slo-onko 23.03.04, 09:02 dzien dobry witam wszystkich w ten pierwszy wtorek wiosenki zycze milego dnia i duzo dobrego humoru Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rb13 Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 23.03.04, 11:42 Za oknem pięknie świeci słońce , bzy stukaja do szyb nabrzmiałymi pakami, a ja sobie ...leżę w łóżeczku bom chory( akurat teraz korzystając z nieobecności domowników ) dorwałem sie od kompa. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 23.03.04, 12:23 a witam,witam,,,, choc za oknem sloneczko,ale zimny wiatr wieje.... no i prosze Rys sie nam rozchorowal, musi byc powaznie skoro w lozeczku lezy ????? a ja mam migrene dzisiaj, mysle ze nic nie pokicikam, o maly wlos a bym w srodzie sie wpisala )))))))) pozdrawiam cieplunio .... Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 23.03.04, 16:31 Za oknem po porannej słonecznej pogodzie ani śladu. Ale mam tyle nadziei na cieplejszą wiosnę, na spotykanie coraz milszych ludzi, na spokój, że mogę się śmiało z Wami dzielić. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 23.03.04, 17:22 jakos nie mam czasu wcześniej... ( i później też mieć chyba nie będę, więc teraz zaglądam aktualnie kocurzyska mnie "atakują", domagając się należnych im pieszczot a ja wreszcie mam chwilę oddechu, chociaż nie zbyt długą ( biegnę podziwiać moje kwiatki ) Odpowiedz Link
jtka Re: witam :)) 23.03.04, 19:35 pozdrwaiam wiosennie) szybki już mam pomyte... świat inaczej w nich wygląda Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) 23.03.04, 19:48 ja będę najpierw prace porządkowe balkonowo ogródkowe wykonywać, a szybki po nich, żeby czyściutkie już zostały ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 23.03.04, 22:22 oj! jakie moje okienka dymne sie zrobily po zimie... usch,bede musiala sie nimi zajac, moze zdaze przed wielkanoca, czekam tylko na bezwietrzny dzien.... moje krokusiki juz zakwitly na niebiesko i bialo, a w ogrodeczku "?? u nas jeszcze gruntowe przymrozki w nocy nas nawiedzaja,.... Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 09:00 poooooooobuuuuuudkaaaaaaa!!!!!!!! popatrzcie jaki piekny dzien dzisiaj Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 10:49 juz wstalam,,,, u nas zapowiadaja,ze bedzie piekny.... na razie ptaszyny piekny koncert urzadzily... milego dnia Wszystkim.... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 13:27 luuuuuuuudzikkkkkkki ide na ogrod, pieknie sie zrobilo,a zurawie na niebie nawoluja sie jednym slowem ide upajac sie wiosna.... zanim obiadek bede robic.... Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 17:23 witam - ja się narazie upajam wapienkiem musującym ) niestety wiosną dopiero zacznę w przyszłym tygodniu a dzień coraz ładniejszy się robi ) szkoda, że zza okna go będę oglądać ( Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 17:47 Biedny Kasikk ale bedziesz miala duzo czasu dla siebie... czytanie/jak goraczki nie bedzie, albo siedzenie przy kompie jak sily na to pozwola ... ja dzis docielam jeszcze dwa drzewa owocowe, bo wydawaly mi sie zabardzo rozlozyste.... psiunia na trawce lezala i upajala sie sloneczkiem chyba nawet paszydelko mi opalilo zdziebko )))) Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 20:03 Witajcie ! Nareszcie dorwałam sie do komputera po remonciku. Dzisiaj był całkiem ładny dzionek i nawet skargi(zgrzędliwe)wychowawczyni syna ze szkoły mi go nie zepsują.(hihi) Miłego wieczoru wszystkim! A Kasiczkowi zdrówka życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 20:51 Megxx witaj wieczorkowo.... kiedy sie remonciki skoncza u Ciebie???? przez nie nie mozesz byc pewnie na dworze i upajac sie pieknem wiosny..... Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 22:45 Remoncik dotyczył tym razem komputera. Dziecko zmienia w nim co może, skutki są czasem takie, że nie mogę tu zajrzeć. Nawet rodzicielska siła musi ustapić przed defragmentacją itp. A z remontami to jest w ogóle u mnie tak, że jak sie skończy jedno, to drugie by sie przydało i tak dookoła Dzisiaj był ładny dzień, ale to jeszcze nie było takie "błogie ciepełko", a co mniej ciekawe, to ktoś powiedział, że kwiecień, będzie plecień.(I lepiej zimowych butów zbyt głęboko nie chować Piękno wiosny chciałabym podziwiać teraz w Holandii, tam pewnie wszystko zakwita, a u nas trzeba sie cieszyć pierwszymi zielonymi listkami trawy. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 30.03.04, 23:01 ..Megxx trawka u nas jeszcze szara i zakurzona, paczki ledo co nabrzmiale, ale z dnia na dzien sa grubsze, tulipanu juz lstki duze maja, jednym slowem u nas wiosna, nawet nie ciagnelo od ziemi chlodem.... o ja tez bym chciala cosik zmienic ale na razie nie wyszlo nic, po prostu za drogie,,,moze stanieje ???? ja tez jestem expert do poprzestwaiania w kompie, nieumie puziniej tego wszystkiego naprawic, musi dziecie przyjezdzac i wszystko naprawiac... ale malymi kroczkami ide do przodu =ucze sie Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 (WIELKI) 06.04.04, 07:19 Ostre, poranne słońce obudziło mnie z szelmowskim uśmiechem. Czy wytrzyma z tym pieknym świeceniem do końca dnia? Czy przegra z chmurami? Witam Wasi miłego dnia życzę. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 (WIELKI) 06.04.04, 11:48 a u mnie pochmurnie i chlodno, pozdrawiam jednak cieplutko zyczac milego dnia a zwlasza dla Megxx,zeby usmiech i sloneczko bylo az do puznego wieczora.) Odpowiedz Link
kendo Re:Powielkanocny Wtorek 13.04.04, 10:54 witam Wszystkich cieplunio zapowiada sie piekny dzien zycze przyjemnej pracki poswiatecznej) Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 13.04.04, 17:10 Wypoczęliście przez święta? Nie wiedż więc powodów do zbyt małego udziału w życiu Szuflandii. Pomyślcie o swoich marzeniach, radościach, nadziejach. Podzielcie się z nami swoimi spostrzeżeniami, pomysłami, nawet szalonymi, może też coś z tego dla siebie uszczkniemy. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 13.04.04, 17:40 przedswiateczna i swiateczna adrenalinka puscila i teraz mnie scina z nog, usypiam na chodzaco/siedzaco ) Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 13.04.04, 18:20 Czyżby goście aż tak Cię zestresowali? Czy to raczej zmiana ciśnienia, wszak mamy hustawki pogody, cóż kwiecień-plecień. Połóż się Kendusiu, odpocznij po świętowaniu, Ty jesteś stale na dyżurze w Szuflandii, należy Ci się. Ale gdzie Ludkowie mili, którzy na apel Aniouka tak chetnie się odliczali, gdzież oni, czy nie mają nic do napisania? Odpowiedz Link
jtka Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 13.04.04, 20:00 Pragnę poinformowac ,że na Poduchach dobiliśmy dziś do 15000)))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 13.04.04, 21:24 Megxx zawsze przed kazdymi gosciami adrenalinka mi podchodzi,bo chce wypasc jak najlepiej, choc Sw.Wielkanocne maja inny press to i tak jakos to chyba oczulam, ale pogody tez sa u nas rozne wiec zgonie to na wiosenne odczucia ) Mowisz,ze stoje na "dyzuze", lubie byc w szufladuni... ale cosik ostatnio cos przycichlo.... Anioueczek gdzies sie "zapodzial" mam nadzieje,ze nie jest chore to Nasze Szczescie Skrzydlate...( zaczynam sie zamartwiac Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 13.04.04, 21:32 jtka napisała: > Pragnę poinformowac ,że na Poduchach dobiliśmy dziś do 15000)))))))))) Wielkie GRATULACJE skladam i stukamy nastepne "okraglosci" Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 20.04.04, 07:41 Witam wczesnym rankiem. Za oknem dwuznaczna pogoda. Może rozwinąć się piękny dzień albo rozpadać kwietniowy deszczyk. Zobaczymy co będzie. Zapraszam na kawę, może otworzy nam szerzej oczy i rozjaśni umysł. Miłego dnia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 20.04.04, 08:13 czesc wszystkim ponury smutny dzien, inny niz wczoraj ale coz trzeba byc dobrej mysli i tak juz jest piekniej niz bylo zycze przyjemnego dnia Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 20.04.04, 16:23 po calonocnych opadach deszczu jakos pochmurnie,tak sobie chlodnawo ale pogrzebalam sie wogrodeczku. wiosna niegdy nie daje sie nudzic, zawsze cos sie znajdzie gdzies do "pogrzebania" milego popoludnia zycze.... Odpowiedz Link
kasikk dobry wieczór :)) 20.04.04, 21:21 u mnie piękny i słoneczny dzień szkoda, że nie miałam czasu na ogródeczek i jutro też nie będę mieć... ale chyba na mnie poczeka Odpowiedz Link
aniouek1 dobry wieczór :)) 20.04.04, 21:34 i tu gdzie miejsce moje dzisiaj piękny, słoneczny był dzień, a teraz nocka jest ciepła i piękna z roziskrzonym milionami gwiazd niebem i księżycem, który przejął nad ziemią za słonko nocną straż. Jeśli ma Ktoś chrapke zapraszam na piaskową babkę i co kto lubi niech tym przepija by czkawki nie dostać przez tą moją piaskową babkę Odpowiedz Link
kendo Re: dobry wieczór :)) 20.04.04, 22:10 hihih,akurat pomyslalam o czkawce, zawsze ja dostaje jak zajadam wlasnie piaskowa babeczke..) ale co mi tam juz zasiadam i wcinam strasznie lasa jestem na wypieki ) mowa o gwiazdkach, przed chwileczka wrocilam z altanki.... widzialam spadajaca gwiazdke????? ale zasyczala przy spadaniu,to chyba nie byla gwiazdunia....??? co?? Odpowiedz Link
kendo Re: dzien dobry :)) 27.04.04, 12:41 ale czy naprawde taki ten dzionek dobry ?????????????????? pogoda sloneczna ale wietrzna i chlodna, psiuna w dalszym ciagu kuleje, brak iskierki do czegokolwiek, wszystko z musikow sie wykonuje... usch!........ ale Wam Szufladunie zycze naprawde cieplego i milusinskiego dzionka.) Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 27.04.04, 12:41 Minęła połowa wtorku, a tu taka cisza.Ciepło, słonecznie, jest pięknie. Powodzenia w trudach dzisiejszego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 27.04.04, 17:23 piękny, pogodny, słoneczny - oby jeszcze i taki we wszystkich ludkowych serduszkach chciał dzionek ten być i inne także Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 27.04.04, 20:26 no ,dobrze czy tylko ja jestem do "tylu" z chodzeniem do kina????? z Itusia tak sobie gaworzymy o tym .... a Wy czesto chodzicie do kina ???? jakie filmy najchetniej ogladacie????? chodzicie sami czy z "polowkami" swymi czy z przyjaciolka/dzieckiem??? Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 27.04.04, 20:32 Witam ) znów pracowity dzień mi minął ale z efektów jestem zadowolona ) widać? a do kina chodzę rzadko - nie lubię oglądać filmów książki są o niebo lepsze ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 27.04.04, 20:59 mieszkajac w kraju chodzilismy co tydzien do kina, bedac tu,to najpierw bariera jezykowa, ale pozniej bywalismy czesto.... niewiem czemu teraz jakos tak wychodzi.( Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 07:36 Hej! Jak to jest, że taki piękny miesiąc ma takie przyspieszenie. Już jest 4.05.od ponad siedmiu godzin. Śpicie? Pracujecie? Teraz jest pięknie, coś zapowiadali, że tak do końca dnia nie będzie, cieszmy się więc porankiem. Zapraszam na kawę, zrzuci z oczu resztki snu, pozwoli spokojnie pomyśleć o dzisiejszym dniu. Podobno sok pomarańczowy wypity rano dodaje energii? Może się przerzucimy z kawy na soczek? A może i jedno i drugie albo dwa w jednym? Znacie podobną kombinację? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 10:13 w deszczowy ranek witam Szufladunie) a soczek pomaranczowy mowia, ze jest zdrowy, normalny dodatek do sniadanka szwedzkiego przy towarzystwie kawci jako deser. probowalam tak kiedys ale moj zoladeczek nie wytrzymal "kwasu" jest lepiej z samym owocem, dopiero po tygodniu odczuwam "kwasote" oni maja zoladki jakby z kamienia nic ich nie ima sie, bo prucz tego jedza jeszcze rozne "platki" z yogurtem na sniadanie + kanapka z "kwasna" wedlina usch !!!!!( ilez kwasu mozna w siebie wrzucic jednorazowo ?????????? Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 18:34 witam na słodko-kwaśno wcale nie soczkiem, tylko kompotem rabarbarowym, co to studzi się ) jak ktoś reflektuje, musi poczekać troszkę a poza tym... szarzyzna codzienna... i kocia burość ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 19:24 hmmmmmmmmm...rabarbarek... u mnie maluni jeszcze.... a jak dodam zdziebko cynamonu do kompociku to chetnie popickam.... a ciasto tez pieczesz???? ja dzis upieklam hmmmmmmmmmmmmm...... czestujcie sie Budapesttorta.....mniam,mniammmmmmmmm.... przepis na Vistuli....) rozpogodzilo soe u nas teraz, ale juz chlodno pod wieczor( Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 19:34 jeszcze nie piekę, może w sobotę... ale na pewno upiekę, bo już kombinuję w tym kierunku ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 19:48 tez mam gdzies recepte na rabarbarowke musze poszukac i chyba sie skusze upiec, zamrazam pozniej i wyciagam po porcji rozmrazam w mikrofali,posypuje cukrem pudrem i pychooooooooootkaaaaaaaaaa) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 04.05.04, 22:42 ..to idem sobie w takim razie nana) milych snow Szufladunie ,,,,,) Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 11.05.04, 11:34 Witam! Zwlokłam się z łóżka taka wewnętrznie zmięta. Mam nadzieję, że kawa mnie rozprostuje, wygładzi. Zapraszam na kawę i Was. Przyda się zwłaszcza, że pogoda staje się raczej niepogodą, niby ciepło, ale ponurawo, dusznawo, przedburzowo (bliżej Krakowa ponoć już ostro grzmi). Pracującym życzę spokojnego wykonywania zadań, oby tych zadań nie przybywało. Odpoczywającym życzę naładowania się optymizmem. Wszystkim dobrego nastroju, mimo niekorzystnego biometru. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 11.05.04, 15:54 megxx napisała: > Pracującym życzę spokojnego wykonywania zadań, oby tych zadań nie przybywało. > Odpoczywającym życzę naładowania się optymizmem. Wszystkim dobrego nastroju, > mimo niekorzystnego biometru. hmmm...czyżbym była meteopatką? Witajcie we wtorek i...niech Wam wszystkim pogodniej w serduszkach się stanie ...ech... nie może po mnie spłynąć co powinno choć wiem że powinno bo...NIC TO i...niech ZEGAREK się kręci i dmuchawce, latawce, wiatr i świerszcz... Wiecie co? Teraz... w tej chwili wyjrzało zza chmur słoneczko... zbliżające się ku zachodowi Dziękuję za pomysł na ...kawę Megxx Miłego i dobrego wszystkiego niech Wam będzie dostatek Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 11.05.04, 17:47 oj ludziki!!!!!!! dzis chyba ponarzekam ociupinke( tez zwloklam sie z wyrka podobnie jak Megxx az o 10:00 sniadanko,mycie ,spacerk z psiunka i prawie zaraz trzeba bylo na zastrzyk z psiuna usch...........( wrocilismy w kazdym badz razie ja zmeczona ,bo psiunek strasznie niecierpliwy w samochodzie, to wymeczy... dobrze ,ze u lekarza grzeczny i cierpliwy . spiaczka mnie ogarnela teraz, niwiem jak do wieczora wytrzmam... milego popludnia Wszystkim Szufladuniom Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 11.05.04, 20:46 Ja wstałam późno bo pracowałam nocą, a Kendo filmy ogladała, czy tylko tak mi się zdaje? Ale dla Harrisona Forda i noc można zarwać(hihi). Idę pracować, miłej nocy wszystkim. Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 11.05.04, 21:30 a ja wstałam o 7.00 i teraz dopiero do domciu przyszłam i zaglądam do szuflady a tutaj jacyś wszyscy wymięci i niewyprasowani i ja też... nie pomoże chyba nawet kawa megxx miłego wieczoru ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 11.05.04, 22:29 hihi, jak niesiedze przy kompie to oczy rzucam wlasnie na Harrisona ,jak ogladam film na siedzaco obejrze do konca,) chyba ze cos nudnego to sie klade w lozeczko i za jakas knizku lapie, dwie strony przeczytam i nieraz tak usne z brylami na nosie i knizka na brzuchu ) czlapie wlasnie zaraz do nana zobaczymy kiedy usne) milej nocy zatam PA;..i do jutra) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 18.05.04, 00:32 witam nocna pora wtorek z koncertem ptaism i zapachem bzu) milej nocy/poranka/dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 kawką częstuję i rodzynkami :) 18.05.04, 10:36 Kendo...a cóż to za ptaszki w środku nocy u Ciebie śpiewają, bo że Ty ćwierkasz po nocy to....widać a czyich treli słuchasz, może się pochwalić zechcesz? Pozdrawiam serduszkowo Szufludkowie i życzę udanego, słonecznego wtorku aaa i kawki smacznej - jak ktoś lubi - z rodzynkową przegryzką Odpowiedz Link
kendo Re: kawką częstuję i rodzynkami :) 18.05.04, 11:28 ha,ha, to slowiczki "co konie dusza"spiewaja)))))))))))) siedzialam na altance i sobie sluchalam to zdaje sie szpaki czy kosy- a moze to to samo co sie zwie... zawsze w maju cudnie spiewaja niezmordowanie cala dobe, przerwe robia gdy burza jest(((((((((( psiuna mnie o sodmej obudzila, niewyspalam sie i juz...( a zaraz jedziemy z nim na zastrzyk( milego dnia Wszystkim... PS;..choldniej sie zrobilo i bardzo wietrznie po pieknym dniu wczorajszym. Odpowiedz Link
megxx Nawet nocą można słyszeć trele 18.05.04, 11:31 Wystarczy być w odpowiednim nastroju. A u Kendo piękna pogoda, zapach bzu sprzyja romantycznym nastrojom, świetnie. Dzięki za kawkę, tego mi potrzeba, bo jakoś biometr przyciska mnie. Ciepełko średnie, słoneczko buja między chmurami, a ja do pracy idę dopiero w piatek i to jest powód do radości. Nie mogę wyjechać, bo mam kilka drobnych spraw załatwić, a i dzieci trzeba dopilnować(niestety), ale wakacje coraz bliżej. Pewnie i ciepło prawdziwe wkrótce nadejdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kendo Re: Nawet nocą można słyszeć trele 18.05.04, 14:33 **Megxx szczesliwa do piatku.... spedzaj radosnie wolne chwile z rodzina) zalatwienia pomyslnego malych spraw) sluchajta," wieje jak w kieleckim") malo a by mnie zmiotlo z autostrady ale juz w domciu szczesliwie jestesmy) milego dnia i sloneczka w serduszkach) gdy do lekarza z psinka jechalismy... Odpowiedz Link
megxx Pogoda poszarzała 18.05.04, 15:44 U nas też się pogoda popsuła, ale jeszcze nie ma takich szalonych wiatrów. Kendo, dobrze, że już w domu jesteś, jak się miewa psina? Odpowiedz Link
kendo Re: Pogoda poszarzała 18.05.04, 16:16 dziekuje Megxx pedzi na zastrzyk "na skrzydlach"(dostaje go w kark) choc w samochodzie to wielka mordega, niemam przystosowanego do transportu psow, siedzi,a wlasciwie stoi 35 km w droge do lekarza na tylnym siedzeniu w drodze powrotnej juz spokojniejszy nawet sie polozy na dluzsza chwile. Ma dostac jeszcze jeden zaszczyk w nastepnym tygodniu.... widac poprawe,choc rano jest strasznie sztywny i cieszko mu sie podniesc,,,, kompletujemy to ze specyjalnymi tabletkami, ktore maja przyspieszyc budowanie sie chszastki laczacej staw biodrowy, moze obejdzie sie bez operacji, ktora by musieli zrobic sztuczna kule i wszepic podobnie,jak wykonuja to kobieta z wada stawu biodrowego.... mysle,ze sie obejdzie....ale juz sobie nieposzalwje po lakach bo pogorszy sprawe,caly czas musi byc na smyczy.... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 18.05.04, 22:47 Dobranoc Szufludkowie, widzialne i niewidzialne duszki i niech noc ciepłą kołderką z Waszych najpiękniejszych marzeń utuli Was do snu Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 25.05.04, 10:56 witam.... pogoda nienajlepsza, pochmurnie lecz jeszcze niepada.... dzis znowu zdziebko stresu... ale od srody juz na luzie i mysle,ze wroce na "stare sciezki netowe".... milego dnia...cieplych usmiechow....PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 25.05.04, 13:12 Kendo..."stare ścieżki netowe"...Ty sobie wracaj gdzie chcesz, ale... Szuflandia też jest STARA i...ani się waż łazikować gdzieś zaniedbując ścieżynki w Szuflandii...prooooszę... nawet o tym nie myśl... Pozdrawiam serduszkowo i...próbujem sobie wyobrazić "sucharki" z masą torcikową i kakaukiem z bitą śmietaną Odpowiedz Link
megxx Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 25.05.04, 16:09 Wszystkich z góry przepraszam, ze nie jestem wszystkiego w Szuflandii ogarnąć. Ale wszystkim dobrze życzę i staram się na bieżąco tu zaglądać. U nas pogoda chłodno-wiosenna, lepiej niż wczoraj, ale jeszcze do cudu daleko. Pozdrawiam Was ciepło. Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 25.05.04, 16:20 juz jestem... z psiuniem wszystko OK... jak pancio nie posci go na laczki to obejdzie sie bez operacji.....usch...a tak sie balam tego.... wieje,ale niepada.... **Anoueczku oczywiscie,ze w szufladuni bede siedziala.... zakupie/upieke lakocie /kakao z bita smietanka , i bede "szalala" od jutra ) bo dzis jeszcze troszke trzeba wieczorem gdzies pojechac... **Megxx a co Tobie??? nie musisz przepraszac.... mysle,ze kazdy "szkrobie" ile czas mu pozwala.... ja sie zawsze ciesze,obojetnie kidy Cie widze.... a ja powinnam Cie przeprosi,,,, bo dlugo juz czakasz na odpis e-mailowy... obiecuje od srody nadrobic zaleglosci....usciski.) milego dnia.... Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 25.05.04, 22:13 o!...ludziki , nic mi nie wychodzi z planow buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu niewiem jak bedzie,moze jutro nowa idee znajde( miejcie sobie dobrze i do jutra przyjde kiedy przyjde) Odpowiedz Link
kasikk wstawać śledzie!! 01.06.04, 09:26 bo wtorek jedzie ) kawunia czeka i truskawkowe śniadanko z jogurcikiem ) Odpowiedz Link
kasikk a to muzyczka na miły 01.06.04, 09:35 początek dnia ) staff.xiaoka.com/smoku/stuff/zsyp/winnoise.swf ) Odpowiedz Link
megxx Re: a to muzyczka na miły 01.06.04, 16:03 Muzyczka zagrała na powitanie popołudnia, ale cóż wstało sie o 4 30 i pognało sie pracować, chłodno było, a w ciągu dnia ciepełko ukochane nastało, oby jak najdłużej. Miłego popołudnia! Odpowiedz Link
aniouek1 i dla Ciebie też milusio niech będzie :) 01.06.04, 17:38 dla Wszystkich miłego, dobrego popołudnia Ludkowie Odpowiedz Link
aniouek1 przygotujmy przyjęcie na Kendo powrót :) 01.06.04, 20:09 obiecała wrócić we wtorek to chyba dzisiaj jest ten własnie dzień? Z pewnościa będzie umęczona i pełna wrażeń pięknych będzie, ale mam cichutka nadzieję, że chęci i czas znajdzie by sie choc na króciutką chwilunie w Szuflandii pokazać. Na stoliczku ustawiam soczki owocowe i ciasto orzechowe Odpowiedz Link
kendo Re: przygotujmy przyjęcie na Kendo powrót :) 01.06.04, 22:39 Dziekuje za piekne powitanie Szufladunie Kochane.... wrocialm juz i jestem pela wrazen..... ja chce tam mieszkac buuuuuuuuuuuuuuuuu..( jutro bedzie reszta....usciski.... Odpowiedz Link
kasikk witam we wtorek:)) 08.06.04, 09:32 słonecznie, cieplutko, kawowo... witam Wszystkie Duszyczki ) co miłego dziś planujecie?? Odpowiedz Link
megxx Re: witam we wtorek:)) 08.06.04, 11:27 Ciepło, choć coś na niebie się miesza, miłego dnia! Odpowiedz Link
kendo Re: witam we wtorek:)) 08.06.04, 11:55 ja wrocilam dopiero z ogrodeczka, cieplo ale strasznie wietrznie, jak zwykle o tej porze roku.... milego dnia ze smacznymi napitkami....) dzis obiadek gotuje, jeszcze pogrzebac sie w ogrudeczku musze usch.... straszne te "moje wlosci") Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek z Venus :)) 08.06.04, 18:09 i co widzialysie Venus????????????? ja tylko w TV na kompie ogladalam.... a jak dzionek Wam przeszedl?????????????? Odpowiedz Link
kasikk Re: wtorek z Venus :)) 08.06.04, 18:26 nie widziałam, za to miałam wtorekz oberwaniem chmury mokrusieńka prawie cała, pomimo parasola ) a dzień... mógł być lepszy... Kenduś, nie martw się ogródeczkiem, kup jakieś sadzoneczki i będzie pięknie ) Odpowiedz Link
kendo Re: wtorek z Venus :)) 08.06.04, 19:58 tak u Was lalo straszecznie Kasikku ?????????? juz sie nie martwie ogrudeczkiem, podratowalam co sie dalo/podlalam i aby do jesieni, zbieram polony i kamyczki kaze wylozyc bedzie dobre miejsce do opalania i juz.. sasiadki mamly psiunus rzadki mi poprzestawial, jak przybiega niemala co dzien pobawic sie z naszym psiuniem.... Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 10:40 pobudka ) a ten wtorek raczej niewiosennie się jawi ( wietrzysko wielkie i chmury... ale i tak życzę wszystkim miłego dnia ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 10:51 usch........ i u nas nienajlepiej wyglada, wiatrzysko i deszczem zacina ,chlodno.... zycze sloneczka w serduszkach i milego dnia.... co dzis planujecie robic??????????? Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 11:15 o(((((((((((((((( szkoda Kasikku, ale za niedlugo znow bedziesz urlopowacDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
kasikk Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 12:38 za dwa miesiące ) wczoraj doszłam do wniosku, że powinnam być "kura domową" ) tak mi dobrze w domu - nic nad głowa nie wisi, spieszyć się nie trzeba... taki luz psychiczny ) Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 12:54 **Kaskku Pania Domu tez bym chcial byc a moze lepiej Pania na Mogadorach DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
aniouek1 Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 13:31 Witam Was we wtorek życzę Wszystkim udanego dnia serduszkowo i obyście mieli więcej czasu niż ja, bo u mnie to teraz całkiem niedobrze z tym czasem który wciąż mi zbyt szybko umyka. Pogoda piękna a ja wciąż mogę się nia tylko zza szybki zachwycać. Ech.. życie, życie czasem bywa takie nieżyciowo uciążliwe, ale BEDZIE DOBRZE. MUSI BYĆ DOBRZE czego Wam i sobie życzę nie tylko przy wtorku ale i każdym innym dniu i o każdej porze dnia i nocy każdej. Zostawiam kawusię i wodę mineralną niegazowaną a do tego migdały prażone w soli i zmykam już bo muuuuuuszę i już! Odpowiedz Link
kendo Re: WTOREK **WIOSENNY** 2004 15.06.04, 13:38 **Anioueczku ciesze sie widzac Cie choc na chwilke, lapie za migdaly bo lubie.... jestesmy z Toba duchem a cialem w Szufladuni.... milego pracusiowania z zyczeniami z rosplakanej standynawii) Odpowiedz Link