tapatik 03.01.17, 13:31 Najbliższa niedziela: warszawa.eska.pl/poznaj-miasto/w-metrze-bez-spodni-warszawiacy-beda-jezdzic-podziemna-kolejka-w-majtkach/340343 Ludzie to jednak mają pomysły, żeby wyjść z domu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia_rose Re: Warszawa metro 03.01.17, 21:47 Naprawdę nie da się już zrobić niczego fajnego bez pokazywania d....? Odpowiedz Link
tretek Re: Warszawa metro 04.01.17, 08:32 Mike Mago - The Show (Official Video) Dupy są fajne jeśli są fajne Odpowiedz Link
julia_rose Re: Warszawa metro 04.01.17, 21:58 hmmm Damskie mnie nie pociągają. A facet w gaciach jakoś mało atrakcyjnie wygląda zimą ) Odpowiedz Link
tretek Re: Warszawa metro 06.01.17, 12:39 Faceci z natury są paskudni, tu raczej nie da się podyskutować Odpowiedz Link
monty007 Re: Warszawa metro 07.01.17, 22:21 tretek: Faceci z natury są paskudni julia_rose: i w tym wasz urok I znów mamy dowód na to, że kobiety lubią badboyów Odpowiedz Link
julia_rose Re: Warszawa metro 07.01.17, 23:12 może nie do końca, bo paskudny charakter jest pociągający nie jest Odpowiedz Link
julia_rose Re: Warszawa metro 09.01.17, 20:19 nie na darmo mówi się, że facet powinien być trochę ładniejszy od diabła ) Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Warszawa metro 10.01.17, 06:46 julia_rose napisała: > nie na darmo mówi się, że facet powinien być trochę ładniejszy od diabła ja słyszałem że powinien być też ładniejszy od … OK, nie będę już z niego śmieszkować bo się uspokoił ostatnio teraz na poważnie Odpowiedz Link
tapatik Re: Warszawa metro 04.01.17, 12:15 julia_rose napisała: > Naprawdę nie da się już zrobić niczego fajnego bez pokazywania d....? Zapewniam Ciebie, że jak coś zrobisz fajnego to pochwalę. www.pomorska.pl/wiadomosci/bydgoszcz/art/7055173,bydgoszcz-przylaczyla-sie-do-ogolnopolskiej-akcji-przytulania,id,t.html Odpowiedz Link
tapatik Re: Warszawa metro 04.01.17, 19:52 No to masz fajne wyzwanie na ten rok: sprawdź jakiego dnia jest dzień przytulania i zorganizuj takowy w swoim mieście. Oczywiście uprzedź wcześniej na forum abyśmy wiedzieli dokąd przyjechać. Odpowiedz Link
tretek Re: Warszawa metro 06.01.17, 12:43 Ja jak kiedyś zobaczyłem dziewczynę w koszulce z nadrukiem "przytul się" to za wiele się nie zastanawiałem Odpowiedz Link
julia_rose Re: Warszawa metro 04.01.17, 22:15 Czyżbyś się wybierał i uraziłam? nie chciałam Skoro organizują taki dzień, to pewnie komuś się podoba. Ja z prowincji jestem i nie znam się Przytulanie zdecydowanie fajniej wygląda. I te buzie uśmiechnięte. Odpowiedz Link
tapatik Re: Warszawa metro 04.01.17, 22:42 Nie uraziłaś, a odnośnie przytulania to gdzie jest ta prowincja, na której mieszkasz? Odpowiedz Link