milywarszawiak 13.08.07, 17:20 Jestem tu pierwszy raz, więc na razie się rozglądam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:23 My sie juz znamy...)) Fajnie, ze tu zawitales...skad Ty masz tyyyyyle bujnej fantazji???? Moje uznanie Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:44 tak to prawda, że się znamy, hihi, i nawet jesteśmy wspólnie na wielkiej wyprawie . Cóż fantazja to coś szlachetnego, co wzbogaca nasze dusze Mam nadzieję, że podoba Ci się nasza przygoda, oczywiście to dopiero początek. Jesteśmy tam tylko my, czyli Ty i ja decydujemy co się tam wydarzy, to przepiękne Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:47 Gdyby bylo inaczej nie pisalabym z Toba dalej...jestes wspanialy..) Teraz juz chyba za daleko zaszlismy z ta fantazja...nie uwazasz? Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:50 to podstawowa zasada ... fantazja nie ma granic ... więc się z Tobą nie zgodzę. Zresztą to prosta gra, z bardzo prostymi regułami każdy z nas kieruje tym co się stanie. Jak w życiu, wystarczy, że jedno nie chce ... i zmiana "scenerii". Inna sprawa jak jedno chce wtedy może próbować namówić to drugie Cóż mam Ci powiedzieć na Twoją uwagę? Ja nie chcę kontrolować swojej fantazji, tak często musimy to robić w naszym życiu. Pilnować się, kontrolować, itp. Pozwólmy sobie chociaż tu na odrobinkę luksusu Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:53 Przekonales mnie) To prawda, kiedy bylismy dziecmi chcielismy byc doroslymi, zeby byc wolnym i robic to na co ma sie ochote...a kiedy nim juz jestesmy to sami sobie narzucamy ograniczenia...to chyba chore jest...albo sie myle? Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:56 cieszę się, że Cię przekonałem . Wiesz podoba mi się nasza opowieść. Wiesz, ja jestem otwarty na propozycję, jeśli miejsce, do którego dotarliśmy, moment życia, który uchwyciliśmy nie podoba Ci się zmieniaj to ... spraw by nasza wyobraźnia uwolniła się i poszybowała w przestworza. Sprawdź to, co nas czeka kilometry nad ziemią. Udowodnijmy światu, że grawitacja nas nie dotyczy a tam, gdzieś daleko istnieje lepszy, piękniejszy świat Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 18:07 Swiat fantazji byl i bedzie najpiekniejszy....)) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:10 nie do końca się z tym zgodzę. Od razu miałem jedno skojarzenie kiedy świat fantazji jest gorszy od realności w świecie damsko- męskich uniesień Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 09:21 ....albo inaczej...gdyby swiat fantazji byl lepszy niz realny...nie musielibysmy do niego uciekac.....bo wszystko byloby spelnione do konca...) ...ale tak niestety nie jest....tylko momentami tak sie zdarza...ale cale zycie ????.... to nierealne... Odpowiedz Link
bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 09:29 Pokrecilam......gdyby swiat realny bylyby lepszy niz fantazja...wtedy nie musielibysmy do niej uciekac....ech sorry) reszta wypowiedzi sie zgadza) Odpowiedz Link
leniwykot Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:24 witaj a szampana chcesz ) niestety tylko wirtualnie Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:45 w miłym towarzystwie, zawsze Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:27 Witaj) Rozglądaj się do woli Chyba juz co niektóre koleżanki poznałes) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:46 dziękuję za zaproszenie. Rozglądam się, rozglądam. Zobaczymy co z tego wyniknie Na razie to one mnie pierwsze wypatrzyły (tak naprawdę to jedna, ale za to jaka ) Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:49 To forum to świeżyna,ale ludzie wspaniali) Jaka? Tak, tak...bardzo miła i wspaniała o dobrym serduszku) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:51 świeżyzna jak i ja to mi nawet odpowiada, a co do serduszka naszej koleżanki .. (ciii) jeszcze tam nie doszedłem Odpowiedz Link
khinga Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 11:45 To życzę powodzenia w obu sprawach ciii, nic nie wiem Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:59 Witam serdecznie Akurat się zbieram do wyjścia (idę się nieco poruszać ), ale jak wrócę to chętnie coś jeszcze napiszę. Ale są tu jeszcze przemiłe koleżanki, życzę przemiłych rozmów. Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 20:46 Witaj krajaninie zagladaj często i pisz ile dusza zapragnie Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:12 teraz mnie zmyliło, czy to było do "debeściaka" czy do mnie. Ale tak czy inaczej mogę też odpowiedzieć. Wielkie dzięki Pozdrowionka Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:27 milywarszawiak napisał: > teraz mnie zmyliło, czy to było do "debeściaka" czy do mnie. Ale tak > czy inaczej mogę też odpowiedzieć. > Wielkie dzięki > Pozdrowionka Oczywiście do Ciebie)) debeściaczek już sie rozgoscił...) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:35 no to podwójnie milutko chyba chwilowo jesteśmy tu sami ... albo nie zauważyłem innych osób Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:36 milywarszawiak napisał: > no to podwójnie milutko > > chyba chwilowo jesteśmy tu sami ... albo nie zauważyłem innych > osób Mam nadzieje ze to Ci nie przeszkadza że jestesmy sami albo nie zauwazasz jak słusznie stwierdziłes) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:39 absolutnie mi nie przeszkadza. Jest okazja by się lepiej poznać inna sprawa, że ja jestem totalnie zmęczony ... właśnie wróciłem z gymnasion No, ale w tak miłym towarzystwie jeszcze z chęcią "posiedzę" często tu jesteś na forum? Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:41 Hmmm czyzbys przykładał dużą wagę do budowy pewnych partii ciała?;0 czy chodzisz tak dla rozrywki i kondycji? widzę ze chyba nie czytałes innych wątków...tak jestem tu regularniea Ty skąd sie tu pojawiłeś? Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:50 powiem szczerze, że pojawiłem się tu jak meteoryt i również od Ciebie jak i innych rozmówców/ rozmówczyń zależy czy będę tu dłużej czy .. jak meteoryt zniknę Co do uprawiania sportu to ... nie jestem jakimś wielkim mięsakiem, ale staram się uprawiać jakieś sporty. Faktem jest, że czasami przypadkowo. Ostatnie pół roku chodziłem na łyżwy, bo ktoś mnie do tego namówił ("zaraził swoją pasją"). Teraz od 3 tygodni mam karnet do "gymnasion" więc chodzę sobie tutaj. A ogólnie kocham bieganie i basen (ale też nie oznacza to, że stale to robię, niestety). Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:53 Podejrzewam że nasze sympatyczne forumki nie pozwola na to żebys stąd szybko zniknął a ile taki karnecik w tak prestizowym klubie kosztuje? na basenik to i ja bym chetnie pochodziła...tylko nie mam kondycji do pływania Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:57 Są bardzo różne karneciki, te najdroższe coś koło 240 PLN/ miesiąc, wtedy już praktycznie wszystko można na okrągło ... co do "forumek" to zobaczymy , nie ma co za wiele obiecywać, bo jeszcze się nie sprawdzi i mi się zrobi przykro (hihi) no to co za problem chodzić na basenik, mało ich mamy? A kondycją ... jaka kondycja Ci potrzebna, przecież nie musisz od razu tego robić wyczynowo Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:00 A ile minimalnie razy w tyg. należałoby chodzic poćwiczyć aby były jakiekolwiek efekty? wyczynowo oczywiście nie...ale choć cały basen przepłynąć by wypadałoa nie tylko w poprzek zamiast wzdłuż Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:02 a jakich efektów oczekujesz, bo to zależy co do pływania to Ci nie podpowiem, chyba w poprzednim wcieleniu byłem rybą, bo uwielbiam to robić jak wiele innych rzeczy, hihi Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:06 Konkretnie to mi chodzi o brzuszek i takie tam pewne partie ciała aby nie traciły na zbyt małym uzupełnianiu płynów...oględnie mówiąc hmmm skoro tak lubisz pływać to zapewne jezdzisz na urlop w ciekawe miejsca do podziwiania fauny i flory i do pływania oczywiście Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:08 chodzi Ci pewnie o jakieś ciepłe morza czy oceany ale nie tam nie jeżdżę nie lubię strasznie gorących klimatów zresztą mi nie chodzi o podziwianie, mi wystarczy jakieś miłe jeziorko i właśnie nad jeziorka jeżdżę Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:11 No u nas w kraju pogoda to istna loteria a chyba nie pływasz w niepogode i w zimnej wodzie? chyba ze sie hartujesz w ten sposób)) zreszta każdy robi to co lubi...po pewnym czasie potrzeba jednak odmiany Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:13 wiesz, ja nie powiedziałem, że mam obsesję, tylko że lubię pływać. A to różnica. Przekładając to na sprawy damsko-męskie bardzo lubię się kochać, co nie znaczy, że robię to z każdą napotkaną miłą, ładną "koleżanką". Niestety to nawet może wcale nie znaczyć, że to robię ... (i tak bywa). Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:17 witamy i zapraszamy do rozmowy, może nawet pojawienie się nowej osoby wyratowało w jakiś sposób, bo zacząłem jakiś "dziwaczny" temat. Widać pora dnia robi swoje Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:17 Taaa a kto nie lubi powiedz mi? z ta różnicą ze niektórym aby pójść z kimś do łóżka nie wystarczy zwykła znajomośc koleżeńska czy poznanie tylko imienia potencjalnej partnerki na te okazję i to że jest np atrakcyjna Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:19 znowu mówisz tak jakbyś wszystko wiedziała i wszystkich znała Jeśliby mi wystarczyło to bym sobie nie marudził pod nosem a tak, jakoś mnie to naszło, źle wpływa na mnie taka wieczorowa pora, robię się miękki Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:20 milywarszawiak napisał: > znowu mówisz tak jakbyś wszystko wiedziała i wszystkich znała > Jeśliby mi wystarczyło to bym sobie nie marudził pod nosem > a tak, jakoś mnie to naszło, źle wpływa na mnie taka wieczorowa > pora, robię się miękki oj źle, jak miękki to bardzo źle )) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:22 haha, nie w takim znaczeniu miękki to było raczej "miękki" Odpowiedz Link
monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:24 milywarszawiak napisał: > znowu mówisz tak jakbyś wszystko wiedziała i wszystkich znała > Jeśliby mi wystarczyło to bym sobie nie marudził pod nosem > a tak, jakoś mnie to naszło, źle wpływa na mnie taka wieczorowa > pora, robię się miękki Chyba nadinterpretujesz moje wypowiedzi...ja żartuję Szanowny Kolego może jak wypoczniesz to porozmawiamy) miłego wieczoru Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:27 przecież ja też żartuję nie zostawiaj nas tu samych no please ... Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:19 jesli o mnie chodzi to facet musi miec fantazje i jeszcze cos nie potrafie powiedziec co to sie czuje i juz Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:21 ojej moon nie znęcaj się nade mną (wieczorową porą) ja mam fantazję ... i co z tego, prośba do Was zmieńmy temat, bo się zrobi mi smutno Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:24 temat jest dobry, a co o polityce chcesz pogadac ))??? Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:26 o "bońciu" ale Ty lubisz ludzi "kopać" haha ja nie jestem zbyt pruderyjny, tylko wiesz głodnemu nie opowiada się jak wygląda wystawny obiad w dobrej restauracji, po prostu tak się nie robi Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:28 słuchaj myślę, że z blaku laku czasem dobrze pogadać )) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:30 oj coś widzę, że masz ochotę porozmawiać na ten temat i ... tyle Jak masz ochotę to dawaj dla mnie to nie jest problem tyle, że nie wiem czy wiele mi pomoże ale nawet jak Tobie ulży to już sukces Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:35 a ile tego czasu potrzeba może mam Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:36 oj wiele, zeby osiagnac pełna satysfakcje )) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:38 haha oj kobieto wiele obiecujesz ... Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:39 wiez internet to nie życie w życiu, w tzw. realu można kochać się bez ustanku, może to trwać godzinami i cały czas jest super tu .. niekoniecznie ... po jakimś czasie się może znudzić Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:41 po pierwsze nic nie obiecuje, po drugie znam życie i internet Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:43 no i dobrze internet, cyberki i inne zabawy nigdy nie zastąpią tego co jest w realu dlatego mnie to aż tak nie kręci choć przyznam, że czasami można popuścić wodze fantazji i też jest przyjemnie Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:45 wirtualny seks to ja uprawiałam pare lat temu )) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:47 dobrze, że nie realny parę lat temu, to dopiero byłaby porażka a tak to spoko Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:50 ))) tak źle nie jest, chwalić się nie lubie )) Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:52 szkoda, bo mogłoby być ciekawie Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:55 mam opowiadac o seksie w moim życiu ??? Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:58 tak Cię podpuszczam. Tak naprawdę to nie. Ogólnie może to fajny temat (taki bardziej teoretyczny, bo dokładnych opowieści nikt nie oczekuje zwłaszcza na forum). Takie głupotki gadam. Wiesz co idę chyba spać dziękuję za miłą rozmowę do zobaczenie, usłyszenie ... może jutro śpij spokojnie lub jak wolisz ... życzę udanych pogawędek (może jeszcze zostajesz) całuski Odpowiedz Link
moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:59 sypiam spokojnie i tego Tobie życze Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 23:01 dziękuję kolorowych snów Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 08:31 milywarszawiak napisał: > Jestem tu pierwszy raz, więc na razie się rozglądam Witaj ;P Odpowiedz Link
milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 09:55 witam i zapraszam do wspólnych pogawędek Odpowiedz Link