Dodaj do ulubionych

Poznam kobietę

02.11.11, 06:46
Poznam fajną dziewczynę/kobiete zdecydowaną na stały związek,na maciezyństwo.Najchetniej bezdomnąsmilePosiadam własny dom,nie biorę pod uwagę przeprowadzki do wybranki.
Obserwuj wątek
    • zjm1111 Re: Poznam kobietę 05.11.11, 17:31
      Bezdomne mogą mieć problem z dostępem do netusmile
      Moze na dworzec jakiś się udaj albo jakiejś noclegowni;P
    • kocurek33zoo3 Re: Poznam kobietę 05.11.11, 19:22
      Nie szukasz wybranki tylko taniej służby.
      • janq43 Re: Poznam kobietę 06.11.11, 12:53
        Wybranki,inspirującejsmile
        Jesli będzie potrafiła i chetnie czyniła role Pani domu to bardzo pożądana cechawink
    • raziel24 Re: Poznam kobietę 05.11.11, 23:07
      A sie go czepiacie jak nie to niesmile
    • salsa13only Re: Poznam kobietę 06.11.11, 14:40
      A mnie tam wątas się podoba, bez owijania, bez podchodów za to: krótko, zwięźle i na tematsmile
      Facet pisze konkretnie a od "zapoznania", jeszcze trochę czasu minie do tej przeprowadzkismile
      • janq43 Re: Poznam kobietę 07.11.11, 05:08
        A co tu owijac w bawełne,motać,kręcic,obiecywać złote góry i pałace.
        Wszyscy dobrze wiemy jakie życie jest.A marzenia o ksieciu na białym koniu,często kończą się romansem ze stajennym!
    • bartekkk25 Re: Poznam kobietę 13.12.11, 21:17
      poznam fajna dziewczyne z okolic trojmiasta
      • sonnchen Re: Poznam kobietę 13.12.11, 21:37
        Powinieneś zostawić na siebie jakieś namiary, gg lub aktywować profil.
        • janq43 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 07:02
          Profil mam aktywnysmile
    • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 17:44
      krótka refleksja - smile nic mnie tak nie drażni, jak facet na 1 randce - patrzący spod oka i pytający: "jaki mam stosunek do dzieci" ..... Boże..... wcale mnie jeszcze nie zna, nic o mnie nie wie, nie wie - czy sam jest w moim typie ... nie przegadał nawet 2 zdań, a interesuje się takimi sprawami smile.
      • raziel24 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 19:30
        Zestresowany facet nie takie głupstwa gadasmile
      • janq43 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 22:23
        lonelyshe29 napisała:

> krótka refleksja - smile nic mnie tak nie drażni, jak facet na 1 randce - patrzący
        > spod oka i pytający: "jaki mam stosunek do dzieci" ..... Boże..... wcale mnie
        > jeszcze nie zna, nic o mnie nie wie, nie wie - czy sam jest w moim typie ... ni
        > e przegadał nawet 2 zdań, a interesuje się takimi sprawami smile.
        Noco,faceta działa w imie wyzszych spraw,niz demograficzny mamy,dobro społeczne mana uwadze,a i zapewne też mysli o swojej emeryturzesmile
        W dzieciach naszych cała nadzieja w przyszłości,ja bym mu dał Nobla na zachetębig_grin
        • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 14.12.11, 22:25
          taaaa..... dwa Noble mu daj smile
          • janq43 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:25
            lonelyshe29 napisała:

> taaaa..... dwa Noble mu daj smile
            Zaraz dwa,taki chojny nie jestem!
            Jeden by mi sie przydałwink
            • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:31
              ciekawe do czego się w praktyce taki Nobel przydaje smile
              • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:35
                Pieniążkismile
                • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:40
                  no tak, zapomniałam o tym smile ...a podobno te kobiety to tylko o kasie myślą smile
                  • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:44
                    Widocznie nie wszystkiesmile A podobno faceci co chwile myślą o seksie... chociaż to może nie jest najlepszy przykładwink nie zmienia to faktu, że nikt nie lubi jak się go szufladkuje z powodu płcismile
                    • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:47
                      faceci myślą o seksie?? smile pierwsze słyszę smile ja myślałam, że oni cały czas kontemplują problemy wszechświata smile
                      • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:54
                        Dobrze myślisz o seksie myślą w przerwach między jedną epicką teorią a drugą wiem, że to niepoważne tak tracić swój cenny czas na takie pierdoły kiedy cały czas czeka na męskie nieomylne wnioski wink
                        • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 17:56
                          Miało być "świat" a nie "czas" po prostu się zamyśliłemsmile
                          • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:03
                            jestem pod wrażeniem tego zamyślenia smile
              • janq43 Re: Poznam kobietę 16.12.11, 14:10
                lonelyshe29 napisała:

> ciekawe do czego się w praktyce taki Nobel przydaje smile
                No wiesz,poza kasa dochodzi splendor,ajak splendor to kasy jeszcze więcejsmile
                Taki nobel literacki to dopiero,wydawcy zabijają sie o Ciebie i chocby napisało sie straszne badziewie to i tak drukuja tojako "klasyka"smile
                Chocby taki nasz Wałesa,zresztą podejrzewam ze on tam ani słowa nie sklecił,ba,przypuszczam nawet ze nie czytał co tam wydrukowalismile)
                Ja na ten czasjak narazie wydawcy znaleźć nie moge,co tu marzyc o noblubig_grin
      • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:03
        hmm a ja myślałam, że to kobiety straszą facetów planowaniem dzieci...
        • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:07
          jak to się te czasy zmieniły smile
          • dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:15
            Jeszcze trochę to faceci będą rodzić big_grin
            • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:17
              nie chciałbyś tego
              • dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:19
                No jako facet to na pewno bym nie chciał smile
                • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:29
                  o a słyszeliście? ostatnio urodziło się w w Polsce dziecko ważące prawie 7 kg i chyba 67 cm dł - oczywiście przez cesarkę
                  • dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:35
                    Prawdziwy olbrzym smile
                    • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:44
                      oj tak, nie wyobrażam sobie w ogóle jak taki brzuch nosić, chociaż nam osobiście przypadek bliźniaków z których każdy ważył ok 4kg
                      • dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:57
                        No to też nieźle,urodzić takie to wielki wyczyn smile
                        • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:14
                          a różnie to bywa
                          • dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:23
                            W sumie dla mnie to ogólnie poród wydaje się być wyczynem i podziwiam za to kobiety smile
                            • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:29
                              ja też, ale jednym przychodzi to łatwiej, inne muszą się porządnie namęczyć, a jeszcze inne nie dałyby rady bez pomocy
                        • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:22
                          Ja wiem czy wyczyn raczej wysiłek przecież rodzenie dzieci to naturalna sprawasmile
                          • dreammaker Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:25
                            Ale dolicz jeszcze 9 miesięcy wink
                            • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:31
                              U mnie w rodzinie raczej wszystkie kobiety były szczęśliwe z ciąży a sam poród mimo, że może przerażać jest oczekiwany jak mało co wiąże się z tym wielka radość którą nawet ból nie zamazuje... oczywiście mówię o przypadku kiedy kobieta jest normalna a sytuacja standardowa (nie gwałt, nie wpadka z kimś nie chcianym, nie problemy z utrzymaniem itd)
                              • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:34
                                ależ oczywiście masz rację, chodzi tylko o docenienie i o to żeby się faceci nie wymądrzali, że poród to nic takiego
                                • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:40
                                  Zgadzam się
                                  • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:43
                                    masz szczęściewink
                                    • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:47
                                      Bo bym się zaliczył do grona osób które mają u Ciebie z piąchysmile
                                      • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:49
                                        no baa byłbyś nr 1
                          • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:31
                            tak? to spróbuj
                            wiesz co jak się kiedyś dorobisz dziecka to skorzystaj z porodu rodzinnego i zobacz jak to wszystko wygląda
                            • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:37
                              W życiu wiele przeżyłem bólu i wierz mi przeżyłbym i poród zwłaszcza, że to cierpienie prowadzi do dziecka nie jest to bezsensowna katorga. Wiem jak to wszystko wygląda nie ma pięknych scen jak w amerykańskich filmach familijnych i wiedz, że na pewno będę przy narodzinach swoich dzieci o ile będzie mi dane je mieć
                              • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:45
                                o Matko!
                                • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:48
                                  Co o matko?
                                  • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:00
                                    wiem, każdemu się zdarza ale teraz to się trochę zagalopowałeś
                                    • desper.atka raziel24 15.12.11, 20:02
                                      to do Ciebie miało być, nie wiem dlaczego nie wyświetliło się pod odpowiednim postem
                                    • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:05
                                      aj sorry coś mi sprzęt szwankuje ale chyba już jest ok
                                    • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:19
                                      Istnieje całkiem racjonalne wytłumaczenie mojej postawy... Nie chcę być taki jak mój ojciec i na szczęście chyba nie jestem
                                      • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:28
                                        nie wiem co masz na myśli, ale bądź taki jaki chcesz być.
                                        nie wiem tylko dlaczego mówisz, że wytrzymałbyś ból porodowy, ja tam nie jestem tego taka pewna, dopóki tego nie przeżyję, to nie będę się mądrzyć, zwłaszcza, że w mojej sytuacji nawet gdyby zdarzyła mi się ciąża to nie wiem, czy będę mogła rodzić naturalnie
                                        • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:40
                                          Wiesz nie wiem jaki jest ten ból porodowy ale tyle ludzi ma to już za sobą jakoś mnie on tak nie przeraża ale łatwo mi mówić nie mogę sobie wyobrazić takiego uczucia ale z własnego doświadczenia wiem, że na cierpienie fizyczne mam bardzo dużą tolerancję psychicznie jest gorzejsmile Zresztą nie ważne jak będziesz w ciąży to wtedy zobaczymy jak będzie moje siostry bardzo się bały ale jak co do czego okazało się że mają więcej siły niż myśleliśmy
                                          • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:49
                                            nie mówię, że to jest nie do przeżycia.
                                            tak na pewno Ci opowiem jakby cośwink
                                            ale u mnie te ograniczenia wiążą się z bardzo dużą wadą wzroku, a taki wysiłek jaki jest przy porodzie mógłby spowodować nawet utratę wzroku
                                            • lonelyshe29 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 22:39
                                              ale się tu tematów URODZIŁO smile
                                              • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 23:05
                                                Forum prorodzinnewink
                                            • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 23:06
                                              To Ty taka jesteś że jak będziesz mieć męża i dzieci to znajomych z forum porzucisz bardzo nie ładniewink A co do twojej przypadłości to nie wiem ale musisz uważać
                                              • desper.atka Re: Poznam kobietę 16.12.11, 08:00
                                                no co Ty nie porzucę!
                            • janq43 Re: Poznam kobietę 16.12.11, 14:15
                              Ja moge odbierac,co mi tamsmile
                              Klacz się źrebiła,sam dałem rady,to i zkobietą sobie poradzęwink)
                              No a póxniej jeszcze przytulęsmile)
          • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 18:15
            no właśnie...
            ... czekaj czekaj a właściwie to który mamy rok? mam wrażenie, że coś ważnego mnie ominęłowink
            • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:24
              Już Ci mówię mam 16 lat jakoś już 8 lat więc wypada 2011wink
              • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:37
                no co Ty! powaga? patrz no jak to zleciałowink
                • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:41
                  Nim się obejrzysz będzie 2012 zapamiętaj to proroctwowink
                  • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:48
                    jesteś chyba wielkim wróżbitąsmile, pochwalę się kiedyś wolontariuszom w domu starców, że z Tobą rozmawiałam i że mi tak przepowiedziałeśwink
                    • raziel24 Re: Poznam kobietę 15.12.11, 19:52
                      Pewnie powiedz Im też, że mogę im przewidzieć wszystkie oczywistości jakie tylko sobie wymarzą i to nieodpłatniesmile
                      • desper.atka Re: Poznam kobietę 15.12.11, 20:07
                        ok
        • janq43 Re: Poznam kobietę 16.12.11, 14:12
          desper.atka napisała:

> hmm a ja myślałam, że to kobiety straszą facetów planowaniem dzieci...
          U mnie prokreacja bez planowaniawink
    • red-karola Re: Poznam kobietę 19.12.11, 15:48
      Nie jestem bezdomna, ale przyjmuję propozycjęsmile
      • janq43 Re: Poznam kobietę 20.12.11, 05:32
        red-karola napisała:

> Nie jestem bezdomna, ale przyjmuję propozycjęsmile
        Supersmile
        Napisze na priv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka