Dodaj do ulubionych

Kochanki puszystej szukam.

19.11.12, 03:46
Szukam miłej Pani, która jest zadbaną i puszystą kobietą na wysokim poziomie intelektualnym i ugruntowanym statusie. Szukam kobiety swoich marzen.
Obserwuj wątek
    • ossownica48 Re: Kochanki puszystej szukam. 24.11.12, 14:47
      Kup sobie śmietanę w spreyu jak psikniesz na talerz,czy gdzie tam chcesz ,to ci się spuszy.
      • maly.jasio Re: Kochanki puszystej szukam. 01.12.12, 19:48
        ossownica48 napisała:
        > Kup sobie śmietanę w spreyu jak psikniesz na talerz,czy gdzie tam chcesz , to Cisię spuszy.

To nie lepiej jusz ta smietana tę Cisię spuszac ?
    • pietrysia11 Re: Kochanki puszystej szukam. 24.11.12, 20:34
      myslę że jestem TĄ kobieta, tylko nie bardzo wiem jaki status mam miec ugruntowany....
      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 25.11.12, 00:37
        pietrysia11 napisała:

> myslę że jestem TĄ kobieta, tylko nie bardzo wiem jaki status mam miec ugruntow

trzeba byc osoba na stanowisku niezaleznym, Biznesswoman lub szefowa, nie chodzi głównie o status materialny a raczej o predyspozycje psychiczne i inteligencje,
        musze cie także zobaczyć albo opisz jak wyglądasz i ile lat ( może być niedokładnie), oczywiscie ja tez sie pokaze. skąd jesteś?
    • ewiku Re: Kochanki puszystej szukam. 01.12.12, 18:29
      A jesteś pewny, że potrafisz dorównać takiej kobiecie?...:)))
      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.12.12, 08:05
        Tak. I mówie poważnie. Szukam miłej Pani znudzonej swoim życiem seksualnym pragnącej spotkać dojrzałą zmysłowość.
        • hilang Re: Kochanki puszystej szukam. 03.12.12, 13:06
          Znów nie zakumałam, w końcu szukasz pani na stałe, czy znudzonej i chcesz urozmaicić życie? Czy może być pani, która ma obrzydliwie bogatego męża profesora? To by było 3 & 1 .
          • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.12.12, 15:50
            Hm. Tutaj chodzi o pozim intelektualny nie finansowy. Mówiąc szczerze spełnione sa warunki a nawet więcej. Chce cię poznac lepiej i Twoje oczekiwania wiec może już lepiel na gmail wraz z moim nickiem stad.. Potem wymiana fotek.
            Ps.. Szukam na dłużej ale niekoniecznie na stałe. To jest zycie. choc nic nie jest wykluczone.
            • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam&hilang 03.12.12, 16:56
              Ale mówiąc szczerze nie wierzę, że to prawda z zoną profesora... bo czego by tu szukała? Choć może tego czego i ja szukam...
              • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam&hilang 05.12.12, 10:12
                NIE MA TAKICH KOBIET???? Nie wierzę.
                • borasca0107 Re: Kochanki puszystej szukam&hilang 05.12.12, 15:05
                  robur42 napisał(a):

> NIE MA TAKICH KOBIET???? Nie wierzę.

oczywiście, że są.... tylko ty nie wykazujesz się taką inteligencją jakiej wymagasz :)
                  • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 05.12.12, 16:28
                    Nie da się w kilku zdaniach opisać tego rodzaju właściwości. Tak uważam. Nie można kogoś oceniać na podstawie kilku zdań, Tutaj jest niewiadoma dla obu stron. A co się stanie to się okaże:-) czasem warto, czasem nie, wybór należy do Ciebie. Pamiętaj pieniądze szczęścia nie dają. Są tylko srodkiem do celu, jakiegokolwiek. Ludzie inteligentni to wiedzą.
                    • borasca0107 Re: Kochanki puszystej szukam 06.12.12, 12:51
                      robur42 napisał(a):

> Nie da się w kilku zdaniach opisać tego rodzaju właściwości. Tak uważam. Nie mo
                      > żna kogoś oceniać na podstawie kilku zdań, Tutaj jest niewiadoma dla obu stron.
                      > A co się stanie to się okaże:-) czasem warto, czasem nie, wybór należy do Cieb
                      > ie. Pamiętaj pieniądze szczęścia nie dają. Są tylko srodkiem do celu, jakiegoko
                      > lwiek. Ludzie inteligentni to wiedzą.

Masz bardzo ograniczony wachlarz tematów do dyskusji. Są to tylko pieniądze i inteligencja. O pieniądzach się nie mówi. Pieniądze się po prostu ma/ albo nie ma. To samo z inteligencją. O niej się nie rozmawia. Inteligencję po prostu prezentuje się/lub nie. Wydajesz mi się czlowieczkiem bardzo ograniczonym umyslowo - raczej niezdolnym dotrzymać kroku inteligentnej kobiecie, więc widzę male szanse powodzenia Twoich poszukiwań.
                      Ale nie zalamuj się - w końcu trafi kosa na kamień ;)
                      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 06.12.12, 16:43
                        Najwyraźniej nie rozumiesz o czym pisałem. Oceniasz mnie na podstawie ... wiec raczej TY jestes ograniczona a swoje kompleksy pokazujesz obrażając innych na forum.
                        Ta odpowiedź jest wlasnie w Twoim stylu zakompleksiona panienko.
                        Jezeli sprawia ci przyjemność poniżanie innych pomyliłas forum. Tutaj szuka się kochanki a nie rozwiązuje testów z Mensy. I tak dam rade bez twojej pomocy . papa
                        • ewiku Re: Kochanki puszystej szukam 06.12.12, 17:51
                          robur42 napisał(a):

> Najwyraźniej nie rozumiesz o czym pisałem. Oceniasz mnie na podstawie ... wiec
                          > raczej TY jestes ograniczona a swoje kompleksy pokazujesz obrażając innych na f
                          > orum.
                          > Ta odpowiedź jest wlasnie w Twoim stylu zakompleksiona panienko.
                          > Jezeli sprawia ci przyjemność poniżanie innych pomyliłas forum. Tutaj szuka się
                          > kochanki a nie rozwiązuje testów z Mensy. I tak dam rade bez twojej pomocy . p
                          > apa

szukanie trwa nadal?...:)))
                          • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 06.12.12, 18:17
                            tak, są jeszcze wolne miejsca, zapraszam, niebawem rozstrzygnięcie konkursu :-)
                            • hilang Re: Kochanki puszystej szukam 07.12.12, 08:08
                              Czy to konkurs z nagrodami? :) :) :)
                              • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 07.12.12, 09:59

hilang napisał(a):

> Czy to konkurs z nagrodami? :) :) :)

Na pewno staysfakcja gwarantowana.
                            • ewiku Re: Kochanki puszystej szukam 30.12.12, 11:06
                              robur42 napisał(a):

> tak, są jeszcze wolne miejsca, zapraszam, niebawem rozstrzygnięcie konkursu :-)

i gdzie to ogłoszenie wyników?...:))))
                              • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 30.12.12, 18:42
                                ewiku napisała:

> robur42 napisał(a):
                                >
                                > > tak, są jeszcze wolne miejsca, zapraszam, niebawem rozstrzygnięcie konkur
                                > su :-)
                                >

BRAK "ZDECYDOWANYCH" KANDYDATEK UNIEMOŻLIWIA ROZSTRZYGNIECIE KONKURSU
                                A szkoda,

>
                                > i gdzie to ogłoszenie wyników?...:))))
                                >
                                >
                                • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 30.12.12, 19:39
                                  Najwyraźniej brak odważnych kobiet o wskazanych zaletach. Może jednak w 2013 się uda :-)
                                  w takim razie wszystkim Paniom życzę spełnienia marzeń :-) (jedno jest realnie i blisko)
                        • borasca0107 Re: Kochanki puszystej szukam 07.12.12, 13:53
                          robur42 napisał(a):

> Najwyraźniej nie rozumiesz o czym pisałem.

glupawo piszesz, glupawe odpowiedzi dostajesz....
                          dostosowalam się tylko do twojego poziomu...kapito? :)

> Oceniasz mnie na podstawie ...

wyglądu? :)

> wiec raczej TY jestes ograniczona a swoje kompleksy
                          > pokazujesz obrażając innych na forum.

Obrazileś się? Czyli uderzylam w jakiś czuly zakompleksiony punkt?
                          O matkoicórko! Ja w ogóle się jeszcze nie staralam, a udalo się! Przez ciebie
                          wpadnę w samozachwyt i dopiero wtedy będzie tragedia :)

> Ta odpowiedź jest wlasnie w Twoim stylu zakompleksiona panienko.

Skąd znasz mój styl? Myślisz, że obrazisz mnie nazywając
                          zakompleksioną panienką? Masz pecha. Jestem nieobrażalna :)

> Jezeli sprawia ci przyjemność poniżanie innych pomyliłas forum.

No i wlaśnie dochodzimy do meritum sprawy - to nie ja
                          pomylilam forum. To ty powinieneś stąd spadać.

> Tutaj szuka się kochanki

Tutaj dyskutuje sie towarzysko. Kochanki szuka się na forum ogloszeń seksualnych,
                          ale ty najwyraniej nie jesteś na tyle inteligentny, aby takowe znaleźć - więc może zalóż sobie takie, jeśli potrafisz oczywiście, a nie zaśmiecasz tutaj forum.

> a nie rozwiązuje testów z Mensy.

:)) Ty się zdecyduj... to jak jest z tą inteligencją - wymagasz w końcu, czy już nie? :)

Napiszę Ci szczerze do jakich wniosków doprowadzily mnie Twoje wypowiedzi - mam wrażenie, że nie masz nawet osiemnastu lat i poszukujesz kobiety inteligentnej, która nie musi z Tobą rozmawiać tylko powinna spożytkować swoją inteligencje na zarabianie pieniędzy, aby je na Ciebie wydawać ;)))

> I tak dam rade bez twojej pomocy .

no nie wiem.... dam ci bezcenną radę... napisz po prostu, że masz smutnego penisa,
                          którego chcialbyś spożytkować z bogatą kobietą - szybciej znajdziesz kandydatkę :)))

> papa

Nie tak szybko. Ja tu jeszcze wrócę ;)
                          • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam 11.12.12, 09:12
                            Czekam agresywna przeciwniczko na Ciebie.
                            • borasca0107 Re: Kochanki puszystej szukam 29.12.12, 15:50
                              robur42 napisał(a):

> Czekam agresywna przeciwniczko na Ciebie.

ałć...aż mi się cieplej na serduchu zrobilo ;)

Ja już w sumie napisalam co mialam napisać,
                              więc tylko dodam: Życzę Ci Szczęśliwego Nowego
                              Roku i owocnych poszukiwań :)
    • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 02.01.13, 15:44
      2013 dla wszyskich najlepszego.
      Ps. Czekam na Ciebie ... skarbie (wiesz).
      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 20.01.13, 17:20
        Echo echo echo
        • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 20.01.13, 17:21
          Szukam dziewczyny puszystej. I znajdę. Pięknotkę.
          • manix7 Re: Kochanki puszystej szukam. 23.02.13, 10:41
            Jak zmienisz podejscie do siebie i do osoby która szukasz wtedy szybko znajdziesz tą wymarzoną kobiete. Pozdrawiam
            • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 27.02.13, 21:44
              Oceniasz mnie bardzo powierzchownie. Co w tym złego, że szukam kobiety która szuka uczucia a nie pieniędzy? Szukam Pani, która nie patrzy na kasę. Stąd sformułowanie ugruntowany status materialny.
          • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 27.03.13, 20:38
            a ja zawsze myślałam ze mężczyźni wolą kobiety szczupłe o dłuuuugich nogach
            • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 28.03.13, 05:32
              Wolę długie włosy i regularne ale obfite kształty. Takie prawdziwe kobiety są najbardziej sexy.
              • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 28.03.13, 07:41
                Jasne każdy ma jakieś ulubione....ale kobiety szczupłe tez mają "dobre" kształty...
                ale uważam że te "kształty " absolutnie nie świadczą o "prawdziwości " kobiecej ....

• robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 28.03.13, 13:43
                  Szczupłe tak ale nie chude. Zgadzam się w zupełności. Kobiecość nie zależy od wagi i kształtów ciała, lecz są pewne elementy istotne jak szerokie biodra i zadbane ciało. Dla mnie ważne jest to coś. Musi być. Dotyk, spojrzenie, iskry. Wiele pięknych kobiet tego nie ma. Natomiast Panie puszyste zwykle mają. I są niesamowite w łóżku. Trzeba tylko wiedzieć jak to włączyć. Niesamowite to mało powiedziane, niejednokrotnie po prostu cudowne. Delikatne i czułe oraz przede wszystkim elokwentne. Pewnie wiele osób ma inne zdanie ale ja akurat tak myślę. Dodam ze jest wiele wyjątków wśród innych typów kobiet.
                  • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 28.03.13, 18:21
                    Doprawdy jestem pod wrażeniem "włączania"...
                    tylko nie zapominaj ...my o jednej ważnej i cennej istocie...pewnie wiesz ze podobno "serce mężczyzny otwiera sie poprzez seks podczas gdy miłość pozwala kobiecie pragnąc seksu.."
                    • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 31.03.13, 07:30
                      Wiem o tym. Później jest tylko miłość. Swoją drogą jak Kobiety to robią? Miłość, uczucie, wielkie słowa a jesteście naprawdę takie jak my. Trzeba tylko trafić na właściwy model i tracicie swoje zasady. Pozdrawiam i Wesołych świąt.
                      • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 31.03.13, 12:13
                        Ale zapewne wiesz jakie to "trafienie " jest trudne....ale w tym przypadku tracenie daje zysk....
                        z tym ze sa ludzie którzy nie łamią pewnych zasad dlatego zawsze patrzą sobie prosto w oczy-wiscie
                        "wielkie słowa" zależy z czyich ust sie je słyszy ...i czy maja w sobie moc i magnetyzm przyciągania nie tylko wzroku..;)
                        Pozdrawiam i Wesołych Świąt .

• rouza3 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.04.13, 13:00
                          Dla szukających i tych szukanych polecam:
                          wolominlove.pl/index.html
                          • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.04.13, 22:10
                            wierzę że tutaj znajdę prawdziwą kobietę której nie chodzi wyłącznie o kasę
                            • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.04.13, 22:41
                              Mam wrażenie ze sie mylisz co do kobiet ...
                              "prawdziwe kobiety" szukają uczuć a nie kasy...
                              ale teraz to nie wiem czy Ty szukasz kochanki czy żony ?

• robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 02.04.13, 23:00
                                żona jest naturalnym następstwem prawdziwej kochanki ...
                                • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 07:42
                                  To czemu nie napisałeś ze szukasz żony...może miałbys tłumy chętnych....
                                  • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 10:47
                                    Dobre pytanie. Właśnie dlatego tak napisałem. Dobra żona najpierw jest kochanką.
                              • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 10:51
                                sara1711 napisała:

> Mam wrażenie ze sie mylisz co do kobiet ...
                                > "prawdziwe kobiety" szukają uczuć a nie kasy...
                                > ale teraz to nie wiem czy Ty szukasz kochanki czy żony ?
                                >
                                Kochasz się ?
                                Czy uprawiasz seks?
                                Właściwe pytanie i nie zawsze jednoznaczna i prawdziwa odpowiedź.
                                Szukam kobiety z którą będę się kochał czyli "Kochanki" a nie takiej z którą będę uprawiał seks. Jeżeli będzie prawdziwą kochanką będzie także żoną.
                                • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 12:52
                                  Jesli już...to tylko kocham.....innej opcjii nie ma...nigdy i nie było...
                                  odpowiedz prawdziwa.....
                                  • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 12:56
                                    sa kobiety ktore nie potrafia kochac sie dla samego seksu....
                                    bez uczuc nie potrafią......
                                    sam seks bez uczuc jest niczym.....
                                  • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 14:29
                                    też tak mam choć to nieprawdopodobne, bo w końcu faceci to świnie :-)
                                    • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 14:44
                                      To Twoja wersja....;)
                                      ale wiesz ludzie są rózni tak jak życie......
                                      ech...szkoda tylko ze ja puszysta nie jestem......tylko normal....
                                      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 03.04.13, 20:06
                                        Nie ma problemu. Będę codziennie piekł ciasto i po pół roku dojdziesz do siebie. A wieczorami ostry sport żeby kondycja była.
                                        • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 07:34
                                          Ojejku to Ty jestes Skarbem jesli dla mnie ....a ja tak uwielbiam ciasto......
                                          ostry sport ?....kurcze ja leniwa jestem ....no chyba ze złapię wenę dla sylwetki....;)

• robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 11:07
                                            sylwetka sama będzie się wyrabiać, szybko i cyklicznie,
                                            błysk w oku też powróci ...
                                            • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 11:20

czyli wszystko nabierze kształtów....a oczy blasku
                                              ale wiesz ze wszystko zalezy od apetytu....na życie
                                              • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 12:00
                                                wystarczy chcieć a marzenia się spełniają ...
                                                • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 12:12
                                                  jasne...;)
                                                  ale życie pokazuje ze nie jest to tak ze mówisz masz.....
                                                  • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 13:45
                                                    bo jeszcze trzeba chcieć,
                                                    a może warto sprawdzić?
                                                  • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 13:56
                                                    może.....warto...
                                                    bo wiosna ma smak tęsknoty....
                                                    muzyka.interia.pl/teledyski/teledysk/malgorzata-ostrowska-po-niebieskim-niebie,349805
                                                  • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 15:30
                                                    warto dowiedzieć się skąd jesteś
                                                    może
                                                    się
                                                    spotkamy
                                                    aby było warto sprawdzić
                                                    marzenia
                                                  • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 17:25
                                                    może ....
                                                    mazowieckie...
                                                  • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 04.04.13, 19:11
                                                    może ... tak
                                                    ja wawa
                                                    blisko?
                                                    ale ciastko zjesz?
                                                  • sara1711 Re: Kochanki nieziemskiej szukam. 04.04.13, 21:05
                                                    blisko....
                                                    ciastko tak...aby nie ciacho....
    • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 09.04.13, 22:37
      Niestety ale jeśli jesteś zainteresowana opowiedz o sobie troszkę. adres email = login@gmail.com
      spełniasz warunki???? szukam na serio!!!!!
      • filizanka75 Re: Kochanki puszystej szukam. 06.05.13, 15:59
        A ja szukam miłosnika puszystych Kobiet.
        filizanka75@gmail.com
    • xxxxxmalinkaxxxxx Re: Kochanki puszystej szukam. 29.06.13, 11:43
      Czy ogłoszenie jest aktualne?
      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 29.06.13, 12:12
        TAK
        • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 29.06.13, 12:13
          robur42@gmail.com
          • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 30.06.13, 09:23
            kurcze jeśli kochankę puszystą jest w tych czasach tak trudno znaleźć to jeśli ktoś szuka czegoś więcej to tym bardziej nie znajdzie ..
            fatalnie..
            youtu.be/OJ43uydwrGM
            • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 30.06.13, 17:47
              Przeczytaj ogłoszenie. Nie szukam zwykłej kobiety. Poza tym skąd wiesz że nie znalazłem?
              • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 08:06
                Przeczytałam.....skoro tu jestes jeszcze to chyba nie znalazłes jednak "kobiety marzen"
                a tak na marginesie to te "zwykłe' kobiety maja w sobie najwiecej niezwykłości ale to moja wersja....z zycia

robur42 napisał(a):

> Przeczytaj ogłoszenie. Nie szukam zwykłej kobiety. Poza tym skąd wiesz że nie
                > znalazłem?
                • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 09:21
                  W pełni się z Tobą zgadzam. Własnie tego szukam.
                  • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 09:33
                    to niewiem czemu rozmijamy sie z/myślowo...?
                    ale pewnie dlatego ze jem te ciastka i slodycze ale puszystą nie jestem nadal...:(

robur42 napisał(a):

> W pełni się z Tobą zgadzam. Własnie tego szukam.
                    • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 11:59
                      nie musisz być aby wzbudzić moje zainteresowanie, wiesz o co chodzi i właśnie udaje się zainteresować mnie sobą, może ...
                      • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 13:02
                        wiem Panie Roberto.....moze....

robur42 napisał(a):

> nie musisz być aby wzbudzić moje zainteresowanie, wiesz o co chodzi i właśnie u
                        > daje się zainteresować mnie sobą, może ...
                        • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 14:24
                          i tak to zawsze kobieta wybiera
                          • sara1711 Re: Kochanki puszystej szukam. 01.07.13, 14:41
                            tak wydawac by sie mogło......
                            jesli jest tą wybraną....
                            carmenn.wrzuta.pl/audio/5wUoJTY9KY5/szymon_wydra-_zycie_jak_poemat
                            • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 30.12.13, 08:26
                              jeszcze szukam :-)
      • robur42 Re: Kochanki puszystej szukam. 30.06.13, 17:58
        xxxxxmalinkaxxxxx napisała:

> Czy ogłoszenie jest aktualne?

zapraszam Cię robur42@gmail.com
    • twojkarol Re: Kochanki puszystej szukam. 16.01.14, 08:36
      Spełnij swoje najskrytsze fantazje i pragnienia... Nie krępuj się....

Dyskretnie i niepowtarzalnie...

wejdź na stronę.. --> www.escortman.biz

Zadzwoń...

Całuje...Karol
    • esse_esse Re: Kochanki puszystej szukam. 21.12.14, 13:31
      Cześć; czt Twoje ogłoszenie jest aktualne? Ile masz lar? Napisz na esse_esse@gazeta.pl
    • Gość: Magda Re: Kochanki puszystej szukam. IP: *.centertel.pl 17.02.15, 10:56
      Hej a jaka to jest wymagania dokładne?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka