janq43 02.11.11, 06:46 Poznam fajną dziewczynę/kobiete zdecydowaną na stały związek,na maciezyństwo.Najchetniej bezdomnąPosiadam własny dom,nie biorę pod uwagę przeprowadzki do wybranki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zjm1111 Re: Poznam kobietę 05.11.11, 17:31 Bezdomne mogą mieć problem z dostępem do netu Moze na dworzec jakiś się udaj albo jakiejś noclegowni;P Odpowiedz Link
kocurek33zoo3 Re: Poznam kobietę 05.11.11, 19:22 Nie szukasz wybranki tylko taniej służby. Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 06.11.11, 12:53 Wybranki,inspirującej Jesli będzie potrafiła i chetnie czyniła role Pani domu to bardzo pożądana cecha Odpowiedz Link
salsa13only Re: Poznam kobietę 06.11.11, 14:40 A mnie tam wątas się podoba, bez owijania, bez podchodów za to: krótko, zwięźle i na temat Facet pisze konkretnie a od "zapoznania", jeszcze trochę czasu minie do tej przeprowadzki Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 07.11.11, 05:08 A co tu owijac w bawełne,motać,kręcic,obiecywać złote góry i pałace. Wszyscy dobrze wiemy jakie życie jest.A marzenia o ksieciu na białym koniu,często kończą się romansem ze stajennym! Odpowiedz Link
bartekkk25 Re: Poznam kobietę 13.12.11, 21:17 poznam fajna dziewczyne z okolic trojmiasta Odpowiedz Link
sonnchen Re: Poznam kobietę 13.12.11, 21:37 Powinieneś zostawić na siebie jakieś namiary, gg lub aktywować profil. Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 17:44 krótka refleksja - nic mnie tak nie drażni, jak facet na 1 randce - patrzący spod oka i pytający: "jaki mam stosunek do dzieci" ..... Boże..... wcale mnie jeszcze nie zna, nic o mnie nie wie, nie wie - czy sam jest w moim typie ... nie przegadał nawet 2 zdań, a interesuje się takimi sprawami . Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 19:30 Zestresowany facet nie takie głupstwa gada Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 22:23 lonelyshe29 napisała: > krótka refleksja - nic mnie tak nie drażni, jak facet na 1 randce - patrzący > spod oka i pytający: "jaki mam stosunek do dzieci" ..... Boże..... wcale mnie > jeszcze nie zna, nic o mnie nie wie, nie wie - czy sam jest w moim typie ... ni > e przegadał nawet 2 zdań, a interesuje się takimi sprawami . Noco,faceta działa w imie wyzszych spraw,niz demograficzny mamy,dobro społeczne mana uwadze,a i zapewne też mysli o swojej emeryturze W dzieciach naszych cała nadzieja w przyszłości,ja bym mu dał Nobla na zachetę Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:25 lonelyshe29 napisała: > taaaa..... dwa Noble mu daj Zaraz dwa,taki chojny nie jestem! Jeden by mi sie przydał Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:31 ciekawe do czego się w praktyce taki Nobel przydaje Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:40 no tak, zapomniałam o tym ...a podobno te kobiety to tylko o kasie myślą Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:44 Widocznie nie wszystkie A podobno faceci co chwile myślą o seksie... chociaż to może nie jest najlepszy przykład nie zmienia to faktu, że nikt nie lubi jak się go szufladkuje z powodu płci Odpowiedz Link
lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:47 faceci myślą o seksie?? pierwsze słyszę ja myślałam, że oni cały czas kontemplują problemy wszechświata Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:54 Dobrze myślisz o seksie myślą w przerwach między jedną epicką teorią a drugą wiem, że to niepoważne tak tracić swój cenny czas na takie pierdoły kiedy cały czas czeka na męskie nieomylne wnioski Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:56 Miało być "świat" a nie "czas" po prostu się zamyśliłem Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 16.12.11, 14:10 lonelyshe29 napisała: > ciekawe do czego się w praktyce taki Nobel przydaje No wiesz,poza kasa dochodzi splendor,ajak splendor to kasy jeszcze więcej Taki nobel literacki to dopiero,wydawcy zabijają sie o Ciebie i chocby napisało sie straszne badziewie to i tak drukuja tojako "klasyka" Chocby taki nasz Wałesa,zresztą podejrzewam ze on tam ani słowa nie sklecił,ba,przypuszczam nawet ze nie czytał co tam wydrukowali) Ja na ten czasjak narazie wydawcy znaleźć nie moge,co tu marzyc o noblu Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:03 hmm a ja myślałam, że to kobiety straszą facetów planowaniem dzieci... Odpowiedz Link
dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:19 No jako facet to na pewno bym nie chciał Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:29 o a słyszeliście? ostatnio urodziło się w w Polsce dziecko ważące prawie 7 kg i chyba 67 cm dł - oczywiście przez cesarkę Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:44 oj tak, nie wyobrażam sobie w ogóle jak taki brzuch nosić, chociaż nam osobiście przypadek bliźniaków z których każdy ważył ok 4kg Odpowiedz Link
dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:57 No to też nieźle,urodzić takie to wielki wyczyn Odpowiedz Link
dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:23 W sumie dla mnie to ogólnie poród wydaje się być wyczynem i podziwiam za to kobiety Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:29 ja też, ale jednym przychodzi to łatwiej, inne muszą się porządnie namęczyć, a jeszcze inne nie dałyby rady bez pomocy Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:22 Ja wiem czy wyczyn raczej wysiłek przecież rodzenie dzieci to naturalna sprawa Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:31 U mnie w rodzinie raczej wszystkie kobiety były szczęśliwe z ciąży a sam poród mimo, że może przerażać jest oczekiwany jak mało co wiąże się z tym wielka radość którą nawet ból nie zamazuje... oczywiście mówię o przypadku kiedy kobieta jest normalna a sytuacja standardowa (nie gwałt, nie wpadka z kimś nie chcianym, nie problemy z utrzymaniem itd) Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:34 ależ oczywiście masz rację, chodzi tylko o docenienie i o to żeby się faceci nie wymądrzali, że poród to nic takiego Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:47 Bo bym się zaliczył do grona osób które mają u Ciebie z piąchy Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:31 tak? to spróbuj wiesz co jak się kiedyś dorobisz dziecka to skorzystaj z porodu rodzinnego i zobacz jak to wszystko wygląda Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:37 W życiu wiele przeżyłem bólu i wierz mi przeżyłbym i poród zwłaszcza, że to cierpienie prowadzi do dziecka nie jest to bezsensowna katorga. Wiem jak to wszystko wygląda nie ma pięknych scen jak w amerykańskich filmach familijnych i wiedz, że na pewno będę przy narodzinach swoich dzieci o ile będzie mi dane je mieć Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:00 wiem, każdemu się zdarza ale teraz to się trochę zagalopowałeś Odpowiedz Link
desper.atka raziel24 15.12.11, 20:02 to do Ciebie miało być, nie wiem dlaczego nie wyświetliło się pod odpowiednim postem Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:05 aj sorry coś mi sprzęt szwankuje ale chyba już jest ok Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:19 Istnieje całkiem racjonalne wytłumaczenie mojej postawy... Nie chcę być taki jak mój ojciec i na szczęście chyba nie jestem Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:28 nie wiem co masz na myśli, ale bądź taki jaki chcesz być. nie wiem tylko dlaczego mówisz, że wytrzymałbyś ból porodowy, ja tam nie jestem tego taka pewna, dopóki tego nie przeżyję, to nie będę się mądrzyć, zwłaszcza, że w mojej sytuacji nawet gdyby zdarzyła mi się ciąża to nie wiem, czy będę mogła rodzić naturalnie Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:40 Wiesz nie wiem jaki jest ten ból porodowy ale tyle ludzi ma to już za sobą jakoś mnie on tak nie przeraża ale łatwo mi mówić nie mogę sobie wyobrazić takiego uczucia ale z własnego doświadczenia wiem, że na cierpienie fizyczne mam bardzo dużą tolerancję psychicznie jest gorzej Zresztą nie ważne jak będziesz w ciąży to wtedy zobaczymy jak będzie moje siostry bardzo się bały ale jak co do czego okazało się że mają więcej siły niż myśleliśmy Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:49 nie mówię, że to jest nie do przeżycia. tak na pewno Ci opowiem jakby coś ale u mnie te ograniczenia wiążą się z bardzo dużą wadą wzroku, a taki wysiłek jaki jest przy porodzie mógłby spowodować nawet utratę wzroku Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 23:06 To Ty taka jesteś że jak będziesz mieć męża i dzieci to znajomych z forum porzucisz bardzo nie ładnie A co do twojej przypadłości to nie wiem ale musisz uważać Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 16.12.11, 14:15 Ja moge odbierac,co mi tam Klacz się źrebiła,sam dałem rady,to i zkobietą sobie poradzę) No a póxniej jeszcze przytulę) Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:15 no właśnie... ... czekaj czekaj a właściwie to który mamy rok? mam wrażenie, że coś ważnego mnie ominęło Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:24 Już Ci mówię mam 16 lat jakoś już 8 lat więc wypada 2011 Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:37 no co Ty! powaga? patrz no jak to zleciało Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:41 Nim się obejrzysz będzie 2012 zapamiętaj to proroctwo Odpowiedz Link
desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:48 jesteś chyba wielkim wróżbitą, pochwalę się kiedyś wolontariuszom w domu starców, że z Tobą rozmawiałam i że mi tak przepowiedziałeś Odpowiedz Link
raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:52 Pewnie powiedz Im też, że mogę im przewidzieć wszystkie oczywistości jakie tylko sobie wymarzą i to nieodpłatnie Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 16.12.11, 14:12 desper.atka napisała: > hmm a ja myślałam, że to kobiety straszą facetów planowaniem dzieci... U mnie prokreacja bez planowania Odpowiedz Link
red-karola Re: Poznam kobietę 19.12.11, 15:48 Nie jestem bezdomna, ale przyjmuję propozycję Odpowiedz Link
janq43 Re: Poznam kobietę 20.12.11, 05:32 red-karola napisała: > Nie jestem bezdomna, ale przyjmuję propozycję Super Napisze na priv Odpowiedz Link