Dodaj do ulubionych

witam wszystkich serdecznie

13.08.07, 17:20
Jestem tu pierwszy raz, więc na razie się rozglądam smile
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:23
      My sie juz znamy...smile))
      Fajnie, ze tu zawitales...skad Ty masz tyyyyyle bujnej fantazji????
      Moje uznaniesmile
      • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:44
        tak to prawda, że się znamy, hihi, i nawet jesteśmy wspólnie na
        wielkiej wyprawie smile.
        Cóż fantazja to coś szlachetnego, co wzbogaca nasze dusze smile
        Mam nadzieję, że podoba Ci się nasza przygoda, oczywiście to dopiero
        początek. Jesteśmy tam tylko my, czyli Ty i ja decydujemy co się tam
        wydarzy, to przepiękne smile
        • bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:47
          Gdyby bylo inaczej nie pisalabym z Toba dalej...jestes wspanialy..smile)
          Teraz juz chyba za daleko zaszlismy z ta fantazja...nie uwazasz?
          • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:50
            to podstawowa zasada ... fantazja nie ma granic ... więc się z Tobą
            nie zgodzę.
            Zresztą to prosta gra, z bardzo prostymi regułami każdy z nas
            kieruje tym co się stanie. Jak w życiu, wystarczy, że jedno nie
            chce ... i zmiana "scenerii". Inna sprawa jak jedno chce smile wtedy
            może próbować namówić to drugie smile
            Cóż mam Ci powiedzieć na Twoją uwagę? Ja nie chcę kontrolować swojej
            fantazji, tak często musimy to robić w naszym życiu. Pilnować się,
            kontrolować, itp. Pozwólmy sobie chociaż tu na odrobinkę luksusu smile
            • bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:53
              Przekonales mniesmile)
              To prawda, kiedy bylismy dziecmi chcielismy byc doroslymi, zeby byc wolnym i
              robic to na co ma sie ochote...a kiedy nim juz jestesmy to sami sobie narzucamy
              ograniczenia...to chyba chore jest...albo sie myle? smile
              • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:56
                cieszę się, że Cię przekonałem smile. Wiesz podoba mi się nasza
                opowieść. Wiesz, ja jestem otwarty na propozycję, jeśli miejsce, do
                którego dotarliśmy, moment życia, który uchwyciliśmy nie podoba Ci
                się zmieniaj to ... spraw by nasza wyobraźnia uwolniła się i
                poszybowała w przestworza. Sprawdź to, co nas czeka kilometry nad
                ziemią. Udowodnijmy światu, że grawitacja nas nie dotyczy smile a tam,
                gdzieś daleko istnieje lepszy, piękniejszy świat smile
                • bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 18:07
                  Swiat fantazji byl i bedzie najpiekniejszy....smile))
                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:10
                    nie do końca się z tym zgodzę. Od razu miałem jedno skojarzenie
                    kiedy świat fantazji jest gorszy od realności smile w świecie damsko-
                    męskich uniesień smile
                    • bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 09:21
                      ....albo inaczej...gdyby swiat fantazji byl lepszy niz realny...nie musielibysmy
                      do niego uciekac.....bo wszystko byloby spelnione do konca...smile)
                      ...ale tak niestety nie jestsad....tylko momentami tak sie zdarzasmile...ale cale
                      zycie ????.... to nierealne...
                      • bettina75 Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 09:29
                        Pokrecilam......gdyby swiat realny bylyby lepszy niz fantazja...wtedy nie
                        musielibysmy do niej uciekac....ech sorrysmile)
                        reszta wypowiedzi sie zgadzasmile)
    • leniwykot Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:24
      witaj a szampana chcesz smile) niestety tylko wirtualniesad
      • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:45
        w miłym towarzystwie, zawsze smile
    • khinga Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:27
      Witajsmile)
      Rozglądaj się do wolismile
      Chyba juz co niektóre koleżanki poznałessmile)
      • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:46
        dziękuję za zaproszenie. Rozglądam się, rozglądam. Zobaczymy co z
        tego wyniknie smile
        Na razie to one mnie pierwsze wypatrzyły (tak naprawdę to jedna, ale
        za to jaka smile)
        • khinga Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:49
          To forum to świeżyna,ale ludzie wspanialismile)
          Jaka? Tak, tak...bardzo miła i wspaniała o dobrym serduszkusmile)
          • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:51
            świeżyzna jak i ja smile
            to mi nawet odpowiada, a co do serduszka naszej koleżanki .. (ciii)
            jeszcze tam nie doszedłem wink
            • khinga Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 11:45
              To życzę powodzenia w obu sprawachsmile ciii, nic nie wiemwink
    • te1109 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:57
      Witaj,dzień dobrysmile
      • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 17:59
        Witam serdecznie smile
        Akurat się zbieram do wyjścia (idę się nieco poruszać smile), ale jak
        wrócę to chętnie coś jeszcze napiszę.
        Ale są tu jeszcze przemiłe koleżanki, życzę przemiłych rozmów.
    • debest3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 18:21
      cześć kraino fantazji....
      • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 20:46
        Witaj krajaniniesmile
        zagladaj często i pisz ile dusza zapragniewink
        • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:12
          teraz mnie zmyliło, czy to było do "debeściaka" czy do mnie. Ale tak
          czy inaczej mogę też odpowiedzieć.
          Wielkie dzięki wink
          Pozdrowionka
          • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:27
            milywarszawiak napisał:

> teraz mnie zmyliło, czy to było do "debeściaka" czy do mnie. Ale
            tak
            > czy inaczej mogę też odpowiedzieć.
            > Wielkie dzięki wink
            > Pozdrowionka

Oczywiście do Ciebiesmile))
            debeściaczek już sie rozgoscił...wink)
            • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:35
              no to podwójnie milutko smile

chyba chwilowo jesteśmy tu sami ... albo nie zauważyłem innych
              osób smile
              • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:36
                milywarszawiak napisał:

> no to podwójnie milutko smile
                >
                > chyba chwilowo jesteśmy tu sami ... albo nie zauważyłem innych
                > osób smile

Mam nadzieje ze to Ci nie przeszkadzawink że jestesmy samiwink
                albo nie zauwazasz jak słusznie stwierdziłeswink)
                • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:39
                  absolutnie mi nie przeszkadza. Jest okazja by się lepiej poznać wink
                  inna sprawa, że ja jestem totalnie zmęczony ... właśnie wróciłem z
                  gymnasion smile
                  No, ale w tak miłym towarzystwie jeszcze z chęcią "posiedzę"
                  często tu jesteś na forum?
                  • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:41
                    Hmmm czyzbys przykładał dużą wagę do budowy pewnych partii ciała?;0
                    czy chodzisz tak dla rozrywki i kondycji?wink
                    widzę ze chyba nie czytałes innych wątków...tak jestem tu
                    regularniesmilea Ty skąd sie tu pojawiłeś?smile
                    • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:50
                      powiem szczerze, że pojawiłem się tu jak meteoryt i również od
                      Ciebie jak i innych rozmówców/ rozmówczyń zależy czy będę tu dłużej
                      czy .. jak meteoryt zniknę smile
                      Co do uprawiania sportu to ... nie jestem jakimś wielkim mięsakiem,
                      ale staram się uprawiać jakieś sporty. Faktem jest, że czasami
                      przypadkowo. Ostatnie pół roku chodziłem na łyżwy, bo ktoś mnie do
                      tego namówił ("zaraził swoją pasją"). Teraz od 3 tygodni mam karnet
                      do "gymnasion" więc chodzę sobie tutaj. A ogólnie kocham bieganie i
                      basen (ale też nie oznacza to, że stale to robię, niestety).
                      • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:53
                        Podejrzewam że nasze sympatyczne forumki nie pozwola na to żebys
                        stąd szybko zniknąłsmile
                        a ile taki karnecik w tak prestizowym klubie kosztuje?smile
                        na basenik to i ja bym chetnie pochodziła...tylko nie mam kondycji
                        do pływaniasad
                        • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 21:57
                          Są bardzo różne karneciki, te najdroższe coś koło 240 PLN/ miesiąc,
                          wtedy już praktycznie wszystko można na okrągło smile
                          ... co do "forumek" to zobaczymy smile, nie ma co za wiele obiecywać,
                          bo jeszcze się nie sprawdzi i mi się zrobi przykro (hihi)
                          no to co za problem chodzić na basenik, mało ich mamy?
                          A kondycją ... jaka kondycja Ci potrzebna, przecież nie musisz od
                          razu tego robić wyczynowo
                          • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:00
                            A ile minimalnie razy w tyg. należałoby chodzic poćwiczyć aby były
                            jakiekolwiek efekty?wink
                            wyczynowo oczywiście nie...ale choć cały basen przepłynąć by
                            wypadałowinka nie tylko w poprzek zamiast wzdłużwink
                            • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:02
                              a jakich efektów oczekujesz, bo to zależy smile

co do pływania to Ci nie podpowiem, chyba w poprzednim wcieleniu
                              byłem rybą, bo uwielbiam to robić smile
                              jak wiele innych rzeczy, hihi
                              • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:06
                                Konkretnie to mi chodzi o brzuszek i takie tam pewne partie ciałasmile
                                aby nie traciły na zbyt małym uzupełnianiu płynów...oględnie mówiącsmile

hmmm skoro tak lubisz pływać to zapewne jezdzisz na urlop w ciekawe
                                miejsca do podziwiania fauny i flory i do pływania oczywiściesmile
                                • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:08
                                  chodzi Ci pewnie o jakieś ciepłe morza czy oceany smile
                                  ale nie tam nie jeżdżę nie lubię strasznie gorących klimatów
                                  zresztą mi nie chodzi o podziwianie, mi wystarczy jakieś miłe
                                  jeziorko
                                  i właśnie nad jeziorka jeżdżę smile
                                  • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:11
                                    No u nas w kraju pogoda to istna loteriawink a chyba nie pływasz w
                                    niepogode i w zimnej wodzie?wink
                                    chyba ze sie hartujesz w ten sposóbwink))
                                    zreszta każdy robi to co lubi...po pewnym czasie potrzeba jednak
                                    odmianysmile
                                    • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:13
                                      wiesz, ja nie powiedziałem, że mam obsesję, tylko że lubię pływać. A
                                      to różnica. Przekładając to na sprawy damsko-męskie bardzo lubię się
                                      kochać, co nie znaczy, że robię to z każdą napotkaną miłą,
                                      ładną "koleżanką". Niestety to nawet może wcale nie znaczyć, że to
                                      robię ... (i tak bywa).
                                      • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:15
                                        witam wink
                                        • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:17
                                          witamy i zapraszamy do rozmowy, może nawet pojawienie się nowej
                                          osoby wyratowało w jakiś sposób, bo zacząłem jakiś "dziwaczny"
                                          temat. Widać pora dnia robi swoje smile
                                      • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:17
                                        Taaa a kto nie lubi powiedz mi?wink
                                        z ta różnicą ze niektórym aby pójść z kimś do łóżka nie wystarczy
                                        zwykła znajomośc koleżeńska czy poznanie tylko imienia potencjalnej
                                        partnerki na te okazjęsmile i to że jest np atrakcyjnawink
                                        • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:19
                                          znowu mówisz tak jakbyś wszystko wiedziała i wszystkich znała smile
                                          Jeśliby mi wystarczyło to bym sobie nie marudził pod nosem smile
                                          a tak, jakoś mnie to naszło, źle wpływa na mnie taka wieczorowa
                                          pora, robię się miękki smile
                                          • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:20
                                            milywarszawiak napisał:

> znowu mówisz tak jakbyś wszystko wiedziała i wszystkich znała smile
                                            > Jeśliby mi wystarczyło to bym sobie nie marudził pod nosem smile
                                            > a tak, jakoś mnie to naszło, źle wpływa na mnie taka wieczorowa
                                            > pora, robię się miękki smile

oj źle, jak miękki to bardzo źle wink))
                                            • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:22
                                              haha, nie w takim znaczeniu miękki to było raczej "miękki"
                                              smile
                                          • monnia3 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:24
                                            milywarszawiak napisał:

> znowu mówisz tak jakbyś wszystko wiedziała i wszystkich znała smile
                                            > Jeśliby mi wystarczyło to bym sobie nie marudził pod nosem smile
                                            > a tak, jakoś mnie to naszło, źle wpływa na mnie taka wieczorowa
                                            > pora, robię się miękki smile

Chyba nadinterpretujesz moje wypowiedzi...ja żartuję Szanowny
                                            Kolegosmile
                                            może jak wypoczniesz to porozmawiamywink)
                                            miłego wieczoruwink
                                            • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:27
                                              przecież ja też żartuję
                                              nie zostawiaj nas tu samych
                                              no please ...
                                        • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:19
                                          jesli o mnie chodzi to facet musi miec fantazje i jeszcze cos nie potrafie powiedziec co to sie czuje i juz wink
                                          • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:21
                                            ojej moon nie znęcaj się nade mną (wieczorową porą) ja mam
                                            fantazję ... i co z tego, prośba do Was zmieńmy temat, bo się zrobi
                                            mi smutno
                                            • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:24
                                              temat jest dobry, a co o polityce chcesz pogadac wink))???
                                              • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:26
                                                o "bońciu" ale Ty lubisz ludzi "kopać"
                                                haha
                                                ja nie jestem zbyt pruderyjny, tylko wiesz głodnemu nie opowiada się
                                                jak wygląda wystawny obiad w dobrej restauracji, po prostu tak się
                                                nie robi smile
                                                • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:28
                                                  słuchaj myślę, że z blaku laku czasem dobrze pogadać wink))
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:30
                                                    oj coś widzę, że masz ochotę porozmawiać na ten temat i ... tyle
                                                    Jak masz ochotę to dawaj
                                                    dla mnie to nie jest problem
                                                    tyle, że nie wiem czy wiele mi pomoże
                                                    ale nawet jak Tobie ulży to już sukces smile
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:33
                                                    masz tyle czasu ??
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:35
                                                    a ile tego czasu potrzeba smile
                                                    może mam
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:36
                                                    oj wiele, zeby osiagnac pełna satysfakcje wink))
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:38
                                                    haha
                                                    oj kobieto wiele obiecujesz ...
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:39
                                                    wiez internet to nie życie
                                                    w życiu, w tzw. realu można kochać się bez ustanku, może to trwać
                                                    godzinami i cały czas jest super
                                                    tu .. niekoniecznie ... po jakimś czasie się może znudzić
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:41
                                                    po pierwsze nic nie obiecuje, po drugie znam życie i internet
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:43
                                                    smile
                                                    no i dobrze
                                                    internet, cyberki i inne zabawy nigdy nie zastąpią tego co jest w
                                                    realu
                                                    dlatego mnie to aż tak nie kręci
                                                    choć przyznam, że czasami można popuścić wodze fantazji i też jest
                                                    przyjemnie smile
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:45
                                                    wirtualny seks to ja uprawiałam pare lat temu wink))
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:47
                                                    dobrze, że nie realny parę lat temu, to dopiero byłaby porażka
                                                    a tak to spoko smile
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:50
                                                    wink))) tak źle nie jest, chwalić się nie lubie wink))
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:52
                                                    szkoda, bo mogłoby być ciekawie wink
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:55
                                                    mam opowiadac o seksie w moim życiu ???wink
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:58
                                                    tak Cię podpuszczam. Tak naprawdę to nie.
                                                    Ogólnie może to fajny temat (taki bardziej teoretyczny, bo
                                                    dokładnych opowieści nikt nie oczekuje zwłaszcza na forum).
                                                    Takie głupotki gadam.
                                                    Wiesz co
                                                    idę chyba spać
                                                    dziękuję za miłą rozmowę
                                                    do zobaczenie, usłyszenie ... może jutro
                                                    śpij spokojnie
                                                    lub jak wolisz ... życzę udanych pogawędek (może jeszcze zostajesz)
                                                    całuski
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 22:59
                                                    sypiam spokojnie i tego Tobie życze
                                                  • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 23:01
                                                    dziękuję
                                                    kolorowych snów smile
                                                  • moon32 Re: witam wszystkich serdecznie 13.08.07, 23:02
                                                    zmykaj wink pa
    • skorpionica11 Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 08:31
      milywarszawiak napisał:

> Jestem tu pierwszy raz, więc na razie się rozglądam smile

Witaj ;P
      • milywarszawiak Re: witam wszystkich serdecznie 14.08.07, 09:55
        witam smile
        i zapraszam do wspólnych pogawędek smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka