vise_niena 23.05.17, 17:00 Chcę bzu !!! Liliowego albo białego...wszystko mi jedno... Chcę naręczy bzu !!! Bukietów ! Pęków ! Napachtowanego tuż przed burzą Pachnącego upajająco do zawrotów głowy... Chcę bardzo... Burzy też. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.l.a_syrenka Re: Bzu !!! 23.05.17, 22:27 Wszystko jest jak na zamówienie Chyba ze to symboliczne miały być i bzy i burza... Odpowiedz Link
vise_niena Re: Bzu !!! 24.05.17, 09:51 m.a.l.a_syrenka napisała: > Wszystko jest jak na zamówienie > Chyba ze to symboliczne miały być i bzy i burza... Nie...nie symboliczne Imieninowe... Na burze czekam...bardzo bardzo Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Bzu !!! 23.05.17, 22:58 bez to są takie krzaki o ile dobrze pamiętam? właśnie się zabieram za myślenie o tym żeby posadzić sobie jakieś roślinki jak teraz posadzę bez, to za rok będę miał trochę "towaru" , ale czy masz aż tyle czasu? Odpowiedz Link
vise_niena Re: Bzu !!! 24.05.17, 07:04 heniek.8 napisał: > bez to są takie krzaki o ile dobrze pamiętam? > > właśnie się zabieram za myślenie o tym żeby posadzić sobie jakieś roślinki > > jak teraz posadzę bez, to za rok będę miał trochę "towaru" , ale czy masz aż ty > le czasu? Czas jest najprostrzą rzeczą... Dziękuję z góry Odpowiedz Link