poznaniak35 25.02.11, 15:23 czy rozwiedziony 37 latek ma szansę na znalezienie miłości swojego życia?? bardzo chciałbym poznać kobietę z którą będę szczęśliwy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mankatoja Re: samotność zabija 25.02.11, 16:36 masz racje ze samotnosc zabija....sprawia ze czlowiek czuje sie psychicznie i fizycznie zle.... moim zdaniem sznase na spotkanie kogos z kim mozna ztworzyc szczesliwy zwiazek sa zawsze. Trzeba tylko znalezc kogos z kim polaczy uczucie....to jest najtrudniejsze- spotkac kogos kto bedzie "patrzyl w tym samym kierunku " tym bardziej ze po rozwodzie czlowiek jest madrzejszy o doswiadczenie jakie przezyl, tak wiec szanse na szczesliwy zwiazek sa chyba nawet wieksze... jezeli chcesz to napisz na poczte tutaj : mankatoja@gazeta.pl tez jestem po rozwodzie pozdrawiam Odpowiedz Link
istotazwenus Re: samotność zabija 26.02.11, 23:00 Pewnie ze masz szansę tylko ze z ta milościa to jest tak ..."wileu o niej słyszało ale nie każdy ją spotkał ..." i każda milośc trwa podobno tyle na ile zasługuje..... Ludzie co poznali "smak milości" potrafia ja cenic bo trudnosc jej znalezienia jest wielka....ale oczywiście mozliwa... Odpowiedz Link
sama028 Re: samotność zabija 26.02.11, 23:15 Na pewno masz szanse kogoś znaleźć tylko trzeba szukać... a co do samotności to jest beznadziejna... Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: samotność zabija 27.02.11, 15:29 każdy ma szansę, ale.. czy będzie mu to dane? trzeba mieć nadzieję i cieszyć się każdym dniem Odpowiedz Link
biedroneczka370 Re: samotność zabija 27.02.11, 20:55 Młody jesteś, życie przed Tobą, bo na rozwodzie się nie skończyło, więc myślę, że to tylko kwestia czasu, kiedy zainteresujesz jakąś fajną koleżanką, albo ona zainteresuje się Tobą. Porozglądaj się trochę, albo poczytaj uważniej kto i o czym pisze. Pozdrawiam Odpowiedz Link
easydobranocka Re: samotność zabija 07.03.11, 14:40 Witaj.Moim zdaniem samotność męczy,a nie zabija.Jestem już zmęczony szukaniem miłości swego życia. Odpowiedz Link
mi-l-ja ee tam od razu zabija... 08.03.11, 20:35 czasami męczy, tu się zgodzę, ale generalnie można się przyzywczaić, a już na pewno można sobie wyrobić normalne podejście do tematu Odpowiedz Link
joanna1965-1 Re: ee tam od razu zabija... 09.03.11, 13:51 Samotnosc jest oitrzebna każdemu ale trwająca zbyt długo zabija. Odpowiedz Link
joanna1965-1 Re: ee tam od razu zabija... 10.03.11, 12:03 dla kazdego długo oznacza inna przestrzen czasowa, Odpowiedz Link
piorex12 Re: ee tam od razu zabija... 13.03.11, 16:19 mi-l-ja napisała: > czasami męczy, tu się zgodzę, ale generalnie można się przyzywczaić, a już na p > ewno można sobie wyrobić normalne podejście do tematu Zgadzam się! Odpowiedz Link
madalenka25 Re: samotność zabija 09.03.11, 15:34 nie szukam..sama się znajdzie w najmniej oczekiwanym momencie Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: samotność zabija 09.03.11, 16:10 oczywiście, że ma szansę bo dlaczego by nie? Odpowiedz Link
noajdde Re: samotność zabija 10.03.11, 17:25 Na pewno sporo większą od kogoś kto całe życie był sam. Nie łam się, przełam się. Odpowiedz Link
zjm1111 Re: samotność zabija 10.03.11, 17:34 Każdy ma szansę, trzeba w to wierzyć!!!!!! hehe, łatwo się pisze/ mówi, nie?! a codziennie leżę i płaczę, że z dwójką dzieci to mnie nikt już nie będzie chciał..... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: samotność zabija 10.03.11, 17:47 masz rację zabija powoli ale nie ma się po co spieszyć zdążymy na pewno Odpowiedz Link