Dodaj do ulubionych

Idę z pomocą

11.04.11, 21:37
Witam!

Widząc co dzieje się w naszym społeczeństwie, jakie problemy napotykają zarówno młodych jak i dojrzałych ludzi i jak bardzo niektórzy są niedoinformowani, co reszta wykorzystuje jako powody do żartów, postanowiłam wyjść Wam z pomocą. Piszcie do mnie ze wszystkimi Waszymi problemami, wątpliwościami, czy choćby z braku towarzystwa. Z doświadczenia wiem, że łatwiej jest rozmawiać o problemach z obcymi osobami. A rozmawiać na prawdę warto! Wyciągnę bezinteresownie pomocną dłoń do każdego kto napisze. Czuję, że to moje życiowe powołanie. Czekam na Wasze e-maile natanielaa@wp.pl
Obserwuj wątek
    • dzikus0099 Re: Idę z pomocą 11.04.11, 23:18
      chce zagadnąć;mam problem z kobieta ktora chce mi wejsc do luzka,czy jej ciagle odmawiac ,czy dac poniesc sie emocji?bo ja to tak lubie wszystko stopniowo,tak...
      • coelka Re: Idę z pomocą 12.04.11, 00:06
        hehe, ale problem masz, takie co sie pchaja zanim je poprosza to sie nie pchaja raczej jednemu, ale kazdemu, ale co kto lubi,zostań już lepiej z gryzoniem, taki szczerzy zabki ale bezpieczny jest przynajmniej
        • dzikus0099 Re: Idę z pomocą 13.04.11, 18:26
          nie no;ona nie z takich co wszystkim daja,znam ja dobrze.chyba sie przemoge i ja bzykne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka