sadgirl25 22.02.11, 22:49 na dobranoc dla Was www.youtube.com/watch?v=oKci4F9yXE0 jeśli nie trafiłam w gust,to przepraszam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:05 chej dziewcze... jesteś jescze? fajnej muzy słuchasz..., czego tu szukasz? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 22.02.11, 23:11 już właśnie idę się położyć i będę czekać na sen pozdrowienia smutna i bezsenna p.s.muzyka to jeszcze moja jedyna radość a tu nie szukam niczego Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:18 Kliknij szare>>>To Cię nie pocieszy, ale rozgrzeszy. Dużo Nas Samych zaklętych i niekochanych.. P.S. Eee... jeszcze nie ić... pogadaj chwilkę Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:29 tylko Madamme... lepiej nie chciej wiedzieć z kim bo jam feme fatalle jak porozmawiamy? Muzyką? słowem? bo ciałem chyba nie? i znów p.s.: we wcześniejszym wątku klikałaś 3doors down a to znasz? : Dont stop Dancing Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:21 ; a tu nie szukam niczego ; to dobrze, że nie szukasz bylejakości... p.s. nie umiem wyświetlic cudzysłowa/u. nie wiem jak Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 22.02.11, 23:30 w realnym świecie też niczego już nie szukam.szkoda nadziei i złudzeń Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 22.02.11, 23:33 jasne że znam creed.moja ulubiona ich piosenka to with arms wide open możemy pogadać muzyką lub słowem,albo tym i tym Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:38 ; w realnym świecie też niczego już nie szukam.szkoda nadziei i złudzeń ; ale Ty do mnie to? bo ja pisałem o wirtualnym... wszędzie mnie wyganiaja,,,,,,,,,ą a w realnym...? absolutnie... mam wszystko oprócz Miłości... a gdzie co i z kim Ty byś coś chciała? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 22.02.11, 23:42 To nie było do Ciebie. A tak w ogóle to kim jesteś? ja chyba domyślam się ktoś Ty Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:47 Jestem piękny, mądry i inteligentny... domyslasz się? A mogę do Ciebie na priv? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 22.02.11, 23:48 A co takiego chcesz powiedzieć,czego nie możesz napisać tutaj? Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 22.02.11, 23:51 masz rację. nie ma nic. Myślałem, że się domyślasz. a możesz mi powiedzieć kim jestem? ( zagramy RoManTyCznie? ) Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 23.02.11, 00:05 Ty sam najlepiej wiesz kim jesteś pisałeś kiedyś na smutkach nierozwianych? Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 23.02.11, 00:07 @pisałeś kiedyś na smutkach nierozwianych?@ pisałem... poproszę na priv... da rady? Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 23.02.11, 00:05 abonent jest poza zasięgiem. proszę wysłać jeszcze raz ( tera zadziała ) Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 23.02.11, 00:18 w końcu??? a gdzie koniec??? wysłałem. Co wysłalem??? kawałek dziury. kawałek niepewności. Wiem, że potrzeba więcej, ale cóż ja mogę Madamme... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 00:20 Ja ci powiem kim jesteś. Jesteś damskim bokserkiem (to nie oszczerstwo, są na to posty twojej byłej żony) wyzywającym od najgorszych dziewczyny na Samotni Łączcie Się, Pokoju Wzajemnej Nieadoracji i zapewne innych. Na obu zaliczyłeś za to bany, z czego na SŁS już dwa, a noc jeszcze młoda. Teraz, na nowym nicku próbujesz znowu wabić na swój pseudopoetycki bełkocik nieświadome tego kim jesteś dziewczyny. Wyraziłem się dość dokładnie, czy coś pominąłem, rafae aka hesse (próbki twórczości do znalezienia funkcją szukaj) ? Sadgirl, czytam Cię od jakiegoś czasu. Brzmisz bardzo mądrze i sympatycznie. Trzymam kciuki, że Ci się ułoży. Jeśli miałabyś ochotę porozmawiać również na innym forum, to na SŁSie jest spora paczka miłych ludzi, z których niektórzy są w podobnej do Twojej sytuacji. Trzymaj się Powodzenia ! Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 23.02.11, 00:24 Już wszystko rozumiem,żałuję że napisałam tego posta z piosenką.Ale już zrozumiałam swój błąd.Dobranoc Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 00:31 Nie mogłaś przecież wiedzieć. Wpadnij w wolnej chwili na SŁS'a, myślę, że się nie rozczarujesz, kilka osób będziesz pewnie kojarzyła Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 23.02.11, 00:34 Tak,ale znając moje pieprzone szczęście,a raczej jego brak mogłam to przewidzieć.Nigdy sobie tego nie daruję.Po prostu stąd zniknę a na SŁS nawet nie zajrzę.Tak będzie najlepiej dla wszystkich. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 00:41 Oj daj spokój, proszę. Nic się przecież nie stało. Zrobisz jak zechcesz, chciałem pomóc. Przepraszam, jeśli mi się nie udało Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 00:55 Za długo Cię czytam by uwierzyć. Wydaje mi się, że jest Ci po prostu ciężko i nawet drobne przeciwności sprawiają Ci dużą przykrość. Chyba każdy kto był w podobnej sytuacji podobnie negował swoje kwalifikacje umysłowe. Uważam, że nie masz najmniejszych podstaw do takiej oceny. To tylko efekt uboczny smutku i frustracji, moim skromnym. To jak, dałabyś się namówić ? Absolutnie nie naciskam, ale coś mi mówi, że znalazłabyś tam co najmniej kilka bratnich duszków Nie musisz od razu pisać, możesz najpierw poczytać i ocenić czy atmosfera Ci odpowiada. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 01:05 Aha ... Ponad rok temu też tu na Nieśmiałkach zaczynałem. Było mnóstwo fajnych ludzi i świetna atmosfera, ale zeszłą wiosną się popsuło, więc przeniosłem się na SŁS. Każde forum przeżywa wzloty i upadki, ale jeśli jest kilku mądrych i wrażliwych ludzi to już chyba warto. No nic, późno się zrobiło. Muszę lecieć. Bardzo milo było Cię poznać. Trzymaj się ciepło i do pogadania Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 23.02.11, 00:59 a tak szczerze nie wiedziałam że czytasz to co piszę Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 01:07 Sentyment. Od roku głównie wiatr tu hula, ale zaglądam tu wspominając stare czasy. A Ty jesteś tu chyna jednym (o ile nie jedynym) regularsem Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 23.02.11, 01:10 Pamiętam te czasy Dzięki Ci za dobre słowo no i do pogadania Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: ... 23.02.11, 01:13 Taaak ?? A bardzo będę niedyskretny pytając o Twego starego nicka ? Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 23.02.11, 01:20 "Taaak ?? A bardzo będę niedyskretny pytając o Twego starego nicka ?" co za niedyskretny cham. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: ... 23.02.11, 01:37 obiecuję,że tutaj już nic nie napiszę.następnym razem zapytam moich czterech ścian czy podoba im się piosenka czy cokolwiek Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 23.02.11, 00:42 > Nie mogłaś przecież wiedzieć. Wpadnij w wolnej chwili na SŁS'a, myślę, że się n > ie rozczarujesz, kilka osób będziesz pewnie kojarzyła co za cham. Odpowiedz Link
konto_wolne Re: ... 23.02.11, 00:28 a ten co? jakaś wielka pomyłka żalu??? co za kibel. znaczy się psełdopoetycka szczuja. żal pl Odpowiedz Link