06.01.13, 17:41
Gdybyście mieli napisać anons, kogo szukacie, to jakby on brzmiał?
Obserwuj wątek
    • noajdde Re: A Wy? 06.01.13, 18:19
      Aaaaaaaaaaaaaaaaaa, biedny, brzydki i głupi szuka młodej, zgrabnej, ładnej, zamożnej, najlepiej z mieszkaniem, BEZ DZIECI! i zobowiązań. Gwarantowana dyskrecja.
      • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 18:23
        Fajnie. Na pewno znalazłaby się jakaś, która chciałaby to zweryfikować.
        • noajdde Re: A Wy? 06.01.13, 18:28
          Tak czy inaczej skazany jestem na samotność. Nic zatem nie stoi na przeszkodzie bym cenił siebie tak jak kobiety.
          • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 18:29
            Noa i ani myślę mówić Ci, że jest inaczej.
            • asterka10 Re: A Wy? 06.01.13, 19:28
              Wiesz, każdy może szukać ideału.Tylko trzeba mieć coś w zamian dla tej osoby.Ty nie jesteś ani przystojny, ani bogaty.Jesteś inteligentny.Ale to typ inteligencji bez krzty ciepła, zrozumienia.
              Czeka Cię samotność i zdziwaczenie.Tylko to.
              • good_times Re: A Wy? 06.01.13, 19:41
                Moim zdaniem trudno jest napisać anons, który by opisywał w kilku zdaniach nas samych oraz nasze "wymagania" co do partnera. To wszystko i tak wychodzi podczas konfrontacji na żywo.
                • karmelova30 Re: A Wy? 06.01.13, 19:48
                  Dokładnie tak, podjęłam dwie próby, a przyciągam tylko jakichś zakompleksionych i przeżartych niechęcią do kobiet albo wydających się fajnymi facetami, ale nieposzukujących na forum, które w tym zacnym celu powstało. Naprawdę nie wiem, co powinno być w takim poście, przecież ludzie mogą się spróbować poznać, zaprzyjaźnić może, a jeśli uzają, że są dla siebie interesujący, to kto wie... Ja niestety nie mam szczęścia.
                  • noajdde Re: A Wy? 06.01.13, 20:26
                    Nawet ja nie wiem po co to forum powstało chociaż tak długo już tu siedzę. Baa, tak naprawdę nie wiadomo kto i kiedy je założył i czy w ogóle jeszcze nim zarządza.
              • witrood Re: A Wy? 06.01.13, 19:45
                Albo niech obniży te wymagania. ;o)
                Ja mam taki problem, że do tej pory nie nauczyłem się wiązać z rozsądku, więc nic mi ten anons chyba nie da, jakkolwiek by nie brzmiał. Bywało, że jak spotykałem kogoś, kto spełniał wszystkie moje wymagania, to było miło, ale nic poza tym. Nie umiem uruchamiać uczuć w trybie "on demand". big_grin
                • good_times Re: A Wy? 06.01.13, 19:54
                  Ja też, więc pisanie takich anonsów to dla mnie abstrakcja.
                  • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 19:56
                    W sumie ten post to taka mała prowokacja z mojej strony. Chciałam sprowokować dyskusję o ewentualnych oczekiwaniach smile
                    • good_times Re: A Wy? 06.01.13, 19:59
                      W takim anonsie można napisać wszystko, a życie i tak weryfikuje oczekiwania.
                    • noajdde Re: A Wy? 06.01.13, 20:27
                      Ja wiem jakie macie oczekiwania. Napisać?
                      • jeriomina Re: A Wy? 06.01.13, 20:30
                        Nie. Weź idź sobie. Dworzec w Mysłowicach czeka.
                        • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 20:34
                          A ja wolę brunetów, a przeważnie trafiali mi się blondyni big_grin
                        • karmelova30 Re: A Wy? 06.01.13, 20:34
                          Myłowice to mnie się za dobrze kojarzą z Myslovitz, jeszcze z Rojkiem, to tam prosze nie...
                          • jeriomina Re: A Wy? 06.01.13, 21:31
                            Nie wiesz o co biega. Tam w suficie na dworcu są genialne haczyki. W sam raz dla naszego kolegi.
                            • karmelova30 Re: A Wy? 06.01.13, 21:38
                              No widzę, że on tu popularny jest raczej i to u płci przeciwnej, tak się troszczycie, że inni mężczyźni zazdroszczą pewnie
                              • jeriomina Re: A Wy? 06.01.13, 22:41
                                Popularny bo się wtrąca w każdy wątek z tym jojczeniem swoim.
                                Ja tam się nie troszczę, on mi zwisa, wręcz mu doradzam, żeby zrobił to co powinien, skoro jego życie jest takie beznadziejne.
    • wyszeptany-o-zmroku Re: A Wy? 06.01.13, 20:34
      Biuro matrymonialne otwierasz?wink
      • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 20:38
        Bynajmniej. Prędzej jakąś knajpkę wink
        • wyszeptany-o-zmroku Re: A Wy? 06.01.13, 20:52
          a będzie bilard ???????....musi być bo nie przyjdewink
          • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 20:55
            A pewnie, że tak. A tak w ogóle, to uwielbiam oglądać Snooker na Eurosport. Nie wiem na czym polega tak do końca ta gra, ale głos komentatorów jest taki spokojny i relaksujący, że wrażenia są niesamowite wink
            Uwielbiam męskie głosy smile
            • wyszeptany-o-zmroku Re: A Wy? 06.01.13, 21:02
              ja się troche na tym znamsmileale długo by opowiadać co z czym sie jewink...DOSTANE ZNIŻKE???plisss
              • tastefully7 Re: A Wy? 06.01.13, 21:51
                Zważywszy, że pewnie będziesz rzadko, to będziesz mieć za darmo big_grin
                • wyszeptany-o-zmroku Re: A Wy? 07.01.13, 21:01
                  że za freee??to chyba będe wpadał częściejwink
                  • tastefully7 Re: A Wy? 07.01.13, 22:25
                    Oj, to wtedy się zastanowię wink
    • zakochana_jane Re: A Wy? 07.01.13, 09:24
      U mnie ciągle i niezmiennie wink
      Blondyn, niebieskie oczy, wysoki, wysportowany.
      Wyrozumiały co do moich pojechanych pomysłów,
      czyli zapatrzony we mnie jak cielę w malowane wrota wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka