wątkow, ściganie sie po > nich > > i > > > nastrój beztroskiej zabawy. > > > > tylko nie mow,ze zaraz zmykasz spac? > > tzn mozesz pod jednym warunkiem,ze rano ok 5,10 bedziesz musial wstac i > zrobic > > komus sniadanie > a kto mówi o śnie, śniadanie jak najbardziej jest wskazane, szczególnie takie > wczesne, ustawia pozytywnie cały dzień Wiesz cos o tym? a co mam nie wiedziec? dla mnie takie sniadanie jest jednoczesnie pobudka, pachnie jak cieple buleczki i gorace kakao Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:25 mialas co ogladac) ja wszelakimi pazurkami w piatki sie zajmuje w czwartki cialkiem,a reszte dni normalnie) Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:15 grunt, to optymizm zachowac nawet w najgorszych momentach. Bywa tak, że odechciewa sie nam wszystkiego, wystarczy jednak, ze pomyśli sie o kimś ciepło a już chęci do zycia wracają i swiat wydaje sie dobrym miejscem. Witam popołudniowo i słonecznie Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:48 nick000 napisał: > grunt, to optymizm zachowac nawet w najgorszych momentach. Bywa tak, że > odechciewa sie nam wszystkiego, wystarczy jednak, ze pomyśli sie o kimś ciepło > a już chęci do zycia wracają i swiat wydaje sie dobrym miejscem. Witam > popołudniowo i słonecznie masz racje w 199 % Nick i gdyby wlasnie nie ktos to beczalabym dzis jak bobr, a tak moge isc w kapiel wystarszyc gumowe kaczki Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 18:51 witaj nicku.... to racja mysli uciekaja do cieplych Ludzi, ale czemu sa tak wielkie odleglosci miedzy nimi? czemu nie mozna ich skrocic i choc na moment pobyc razem. milego wieczoru. Odpowiedz Link
jtka Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:40 dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nie zobaczymy rano czy przezyje pozdrawiam wszystkich)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:44 jtka napisała: > dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nie > zobaczymy rano czy przezyje > pozdrawiam wszystkich)))) hej jtusia... a szybciutko zapaz szalwi i przeplukaj zabka,jak niemasz to rumianek , zawsze cos pomoze...trzymam kciuki... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:49 jtka napisała: > dzisiejsza noc moze byc decydująca, albo ząb się rozboli albo nie > zobaczymy rano czy przezyje > pozdrawiam wszystkich)))) nie nawidze bolacych zebow. jak tylko zaczyna mi cos doskwierac albo juz czuje,ze cos nie tak to narzesach bieglabym po pomoc pod warunkiem,ze ona jest na poczekaniu. pogotowia sa tylko czasem niepomocne. juz raz tak bylo. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:51 mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bolacymi( Odpowiedz Link
nick000 Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 20:56 brrrr, cóz za temat, współczuje wszystkim, których zęby bolały, bolą i bolec będą, oby nikogo z moich vistulowych przyjaciół nie dotknęła ta przypadłość. Musze sie juz pożegnać, zycze dobrej nocy i zadnych dolegliwości. Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:06 prawda,temacik strasznie bolacy( miej sobie nicku wypoczeta noc sniac o sniadankach........) tez zmykam juz....zyczac jtuni z chorym zabkiem przespania spokojnie, sloo pieknych snow o kapieli w babelkach))))))))))))))) kasikkowi ,niech sni,o cudnych rzeczach, myszy,oj...niech sobie odpocznie po meblowaniu.... malej,jeszcze dlugo zanim uda sie na spoczynek,ale niech sni slodko i wstanie wypoczta... chyba wszystkim aktywistom cos pozyczylam, a mniej aktywnym rowniez zycze milej nocy)))))))) PA;..PA;.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:02 kendo napisała: > mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bolacymi > ( to ja juz wole cala polaca paszczeke Odpowiedz Link
kendo Re: SRODA!!!!!......co raz blizej do weekendu!!! 31.08.05, 21:09 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > mialam kiedys bol zeba....wolalabym rodzic ,jak miec cos z zebiskami bola > cymi > > ( > to ja juz wole cala polaca paszczeke > > no,nie sloo, zebiska strasznie bola(((((((((((((brrrrrrrrrrrrr((((((((((( choc chwilami porod byl ....ale bol szybko minal...a zebiska trwaja dlugo w bolesciach Odpowiedz Link
kasikk witam !!! 07.09.05, 08:29 w środkową środę, słoneczną, ciepłą (chyba za ciepłą...) i życze udanego dnia oraz od gryzonia vistulowego przesyłam pozdrowienia cały zadowolony jest D Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 11:19 witam i ja.... jakos sie pozbieralam z rana( dzis wielki odpoczynek i myslenie nad ciag dalszym udoskonaleniem)))))) kasikku,nie nazekaj,niech bedzie ciepelko,to ostanie tego roku) tu tez parowa sie zapowiada i az milo sie robi ,bo mozna odpoczac w ciepelku) milego dnia. PS;..mysie tez pozdrow serdecznie i czekamy cierpliwie na nia, niech dopieszcza mieszkano. Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam !!! 07.09.05, 15:01 Poniedzialek byl wolny i wczoraj dni mi sie pomylily..zapomnialam ze dzis jest ..SRODA!!Ale numer..Milego dzionka Wsiem...Basia Odpowiedz Link
nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 15:52 witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 16:52 nick000 napisał: > witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. oj tak, zwlaszcza siedzenie w a ucie i stanie w kolejce do kasy bankowejDDD a okolicznym gapiom oczy z orbit wychodzily na widok calujacej sie pary zakochanych ludziDD Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 17:52 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > witajcie, pięknie mi dzisiaj dzień minął, prawda Slo. Jest ciepło i > > słonecznie, zaraz wyruszam w plener cieszyć sie ostatnimi dniami lata. > > oj tak, zwlaszcza siedzenie w a ucie i stanie w kolejce do kasy bankowejDDD > a okolicznym gapiom oczy z orbit wychodzily na widok calujacej sie pary zakoch > anych ludziDD a cos tu nierozumie? gdzie jaka para byla?? sloo,juz sie tlumacz,co tu jest grane?? milego dzionka. Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:30 no to moze niech Nick opowie,bo ja to sie wsydze Odpowiedz Link
nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 19:44 hmmm, było to tak, acha, zapomniałem, ide ogladać mecz, powiem jeszcze, ze środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego lubię ludzi i wczesne poranne wstawanie Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 19:49 nick000 napisał: > hmmm, było to tak, acha, zapomniałem, ide ogladać mecz, powiem jeszcze, ze > > środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego lubię > ludzi i wczesne poranne wstawanie tylko nie zaspij jutro, bo wiadrem zimnej wody obleje))) a propos meczu to w sobote jak mielismy bibke domowa to nasze facety ogladali oczywscie mecza. kibice jak sie patrzy, my raczej kobiece temaciki poruszalysmy ,ale umowilysmy sie,ze jak bedzie pila wpadac do bramy to bedziemy sie drzec i tak bylo,jak na komende czym glosniej jedna przez druga,az na dworze bylo slychac te nasz darcie no Odpowiedz Link
nick000 Re: witam !!! 07.09.05, 19:52 jestem rannym ptaszkiem, nie widzę szans na zaspanie, dobrej nocy i idę sie drzeć))) Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:08 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > hmmm, było to tak, acha, zapomniałem, ide ogladać mecz, powiem jeszc > ze, ze > > > > środę mamy, zlodziei nie cierpie i sam bym kazdemu dokopał a oprocz tego > lubię > > ludzi i wczesne poranne wstawanie > > tylko nie zaspij jutro, bo wiadrem zimnej wody obleje))) > a propos meczu to w sobote jak mielismy bibke domowa to nasze facety ogladali o > czywscie mecza. kibice jak sie patrzy, my raczej kobiece temaciki poruszalysmy > ,ale umowilysmy sie,ze jak bedzie pila wpadac do bramy to bedziemy sie drzec > i tak bylo,jak na komende czym glosniej jedna przez druga,az na dworze bylo sly > chac te nasz darcie no chciala,niechciala,zawsze slysze mecz przez siane.... czasami "darcie " rowniez,gdy favoryci szczelaja bramki) Odpowiedz Link
slo-onko Re: witam !!! 07.09.05, 20:11 my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same rozerwalysmy sie nieco juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z krzesla Odpowiedz Link
kendo Re: witam !!! 07.09.05, 20:30 slo-onko napisała: > my to tak dla wyglupu zeby bylo wesolo no i przy okazji tego same rozerwalysmy > sie nieco juz nawet glosne impulsywne meskie wiwaty nas nie pdorywaly z krzes > la o! tez tak w towarzystwie potrafie) przeplukac gardelko czyms smacznym i zaczynac od nowa)))) Odpowiedz Link