Dodaj do ulubionych

nalot na paznokciach

13.06.05, 12:00
ostatnio zauwazylam taka dziwna zielonkawa narosl na moich paznokciach od
stop. boje sie ze moze to byc grzybica. ja mam z tym walczyc??? do lekarza
nie pojde bo sie wstydze
Obserwuj wątek
    • fusy_z_kawy Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:01
      ja też bym sie wstydziła. Na grybice jamy ustnej nasze babcie polecały
      przemywanie pieluszką namoczoną w siuśkach
      • dagusia666 Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:02
        fuj czegos takiego to nie zrobie nigdy. jakas nienormalna jestes!
        • fusy_z_kawy Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:05
          o boże co jest nienormalnego w siuśkach?? jak sie masturbujesz to i tak
          wkładasz tam palce!
          • dagusia666 Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:08
            moze i wkladam palce ale nie bede pic sojego moczu! jesli tobie to nie
            przeszkadza to samcznego
            • fusy_z_kawy Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:10
              ale masz przecierać tylko! naucz sie czytać! nikt ci nie kaze pic
        • Gość: paleczka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 12:09
          a moze obetnij pazokci i umyj stpy moze to np . guma do zucia??
          • dagusia666 Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:10
            guma do zucia hmmmm ale co ona mialaby robic na moich paznokciach???
      • netqa7 Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 12:11
        hehehehhehe o kurde ale ludzie mają pomysły
    • yoma Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 13:39
      Nie usuwaj, bo zabijesz życie poczęte. Poczekaj, aż się wykluje.
    • Gość: aga1 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:19
      nie ma się czego wstydzić, lekarz najprawdopodobniej widział gorsze rzeczy.
      są tabletki na grzybicę: Lamisil-250mg, ale tylko na receptę. kuracja trwa 8-12
      tygodni. preparaty do smarowania mogą nie zadziałać. ale nie masz pewności, że
      to grzybica?! idź do lekarza!!!
      • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:23
        jednak wstydze sie i nie pojde do lekarza, przeciez to moze byc jakis fajny
        mlody chlopak i co on sobie o mnie wtedy pomysli??
        • Gość: aga1 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:31
          rozumie jakbyś miała iść do ginekologa-fajnego faceta, ale do dermatologa...
          to się samo nie wyleczy!!!
          ja bym poszła, nie wyobrażam sobie całeo lata chodzić w zakrytych butach!
    • Gość: fuluru Re: nalot na paznokciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:29
      to sa wodorosty
      • yoma Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 14:30
        A ja myślę, że jednak kokony Obcych.
        • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:34
          wy sobie jaja robicie a dla mnie to powazny problem
          • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 13.06.05, 14:37
            skoro powazny problem - to idz do lekarza... przeciez cie nikt nie zdiagnozuje
            przez forum..
            niepowazna jestes ty piszac: "a co jesli ten lekarz to jakis mlody fajny
            chlopak"... hihihihi no, sorry.... ale ile ty masz lat? 9?
            kazda dojrzala osoba idzie z takimi problemami do lekarza... a dermatolog na
            pewno widzial gorsze narośle , syfy, wrzody, pryszcze i inne paskudztwa...
            • paleczka_bejsbolowa Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 19:01
              do agata - jestes najbardzej irytujaca osobą a jaka spotkałam się na tym forum
              poprostu nie nzosze twojego sposibu pisania. takie przemondżałe pieprzenie
              połączone z niewiedząpoprostu fujj
              • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 19:16
                i jeszcze raz - to nauki ortografii, a nie na forum
                "przemondżałe" hihihih.....az 2 bledy... zdolna jestes, nie ma co...

jak ci sie nie podobaja moje komentarze - to ich nie czytaj... proste?
                • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:22
                  do agatka - jesteś żałosna i tyle
                  • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:27
                    no co ty nie powiesz.... hihi... czekam na dalsze komenttarze... cos ci sie
                    chyba wena skonczyla
                    • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 11:04
                      Agata, nie daj się, dziewczę Kubusia Puchatka czytalo - Sowa Pszemondżała
                    • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:12
                      no tak bo tobie to sie nogdy nie konczy, nie ma to jak wrzucic komus, ze bledy
                      ortograficzne robi. pozdrawiam mocno i gratuluje bystrosci - TWOJA FANKA
                      • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 11:16
                        Co mi się nogdy nie kończy? Chyba nie chodzi o nalot na nogach?
                        • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 11:25
                          to bylo do agatki :] chodzi o jej inteligenmtn wen twórcz pozdrwiam gorco
                          • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 11:27
                            Pakistanka... jestes? HURAAAAAAAAAA

jak ja sie za toba stesknilam ... ;)
                      • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 11:29
                        och, dziekuje za gratulacje... naprawde, trudno mi sie z Toba nie zgodzic kiedy
                        mowisz o mojej bystrosci... :)

• Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 12:53
                          tez jest mi bardzo miBo, ze znowu moge czytac twoje piekne komentarze (chyba
                          twoje ulubione slowo:)dzieki, ze czasem tu zagladasz. POZDROWIONKA PAPA :DDD
          • yoma Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 14:41
            No to, jak się boisz lekarza, to jeszcze siekiera pozostaje.
            • loczek_9 Re: nalot na paznokciach 13.06.05, 19:52
              ej no nie klucic sie nienawisc rodzi nienawisc pamietajcie o tym :p

a moze skarpety zrobily ci kawal co ?? sprawdz i ta opcje
              • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 11:05
                A kto się kłoci? Pomagam, jak umiem
    • Gość: kali Re: nalot na paznokciach IP: *.ztpnet.pl 14.06.05, 02:03
      > ostatnio zauwazylam taka dziwna zielonkawa narosl na moich paznokciach od

Zamaluj markerem.
    • Gość: Artur Przezywacz Re: nalot na paznokciach IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.06.05, 02:05
      > do lekarza nie pojde bo sie wstydze

Zacznij sie tez wstydzic wychodzic z domu
    • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 11:06
      A wypuszcza macki czy trzyma się w kupie?
      • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 11:14
        pewnie ten obcy sie wylagł i zjadl dagusię666.... biedna.... a nie mowilam, ze
        trzeba isc do dermatologa?
        • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 11:17
          A może zjadł i dermatologa? Hihi, to się do Faktu nadaje
        • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:20
          nie martw sie kolezanko agatko caly czas istnieje
          • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 13:28
            Ludzie, uciekajta! Obcy przemawia!
            • piegusek17 Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 13:40
              agatka chyba draznisz tu nie jedna osobe to wez zrob nam przyjemnosc i nie
              wpisuj sie tu oki
              • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 13:53
                piegusek17 napisała:
                wez zrob nam przyjemnosc i nie wpisuj sie tu oki

kotku, na przyjmnosci to trzeba zasluzyc....

a poza tym co znaczy MY? Partia pieguska17?
                • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:57
                  agatko moja droga siejesz tu tylko zamet tak wiec nie wpisuj sie skoro nikt
                  poza toba nie ma ochoty na twoje wpisy!!!
                  • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 14:01
                    jaki zamet? czemu wy sie mnie czepiacie? ponuraki i smutasy...
                    jak wam sie nie podoba - to nie czytajcie
                    proste?
                    • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 14:02
                      a to specjalnie dla smutasów:

Akademik. W pokoju za stołem zastawionym 36 butelkami piwa (kupionymi za
                      ostatnie posiadane pieniądze), siedzi dwóch studentów. Piją bo na
                      jedzenie już nie starczyło. Przy 24 butelce głód zaczyna im doskwierać
                      coraz bardziej.
                      - Czujesz ? - pyta nagle jeden wyraźnie podniecony - gdzieś "robią"
                      grilla. Wyraźnie czuję smażone mięsko.
                      Drugi spogląda na niego mętnym wzrokiem i odpowiada:
                      - Skończ pier..lić głupoty i po prostu zgoń muchę z papierosa!
                      • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:04
                        buhaha
                      • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:08
                        agatko zaloz swoj temat i na nim opowiadaj dowcipy bo jak widzisz to jest temat
                        o nalocie na paznokciach
                        • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:06
                          Gość portalu: dagusia666 napisał(a):

> agatko zaloz swoj temat i na nim opowiadaj dowcipy bo jak widzisz to jest
                          temat o nalocie na paznokciach

och, jak śmiałam swoim kawalem zasmiecać tak poetycki i niezwykle istotny dla
                          losów swiata temat jak "zielony nalot na paznokciach"....

dziewczyno... albo sie czesciej myj albo idz do lekarza... bo nie myslisz
                          chyba, ze jakis bioeneregoterapeuta cie uzdrowi przez forum.

PS. jest jeszcze jedno wyjscie - mozesz pomalowac pazury ciemnym lakierem..
                          powinny zamaskowac zielonkawy nalot :)
                          • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:02
                            agatka nie zyucaj sie jak cie nie chcea to sie wynos a nie trujesz dupe
                            wszystjkim TWOJA NAJWIEKSZA FAKNA ;)
                          • yoma Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 18:01
                            Uwaga, robię bioenergoterapię: szszszu! Szszszu!
                  • piegusek17 Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 14:02
                    daj swoje namiary to przuyjade i ci nakopie w lasnie z partia pieguskow
                    • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 14:04

namiary? jak jestes taka sprytna to sama mnie znajdz :)

tylko sobie piegów nie przydepnij :)
                    • yoma Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 18:02
                      W lasnie? Chyba w lesie?
                • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 14:02
                  jak widzisz jesteś osobą drażniącą i nielubianą. mam nadziej, że weźmiesz to do
                  siebie znikniesz/. pozdrowienia bardzo gorace dla pieguska i dogusi hihi
                  • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.man.bydgoszcz.pl 14.06.05, 14:03
                    nie znikne, nie boj sie :)

bo wiem, ze tesknilabys za mna :)
                    • piegusek17 Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 14:05
                      szkoda slow na ciebie zlewa totalna
                      • yoma Re: nalot na paznokciach 14.06.05, 14:32
                        Ale sobie panny pogadały! A nalot jak był, tak jest.
                        • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 18:21
                          poszlam sie zarejestrowac do dermatologa-wizyte mam dopiero na koniec lipca!!!
                          i co ja mam zrobic teraz z tym nalotem skoro w koncu zrobilo sie cieplo!!
                          • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 19:11
                            nie sluchaj agatki bo tak jak inne czuje do niej nienawisc !!! a jej rady sa do
                            dupy
                            • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:56
                            • Gość: Agatka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:56

no jasne, moja rada pt."idz do lekarza" jest do dupy...

a jaka jest twoja rada, co?
                              • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:47
                                moze uznasz to za plagiat, ale noja rada dla ciebie, rowniez brzmi "idz do
                                lekarza" :) pozdrowionka
                                • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:10
                                  pakistanka rowna z ciebie babka co jej dosralas <bravo> popieram
                                  • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 15.06.05, 12:13
                                    ona mi dosrała? a w ktorym momencie? bo chyba przegapilam ... hahahahaha
                                    • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:05
                                      ty jestes jednym wielkim "dosraniem" dla tego awita pozdriowionka agatko :*
                                      • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 15.06.05, 21:18
                                        no i znow dziecko uzywasz jakis dziwnych pakistańskich wyrazów - "awita"..

wybacz, ale ja nie znam twojego jezyka.. po polsku prosze !!!!
                                        • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:28
                                          do agatka_ mam dosyc twoich zalosnych komentarzy, przyczepiasz sie do
                                          przekreconych liter,bledow, itp. jak nie wiesz cio masz powiedziec to nic nie
                                          mow,osmieszasz SIE TYLKO.
                                          • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 16.06.05, 08:02
                                            oj, biedaczko, znowu sie zdenerwowalas... wspolczuje...

jak masz dosc moich komentarzy, jak ci sie nie podpoba co pisze - nie czytaj :)

a osmieszasz sie Ty - swoimi pakistanskimi slowkami :) hihihihihi
    • Gość: catherine Re: nalot na paznokciach IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 15.06.05, 21:35
      no to może być grzybica.... nie wstydź się, może pójdź do apteki i farmaceuty
      zapytaj o jakąś maść albo... do lekarza idź
      i pamiętaj nigdy nie chodź na bosaka np. po kafelkach na basenie, weź klapki
      sobie
    • Gość: catherine Re: nalot na paznokciach IP: *.pl / *.zlo.cxt.pl 15.06.05, 21:37
      te fusy_z_kawy nie jest konieczne przy masturbacji dotykanie swojej pochwy. Nie
      wiedziałaś o tym????
      • Gość: fusy_z_kawy Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:29
        a co mnie obchodzi jak Ty sie masturbujesz??!!
        i nie zwracaj sie do mnie od "te"
        • dagusia666 Re: nalot na paznokciach 16.06.05, 17:22
          dlaczego wszystkie masci sa na recepte???? i jak ja mam teraz chodzic w
          sandalkach???
          • Gość: ancymun Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:25
            ja znam lepsza metode, jezeli nie jestes pewna ze to grzyb to mozesz postykac
            sie z kims paluszkami jeszeli przejdzie na niego to pewnie grzyb. a wtedy nie
            kupuj masci bo sa na to inne leki bez recepty malutka
            • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 18:16
              ty ancymun nie badz taka madra! bo zaraz ciebie postykam i nie wiem czy wtedy
              bedziesz taka docipna i pewna siebie!
              • Gość: ancymun Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 19:08
                masz grzyba penie nie tylko na stopie ;p i to wcale nie wina tego, ze spotykasz
                sie z innymi i oni cie zarazja. przyczyna jest prosta brak higieny. pozdrawiam
                i mam nadziej ze cie nie spotkam bo nie chce miec syfa
                • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:30
                  ale macie zafajniaste pomysly jak pomoc dziewczynie bububhahahahahahaha
                  i do tego te nie kaczace sie klotnie zwala z was totalna !!!! pozdrawiam
                  wszystkich tu siedzacych papappa
                  • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.05, 09:32
                    od razu pisze bo na pewno jakis lepek nie omieskalby nie zbluzgac mnie wiem ze
                    tez tu bywalam i tez sie klocilam ale teraz mam takie zdanie papappa
                • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 10:07
                  dziewczyno ile ty masz lat??? przyczyna grzybicy nie koniecznie jest brak
                  higeny! mozna zarazic sie nim np.na basenie. ale ty tego pewnie nie wiesz i
                  piszac o braku higeny piszesz sama o sobie.
                  • Gość: eddzia Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 16:07
                    narazie nie jest tak goraco wiec mozesz chodzic w adidaskach!:)
    • polishbellydancer Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 16:45
      tea tree oil/olejek z drzewa herbacianego --gwarantuje rezultaty
      • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 17:34
        myslisz ze ten olejek mi pomoze? bo teraz tak naprawde zqczelam se wstydzic
        moich stop!:(
        • yoma Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 18:04
          Przynajmniej zafarbuje na czerwono i nie będzie widać.
      • polishbellydancer Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 20:26
        na pewno pomoze--po umyciu i osuszeniu stop naloz olejek na plytke paznokci i
        palce u nog (rowniez miedzy)
        na pewno nie zabarwi ci nic na czerwono--jest bezbarwny i charakteryzuje sie
        mocnym zapachem-ma dzialanie odkazajace, przeciwzapalne i przeciwgrzybicze--
        uzywaj kilka razy dziennie a po kilku razach zauwazysz ze zielony nalot bedzie
        sie wybielal--po 2 tygodnich powinno sie znacznie poprawic-po tym czasie uzywaj
        raz na jakis czas profilaktycznie--nie wiem czy w polsce jest dostepny--mam
        nadzieje ze tak--jak nie to szukaj na necie-najlepszy jest austalijski tea tree
        oil
    • apja Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 19:28
      Wiesz jak moja koleżanka leczyla grzybicę?
      Robila swojemu chlopakowi loda a później część polykala a część wsmarowywala
      sobie w chore miejsce. Tak ze trzy dni i zaczynalo się goić.
      Mówię ci nic lepszego. Nic nie ma tak duzo witamin jak sperma.
      Ona też na spermie się opalala. Tylko później na dupie siedziec nie mogla ale
      tylko jeden dzień. A potem byla taka brązowiutka, że ach....
      A mój chlopak nie chcial się zgodzić żebym na slońce wystawiala jego plemniki,
      bo mówil że morduję jego dzieci w okrutny sposób.
      I jeszcze jedno jak się boisz iśc do dermatologa to idź do dermatolożki, w
      końcu to baba i nie będzie ci glupio.
      • Gość: patryk Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 19:55
        do apja sory, ile ty masz lat?? naprawde marna prowokacja, czy cokolwiek to
        jest. nie wiem smieszne to mialo byc, bo ja suie nie usmialem. moze poprostu
        mamy inne poczucie humoru, albo mi go brak
        • yoma Re: nalot na paznokciach 17.06.05, 20:08
          W końcu ma być Na Luzie, no nie?
          • Gość: patryk Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 20:13
            a na luzie tzn ze mamy bzdury pisac, czy luzne tematy poruszac??
            • Gość: Neska Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:58
              Ludzie ja nie wiem czemu sie tak przyczepiliscie do agatki :/ No fest:/ Laska
              normalnie pisze to co mysli itp.
              pozdro
              • Gość: anka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:19
                moze pisze to co mysli ale wku..a tym wielu ludzi na forum
              • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:55
                a ja nie wiem czemu jej bronisz, przeciez ona sie tylko wiecznie z kims kloci,
                wytyka bledy, ktore normalnie kazdy inteligentny czlowiek potrafi zrozumiec,
                ale agatka (bezmozga)- nie. ale tak juz jest, jak komus brak rozumu to sie
                czepia bzdur, i to jest wlasnie cala agatka pozdrowionka
                • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 13:57
                  to powyzej bylo do neski, i wcale bym sie nie zdziwlia, jakby nesti byla agatka
                  • Gość: anka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 14:11
                    tez by mnie to nie zdziwilo!!!
                    • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 18:03
                      a juz bylo spokojnie i nawet jakas rada sie pojawila a wy o agatce a tam
                      pier... agatke ! a propo opalania na sperme nigdy nie slyszlam choc opalalam
                      sie na olej z patelni i taki z butli troche boje sie na bezzyne ponoc daje
                      czady ale ja pale papierochy to boje sie ze bede miala wypadek moze moj misiak
                      dzis mi naladuje w sloik i jutro pojde do ogrodu wyprobowac oczywiscie napisze
                      jak bylo dzieks papapa pozdro
                      • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 18.06.05, 20:33
                        pier...lic mnie nie moze kazdy... a na pewno nie ty kretynko!!!!

opalanie na sperme? rzeczywiscie trzeba byc skonczona idiotka zeby w to
                        uwierzyc.. :)
                • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 18.06.05, 20:55
                  Gość portalu: pakistanka napisał(a):

> a ja nie wiem czemu jej bronisz, przeciez ona sie tylko wiecznie z kims
                  kloci,
                  > wytyka bledy, ktore normalnie kazdy inteligentny czlowiek potrafi zrozumiec,
                  > ale agatka (bezmozga)- nie. ale tak juz jest, jak komus brak rozumu to sie
                  > czepia bzdur, i to jest wlasnie cala agatka pozdrowionka

nieprawda jest, ze ja sie tylko kloce.. potrafie doradzic i czesto to robie...
                  a co ja poradze, ze jestem wrecz uczulona na glupote, brak krytycyzmu i
                  znajomosci ortografii? wkurza mnie to , wiec staram sie to tepic...

wytykam bledy, ktore kazdy inteligentny czlowiek tez zauwazy i powinien
                  wytknac... nie czepiam sie bzdur tylko rzeczy waznych, ktore mnie wkurzaja albo
                  oburzaja :)

a co do braku rozumu - to w tym wypadku charakteryzujesz zapewne siebie... :)

• Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:34
                    moim zdaniem (zapewne uznasz ze twoje jest trafniejsze) wytykanie komus tego,
                    ze popelnie bledy, samamu je popelniajac, jest rzecza bezsensowna i zbyteczna.
                    i prowadzi tylko do upokorzenia siebie, wiec daj sobie spokoj, nie tlumacz sie
                    i nie kompromituj jednoczesnie bo jest to zalosne :]a twoje zachowanie kojarzy
                    mi jedynie z wyszczekaniem i niegrzecznoscia, a twoje rady sa tendencyjne i
                    trywialne wiec mozesz sobie ich oszczedzic. pozdro!!!
                    • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 19.06.05, 19:34
                      nie bedziesz mi dyktowac gow.. ro co mam robic, a czego nie.. jezeli ktos nie
                      bedzie chcial sluchac moich rad - to ich nie poslucha..
                      acha - prosze podac moje bledy ... skoro twierdzisz, ze je popelniam :)

o ile to nie proste literowki....
                      • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 11:23
                        proste literowki, czy nie ale popelaniasz a propo gowniary wole byc gowniara
                        niz stara baba, czlonkiniom KSMu czy kola rozancowego, ogarnij sie dziewczyno i
                        zrob ze soba porzadek bo jednye slowo, ktore przychodzi mi na mysl, gdy czytam
                        twoje bzdury, to ŻAŁOSNA!!! zapene napiszedsz,ze jak mi sie nie podobaja twoje
                        komentarze to moge ich nie czytac, ale wchodzisz na watki, na ktore ja wchodze
                        i jak czytam ten szmiry, to mi sie mafije włącza i trudno nie napisac do Ciebie
                        choc jednego milego slowa. pozdrawiam goraco
                        ps. odwal sie od tycvh wszystkich ludzi, ktorzy ci wrzucaja, nie kulturalna
                        jestes buhaha
                        • yoma Re: nalot na paznokciach 20.06.05, 17:17
                          Panny, wyluzujcie!
                        • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 20.06.05, 21:31
                          och, jaki jad... jakby mnie oto obchodzilo.. hihihihihi

i wchodzic bede gdzie chce :) nie masz na to nejmniejszego wplywu smarkulo :)
                          ty sama jestes z kolka rozancowego, a twoim ulubionym spikerem jest zapewne
                          ojczulek z Radia M. :)

zajmij sie soba, a nie mna :)
                          • Gość: pakistanka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:55
                            wiesz co juz nie jestes zalosna , teraz poprostu smieszna i az brak slow.
                            NADAJESZ SIE NA BLAZNA, albo raczej klowna buhaha. teraz to mnie tylko
                            bawisz "dziecino" :]
              • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 18.06.05, 20:51
                Gość portalu: Neska napisał(a):

> Ludzie ja nie wiem czemu sie tak przyczepiliscie do agatki :/ No fest:/ Laska
                > normalnie pisze to co mysli itp.
                > pozdro

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 00:32
                  ale ty bredzisz kto normalny zwraca uwage na bledy na forum opucz ciebie nikt
                  ty gnido albo wrzodzie na dupie jescze raz cos do mnie sie czepisz to bedziesz
                  pierwszym kutasem ktory dostanie przez monitor w ryj
                  • Gość: marika Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:04
                    ja nie wiem ale tu nikt nie mowi o problemie, czyzby zostal juz rozwiazany
                    • Gość: dagusia666 Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 11:35
                      problem nie zotal jeszcze rozwiazany ale jak widzisz dzieja sie ciekawsze
                      rzeczy!:)
                  • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 19.06.05, 19:36
                    no to strzelaj w ryj sama siebie idiotko...

bede pisala.. a co? nie podoba sie ? to zmien forum !!!!!!! hahahahahahahaha

a co do kutasa - to chyba monia dawno takiego nie mialas.. a przydaloby ci sie
                    kretynko.. bo ci za duzo cisnienia na resztki mozgu uderza!!!
                    • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:29
                      po pierwsze to nie mow do mnie na ty bo mi nie dorastasz do piet a po drugie
                      kazdemu wytykasz bledy a sama je robisz po za tym nie znasz innego slowa jak
                      idiotka i kretynka a na koniec glupia suko jak ty nie dostajesz pod noge
                      regularnie to nie znaczy ze musisz sie martwic o innych masz szczescie ze moj
                      kutas cie jeszcze nie poddusil frajerko bezzebna !
                      • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 19.06.05, 20:37
                        buahahahahaaaaaaa.... ale sie ciebie boje... hihihihi
                      • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 19.06.05, 20:40
                        Jeszcze mi powiedz gdzie popelniam bledy?

Ty za to pojecia nie masz o interpunkcji :)
                        • Gość: monia Re: nalot na paznokciach IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 23:03
                          to zacznij sie bac jak sama nie widzisz swoich bledow to co ja ci poradze a od
                          mojej interpunkcji sie odwal
                          • agatka_to_ja Re: nalot na paznokciach 19.06.05, 23:07
                            ciebie sie bac? oj, dziecinko, to mnie teraz rozsmieszylas...

a co? moze mnie swoja lopatka z piaskownicy pobijesz? albo Reksiem poszczujesz?
                            buahahahahahahahaha
                            • yoma Re: nalot na paznokciach 20.06.05, 17:19
                              Panny, choć trochę wyluzujcie!
                            • Gość: maseczka Re: nalot na paznokciach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:00
                              jak mowisz dziecinko to az mala cierpnie,
    • apja dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 08:38
      Ale wątek rzucają epitetami. Ty masz taki problem na serio? Czy tylko tak dla
      jaj go utworzylaś?
      A jak tam twoje paznokcie?
      No cóz lat mam już trochę i sperma wg mnie jest cudownym srodkiem na wiele
      rzeczy. :)))) Nawet dermatolog ci powie że sperma wygladza cerę. Nie
      slyszeliście o homeopatii? Tam sie różne rzeczy wydziwia.
      Niektórzy to nawet siuski piją bo mówią że zdrowe Wrrrrrrrrrrrrr.
      A z tym opalaniem to pisalam prawdę.
      • Gość: dagusia666 Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 14:54
        kupilam sobie ten olejek tea tree. i smaruje nim panokcie juz drugi dzien i jak
        na razie nie widze poprawy:(
        • yoma Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 17:20
          Widocznie to, co ci rośnie, lubi herbatę - będzie chcialo więcej, i więcej, i
          więcej...
          • Gość: dagusia666 Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:41
            chcesz zeby inni wyluzowali a sama zachowujesz sie tak samo-znizasz sie do ich
            poziomu!
            • yoma Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 17:52
              Ależ skąd, ja laaaaaatam....
              • Gość: dagusia666 Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:06
                bralas cos czy to twoje normalne zachowanie?
                • yoma Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 18:24
                  Latanie = owszem, z góry lepiej widać.
      • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:04
        no i dlatego nie lube agatki, bo np ty udzielsz rad i sa one poparte powiedzmy
        doswiadczeniem, a agatka musi swoje brednie dorzucic tylko dlatego, ze jej sie
        cos dziwne wydaje, ja osobiscie nie trawie takich przemądzrzalcow. POZDRWAIAM
        • Gość: monia Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 18:16
          popieram a reksia ... daruj sobie ty gow....ro
          • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 21:33
            Reksio ci nie pasuje? no to jest gorzej niz myslalam - pochodzisz z pokolenia
            POKEMONOW !!!!!
            • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:58
              uhuh ale zabawne, ku..a ile ty masz lat ze takimi grypsami sypiesz. lepszymi
              rzucalam w przedszkolu. opanuj sie i nie rob sobie wstydu "dziecino" to apropo
              tych opokemonow. pozdrawiam
              • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 22:12
                wstyd? a ty wiesz co to wstyd?

a poza tym czemu czepilas sie wlasnie mnie - nie zabierasz glosu w dyskusjach,
                twoja aktywnosc na forum ogranicza sie do żenujących prób "dosrania" mi... nie
                wychodzi co to niestety.. ale probuj :)
                • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:14
                  uuuuuuuuu ale mocne, chyba mi dolozylas, oj agatko przepraszam jak tak bardzo
                  chcesz to oge sie wypowiedziec, a apropo wypowiadania sie czasem milxczenie
                  jest lepsze od takiedgo pir... jakim ty dysponujesz, a takie dosrywanie ci toi
                  naprawde, sama przyjemnosc pozdrwiam
                  • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:17
                    a o twoich radach to juz chyba cos pisalam, z nie lubie sie powtarzac...jak co
                    niektorzy
                  • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 22:17
                    a takie dosrywanie ci to naprawde, sama przyjemnosc pozdrwiam

bardzo mi przykro, ze twoj jedyny sprawiania sobie przyjemnosci i zapokajania
                    sie.. ech, takie mlode te dzieci i takie juz zboczone ;)
                    • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:26
                      powinnas byc z siebnie dumna jestes taka dobra, ze nawet przedszkolakom robisz
                      dobrze ;] to jakos sie nazywa prawda ...ah, ta polska niezaspokojona banda
                      starych panien
                      • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 22:31
                        przykro mi, musze cie zmartwic - z ta stara panna to kiepsko pocelowalas!!!
                        • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:55
                          nie uwierze ze ktotkolwiek wytrzymal by z taka z takim po....em, apropo
                          okreslenie "pod noge" jezeli uwazasz je za protackie to jak nah\jbardziej do
                          ciebie pasuje ;)
                          • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 22:59
                            a ty nie uwazasz, ze "dostawac pod moge" jest prostackie?

a jak mowisz do swojego faceta (o ile go masz).... "kochanie, daj mi dzis pod
                            noge"?
                            • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:14
                              nie, powiem do niego, moze pojdziemy sie kochac fuj az mi nie dobrze od tego
                              slowa, pod noge calkiem swojsko ;)))
                              • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 23:32

> nie, powiem do niego, moze pojdziemy sie kochac fuj az mi nie dobrze od tego
                                > slowa, pod noge calkiem swojsko ;)))

a gdzie on ci daje pod ta noge? za stodolą? czy w oborze?

no i upewnij sie czy przypadkiem nie daje tez kozom lub owieczkom pod noge :)
                                to przeciez takie swojskie ;)hihihihi
                                • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:37
                                  no napewno nie na lozku pelnum platkow roz jak tobie zapewne w twym udanym
                                  fikcyjnym zwiazku. daje mi tam gdzie chce dostac, czy to stajnia, czy willa i
                                  bez roznicy czy powie pod noge, czy w dupe, bo mam to W DUPIE
                                  • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 23:43
                                    jak masz to w du..ie to powinnas sie przerzucic na jakies forum analne !

a lozko pelne platkow roz polecam :)
                                    • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 23:50
                                      po co mi forum analne do uprawiania sexu analnego?? a ja polecam zimny nagrobek
                                      na cmentarzu, polecam takze stare opuszczone chaty i magazyny, mozna pozucac
                                      sobbie troche szkla zamiast paltkow, a wszystkim lubiacym tak jak "agatka"
                                      zycze milej pokojnej smierci :)

ps napewno napiszesz ze jestem oblesna, albo mam wenera daruj sobie pani
                                      madralinska ;)
                                      • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 20.06.05, 23:56
                                        hmmmm, gratuluje specyficznych upodobań :)

ale w tym zyczeniem smierci to juz przegielas ... co to mialo znaczyc?
                                        zastanowilas sie ?
                                        • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:02
                                          masz cos z garem czy naprawde inteligencja nie grzeszysz?? nie wiem mam ci
                                          tlumaczyc?? chodzilo mi o monotonie zycia bystrzacho buhahah
                                          • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 21.06.05, 00:05
                                            co ma monotonia zycia do smierci? oj, wspolczuje, juz ci sie chyba glowka
                                            zmeczyla.. idz spac.. bo jutro rano tornisterek musisz spakowac :)
                                            • Gość: pakistnka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 00:12
                                              bo jak cale zycie bedziesz miala nudne to nic innego, jak nudna powolna smierc
                                              i zero zycia i dupna smierc. ale ty z postepowym myskeniem malo masz wspolnego.
                                              ..ps, nie zaponmniej wziac papci do przdszkola i pammpersa
                                              • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 21.06.05, 00:17
                                                czy ty myslisz, ze nudne zycie warunkuje nudna smierc? no to rzeczywiscie
                                                glupia jestes....
                                                nikt z nas nie wie jak umrze, kiedy, w jakiej sytuacji.. no, chyba, ze ktos
                                                zadaje sobie sam smierc...
                                                • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 08:24
                                                  o ghash, o boshe jakash ty madra. nudne zycie, nudna smierc.logicznei to
                                                  idiotko ty nic nie rozumiesz, bo o czym pomyslisz jak bedziesz umierala po
                                                  takim floakowskim zyciu jakie prowadzisz, ze co, ZE WIELU RZECZY KU...A NIE
                                                  ZROBILAS. <fuck> nie gadam z toba bo az mi sie glupio z takim kretynrem gada
                                                  buhaha
                                                  • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 21.06.05, 08:43
                                                    oj, glupiutka jeszcze jestes..... no i to gash, bosh, jakash.. wrrrrrrrr..
                                                    nastepna plastikowa laleczka barbi brrrrrrr... az mi sie robi niedobrze ..
                                                    bleeeeee

owszem, tylko ten kto nic nie robi nie popelnia bledow... blad moze zdarzyc sie
                                                    kazdemu.. ale to nie oznacza, ze nalezy robic wszystko na co ma sie ochote nie
                                                    myslac wcale o konsekwencjach swojego dzialania... trzeba zyc, ryzykowac, ale Z
                                                    GŁOWĄ !!!!!!!
                                                  • yoma Re: dagusia jak tam paznokcie? 21.06.05, 14:09
                                                    Panienki, bo wam się zmarszczki porobią!
                                                  • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 21:54
                                                    szacun agatka, twoje zdanie to twoje, i mam je w d..e papa
                                                  • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 21.06.05, 22:20
                                                    miej je gdzie chcesz.. mnie twoje marne zlosliwosci nie ruszaja :)
                                                  • Gość: pakistanka Re: dagusia jak tam paznokcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:08
                                                    do agatki _:)_
                                                  • agatka_to_ja Re: dagusia jak tam paznokcie? 22.06.05, 11:04
                                                    to bardzo ladny pakistanski znaczek.. a gdzie tlumaczenie?

w rewanzu: &*@^(*Q&$^Q(#*$:)*&%$^(@&$^@(#&^@