Dodaj do ulubionych

Think-thank

18.06.09, 18:41
Być może przegapiłam Twoją oficjalną prezentację, ale jeśli takowej nie było
to napisz kto Ty i postaw jakiś konkretny trunek, a ja za Ciebie zapalę :)
Obserwuj wątek
    • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 18:46
      a co pijesz?, bo nie wiem, czy za Ciebie wypiję
      • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 18:49
        dzisiaj mam taki dzień, że nie wybrzydzam :)
        • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 18:51
          hmm, niech pomyślę
          <myślę>
          w takim razie dzisiaj chivaska nie wypijesz
          • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 18:53
            no to niech będzie arbuzowa margarita
            • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 18:55
              co Ci za różnica, czego nie wypijesz?
              • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 18:58
                och widzę, że jak sobie sama nie zrobię to faktycznie nie wypiję
                • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:01
                  nie ma tak - palisz za mnie, to ja piję za Ciebie
                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:04
                    no dobrze! niech zatem będzie, że ja chivasa nie wypiję, a Ty marlboro nie zapalisz
                    a odniesiesz się teraz do pierwszej części postu? :>
                    • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:10
                      do "no dobrze"?
                      bardzo dobrze!
                      • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:14
                        w rozszerzeniu: do pierwszej części pierwszego postu
                        • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:16
                          nie nie przegapiłaś, wślizgnąłem się tutaj za dziewczyną poznaną gdzie indziej,
                          no i tak zostałem na trochę
                          • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:20
                            no w końcu moja ciekawość zaspokojona :)
                            • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:21
                              czyli koniec wątku?
                              • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:25
                                100 pytań do... Ci nie zrobię ;)
                                • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:27
                                  nie spodziewałem się czegoś takiego; w ogóle nie spodziewałem się poświęconego
                                  sobie wątku; aczkolwiek spodziewałem się, że może coś powiesz o sobie, tak
                                  bezczelnie się spodziewałem
                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:34
                                    Wątek powstał dlatego, że istnieje tutaj jedna foremka, której nick brzmi
                                    podobnie i zastanawiałam się czy nie jesteście rodziną ;)
                                    A tak na serio to sporo osób tutaj zna się w miarę dobrze (w tym część
                                    osobiście) i zazwyczaj gdy pojawiał się ktoś nowy to nie przemykał cichaczem :D
                                    • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:39
                                      czyli to nie chodziło o moją niebywałą atrakcyjność? jestem zdruzgotany
                                      • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:42
                                        oddruzgotaj się, popaprańcom zasadniczo nie dedykuje się wątków :D
                                        • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:45
                                          jakoś mi nie lepiej
                                          • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:48
                                            czyli była solidna gafa?
                                            • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:50
                                              ano była, było ładnie dygnąć publicznie za pierwszym razem
                                              • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 19:53
                                                kiepska jestem w dyganiu
                                                i przy okazji masz coś z serii "o mnie" :)
                                                • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 19:57
                                                  no przestań - o sobie mówiłem :)
                                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 20:01
                                                    oszfak!!! myślałam, że to ja po gafie miałam dygać ;)))
                                                    chyba mi dzisiaj słońce przygrzało
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:14
                                                    ja jestem mistrzem ładowania się w wątki a nie oczekiwania dygania!
                                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 20:16
                                                    no to polej wódki, a ja zakąskę skombinuję :D
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:22
                                                    no i mów tak od razu, a nie na jakieś spytki bierzesz
                                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 20:26
                                                    no musiałam wybadać czy nie rzuciłeś przypadkiem wszystkiego co dobre i
                                                    niekoniecznie zdrowe ;)
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:28
                                                    zdecydowanie wybieram marskość wątroby
                                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 20:30
                                                    widać, że swój człowiek!
                                                    a kiedy przestałeś karmić raka? bo ja się powoli przymierzam do tego szaleńczego
                                                    kroku
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:35
                                                    wczoraj, a nie przedwczoraj o 21:15 :)
                                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 20:35
                                                    i nie chodzisz wqrwiony?
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:39
                                                    nie, bo znosi to czyjaś radość
                                                  • baba_krk Re: Think-thank 18.06.09, 20:40
                                                    no to zazdroszczę
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:16
                                                    Ty jesteś ciekawski / ciekawska.
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:23
                                                    cichooo, no czy wszyscy muszą o tym wiedzieć, wódki się napij i nie syp więcej
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:24
                                                    Widać, żeś nowa tu dusza - ja bezalkoholowa dziewoja jestem :)
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:25
                                                    tym bardziej - zatka Cię na dobre :) na jakiś czas, aż zapomnisz, co o mnie wiesz
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:27
                                                    ooooo, nie tylko ciekawskość, ale i inne przywary widzę. hmmmm...
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:29
                                                    dobrze, że niedługo będzie się ściemniać...
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:30
                                                    o, aż tak fatalnie?
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:34
                                                    wad Ci u mnie na zbyciu
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:35
                                                    jako że i u mnie sporo, to juz nie przyjmuję :)
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:36
                                                    no masz, cały misterny plan diabli wzięli; a może jedną chociaż, tak w promocji?
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:39
                                                    co ja ci tu mogę dać? hmmm..., może gadulstwo? chcesz?
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:40
                                                    gadulstwo to ja mam swoje jak widać; wróć! to JA rozdaję
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 20:42
                                                    Nie! - przegapiłeś zmianę ról :)
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 20:44
                                                    zaraz, zobaczę w scenariuszu;
                                                    nie, nie ma nic o zamianie ról!
                                                    oszukujesz
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 21:41
                                                    Nie oszukuję! - ale ty musisz być czujniejszy :))))))
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 22:03
                                                    oszukujesz - byłem dostatecznie czujny by wykraść scenariusz
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 22:10
                                                    Ba! - ale ja wcześniej naniosłam zmiany, a stare propozycję wytarłam gumką myszką.
                                                    Hmmm, ty na pewno jesteś tu świeżynką?
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 22:14
                                                    ale ja widzę w jakimśtam zakresie oryginalne zapisy; i mnie tutaj jakimiś
                                                    świeżynkami nie zawracaj głowy - tu jest wyraźne oszustwo i tym się powinien
                                                    zająć Ziobro
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 22:25
                                                    To dlaczego brzmisz mi znajomo???????????????
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 22:29
                                                    widocznie (ale tak tylko między nami) znamy się z któregoś z równoległych
                                                    wszechświatów
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 22:43
                                                    Hmmm, a ty mnie znasz? Czy to tylko ja mam takie odczucie? :)
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 22:47
                                                    o tyle o ile przeczytałem scenariusz
                                                  • maracooja Re: Think-thank 18.06.09, 22:47
                                                    Ty też go znasz? A mówił Ci, że jesteś promykiem w czeluściach jego samotności???
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 22:50
                                                    O cholera!!!!!!!!!!!!!!

NIE!!!

Jeszcze chyba nie zdążył.... czemu mnie uprzedziłaś? :)
                                                  • maracooja Re: Think-thank 18.06.09, 22:53
                                                    a chcesz potem płakać w poduszkę????
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 22:58
                                                    To on taki podlec? Uwodzi dziewczynę, a potem rzuca? I to pewnie po kilka na raz
                                                    ma? Co?
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 23:04
                                                    zaraz tam kilka, 2, 3, no góra 5
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 23:17
                                                    Tylko pamiętaj - ja chcę być 2 i poł :)
                                                  • maracooja Re: Think-thank 18.06.09, 23:04
                                                    że na wakacje by chętnie razem pojechał, że gdyby nie Ty, to by nie mial po co
                                                    kompa włanczać... a potem taki szok!!!
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 23:09
                                                    Ewka, no co Ty za bzdury opowiadasz, no przecież patrz - dwa bilety kupiłem na
                                                    autobus, to nie chciałaś jechać bo powiedziałaś - co to za wakacje jak się
                                                    jedzie autobusem, miejskim.
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 23:03
                                                    nic takiego nie mówiłem!!! tylko że w tym tunelu jest światełko - jak żeśmy
                                                    wentylacją uciekali przed ochroną
                                                  • maracooja Re: Think-thank 18.06.09, 23:06
                                                    to jest stary numer - wszystko w żart obrócić
                                                    Nie daj się Gapuchna, bo Ci serce zrani, na wskroś.
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 23:16
                                                    O matko Boska - jestem w środku dramatu!!!

A na poważnie - dziewczyno, jeśli ty piszesz to prawdziwie, nie angażuj się
                                                    uczuciowo w mężczyznach z netu, bo to nigdy dobrze się nie kończy. Nigdy nie
                                                    wierz ich słowom, nie wierz, że jesteś tą jedną jedyną, bo to złuda, bp prócz
                                                    ciebie sa najprawdopodobniej inne.

To jest tylko net!

Mężczyzn należy poznawać w życiu, patrzeć z boku, jacy są, jak reagują na świat,
                                                    życie, patrzeć, czy są zwyczajnie dobrymi ludźmi.
                                                  • maracooja Re: Think-thank 18.06.09, 23:22
                                                    Serce nie sługa, mleko się wylało i umarł w butach.
                                                    Dobrze, że chociaż Ty jesteś uratowana

• think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 23:25
                                                    póki żyję, nie pozwolę Ci odejść; pamiętasz dlaczego
                                                  • maracooja Re: Think-thank 18.06.09, 23:31
                                                    bo poręczyłam Ci kredyt?
                                                  • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 23:33
                                                    nawet to, nawet to zapomniałaś, Eeeewka, ja płaczę
                                                  • gapuchna Re: Think-thank 18.06.09, 23:26
                                                    Marakuja - bardzo dobrze, ze pogoniłaś łobuza :))) Mógłby szkód narobić :))))
                          • heart_of_ice Re: Think-thank 18.06.09, 21:23
                            > nie nie przegapiłaś, wślizgnąłem się tutaj za dziewczyną poznaną gdzie indziej,
                            > no i tak zostałem na trochę

Ooo, forumowy romans?
                            Będziemy mogli kibicować?;)

Pauli
                            --
                            Różnica pomiędzy trudnym a łatwym sposobem polega na tym, że trudny działa. [T.P]
                            • think-thank Re: Think-thank 18.06.09, 22:05
                              oj no pewnie, o ile będzie mnie jeszcze chciała
    • milleniusz Prezent 18.06.09, 20:22
      Prezentacji nie było. Wciął się w jakąś rozmowę i tak został. Teraz będziemy
      musieli z nim żyć. Znaczy, ja to sobie tylko popatrzę.
      • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:24
        nie, nie musicie, możecie popełnić samobójstwo, zbiorowe
        • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 20:26
          Na twoją cześć? Nie bardzo się opłaca. :D Zresztą, ja już zadeklarowałem, że
          sobie popatrzę. To wyklucza samobójstwo.
          • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:27
            są widoki, na których patrzenie wywołuje śmierć, podobno, no ale to wyklucza mnie
      • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:25
        Ty się zrobiłeś cięty jak giez. Hmmmmm, skąd ta przemiana? A wiesz, ze jeszcze
        pamiętam ciebie takie słodkiego dziubdziusia....
        • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:26
          w tym wątku, co się wciąłem, to On wiesz - nazwał się mistrzem ciętej riposty,
          pewnie wie co mówi
        • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 20:27
          Gapuchna, mówisz mi to już chyba z piąty raz. A jakieś zmiany imputujesz mi co
          chwile. A ja jestem cały czas taki sam zgrubsza. :]
          • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:28
            Nie piąty, tylko drugi. Widocznie nadal jestem oszołomiona, skoro aż tak reaguję :)
            Zgrubsza to ty schudłeś :)
            • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 20:31
              Co najmniej trzeci. A właśnie nie, ostatnio zgrubłem. Co mi przypomina, że muszę
              się najeść. Będę milszy. :D
              • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:33
                No dobra, to jesteśmy kwita w temacie wypominków. :D

Najedz się - będziesz zjadliwszy :)
                • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 21:51

> Najedz się - będziesz zjadliwszy :)

Nie pomogło. Nadal widzę świat jak poprzednio. Znaczy to jest problem ze
                  światem, nie ze mną. :]
                  • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 22:11
                    A może zamknij oczy, otwórz buzię? I wszystko będzie w innych kolorach?
                    :D
                    • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 22:20
                      Nie, jest tak samo, a nawet gorzej. Co zresztą można zaobserwować poniżej.
                      • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 22:27
                        Poniżej jeszcze nie zeszłam. Ale sobie pomyślałam, że razem z Oktanem
                        moglibyście, Drodzy Panowie, założyć hodowlę w policzkach, albo pod językiem :)
                        • milleniusz Żenuarium 18.06.09, 22:40
                          A pod językiem to co miałbym hodować? I dlaczego akurat z Oktanem? Choć z
                          Oktanem zgubić to znacznie lepiej niż znaleźć z Waszym nowym kolegą. A to chyba
                          Ty go tu przywlokłaś, z tego co pamiętam? Gratuluję gustu. :P
                          • gapuchna Re: Żenuarium 18.06.09, 22:46
                            Milek! - ty się nieco opanuj, bo ja nie lubię niegrzecznych ludzi. A to, ze
                            uważasz Oktana to widać gołym okiem, więc możecie i hodowle czynić wspólnie.

Ja jeszcze nie wiem, kto to jest Nasz Nowy Narybek, ale ty oczywiście już wiesz!
                            • milleniusz Re: Żenuarium 18.06.09, 22:48
                              Nie ma obowiązku lubienia mnie, i nawet lepiej jest mnie nie lubić. A teraz
                              proszę, nie pisz mi z łaski swojej, że mam się opanować.

A czy wiem? Nie wiem. Widzę, jak się zachowuje. I to mi zasadniczo wystarczy.
                              • gapuchna Re: Żenuarium 18.06.09, 22:51
                                czyżbyś próbował na mnie podnieść głos? Ani mi się waż!
      • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:27
        w końcu jakaś świeża krew :D
        • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:29
          :) trzeba jej upuścic nieco :)

(ja też pomyslałam o K. :)))
          • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:31
            zaczynamy? :D
            • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:32
              A co tam, kiedyś tzreba wreszcie spróbować :)
              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:35
                a wybierasz smacznego czy na zdrowie ? ;)
                • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:36
                  ja nigdy nie myślę o konsekwencjach: smacznego :)
                  • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:41
                    przed chwilą zjadłam półmetrową zapiekanę, ale może się coś jeszcze zmieści ;)
                    • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 20:43
                      musisz popijac, by - jak mawiała moja babcia - - cytuję: nie tchać na sucho :)
                      • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:48
                        to była druga zapiekanka w ciągu niecałych 3 godzin, tym razem popita piwem :>
                        a poza tym ja popijam wszystko, nawet zupę!
                        • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 21:42
                          rozmarzyłam się.... zapiekanka.... nie jadłam chyba od 20 lat :)
                          • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 21:43
                            a czemu tak?
                            mnie się dzisiaj tak strasznie chciało, że nie mogłam sobie odmówić
                            • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 22:11
                              Bo ja wile generalnie frytki :) A na to i na to to ja sobie pozwolić nie mogę.
                              Niestety :(
                              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:14
                                Ja wychodzę z założenia, że przy odrobinie ćwiczeń można jeść wszystko :D
                                • gapuchna Re: Prezent 18.06.09, 22:27
                                  Babo, dyć się katuję 3 razy w tygodniu. Az zadyszki dostaję, czy też rozedmy płuc.
                                  • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:36
                                    No to co kokietujesz. Możesz jeść ile dusza zapragnie :D
                                    Ja prawie od miesiąca gimnastykowo się lenię, ale mam nadzieję, że już w pon.
                                    wrócę do dawnego rytmu :)
        • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 20:30
          Ta, choć chyba z niezbyt rozbudowanym poczuciem humoru. Ale co do sedna, to masz
          rację.
          • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:32
            Gdybym nie ujrzała poczucia, to nie byłoby tego wątku. Nie jest źle :)
            • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:47
              o, czego się tu człowiek dowiaduje; faktycznie czasem lepiej popatrzeć...
              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:52
                mieć oczy szeroko otwarte to podstawa
            • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 21:46

> Gdybym nie ujrzała poczucia, to nie byłoby tego wątku. Nie jest źle :)

Obrażalski koleś jakiś jest. A może jestem do niego uprzedzony, tylko nie wiem
              po czym. Zresztą, nieważne.
              • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:11
                po prostu, zazdrość
                • milleniusz Jesteś jednak żałosnym kmiotem 18.06.09, 22:16
                  think-thank napisał:

> po prostu, zazdrość

Nie znajduję przyjemności w dyskusji z Twego pokroju aberrantami. Miłego pobytu
                  w naszym sanatorium.
                  • think-thank Wow, puściły mu nerwy! la la la la i la! 18.06.09, 22:18
                    bez komentarza
              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:39
                milleniusz napisał:

> Obrażalski koleś jakiś jest. A może jestem do niego uprzedzony, tylko nie wiem
                > po czym. Zresztą, nieważne.

To miał być miły wątek, a Ty się chyba za bardzo czepiłeś.
                • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 22:41

> To miał być miły wątek, a Ty się chyba za bardzo czepiłeś.

Kolega nie ma dystansu, poczucia humoru i pewnie wielu innych przymiotów też. I
                  nie ja się czepiłem tylko sam łaził za mną i prosił o wpierdol. Prześledź wątek.
                  • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:45
                    Pewnie nie śledzę wszystkich wątków i dlatego nie widziałam tego "łażenia",
                    natomiast widzę, że tutaj pierwszy zacząłeś :>
                    • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 22:51
                      No zacząłem, ale w granicach normy. Przynajmniej mojej. Zresztą, może i
                      przesadziłem, inni bywają wrażliwsi. Dobra, zawijam się stąd.
                      • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:55
                        Ja Cię nie wyganiam, jestem tylko za poluzowaniem szortów :D
                        • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 23:01

> Ja Cię nie wyganiam, jestem tylko za poluzowaniem szortów :D

Nie przepadam za pobytem w żenuarium. Ale bawcie się dobrze. Jakkolwiek
                          nieszczerze by to w obecnym kontekscie nie brzmiało. :D
                          • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 23:04
                            Ty widzisz żenuarium, a ja durnego focha. Nie będę oceniać co gorsze, bo na
                            fochy jestem wybitnie uczulona. Na pewno już o tym wspominałam min. 18 razy.
                            • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 23:09
                              Poczekamy, zobaczymy. :P
                              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 23:12
                                Co miałam dzisiaj zobaczyć to już chyba zobaczyłam.
                                • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 23:17
                                  Też tak myślę.
          • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:42
            o moje czucie już się nie martw, w ogóle gadatliwyś jak na obserwatora
            • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 21:44
              Nabierz dystansu i wróć później.
              • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:07
                no, z bezczelności słaba trója, z oryginalności nie lepiej, całość jako tako
                • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 22:10
                  Nie chce mi się z Tobą dziś kłócić. I tak mnie tu wypominają, że jestem niemiły.
                  Może i jestem. Dokończymy kiedy indziej.
                  • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:12
                    sam sobie dokończ, jeśli Cię to podnieca
                    • milleniusz Re: Prezent 18.06.09, 22:14
                      think-thank napisał:

> sam sobie dokończ, jeśli Cię to podnieca

Jesteś jednak dość żałosny. :D
                      • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:15
                        miałeś patrzeć, a gadałeś
                        miałeś odejść, a zostałeś
                        Ty na pewno jesteś mężczyzną?
        • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:30
          yyy, wampiren?!?!?!?
          • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:32
            komarzyca ;)
            • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:38
              to mnie zmyliłaś tą wódką, krwawą mery bym zamówił
              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:43
                ale to ja miałam zamawiać :P
                • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:46
                  ale ja nie wiedziałem, z kim mam do czynienia i przypadkiem offa nie zabrałem
                  • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 20:49
                    no to będziesz się drapał :D
                    • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 20:59
                      a w radio to kiedyś mówili, żeby oko za oko, czyli zanim komara ugryzie - ugryź ją!
                      • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 21:04
                        niech i tak będzie: Ty jako pierwszy, ja druga
                        w sumie wygodniej ;)
                        • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 21:08
                          to co, w uszko czy jakieś mniej widoczne miejsce?
                          • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 21:13
                            jeśli chodzi o komarowe gryzienie to nie mam specjalnych preferencji, mam
                            fenistil to posmaruję ;)
                            • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 21:18
                              oświadczenie dla prasy: stanowczo zaprzeczam pogłoskom, iż jestem komarem
                              • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 21:21
                                Ty - wampir, ja - komar
                                czyli prawie jak sprite i pragnienie ;)
                                • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:09
                                  ja wampir? to się pięknie składa, bo ja z tych pierwotnych co to mają moc
                                  metamorfozy - myk i masz wirusa we krwi, ha ha
                                  • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:15
                                    w takie moce to ja nie wierzę :D
                                    • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:16
                                      poczekaj, dotrę do mózgu i we wszystko uwierzysz
                                      • baba_krk Re: Prezent 18.06.09, 22:32
                                        ja prawie w nic nie wierzę, zatem nie ze mną takie numery :P
                                        • maracooja Re: Prezent 18.06.09, 22:41
                                          i słusznie, przymila się, udaje dżemtelmena a potem nawet na meila nie odpisze
                                          • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:45
                                            a co tu odpisać na pytanie - dlaczego? sama wiesz, że zasnęłaś...
                                            • maracooja Re: Prezent 18.06.09, 22:50
                                              łatwo się pocieszyłeś,
                                              idź, rób co chcesz
                                              • think-thank Re: Prezent 18.06.09, 22:55
                                                tak myślisz? wróciłem wieczorem i płakałem, rozumiesz - płakałem przez Ciebie! i
                                                jeszcze ten okrutny mail - dlaczego? no co dlaczego? dlaczego Ty poszłaś,
                                                poszedłaś? nie wiem nawet jak się po polsku pisze, takim mnie uczyniłaś
                                                • maracooja Re: Prezent 18.06.09, 22:58
                                                  wódką płakałeś, nie mów, że przeze mnie bo ci nie wierze już wogle
                                                  poszles Ty, ja spalam, klamiesz znowu jak ostatni, mam dosyc, wyprowadzam sie do
                                                  mamy