undead.mortis 14.03.19, 01:39 ...padają to fakt heh niby nikt nie wie dlaczego a sprawa prosta jak linijka (niby) przestały być wolne od szablonu i selekcji www.youtube.com/watch?v=VEzKg_reNTA nikt już nie kradnie (rowerów) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy jak to nie kradnie ? 14.03.19, 04:45 undead.mortis napisał: nikt już nie kradnie (rowerów) tylko Duch Swiety kradnie , co ? Mnie przez ostatnie 30 lat ukradli PIEC. cale szczescie kupowalem zawsze najtansze w granicach 100 Euro - wiec i na kazda kradziez machalem reka... Odpowiedz Link
euzebiasz Re: jak to nie kradnie ? 14.03.19, 12:00 zastanawia mnie , jak mozna ukrasc piec ? Odpowiedz Link
tomekzgor Re: jak to nie kradnie ? 14.03.19, 12:47 Człowiek jak się skupi to wszystko potrafi ukraść. Kiedyś ukradziono most. Ludzie kradną grzejniki, zlewy, umywalki, drzwi, parapety, okna. To czemu mieliby piec zostawić? Odpowiedz Link
obrotowy nie viem... 14.03.19, 14:08 euzebiasz napisał(a): > zastanawia mnie , jak mozna ukrasc piec ? no prosto: ukradziono mi jeden przecietnie co PIEC lat. to tutaj "srednia krajowa". Odpowiedz Link
tapatik Re: jak to nie kradnie ? 14.03.19, 21:04 euzebiasz napisał(a): > zastanawia mnie , jak mozna ukrasc piec ? Dawno, dawno temu było takie urządzenie jak pejdżer (zapisywane nie wiedzieć czemu jako pager). To było takie coś jak komórka, ale tylko do obierania SMS-ów. Aby wysłać SMS-a trzeba było zadzwonić do specjalnego centrum telefonicznego. Któregoś razu do tegoż centrum zadzwoniła mocno wkurwiona niewiasta i podyktowała następującą wiadomość: "Zrywam z tobą, nie potrzebuję żadnej twojej łaski". Na co przytomna telefonistka (?) powiedziała: "Proszę panią, nie mamy polskich liter, co z tą łaską?" Odpowiedz Link
undead.mortis Re: jak to nie kradnie ? 14.03.19, 12:54 a słowo ciałem heh tłuk i nic więcej Odpowiedz Link
obrotowy rover nie jest tlukiem. 14.03.19, 14:09 jest rzecza. - gdyz kosztuje majatek - nawet jesli niewielki, Poeto. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: fora... 14.03.19, 16:42 Mnie się nie chce wchodzić, bo i tak wiem, co przeczytam. Wasze stroszenie pierza przestało być zabawne a stało się niestrawne. Ot, padnie i to forum, jeśli będziecie sobie nadal poprawiać samopoczucie, wylewając na siebie nocniczki i co tam wam się w nich uzbierało. Męskie to jak cholera. Trzeba mieć jaja, żeby tak się bawić. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: fora... 14.03.19, 20:20 'Nikt nie opłakuje już złych miłości i nikt już chmur się nie czepia' www.youtube.com/watch?v=E1SPqxkaoTg Odpowiedz Link
undead.mortis Re: jak to nie kradnie ? 14.03.19, 22:03 co wam pasi bo nikt nie powie co myśli o drugim piece deczki heh Odpowiedz Link