Dodaj do ulubionych

LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17.05.03, 09:10
Jak ktoś chce ze mną pogadac albo coś napisać, albo zaprzyjaźnić to bierzta
klawiature i klikajcie-walcie-skrobajcie do do mnie czyli Wiary. Psiapsiułki
jesteście tam???????? Napiszcie a napewno skrobne wiara@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache:* / 192.168.0.* 17.05.03, 17:32
      A chcesz znajomych z Lublina? Teraz idę z psem a póżniej napiszę.
      • Gość: w211 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 17.05.03, 18:39
        Jak najbardziej ;-))) Bardzo się cieszę...na początek się przedstawie nazywam
        się Agnieszka ;-)
        • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 17.05.03, 19:44
          A koledzy, moga byc Agnieszka :-). Czy to tylko dla dziweczyn??

Pozdrawiam
          • w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.03, 20:58
            Jak nie jesteś..przepraszam, że tak się wyraże ;-)))) mężczyzną żadnym
            laski .....to ni....
            • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 18.05.03, 11:49
              :-))))
              Laski, jescze nie potrzebuje moze za pare lat bedzie mi potrzebna, kto wie??
              Czy sie nadaje na znajomego??

Pozdrawiam.
              • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 18.05.03, 14:48
                Jak najbardziej przeszłeś pomyślnie test ;-)))) i się zakwalifikowałeś ;-)))
    • Gość: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 19.05.03, 10:03
      Wyszłam z psem i zapomniałam napisać wczoraj.W lublinie był koncert i masę
      ludzi pod zamkiem.Chyba widziałaś w telewizji.To wczoraj a dzisiaj od rana
      ciepło i ładnie.Szkoda, ze muszę iść skoro świt do pracy /chociaż powinnam się
      cieszyć, ż mam gdzie iść bo u nas wielkie bezrobocie/. pozdrowienia.
      • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 19.05.03, 20:11
        Bardzo sie ciesze, tak wiec jestem znajomy, bardzo mi milo. Czy sa mumerowni?
        U nas pogoda nie najlepsza, pada i zimno i koncertow tez nie ma. Psa oczywiscie
        tez nie mam, a wiec smutny ten nowy znajomy, narazie. Ale juz sie humorek
        poprawia po kwalifikacji.

Pozderawiam.
        • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 19.05.03, 20:53
          Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Bardzo sie ciesze, tak wiec jestem znajomy, bardzo mi milo. Czy sa mumerowni?
          > U nas pogoda nie najlepsza, pada i zimno i koncertow tez nie ma. Psa
          oczywiscie
          >
          > tez nie mam, a wiec smutny ten nowy znajomy, narazie. Ale juz sie humorek
          > poprawia po kwalifikacji.
          >
          > Pozderawiam.

Mumerów jak na razie nie ma Trapszo ;-)U mnie pogoda pod psem siączy pada (tak
          samo) i brrr. Ja mam psa...taki w ciapki jak mała krówka (to wyobraź sobie).
          Ciesze się, że humorek poprawiony . Tak trzymać. JA właśnie ślecze nad
          notatkami i wkuwam do głowy...-not kujon;-)

Pozdrowionka ;-)
      • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 19.05.03, 20:51
        Gość portalu: beata napisał(a):

> Wyszłam z psem i zapomniałam napisać wczoraj.W lublinie był koncert i masę
        > ludzi pod zamkiem.Chyba widziałaś w telewizji.To wczoraj a dzisiaj od rana
        > ciepło i ładnie.Szkoda, ze muszę iść skoro świt do pracy /chociaż powinnam
        się
        > cieszyć, ż mam gdzie iść bo u nas wielkie bezrobocie/. pozdrowienia.

Widzisz...nawet nie miałam czasu oglądać koncertu w telewizji...Mam teraz dużo
        nauki ....(wesołe życie studenta;-)) i wszędzie na biurku masa papierzysk
        brrrrrrrrr...straszne. Ale się nie poddaje. Co do wstawania rannego to nie
        przejmuj się tez mam ten sam żywot 5:20 pobudka na nogi. Ale masz racje dobrze,
        że przynajmniej gdzies się pracuje. Pozdrawiam i czekam na odpis. Masz gg?
        • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 20.05.03, 17:22
          Witajcie znajome :-))))

Do egzaminow sie przygotowujesz? Moze matura? W kazdym razie zycze powodzenia.
          Ciekawe, uczymy sie caly rok i wszystko jedno do egzaminu trzeba sie
          przygotowac. Zarywac noce i.t.d. Czy na egzaminach pytaja cos czego sie nie
          uczylismy, chyba nie.

Pozdrawiam.
          • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 20.05.03, 21:49
            Maturee ...nieeeee....studieren ;-)...Dziś część II uważnie czytanych
            notatek..oczywiście powierzchownie
            Już myślałam, że przyjdzie ciepło a jak dziś rano wstałam to mnie poraziło
            sączyło z nieba jak nie wiem co i gdzie ta wiosna????? Jak ją znajdziesz to
            daj mi znać...może powiem jej co o niej myślę ;-)

tzw Pozdrówki;-)
    • Gość: giga Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 21:44
      Czy chciałabyś poznać znajomą z Olsztyna?To ja GIGA.Jestem od ciebie dużo
      starsza ale chyba Ci to nie przeszkadza?PozdrowieniaPA
      • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 21.05.03, 22:16
        Gość portalu: giga napisał(a):

> Czy chciałabyś poznać znajomą z Olsztyna?To ja GIGA.Jestem od ciebie dużo
        > starsza ale chyba Ci to nie przeszkadza?PozdrowieniaPA

Hej GIGA!!!

Oczywiście, że nie przeszkadza mi Ciebie poznać...jak najbardziej...bardzo się
        cieszę...nawet jakbyś miała 100 lat ;-). Dużo tu teraz nie napisze bo oczy się
        kleją...a jutro do pracy....ale jutro coś więcej skrobnę...;-)

Pozdrowionka i papa ;-)
        • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 22.05.03, 09:36
          Witam!!

giga, jak wpadlas na to ze jest mlodsza? Mlody jest kazdy, bo tylko jeszcze
          starszy moze zawsze byc, niestety. Czas tylko w jedna strone goni. Ale sobie
          pofilozofowalem :-)))). U nas pogoda idzie ku wiosnie, nawet slonce swieci
          casami.

Pozdrawiam.
          • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 22.05.03, 17:15

> Witam!!
            >
            > giga, jak wpadlas na to ze jest mlodsza? Mlody jest kazdy, bo tylko jeszcze
            > starszy moze zawsze byc, niestety. Czas tylko w jedna strone goni. Ale sobie
            > pofilozofowalem :-)))). U nas pogoda idzie ku wiosnie, nawet slonce swieci
            > casami.
            >
            > Pozdrawiam

Witam Filozofie Trapszo ;-))))

<asz racje każdy jest młody...ja wiem , że duchem i myślami raczej zawsze będe
            młoda. Zresztą postawiłam sobie cel (dalekosiężny)..na przyszłość extra
            przebojowa babcia 21 wieku ;-)
            A co ja porabiam....patrze w okno na ciemne niebo i troszkę zwijam się z bólu
            brzucha ;-) Musiałam wczoraj zjeść coś feee...
            Co do mojego wieku....hmmmmm...jest na odpowiednim poziomie ;-)

Pozdrawiam
    • Gość: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 22.05.03, 13:00
      Skoro o wieku mowa to mój jest mniejszy niż 100 lat, ale moja córka zdaje w tym
      roku maturę. Z polskiego dostała 5 a z matematyki 4 i nie musi zdawać polskiego
      ustnie.Zostało jej tylko zdać niemiecki /bo jest na profilu niemieckim/ i
      dodatkowy geografię.Psa też mam tylko gościnnie i w tej chwili już go nie
      mam.Poza tym to w Lublinie znowu leje od rana a w pracy mamy po południu
      spotkanie integracyne.Pozdronienia.B.
      • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 22.05.03, 17:19

> Skoro o wieku mowa to mój jest mniejszy niż 100 lat, ale moja córka zdaje w
        tym
        >
        > roku maturę. Z polskiego dostała 5 a z matematyki 4 i nie musi zdawać
        polskiego
        >
        > ustnie.Zostało jej tylko zdać niemiecki /bo jest na profilu niemieckim/ i
        > dodatkowy geografię.Psa też mam tylko gościnnie i w tej chwili już go nie
        > mam.Poza tym to w Lublinie znowu leje od rana a w pracy mamy po południu
        > spotkanie integracyne.Pozdronienia.B.

HEj!!!

To gratulacje....z takich ocen .....możesz być dumna...zresztą zapewne jesteś.
        Ja nie mam dzieci...ale na pewno bym była dumna, gdyby mojej córce/synowi tak
        poszło na maturze. Co do lania-deszczu... u mnie to samo.
        Mam nadzieje, że będzie miło na spotkaniu integracyjnym...tego życzę ....

Do usłyszenia .....Gunia ;-)
        • Gość: Maryla Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 01:39
          To może i ja załapie sie na "znajomą"? tu Opole:-) psa juz nie mam,dziecko
          lekko podstarzałe hihihi studiujace:-)humor w normie, nie wstaje skoro świt,
          i co? moge? :-)))))))))
          Pozdrawiam
          • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 23.05.03, 12:23
            Witam znajome :-)))))

Idzie od zachodu ocieplenie, moze dojdzie do Was przed sobota. Zeby mozna bylo
            wypad za miasto zrobic. Z dobrych ocen na maturze to powinna corka byc dumna
            nie mama. Kiedys mi radzono, aby dobrze jakis jezyk obcy poznac to trzeba ten
            jezyk miec w buzi. Tak, tak to chyba prawda.

Zycze bobrego wypoczynku w sobote i niedziele wszystkim znajomym,

Pozdrawiam.
          • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 24.05.03, 18:38
            Gość portalu: Maryla napisał(a):

> To może i ja załapie sie na "znajomą"? tu Opole:-) psa juz nie mam,dziecko
            > lekko podstarzałe hihihi studiujace:-)humor w normie, nie wstaje skoro świt,
            > i co? moge? :-)))))))))
            > Pozdrawiam

Maryla jak najbardziej....;-) Miło mi Kłania się trójmiasto i mała mieścina nad
            morzem ;-)
            • Gość: Maryla Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 20:00
              Gość portalu: w124 napisał(a):

>
              > Maryla jak najbardziej....;-) Miło mi Kłania się trójmiasto i mała mieścina
              nad
              >
              > morzem ;-)
              Wielkie dzięki,a trójmiasto ,znam,znam, bywam tam czsami:-))))) i lubie:-
              )))
              Powodzenia na egzaminkach ,teraz sesyjka co??
              moj e-mail hmm10@op.pl jak cos to pisz jak w dym:-)))))
              • Gość: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 25.05.03, 17:27
                Gość portalu: Maryla napisał(a):

> Gość portalu: w124 napisał(a):
                >
                > >
                > > Maryla jak najbardziej....;-) Miło mi Kłania się trójmiasto i mała mieścin
                > a
                > nad
                > >
                > > morzem ;-)
                > Wielkie dzięki,a trójmiasto ,znam,znam, bywam tam czsami:-))))) i
                lubie:-
                > )))
                > Powodzenia na egzaminkach ,teraz sesyjka co??
                > moj e-mail hmm10@op.pl jak cos to pisz jak w dym:-)))))
    • Gość: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 23.05.03, 15:17
      Trapszo! Dziękuję za sprowadzenie mnie na ziemię , bo z tej dumy prawie
      fruwałam w powietrzu.
      • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 25.05.03, 11:36
        Nie ma za co, zawsze do uslug, mila Beato :-)))))

w 124, mieszkasz nad morzem, mam pytanie czy istnieje cos takiego jak
        przewodnik o miejscach kampingowych, namiotowych nad morzem. Mam znajomych
        ktorzy chetnie by sie wybrali na taki wypad z przyczepa. Gdzie taki mozna
        dostac lub moze jest cos w internecie.

Pozdrawiam.
        • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 16:52

> Nie ma za co, zawsze do uslug, mila Beato :-)))))
          >
          > w 124, mieszkasz nad morzem, mam pytanie czy istnieje cos takiego jak
          > przewodnik o miejscach kampingowych, namiotowych nad morzem. Mam znajomych
          > ktorzy chetnie by sie wybrali na taki wypad z przyczepa. Gdzie taki mozna
          > dostac lub moze jest cos w internecie.
          >
          > Pozdrawiam.

Drogi Trapszo!!

Wiem, że na pewno jest takie coś jak przewodnik po miejscach kempingowych,
          namiotowych nad morzem, bo kiedyś takie coś widziałam w księgarni, jeśli chodzi
          o internet to zależy o jakie konkretnie miejsce nad morzem CI chodzi???? Dużo
          ciekawych rzeczy można znaleźć na pascalu w onecie , chyba
          www.pascal.onet.pl.Poza tym na stronie www - praktycznie gażdej gminy lub
          miasta można znaleźć informacje o polach namiotowych-kempingowych i o cenach.
          • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 27.05.03, 09:11
            Bardzo dziekuje za informacje.
            Takie wydanie ksiazkowe bylo by najlepsze, bo mozna by ze soba zabrac. Mysle ze
            do czasu wyjazdu cos znajdziemy.
            Jeszcze raz dziekuje :-)

Pozdrawiam.
            • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 27.05.03, 16:21

> Bardzo dziekuje za informacje.
              > Takie wydanie ksiazkowe bylo by najlepsze, bo mozna by ze soba zabrac. Mysle
              ze
              >
              > do czasu wyjazdu cos znajdziemy.
              > Jeszcze raz dziekuje :-)
              >
              > Pozdrawiam.

Nie ma za co panie trapszo ;-)
    • Gość: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache:* / 192.168.0.* 28.05.03, 07:51
      W całym kraju chłodniej a u nas od rana gorąco.Piszę o tym bo żle znoszę upały,
      szczególnie w pracy gdzie brak klimatyzacji doprowadza do szału.
      Gorące pozdrowienia.B.
      • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 28.05.03, 16:23

> W całym kraju chłodniej a u nas od rana gorąco.Piszę o tym bo żle znoszę
        upały,
        >
        > szczególnie w pracy gdzie brak klimatyzacji doprowadza do szału.
        > Gorące pozdrowienia.B.

Masz fajnie ....u nas zimno.....brrrr... tak nieprzyjemnie zawiewa wiatrem
        zimnym od morza. A jak w pracy jest klimatyzacja to można zmarznąć na
        kość.....to tylko utrapienie ta klima a nie pomoc ;-(
        • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 29.05.03, 11:07
          Witajcie!!
          Masz racje Agusia, ale tylko dlatego ze ludzie nie potrafia dobrze ustawic
          kimatyzacje. Przewaznie jest ustawiona za niska temperatura. A mozna przeciez
          ustawic na 20-25 stopni i bedzie wszystko ok. I nie zapominac raz w roku
          dezynfekcji i mycia klimatyzacji. U nas dzisaj jest swieto, mamy ladna pogode i
          humorek jest ok.

Pozdrawiam.
          • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 29.05.03, 19:16

> Witajcie!!
            > Masz racje Agusia, ale tylko dlatego ze ludzie nie potrafia dobrze ustawic
            > kimatyzacje. Przewaznie jest ustawiona za niska temperatura. A mozna przeciez
            > ustawic na 20-25 stopni i bedzie wszystko ok. I nie zapominac raz w roku
            > dezynfekcji i mycia klimatyzacji. U nas dzisaj jest swieto, mamy ladna pogode
            i
            >
            > humorek jest ok.
            >
            > Pozdrawiam.

Wiesz...Trapszo ja pracuję w takim wieeelllkim pokoju...., w którym znajduje
            się 50 osób i teraz są 3 gały od klimy...i każdy sobie ustwaia jak mu się
            podoba, bo ten nałożył za gruby sweter i mu gorącą, a ta ubrała cienką bluzkę i
            jej za zimno...wiesz jak to jest....i tak się kręci, że raz wkładam swetr a raz
            musze się rozbierac;-)....

Pozdrowienia świętuj sobie dobrze ;-)
    • Gość: giga Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:48
      Cieplutkie pozdrowionka z Olsztyna.Cieszę się że masz już tylu nowych
      znajomych....
      • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 31.05.03, 15:02
        Gość portalu: giga napisał(a):

> Cieplutkie pozdrowionka z Olsztyna.Cieszę się że masz już tylu nowych
        > znajomych....

Ja też się bardzo cieszę....jest mi lepiej....że mogę sobie z kimś porozmawiaći
        zajrzeć tutaj od czasu do czasu. Dziękuję Wam!;-)

P.S. Giga może popiszesz ze mnę prze meile???
    • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 03.06.03, 21:13
      U mnie słoneczko świeci i upał

POZDRAWIAM ;-)
      • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 04.06.03, 13:01
        Witam!!!

Ciekawe dlaczego Agusia zaprasza do e-mail tylko panie.??? Czyzby cos nie tak.
        Pozatem pogoda ok! moze tak zostac do zimy.

Pozdrawiam.
        • Gość: w124_Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 04.06.03, 20:50

> Witam!!!
          >
          > Ciekawe dlaczego Agusia zaprasza do e-mail tylko panie.??? Czyzby cos nie tak.
          > Pozatem pogoda ok! moze tak zostac do zimy.
          >
          > Pozdrawiam.

Trapszo nieprawda....możemy porozmawiać .....narzucić temat czy wolisz sam miec
          prawo wyboru ...;-)))?
          • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 06.06.03, 11:57
            Witam znajome!!

Narazie zadnych tematow. Na jaki mialabys ochote porozmawiac? Zreszta nie o
            temat mi chodzilo tylko e-mail. Jade do mojego miasta W-wy, rodzine odwiedzic,
            na tydzien. Moze z internetcafe sie zamelduje. Narazie, zycze znajomym dobrego
            wypoczynku w sobote i niedziele oraz w calym nastepnym tygodniu.

Pozdrawiam.
    • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 12.06.03, 22:17
      CHCIAŁAM SERDECZNIE PRZEPROSIĆ WSZYSTKICH Z KTÓRYMI PISZĘ MEILOWO ZA NAGŁĄ
      PRZERWĘ W PISANIU - POWÓD OBRONA PRACY ..I EGZAMINY ...PTRZEPRASZAM..NIEDŁUGO
      SIĘ ODEZWĘ ;-)
    • Gość: giga Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 20:24
      Powodzenia i czekamy.Opowiesz jak poszło.
      • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 22.06.03, 16:01
        Tez zycze powodzenia, przy obronie :-))
        Tak, tak teraz wszyscy gdzies staja w obronie swojej pracy. I sa rozne metody
        na to albo strajkuja, albo pdlizuja. Mozna tez dobrze pracowac ale to nie
        popularna metoda.

Pozdrawiam.
    • Gość: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 23.06.03, 07:43
      Może nie tak popularna , ale mało skuteczna.
    • Gość: Agusia-w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 22:24
      Hej ludziska ;-))

W końcu mam egzamy za sobą (no można powiedzieć prawie!!0 ;-) Ale szkoła na
      razie na bok. Dziękuję (Trapszo, Beata, Giga, Maryla), że do mnie piszecie
      mimo, że ja przez jakiś czas byłam "głucha". No ale teraz znów możemy sobie
      popsiać ;-)

U mnie pada deszcz ;-(

Co robicie na wakacje????????????????
      • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 26.06.03, 22:01
        I jak poszlo??? Agusia. Mozna juz gratulowac???
        Jaki dyplom dostaniesz a moze tytul naukowy??

Pozdrawiam.
        • Gość: Agusia-w Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 23:23

> I jak poszlo??? Agusia. Mozna juz gratulowac???
          > Jaki dyplom dostaniesz a moze tytul naukowy??
          >
          > Pozdrawiam.

Gratulować to jeszcze za wcześnie bo obronę mam za 2 tygodnie......dyplom taki
          sobie bo licencjacki....ale przygotowania do obrony idą pełną parą . Trzymajcie
          kciuki. Trapszo jeszcze zdążysz pogratulować ;-)

Pozdrawaim Was ;-)
          • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 04.07.03, 09:40
            Cos slabo sie ci znajomi udzielaja.
            Sezon ogorkowy.

Pozdrawiam.
            • Gość: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 05.07.03, 22:36
              Być może nie chcą, albo nie mają ochoty ;-) Wszystko możliwe...;-)..ach ten
              Inetrnet... Za tydzień mam obronę ;-( ale szczerze mówiąć nie przejmuje się tym
              zbytnio ;-) Jakoś będzie prawda??? Należy zawsze sobie mówić będzie dobrze i
              si. A może Wy mi powiecie co robicie jak czujecie, że grunt się sypie pod
              nogami ????

Życzę miłego weekendu i większej motywacji do pisania do mnie ;-
              ))))))))))))))))))))

Agusia
              • Gość: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 13.07.03, 10:08
                Jak poszlo Agusia???????????

Pozdrawiam.
                • Gość: Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 14.07.03, 11:45

> Jak poszlo Agusia???????????
                  >
                  > Pozdrawiam.

Super !!!! Już wszystko za mną dostałam 4. Męczyli mnie jak nie wiem co, ale
                  się nie dałam (nie ze mną te numery ;-)) No i teraz w końcu mogę powiedzieć
                  UFFFFFFFF mam wolne ;-)

Pozdrawiam
    • Gość: ulcia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 22:48
      Nie za późno na zawieranie znajomości?Jestem z Janowa Lubelskiego i też lubię
      mieć znajomych.Jutro napiszę więcej, bo dzisiaj szalałam w kuchni przy
      przetworach na zimę i padam ze zmęczenia.Pozdrowienia!
      • Gość: Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 21:25
        Gość portalu: ulcia napisał(a):

> Nie za późno na zawieranie znajomości?Jestem z Janowa Lubelskiego i też lubię
        > mieć znajomych.Jutro napiszę więcej, bo dzisiaj szalałam w kuchni przy
        > przetworach na zimę i padam ze zmęczenia.Pozdrowienia!

Hej Ulcia ;-)))

Oczywiście, że nie za późno bardzo mnie ucieszy jak napiszesz;-) i dołączysz do
        mojego skromengo gorna. Teraz wyjeżdżam na urlop i co prawda nie będzie mnie 2
        tygodnie ale jak wróce to z prędkością światła odpiszę

Agusia ;-)
      • Gość: Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 21:27
        Hej ludziska!!!!

W końcu jadę na swoj upragniony urlop nie będzie mnie aż do 2 sierpnia. Wam
        wszystkim również życzę wspaniałego wypoczynku psychicznego i fizycznego;-)
        Trzymajcie się jak wrócę to skrobnę ;-)

Agusia;-)

p.s. dużo słoneczka życzę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka