Dodaj do ulubionych

American Horror Story

29.09.11, 12:37

Czołówka tu www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,10374147,Czolowka_American_Horror_Story_dla_ludzi_o_mocnych.html

Jakoś mocno obrzydliwa nie jest i wcale nie tylko dla ludzi o mocnych nerwach tongue_out.
Wielkie nadzieje w tym serialu pokładam. Tylko czy się nie zawiodę... suspicious
Obserwuj wątek
    • pszczolaasia Re: American Horror Story 29.09.11, 14:39
      witaj w klubie. ja zacieram raczki z niecierpliwosci i tupie nozkami.... tup tup tup...
    • aniuta75 To już dziś n/t 06.10.11, 09:28

• pszczolaasia Re: To już dziś n/t 06.10.11, 10:02
        ! czekam na napisy!smilesmile <zaciera rece...>
    • yvi1 Re: American Horror Story 06.10.11, 10:37
      My tez,my tez.To nr 23 smile!
      • aniuta75 Re: American Horror Story 06.10.11, 10:40
        Wariaci big_grinbig_grinbig_grin.
      • pszczolaasia Re: American Horror Story 06.10.11, 11:06
        wyplulam goraca kawe na komorke, dokumenty firmowe i co najgorsze na dziennik ustaw!!!!!
        tazke prosze o oszczerzenia zanim sie takie cos napisze!!!
        big_grin
        cale szczescie do biurka kolegi nie dolecialo bo zdazylam zaslonic wybuch cieczy swoja wlasna dlonia ...dlatego sa takie szkody na MOIM biurku!
        • galaxian1 Re: American Horror Story 06.10.11, 11:56
          Ja już mam wypożyczone, teraz liczę że hataki szybko napisy sklecą ! big_grin
          • pszczolaasia Re: American Horror Story 06.10.11, 18:48
            wiadomo cos kiedy beda? jakies wiesci wici ktos rozpuscil?
            • yvi1 Re: American Horror Story 06.10.11, 19:02
              Krotko zajrzalam,to nic dla mnie.Dla mojego meza jak najbardziej.
              Juz Supernatural dla mnie jest havy.
              Milego ogladania!
              • aniuta75 Re: American Horror Story 06.10.11, 19:13
                Czyli co? Mocno straszliwie jest? suspicious
                • lenkaaa Re: American Horror Story 07.10.11, 00:33
                  Ej ! Ale to fajoskie jest ! Takie troche zakrecone, a najlepsze jest zakonczenie: "Don't make me kill you again!" przywolalo mi na mysl "The Others" z N. Kidman.
                  Sasiadka jest przeboska, hi, hi ! Chyba bedzie moja ulubienica big_grin

I wcale sie nie bojalam, tak jak na niektorych odcinkach pierwszego sezonu SPN. Tu jest zupelnie inny klimat.

Ogladajta chybcikiem i piszta jak tam wasze wrazenia !
                  • aniuta75 Re: American Horror Story 07.10.11, 11:10
                    Aaaaaaaaaaaaaa jaki ten serial jest cudnie piopie*dolony big_grinbig_grinbig_grin. Będę lukać big_grin.
                    • pszczolaasia Re: American Horror Story 07.10.11, 11:43
                      ale czy moge go wieczorkiem na spoko nie zaopatrujac sie w duze ilosci srodkow uspokajajacych przed snem pyknac?
                      czy zaopatrzec sie i najlepiej bialym dniem...?
                      • aniuta75 Re: American Horror Story 07.10.11, 11:47
                        A nie wiem tongue_out. Ja to bym mogła w nocy popatrzeć, a Ty to nie wiem hihiih. W sumie nie ma takich scen, że skaczesz na fotelu a gardło w przełyku wink.
                        • lenkaaa Re: American Horror Story 07.10.11, 15:08
                          ja ogladalam sama, pozna noca, z deszczem i wiatrem za oknem i ani razu tak naprawde sie nie przestraszylam. Jak napisalam: dla mnie SPN w pierwszym sezonie byl o wiele, wiele straszniejszy. Nastaw sie psychicznie, ze nic cie nie przestraszy i ogladaj wieczorem, bo w dzien traci sie klimat takich filmow.
                          • lenkaaa Re: American Horror Story 07.10.11, 15:09
                            lenkaaa napisała:

> bo w dzien traci sie klimat takich filmow.
                            >
                            Mialam na mysli, ze takie filmy, ogladane w dzien, traca sporo ze swojego klimatu.
                            • galaxian1 Re: American Horror Story 07.10.11, 15:41
                              lenkaaa napisała:

> Mialam na mysli, ze takie filmy, ogladane w dzien, traca sporo ze swojego klimatu.

Zdecydowanie poopieram.
                              A najgorzej tracą, jak się ogląda z kimś i ten ktoś gada albo się śmieje (oczywiście wtedy, kiedy ma być straszno!). Walnąć tylko takiego pałką w łeb big_grin
                              • pszczolaasia Re: American Horror Story 07.10.11, 21:19
                                no dobra Glx...widziales czy nie? gdaj mi tu zaraz....
                            • yvi1 Re: American Horror Story 07.10.11, 15:43
                              Ja sobie przewinelam na podgladzie i trafilam na dwie sceny,ktore mnie "przstraszyly".
                              Ale skoro mowicie,ze nie taki diabel straszny...
                              Na marginesie zawsze uwielbialam D.McDermott.Nie jest zadnym wybitnym aktorem,ale jakos mi sie spodobal,wiec tez zerkne na caly odcinek.
                          • pszczolaasia Re: American Horror Story 07.10.11, 21:04
                            no ja o supku wyrazilam zdanie
                            forum.gazeta.pl/forum/w,46427,100886944,100886944,wiecie.htmltongue_out
                            • aniuta75 Re: American Horror Story 07.10.11, 21:08
                              Aaa popłakałam się ze śmiechu big_grinbig_grinbig_grin. Cudny wącisz big_grin.
                              • pszczolaasia Re: American Horror Story 07.10.11, 21:13
                                normalnie sama oczy wytrzeszczam jaka genialna jestem i ja i wybig_grin to glx-owe torturowaqnie barylkami z likierem normalnie mnie rozwalilo terazbig_grin
                              • lenkaaa Re: American Horror Story 07.10.11, 22:00
                                ech, ja tez niewinna tu przyszlam na loluma, zauroczona Lostem a jak zobaczylam znajome nicki Aniuty i LU to stwierdzilam zem w dorym towarzystwie i zostalam na dobre i wsiaklam zupelnie w nalog serialowy. A teraz juz czlek zupelnie zdeprawowany, uzalezniony i na glodzie serialowym to i wyrwac sie nie ma jak..... Ech zycie....
                                big_grin
                                • pszczolaasia widzisz Lu... 08.10.11, 14:47
                                  ja tu za Aniuta z magla przyszlamwink ba! za uszy mnie przyciaglą byla... z tego wniosek taki, ze do najgorszego to cie dobzi znajomi namowia. wrogowie nie...ale przyjaciele do najgorszego od razu biednego niewinnego czleka namowia...
                                  wychodzi na to ze aniuta to rormalnie diabel wcielonybig_grin
                                  kogo jeszcze na zla droge wszetecznico zwrebowalas??? mow aniuta jak na spowiedzi swientej!!!!
                                  • aniuta75 Re: widzisz Lu... 08.10.11, 14:53
                                    Taaa jezdem serialowe diablę big_grinbig_grinbig_grin.
                                    Mężu memu co i rusz cos podrzucam big_grin. No i kogo sie da namawiam nooo. Wczoraj męzowi kuzynki wciskałam właśnie AHS big_grin. Bo GOT nie ma sensu - juz zaczęli big_grinbig_grin. Niedobram noooo suspiciousbig_grin.
                            • pszczolaasia Re: American Horror Story 07.10.11, 21:10
                              forum.gazeta.pl/forum/w,46427,100886944,100886944,wiecie.html
                              poprawny linkasuspicious
                              i chcialam jeszcze dodac ze dobra...bede ogladac dzis no. zaraz jak szarancza zasnie...
                              pocztakowe odcinki supka byly straszne...
                              • lenkaaa Re: American Horror Story 07.10.11, 21:53
                                ogladaj babo i pisz koniecznie jak wrazenia ! Mnie sie tak spodobalo, ze zaraz z malzonem po raz drugi bede ogladac, bo mam wrazenie je jemu tez sie spodoba. A ja generalnie nie ogladam odcinkow 2 razy pod rzad. Musi minie sie cos wyjatkowo podobic zebym sie zdecydowala wink
    • pszczolaasia Re: American Horror Story 08.10.11, 11:49
      powiem krotko z uznaniem...
      no no no...
      i blagam proucentow- tylko tego nie spieprzta!!!!
      jessica lange- nosz genialna!!!!
      mac ermont czy jak mu tam...no pan domu niech bedie w sumie taki sobie... ale wontal tym ryckaniem z panem w skorce co nie?big_grin i z ta starucha/mlodziucha podwiakami... notabene pamietam ja happy town. to byla ta co trzesla calym miastem. jeu eby tego nie skastanili...
      p.s. moj slubny zasiadl ze mna do tego i mowi nieee mala ja chce film a nie serial.. a po tekscie koncowym jessiki lange mowi...nienawidze cie kobieto! teraz bede MUISAL ogladac dalej. coz. lajf...powinien mu ktos uswiadomic ze zona takajak ja to skarb. ma dobry gust ot co!
      • aniuta75 Re: American Horror Story 08.10.11, 14:22
        Heheheh i dobrze mu tak big_grin.
      • galaxian1 Re: American Horror Story 09.10.11, 00:20
        No to coś ode mnie tongue_out

Oczywiście mi się podobało, bo jak takie klimaty mi się podobać nie mogły!
        Nie było jakiejś durnej sieczki, tylko klimat i nieco psychologii - czyli to co w horrorach najlepsze.

Ale wielki minus to niestety oklepany na maxa temat. A w każdym razie dla kogoś, kto ogląda horrory częściej niż raz na pół roku. Ileż to ja już filmów widziałem o nawiedzonych domach, w których wiele lat temu kogoś ukatrupili, a po latach dom zaczyna "robić swoje". Nawet rok temu widziałem jakiś horror, w którym dom wpływał na psychę rodzinki nasilając ich lęki.
        Więc niestety ale fabuła mocno wtórna - chociaż jeszcze serialu takiego nie widziałem.

Zobaczymy jak się to rozwinie. Wiadomo na ile to rozpisane jest odcinków?
        • lenkaaa Re: American Horror Story 09.10.11, 13:50
          IMBd pokazuje 13 odcinkow.
    • aniuta75 2 13.10.11, 10:18

Dzisiaj big_grin
      • pszczolaasia Re: 2 14.10.11, 09:32
        no czekamy na napisy..
        <tupie nószkom> nie wiem co ten hatak se wyobraza no...
        ani fades, ani homeland, ani american hooror story....na wszystko trza czekac.
        • aniuta75 Re: 2 14.10.11, 12:06
          Fadesy se napi dopasuj, całkiem porządne są smile.
          • pszczolaasia Re: 2 14.10.11, 12:19
            do 4-tego odcinka? gdzie???
            ajk ma se dopasowac?suspicious
            • aniuta75 Re: 2 14.10.11, 12:55
              Musisz mieć zainstalone na kompi napiprojekt. Potem tylko klikasz na filmie ppm i wybierasz "znajdź i dopasuj napisy".
              Albo poczekaj - wyślę Ci big_grinbig_grinbig_grin.
              Zaraz luknij na pocztę big_grin.
            • aniuta75 Re: 2 14.10.11, 12:56
              A nie do 4tego tylko do 3ciego som.
              • pszczolaasia Re: 2 14.10.11, 13:17
                do 3 go to juz mam...
                ale np. w zeszlym odcinku vd nie dalo sie ogladac i sie po prostu przemeczyam...to mwoisz mozna to siakos zrobic? dopaswoac? trza miec napi projekt? i co dalej ejszcze arz mi tu dokladnie zaraz powiedz!!!!
      • stillgrey Re: 2 14.10.11, 12:48
        obejrzalam w nocy, swietny odcinek, trzymal w napieciu duzo bardziej niz pierwszy
        • lenkaaa Re: 2 14.10.11, 14:17
          Ja tam pieje z zachwytu nad tym serialem. Bardzo mi sie podoba ! Ciekawe co ich zatrzyma w tym domu, bo zona chce sie wyprowadzac, ale przeciez nie moga, bo przeca "ciekawe" rzeczy sie tam dzieja wink
          No i obstawiam, ze ten kolega corki, ktory przychodzi na terapie do jej tatusia, to jest synek sasiadki (jeden z 4 jej dzieci) big_grin
          • stillgrey Re: 2 14.10.11, 14:29
            ja bym sie wcale nie zdziwila gdyby ten z sypialni to tez byl jeden z tej czworkiwink
            • aniuta75 Re: 2 14.10.11, 22:09
              Tez we wdzianku? big_grin
              Super odcinek!
              • aniuta75 Re: 2 14.10.11, 22:10
                aniuta75 napisała:

> Tez we wdzianku? big_grin

Miało być "ten we wdzianku" big_grin.
          • pszczolaasia Re: 2 24.10.11, 18:45
            no ja dopiero dzis obejrzalam... ha. w sumie nie wiem co powiedziec...o tym synku to tez myslalam w sumiewink
            pojechany serial a faceci to sa po prostu gupi. o.
      • galaxian1 Re: 2 20.10.11, 00:03
        Dla mnie odcinek gorszy niż poprzedni. Czegoś mu brakowało. Nie specjalnie mnie trzymał w napięciu.
    • aniuta75 3 23.10.11, 22:10

Nie wiem o co kaman big_grin
      • lenkaaa Re: 3 24.10.11, 00:01
        ale z czym ? Pytaj, to wyjasnimy big_grin Bo nie wierze, ze zupelnie NIC nie zrozumialas z calego odcinka big_grin big_grin
        • aniuta75 Re: 3 24.10.11, 09:11
          No bo wychodzi na to, że służąca też jest duchem. No to jak sprząta?? Duchy sprzątają? suspicious
          Pewnie jeszcze się okaże, że sąsiadka też duch. I wszyscy co na terapię przychodzą też.
          A na sam koniec, że rodzinka też jest duchowa big_grin.
          • lenkaaa Re: 3 24.10.11, 10:21
            No dla mnie jest jasne juz od drugiego odcinka, ze sluzaca, sasiadka i ten kolega corki, przychodzacy na terapie do ojca sa duchami. Byla taka jedna scena pod koniec odcinka, kiedy wszyscy we trojke stoja w piwnicy i rozmawiaja i wtedy wlasnie doszlam do tego wniosku big_grin
            Nawet mam teorie, ze ten chlopak, to jeden ze zmarlych dzieci sasiadki, o ktorych wspominala, ze miala czworo.
            Teraz po tym odcinku tylko sie zastanawiam, czy ten mezczyzna ze spalona twarza jest tez duchem, czy jednak nie. Na razie uwazalam, ze jest zywy, ale teraz nagle zwatpilam jak smignal lopata te laske w ciazy....
            • aniuta75 Re: 3 24.10.11, 12:36
              > Teraz po tym odcinku tylko sie zastanawiam, czy ten mezczyzna ze spalona twarza
              > jest tez duchem, czy jednak nie. Na razie uwazalam, ze jest zywy, ale teraz na
              > gle zwatpilam jak smignal lopata te laske w ciazy....

A to jak żywy to nie mógłby ją zdzielić łopatą? Wszak swoją rodzinę zabił więc już nie ma takich hamulców wink. Tylko jaki interes on ma, żeby tą rodzinę chronić?
              Mnie to wkurza co innego. Wprowadzili się do chałupy, gdzie dzieją sie różne dziwne rzeczy. Ja to po kilku takich bym pędem poleciała do jakiejś biblioteki czy gazety i szukała info o domu. No ale oni pewnie Supka nie oglądali big_grinbig_grinbig_grin.
              • lenkaaa Re: 3 24.10.11, 18:35
                aniuta75 napisała:

> > Teraz po tym odcinku tylko sie zastanawiam, czy ten mezczyzna ze spalona
                > twarza
                > > jest tez duchem, czy jednak nie. Na razie uwazalam, ze jest zywy, ale ter
                > az na
                > > gle zwatpilam jak smignal lopata te laske w ciazy....
                >
                > A to jak żywy to nie mógłby ją zdzielić łopatą? Wszak swoją rodzinę zabił więc
                > już nie ma takich hamulców wink. Tylko jaki interes on ma, żeby tą rodzinę chroni
                > ć?

Jak rodzine spalil, to mu glosy to kazaly zrobic a tu z zimna krwia i pelnym wyrachowaniem ja zdzielil, wiec sobie dumam, ze zywy czlowiek moze az takim zimnym draniem by nie byl. Zwlaszcza, ze on zdawal sie zalowac spalenia rodziny i zwalac to na glosy.

On nie ma interesu rodziny chronic, on sie tylko "troszczy" o interes meza, bo maz ma kase, ktorej on potrzebuje. Maz nie chcial mu dac kasy, to sprzatnal laske i powiedzial, ze ja zakopie i nikomu ani mru mru, ale poprosi o pieniadze teraz big_grin Teraz mu pewnie maz da kase, bo sie bedzie bojal, ze tamten go wsypie z trupem przed jego domem.....

> Mnie to wkurza co innego. Wprowadzili się do chałupy, gdzie dzieją sie różne dz
                > iwne rzeczy. Ja to po kilku takich bym pędem poleciała do jakiejś biblioteki cz
                > y gazety i szukała info o domu. No ale oni pewnie Supka nie oglądali big_grinbig_grinbig_grin.
                >
                >
                No dla mnie byla ta decyzja tez dziwna byla, bo jesli dobrze pamietam, to tak naprawde zadecydowala corka, ktora stanowczym glosem przerwala zastanawianie sie rodzicow i oznajmila, ze kupuja ten dom a rodzice jak potulne baranki sie zgodzili....
          • lenkaaa Re: 3 24.10.11, 10:33
            aniuta75 napisała:

> No bo wychodzi na to, że służąca też jest duchem. No to jak sprząta?? Duchy spr
            > zątają? suspicious
            >
            >

Ha, ha i to pisze osoba ogladajaca SPN bez mrugniecia okiem ! No przeca skoro Crowley moze pic wodke a pan Smierc wcinac kielbaski w barze czy inna kanapke Deana na ten przyklad, to dlaczego tutaj sluzaca nie moze sprzatac ? wink

Oni zdaje sie nie moga z jakiegos powodu sobie umrzec i musza nadal zyc w tym swiecie zywych (jakis rodzaj pokuty ?). Jest taka scena gdy sasiadka rozmawia ze sluzaca i mowi jej, ze ona tez juz ma dosc ale jakos musi sie trzymac, bo przeciez nie ma wyjscia, czy cos w ten desen....
            • aniuta75 Re: 3 24.10.11, 12:34
              lenkaaa napisała:

> aniuta75 napisała:
              >
              > > No bo wychodzi na to, że służąca też jest duchem. No to jak sprząta?? Duc
              > hy spr
              > > zątają? suspicious
              > >
              > >
              >
              > Ha, ha i to pisze osoba ogladajaca SPN bez mrugniecia okiem ! No przeca skoro C
              > rowley moze pic wodke a pan Smierc wcinac kielbaski w barze czy inna kanapke De
              > ana na ten przyklad, to dlaczego tutaj sluzaca nie moze sprzatac ? wink

Nom. Ale Crowley to nie duch jeno demon, co wlata w ciało, jak każdy demon.
              A Śmierć tez nie duch jeno Jeździec Apokalipsy. Nie wiem wprawdzie na jakiej zasadzie działają jeźdźcy, czy też muszą wejść w naczynie czy mają swoją postać...
              Duchy kurna nie sprzątają. Włóczą się po świecie i ew kogoś mogą zaciukać tongue_out. Ale żeby sprzątać albo chodzić z papieroskiem na spacery z psem? Pfffff.
              • lenkaaa Re: 3 24.10.11, 18:36
                no fakt zle porownanie dalam, bo SPN to jednak demony i inne maszkarony; o duchach to tam niewiele info bylo...
                • ona_007 Re: 3 25.10.11, 12:00
                  dobra dobra

ale kto powiedział ze to duchy są ? To ze są martwi moze wcale nie oznaczać ze to postacie niematerialne- moze własnie dom sprawa ze są czymś w rodzaju demonów - karmia się strachem i furiami wink i rosną w siłę .

też mnie dziwi fakt ze kobitka nie poleciała sprawdzi wszystkiego o morderstawch w tym domu jak tylko się dowiedziła ze coś tam było nie tak... no cóż to jednak amerykanie są wink
                  • aniuta75 Re: 3 25.10.11, 12:27
                    Hmmm no racja smile. Czyli śledztwo w toku - kim są big_grin.

> też mnie dziwi fakt ze kobitka nie poleciała sprawdzi wszystkiego o morderstawc
                    > h w tym domu jak tylko się dowiedziła ze coś tam było nie tak... no cóż to jedn
                    > ak amerykanie są wink

Ona zamiast do wiarygodnego źródła się udać, to pojechała na przejażdżkę autobusem wycieczkowym big_grinbig_grinbig_grin.
    • aniuta75 Re: American Horror Story 06.12.11, 10:42
      Zaczyna mnie już nudzić i męczyć ten serial.
      O wiele bardziej wolę Walking Dead tongue_out.
      • ciociacesia no daj spokoj 06.12.11, 12:42
        tate jest taki slodki jak placze. ale antychrysta musieli w fabule wcisnac. co to za horror bez antychrysta!
        • galaxian1 Re: no daj spokoj 06.12.11, 13:27
          Też mnie już wkurza i nudzi.
          Co to za horror - duchy se siedzą przy stole i gadają, plotkują, robią intrygi big_grin
          Akcja jest tak ślimacza, że jeden zanim wyjaśnią jakiś wątek, to ja już nie pamiętam o co chodziło smile Poza tym ciągle w kółko to samo i to samo pokazują, uwodzenie głównego bohatera przez "staruchę-młodziuchę" było fajne w pierwszych dwóch odcinkach, a nie non stop, aby tylko czas leciał. Kolejny serial którym jestem rozczarowany w tym sezonie.
          • aniuta75 Re: no daj spokoj 06.12.11, 14:11
            Pocieszyłeś mnie troszkę, bo już myślałam, że coś mi się serialowo stało, wiesz, coś jak odrzucenie przeszczepu wink.
            • ciociacesia wszystko z toba ok 06.12.11, 19:18
              to ja mam niskie wymagania. zwlaszcza wobec horrorow. lubie jak przestaje sie bac. czyli w tym wypadku po 3 odcinku smile a tate jest taka słodka podróba Cobaina, i licze ze jeszcze zaplacze
            • galaxian1 Re: no daj spokoj 06.12.11, 23:53
              aniuta75 napisała:

> już myślałam, że coś mi się serialowo stało

Poziom seriali bardzo poleciał w dół - to się stało.
              Nie ma seriali klasowych, tylko zapchajdziury, których po 2 odcinkach już się nie ma ochoty oglądać. Całkiem dobre seriale pokasowali, a na ich miejsce dali gnioty.
              • ciociacesia ej ej. jakie pokasowali? 07.12.11, 10:12
                po 3 sezonach wiekszosc robi sie gnusnym gniotem
    • ciociacesia ktos to jeszcze oglada? 16.12.11, 09:49
      syf kiła mogiła
      • agniecha-hexa Re: ktos to jeszcze oglada? 16.12.11, 11:17
        hehe ja z moim M
        mnie tam zaciekawilo co bedzie dalej smile
        raz mi sie podoba raz nie ale tak to juz z serialami jest
        nie ma takiego ktory by w 100% byl extrasmile
        • ciociacesia ale ogladałas ostatni? 'the birth'? 16.12.11, 11:50
          dno i kilo mułu. ogolnie wielka kaszana, jak mozna tak biednego Tate potraktowac...
          • agniecha-hexa Re: ale ogladałas ostatni? 'the birth'? 16.12.11, 14:33
            nie ostatniego jeszcze nie widzialam,dzisiej bede ogladac
            • agniecha-hexa Re: ale ogladałas ostatni? 'the birth'? 16.12.11, 14:41
              mnie tylko ciekaw jak duch mogl dziecko zrobic no i co z tego wyjdzie jaki szatanek czy cossmile
              nie moge tylko Doktorka strawic ,dziala na mnie jak plachta na byka
              • aniuta75 Re: ale ogladałas ostatni? 'the birth'? 16.12.11, 17:17
                Wiecie co? Jakoś kurna zmusić się nie mogę tongue_out. Leżą ze 2 czy 3 odcinki i czekaja na moje zmiłowanie. Nie wiem czy sie doczekają suspicioustongue_outbig_grin.
                • agniecha-hexa Re: ale ogladałas ostatni? 'the birth'? 16.12.11, 18:09
                  hehe bo to tak wlasnie jest smile
                  mnie ten serial tez na poczatku nie lezal oj nie lezal
                  ale potem jakos z nudow go pociagnelismy i teraz juz mi mniej nie lezy hihi i ciekawa jestem co bedzie dalejsmile
                  • aniuta75 Re: ale ogladałas ostatni? 'the birth'? 16.12.11, 18:23
                    A widzisz, ja na początku byłam zachwycona, ale z każdym odcinkiem witki mi coraz bardziej opadały tongue_out.

A tak w ogóle to witam, bo jak dotąd raczej podczytywałas co? suspicious
                    • agniecha-hexa Witam :) 16.12.11, 19:06
                      tak bije sie w piers ,ze tylko podczytywalam
                      i o zgrozo nie tylko tutaj ale kraze za Wami juz na kilku forumach smile
                      od Lostow poczynajac

ale obiecuje sie naprawic i czynnie brac wkoncu udzial smile w zyciu forumowym

Agnieszkasmile
                      • aniuta75 Re: Witam :) 16.12.11, 19:15
                        No! Oby na obietnicach sie nie skończyło wink.

A w nagrodę za odwagę masz tu mandarynki wink

https://img.interia.pl/kobieta/nimg/9/3/Mandarynki_chronia_przed_5148490.jpg
                        • agniecha-hexa Re: Witam :) 16.12.11, 22:17
                          o i to moje ulubionesmile

nie nie nie skonczy ja Was juz za duzo latow znamwink
                          jak juz sie ujawnilam to nawet ,ze tak powiem kamien z sercasmile
                          • galaxian1 Re: Witam :) 18.12.11, 02:15
                            U mnie 2 odcinki leżą, kwiczą i czekają.
                            Pewnie się w końcu doczekają, ale bez specjalnego entuzjazmu.
                            Kiedy nie było jeszcze wiadomo o co chodzi, to serial mi się podobał, liczyłem że się rozkręci i że będzie straszno i przerażająco. A tu mamy duchy jedzące kolacje przy stole! No litości, ale mi horror big_grin
                            • agniecha-hexa Ogladnelam :) 18.12.11, 15:49
                              no i sie zdziwilam,ze mloda jednak tez truposzeksmile
                              teraz dolaczala mamuska i co dalej bedzie ?
                              no faktycznie zrobilo sie w tej chacie troche tlocznosmile
                              zastanawia mnie co teraz doktorek zrobi .
                              • aniuta75 Re: Ogladnelam :) 18.12.11, 18:11
                                To już mi sie w ogóle odechciało oglądac dalej big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                • galaxian1 Re: Ogladnelam :) 19.12.11, 23:35
                                  aniuta75 napisała:

> To już mi sie w ogóle odechciało oglądac dalej big_grinbig_grinbig_grinbig_grin

big_grin

A finał będzie taki, ze cała rodzinka stanie się duchami big_grin
                                  Ewentualnie zostanie jedna osoba i będzie to przeżywać.
                                  Ogólnie serial powinien być rozpisany na 6 odcinków, a nie 12-13, bo nudą wieje całkiem mocno.
                                  • agniecha-hexa Re: Ogladnelam :) 20.12.11, 09:50
                                    a wlasnie bo w necie widze,ze pisze sie o 2 sezonie smile
                                    ciekawe co oni chca w tym 2 krecic
                                    • aniuta75 Re: Ogladnelam :) 20.12.11, 14:17
                                      Że cała dzielnica to duchy! Ba, pójdźmy dalej - całe miasto!
                                      Jesooo big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                      • galaxian1 Re: Ogladnelam :) 20.12.11, 15:20
                                        Nie nie !
                                        Obecna rodzinka stanie się duchami.
                                        Wprowadzi się inna rodzinka... i będzie od nowa to samo big_grin
                                        Tylko pozamieniają się miejscami smile
                                        • agniecha-hexa galaxian :) 20.12.11, 16:25
                                          tak samo moj M powiedzial hihi
                                        • ciociacesia psychiatra bankowo trafi do wariatkowa 20.12.11, 16:25
                                          i moze jeszcze okaze sie ze to on ich wszystkich zabił. co za gniot. bosze zabiłabym te rozmemłana mamuske
                                          • galaxian1 Re: psychiatra bankowo trafi do wariatkowa 21.12.11, 11:03
                                            No i ostał się już tylko doktorek big_grin
                                            Obstawiacie że:
                                            1) zostanie w domu jako człowiek ?
                                            2) zwariuje i do wariatkowa ?
                                            3) przerobią go na ducha ?
                                            • ciociacesia no i po ptokach 22.12.11, 17:58
                                              final sezonu. bła bła błahahaha. tylko Tate mi szkoda. mam słabosc do takich emo outsiderów. prawie taki milutki jak ten z sali samobójców
                                              • ciociacesia z minuty na minute smieszniejsze 22.12.11, 18:29

• stillgrey Re: American Horror Story 22.12.11, 19:14
      ale sie czepiacie tego serialutongue_out mi tam sie podoba tak jak jest i wcale mnie nie nudzil, no jedynie watki z Constancewink
      final calkiem fajny, tylko Tate'a szkodawink no ale seriale rzadza sie swoimi prawami i gdyby nie namacili miedzy nim a Violet byloby nudno.
      watek z tym 3latkiem oklepany, ale chyba inaczej nie daloby sie go poprowadzic.
      • agniecha-hexa Re: American Horror Story 23.12.11, 10:41
        haha no to i mi sie juz tez zachcialo smiac
        i tak teraz 2 sezon bedzie o tym jak kazda kolejna rodzinke beda przegoaniacsmile

i pewnie akcja z synalkiem Tejta beda smile
    • galaxian1 Finito 29.12.11, 23:57
      Nieźle się można pośmiać na finale sezonu big_grin
      Serial gdzieś tak w połowie sezonu zatracił swoją tajemniczość i zbiegał w kierunku parodii.
      No i tutaj mamy parodii finał smile Ale oglądało się całkiem fajnie, polecam.
    • pszczolaasia Re: American Horror Story 05.01.12, 15:08
      jestem po 5-tym odcinku. co za popieprzony serialbig_grinbig_grin mi sie podoba na razie podobawink pozniej jak rozumiem jest kaszana sadzac po pesymistycznych wontalach?
      • ciociacesia kpina z tytułu i zupelnie nie ma sie czego bac 05.01.12, 15:17
        ale obejrzec mozna
        • pszczolaasia Re: kpina z tytułu i zupelnie nie ma sie czego ba 05.01.12, 18:52
          co prawda to prawda.
          uwielbiam takie popieprzone klimatysmile
          • aniuta75 Re: kpina z tytułu i zupelnie nie ma sie czego ba 05.01.12, 19:21
            To jest fajnie popieprzone do czasu. Potem to już ta popieprzoność coraz nudniejsza jest i wcale fajnie nie jest tongue_out.
            • stillgrey Re: kpina z tytułu i zupelnie nie ma sie czego ba 05.01.12, 19:31
              mow za siebiebig_grin mi sie podobalowink
              • inia33 Re: kpina z tytułu i zupelnie nie ma sie czego ba 06.01.12, 19:05
                no, wreszcie komuś się podobało, już myślałam, że ze mną coś nie taksuspicious
                ale fakt, z horrorem niewiele to ma wspólnego...
                • aniuta75 kuźwa zmusić się nie mogę 06.01.12, 22:30

4 odcinki leżą i kwiczą big_grin
                • pszczolaasia Re: kpina z tytułu i zupelnie nie ma sie czego ba 11.01.12, 15:23
                  no ni eszkodzi- jak dla mniebig_grin 6 i 7 odcinek- imho dalej trzymaja odpowiedni poziom popieprzeniabig_grin stawiam ze oni wszyscy w tym domu zostana jako nastepnibig_grinbig_grin
                  a Pan poparzony i Jess Lange beda kierowac ta trzodkawink faajny. taki inny serial.
            • ciociacesia ja w tym wyczuwam reke Kinga 07.01.12, 13:49
              co sobie jego film przypomne to do polowy strasznie i pelno przerazajacych niedopowiedzen, a potem flaki i doslownosc rodem z kina kategorii c
    • pszczolaasia Re: American Horror Story 13.01.12, 19:49
      obejrzalam ostani odcinek.
      ja nie kumam co sie u coponiektorym niepodobie. serio serio.
      nie ma u faktycznie trupow wyskakujacych ala walking dead- zenada imho- zajebisty serial. fajny.
      nietypowy horror. ale z drugiej strony. wezta. jakby wam tak trupy chodzily po chacie. zabijaly smialy sie pieprzyly nooo to nie wiem... a juz koncowka z dzieckiem tate viv...zajebioza!!!! tate zreszta to moj afworyt. i zupelnie nie dlatego ze wyglada w tym lateksie zabojczobig_grin czekam na drugi sezon a jesiica lange powinna za ta role dostacoskara. kto inny bedzie godzien wychowac psychopate jak nie ona?big_grinbig_grin
      • galaxian1 Re: American Horror Story 13.01.12, 20:48
        pszczolaasia napisała:

> ja nie kumam co sie u coponiektorym niepodobie.

Bo NUDA!
        Miał to być horror, a nie Dynastia.
        • pszczolaasia Re: American Horror Story 13.01.12, 21:07
          jaka dynasia???surprised
          • aniuta75 Re: American Horror Story 13.01.12, 21:27
            Hehehe big_grin
            Właśnie kończe ostatni odcinek i uroczyście ogłaszam, że drugiego sezonu tykac nie zamierzam tongue_out.
          • galaxian1 Re: American Horror Story 13.01.12, 21:34
            pszczolaasia napisała:

> jaka dynasia???surprised

No dom i rodzinka jak u Caringtonów ! big_grin
            Nie tego oczekuję po horrorze. To po prostu nie był horror.
    • aniuta75 Uffff wymęczyłam 13.01.12, 22:43

Ranyyyy strasznie to nudne big_grin. Duchy ubierające choinkę buahahaha. Nawet dla małego antychrysta, nawet dla J. Lang nie będę tego oglądała tongue_outbig_grin.
      • pszczolaasia marudy:P 14.01.12, 17:16
        ten ostatni odcinek humorystycznie nalezy ogladacwink ja tam w ogole podeslam do tego serialu
        z takim lekkim przymrozeniem oka. i mi sie podobal i ja do nastepnej czesci przysiade napewno...wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka