w211 17.05.03, 09:10 Jak ktoś chce ze mną pogadac albo coś napisać, albo zaprzyjaźnić to bierzta klawiature i klikajcie-walcie-skrobajcie do do mnie czyli Wiary. Psiapsiułki jesteście tam???????? Napiszcie a napewno skrobne wiara@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache:* / 192.168.0.* 17.05.03, 17:32 A chcesz znajomych z Lublina? Teraz idę z psem a póżniej napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w211 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 17.05.03, 18:39 Jak najbardziej ;-))) Bardzo się cieszę...na początek się przedstawie nazywam się Agnieszka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 17.05.03, 19:44 A koledzy, moga byc Agnieszka :-). Czy to tylko dla dziweczyn?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 17.05.03, 20:58 Jak nie jesteś..przepraszam, że tak się wyraże ;-)))) mężczyzną żadnym laski .....to ni.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 18.05.03, 11:49 :-)))) Laski, jescze nie potrzebuje moze za pare lat bedzie mi potrzebna, kto wie?? Czy sie nadaje na znajomego?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 18.05.03, 14:48 Jak najbardziej przeszłeś pomyślnie test ;-)))) i się zakwalifikowałeś ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 19.05.03, 10:03 Wyszłam z psem i zapomniałam napisać wczoraj.W lublinie był koncert i masę ludzi pod zamkiem.Chyba widziałaś w telewizji.To wczoraj a dzisiaj od rana ciepło i ładnie.Szkoda, ze muszę iść skoro świt do pracy /chociaż powinnam się cieszyć, ż mam gdzie iść bo u nas wielkie bezrobocie/. pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 19.05.03, 20:11 Bardzo sie ciesze, tak wiec jestem znajomy, bardzo mi milo. Czy sa mumerowni? U nas pogoda nie najlepsza, pada i zimno i koncertow tez nie ma. Psa oczywiscie tez nie mam, a wiec smutny ten nowy znajomy, narazie. Ale juz sie humorek poprawia po kwalifikacji. Pozderawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 19.05.03, 20:53 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Bardzo sie ciesze, tak wiec jestem znajomy, bardzo mi milo. Czy sa mumerowni? > U nas pogoda nie najlepsza, pada i zimno i koncertow tez nie ma. Psa oczywiscie > > tez nie mam, a wiec smutny ten nowy znajomy, narazie. Ale juz sie humorek > poprawia po kwalifikacji. > > Pozderawiam. Mumerów jak na razie nie ma Trapszo ;-)U mnie pogoda pod psem siączy pada (tak samo) i brrr. Ja mam psa...taki w ciapki jak mała krówka (to wyobraź sobie). Ciesze się, że humorek poprawiony . Tak trzymać. JA właśnie ślecze nad notatkami i wkuwam do głowy...-not kujon;-) Pozdrowionka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 19.05.03, 20:51 Gość portalu: beata napisał(a): > Wyszłam z psem i zapomniałam napisać wczoraj.W lublinie był koncert i masę > ludzi pod zamkiem.Chyba widziałaś w telewizji.To wczoraj a dzisiaj od rana > ciepło i ładnie.Szkoda, ze muszę iść skoro świt do pracy /chociaż powinnam się > cieszyć, ż mam gdzie iść bo u nas wielkie bezrobocie/. pozdrowienia. Widzisz...nawet nie miałam czasu oglądać koncertu w telewizji...Mam teraz dużo nauki ....(wesołe życie studenta;-)) i wszędzie na biurku masa papierzysk brrrrrrrrr...straszne. Ale się nie poddaje. Co do wstawania rannego to nie przejmuj się tez mam ten sam żywot 5:20 pobudka na nogi. Ale masz racje dobrze, że przynajmniej gdzies się pracuje. Pozdrawiam i czekam na odpis. Masz gg? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 20.05.03, 17:22 Witajcie znajome :-)))) Do egzaminow sie przygotowujesz? Moze matura? W kazdym razie zycze powodzenia. Ciekawe, uczymy sie caly rok i wszystko jedno do egzaminu trzeba sie przygotowac. Zarywac noce i.t.d. Czy na egzaminach pytaja cos czego sie nie uczylismy, chyba nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 20.05.03, 21:49 Maturee ...nieeeee....studieren ;-)...Dziś część II uważnie czytanych notatek..oczywiście powierzchownie Już myślałam, że przyjdzie ciepło a jak dziś rano wstałam to mnie poraziło sączyło z nieba jak nie wiem co i gdzie ta wiosna????? Jak ją znajdziesz to daj mi znać...może powiem jej co o niej myślę ;-) tzw Pozdrówki;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giga Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.03, 21:44 Czy chciałabyś poznać znajomą z Olsztyna?To ja GIGA.Jestem od ciebie dużo starsza ale chyba Ci to nie przeszkadza?PozdrowieniaPA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 21.05.03, 22:16 Gość portalu: giga napisał(a): > Czy chciałabyś poznać znajomą z Olsztyna?To ja GIGA.Jestem od ciebie dużo > starsza ale chyba Ci to nie przeszkadza?PozdrowieniaPA Hej GIGA!!! Oczywiście, że nie przeszkadza mi Ciebie poznać...jak najbardziej...bardzo się cieszę...nawet jakbyś miała 100 lat ;-). Dużo tu teraz nie napisze bo oczy się kleją...a jutro do pracy....ale jutro coś więcej skrobnę...;-) Pozdrowionka i papa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 22.05.03, 09:36 Witam!! giga, jak wpadlas na to ze jest mlodsza? Mlody jest kazdy, bo tylko jeszcze starszy moze zawsze byc, niestety. Czas tylko w jedna strone goni. Ale sobie pofilozofowalem :-)))). U nas pogoda idzie ku wiosnie, nawet slonce swieci casami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 22.05.03, 17:15 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Witam!! > > giga, jak wpadlas na to ze jest mlodsza? Mlody jest kazdy, bo tylko jeszcze > starszy moze zawsze byc, niestety. Czas tylko w jedna strone goni. Ale sobie > pofilozofowalem :-)))). U nas pogoda idzie ku wiosnie, nawet slonce swieci > casami. > > Pozdrawiam Witam Filozofie Trapszo ;-)))) <asz racje każdy jest młody...ja wiem , że duchem i myślami raczej zawsze będe młoda. Zresztą postawiłam sobie cel (dalekosiężny)..na przyszłość extra przebojowa babcia 21 wieku ;-) A co ja porabiam....patrze w okno na ciemne niebo i troszkę zwijam się z bólu brzucha ;-) Musiałam wczoraj zjeść coś feee... Co do mojego wieku....hmmmmm...jest na odpowiednim poziomie ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 22.05.03, 13:00 Skoro o wieku mowa to mój jest mniejszy niż 100 lat, ale moja córka zdaje w tym roku maturę. Z polskiego dostała 5 a z matematyki 4 i nie musi zdawać polskiego ustnie.Zostało jej tylko zdać niemiecki /bo jest na profilu niemieckim/ i dodatkowy geografię.Psa też mam tylko gościnnie i w tej chwili już go nie mam.Poza tym to w Lublinie znowu leje od rana a w pracy mamy po południu spotkanie integracyne.Pozdronienia.B. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 22.05.03, 17:19 Gość portalu: beata napisał(a): > Skoro o wieku mowa to mój jest mniejszy niż 100 lat, ale moja córka zdaje w tym > > roku maturę. Z polskiego dostała 5 a z matematyki 4 i nie musi zdawać polskiego > > ustnie.Zostało jej tylko zdać niemiecki /bo jest na profilu niemieckim/ i > dodatkowy geografię.Psa też mam tylko gościnnie i w tej chwili już go nie > mam.Poza tym to w Lublinie znowu leje od rana a w pracy mamy po południu > spotkanie integracyne.Pozdronienia.B. HEj!!! To gratulacje....z takich ocen .....możesz być dumna...zresztą zapewne jesteś. Ja nie mam dzieci...ale na pewno bym była dumna, gdyby mojej córce/synowi tak poszło na maturze. Co do lania-deszczu... u mnie to samo. Mam nadzieje, że będzie miło na spotkaniu integracyjnym...tego życzę .... Do usłyszenia .....Gunia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maryla Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 01:39 To może i ja załapie sie na "znajomą"? tu Opole:-) psa juz nie mam,dziecko lekko podstarzałe hihihi studiujace:-)humor w normie, nie wstaje skoro świt, i co? moge? :-))))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 23.05.03, 12:23 Witam znajome :-))))) Idzie od zachodu ocieplenie, moze dojdzie do Was przed sobota. Zeby mozna bylo wypad za miasto zrobic. Z dobrych ocen na maturze to powinna corka byc dumna nie mama. Kiedys mi radzono, aby dobrze jakis jezyk obcy poznac to trzeba ten jezyk miec w buzi. Tak, tak to chyba prawda. Zycze bobrego wypoczynku w sobote i niedziele wszystkim znajomym, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 24.05.03, 18:38 Gość portalu: Maryla napisał(a): > To może i ja załapie sie na "znajomą"? tu Opole:-) psa juz nie mam,dziecko > lekko podstarzałe hihihi studiujace:-)humor w normie, nie wstaje skoro świt, > i co? moge? :-))))))))) > Pozdrawiam Maryla jak najbardziej....;-) Miło mi Kłania się trójmiasto i mała mieścina nad morzem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maryla Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 20:00 Gość portalu: w124 napisał(a): > > Maryla jak najbardziej....;-) Miło mi Kłania się trójmiasto i mała mieścina nad > > morzem ;-) Wielkie dzięki,a trójmiasto ,znam,znam, bywam tam czsami:-))))) i lubie:- ))) Powodzenia na egzaminkach ,teraz sesyjka co?? moj e-mail hmm10@op.pl jak cos to pisz jak w dym:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 25.05.03, 17:27 Gość portalu: Maryla napisał(a): > Gość portalu: w124 napisał(a): > > > > > Maryla jak najbardziej....;-) Miło mi Kłania się trójmiasto i mała mieścin > a > nad > > > > morzem ;-) > Wielkie dzięki,a trójmiasto ,znam,znam, bywam tam czsami:-))))) i lubie:- > ))) > Powodzenia na egzaminkach ,teraz sesyjka co?? > moj e-mail hmm10@op.pl jak cos to pisz jak w dym:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 23.05.03, 15:17 Trapszo! Dziękuję za sprowadzenie mnie na ziemię , bo z tej dumy prawie fruwałam w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 25.05.03, 11:36 Nie ma za co, zawsze do uslug, mila Beato :-))))) w 124, mieszkasz nad morzem, mam pytanie czy istnieje cos takiego jak przewodnik o miejscach kampingowych, namiotowych nad morzem. Mam znajomych ktorzy chetnie by sie wybrali na taki wypad z przyczepa. Gdzie taki mozna dostac lub moze jest cos w internecie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 26.05.03, 16:52 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Nie ma za co, zawsze do uslug, mila Beato :-))))) > > w 124, mieszkasz nad morzem, mam pytanie czy istnieje cos takiego jak > przewodnik o miejscach kampingowych, namiotowych nad morzem. Mam znajomych > ktorzy chetnie by sie wybrali na taki wypad z przyczepa. Gdzie taki mozna > dostac lub moze jest cos w internecie. > > Pozdrawiam. Drogi Trapszo!! Wiem, że na pewno jest takie coś jak przewodnik po miejscach kempingowych, namiotowych nad morzem, bo kiedyś takie coś widziałam w księgarni, jeśli chodzi o internet to zależy o jakie konkretnie miejsce nad morzem CI chodzi???? Dużo ciekawych rzeczy można znaleźć na pascalu w onecie , chyba www.pascal.onet.pl.Poza tym na stronie www - praktycznie gażdej gminy lub miasta można znaleźć informacje o polach namiotowych-kempingowych i o cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 27.05.03, 09:11 Bardzo dziekuje za informacje. Takie wydanie ksiazkowe bylo by najlepsze, bo mozna by ze soba zabrac. Mysle ze do czasu wyjazdu cos znajdziemy. Jeszcze raz dziekuje :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 27.05.03, 16:21 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Bardzo dziekuje za informacje. > Takie wydanie ksiazkowe bylo by najlepsze, bo mozna by ze soba zabrac. Mysle ze > > do czasu wyjazdu cos znajdziemy. > Jeszcze raz dziekuje :-) > > Pozdrawiam. Nie ma za co panie trapszo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: w3cache:* / 192.168.0.* 28.05.03, 07:51 W całym kraju chłodniej a u nas od rana gorąco.Piszę o tym bo żle znoszę upały, szczególnie w pracy gdzie brak klimatyzacji doprowadza do szału. Gorące pozdrowienia.B. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 28.05.03, 16:23 Gość portalu: beata napisał(a): > W całym kraju chłodniej a u nas od rana gorąco.Piszę o tym bo żle znoszę upały, > > szczególnie w pracy gdzie brak klimatyzacji doprowadza do szału. > Gorące pozdrowienia.B. Masz fajnie ....u nas zimno.....brrrr... tak nieprzyjemnie zawiewa wiatrem zimnym od morza. A jak w pracy jest klimatyzacja to można zmarznąć na kość.....to tylko utrapienie ta klima a nie pomoc ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 29.05.03, 11:07 Witajcie!! Masz racje Agusia, ale tylko dlatego ze ludzie nie potrafia dobrze ustawic kimatyzacje. Przewaznie jest ustawiona za niska temperatura. A mozna przeciez ustawic na 20-25 stopni i bedzie wszystko ok. I nie zapominac raz w roku dezynfekcji i mycia klimatyzacji. U nas dzisaj jest swieto, mamy ladna pogode i humorek jest ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 29.05.03, 19:16 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Witajcie!! > Masz racje Agusia, ale tylko dlatego ze ludzie nie potrafia dobrze ustawic > kimatyzacje. Przewaznie jest ustawiona za niska temperatura. A mozna przeciez > ustawic na 20-25 stopni i bedzie wszystko ok. I nie zapominac raz w roku > dezynfekcji i mycia klimatyzacji. U nas dzisaj jest swieto, mamy ladna pogode i > > humorek jest ok. > > Pozdrawiam. Wiesz...Trapszo ja pracuję w takim wieeelllkim pokoju...., w którym znajduje się 50 osób i teraz są 3 gały od klimy...i każdy sobie ustwaia jak mu się podoba, bo ten nałożył za gruby sweter i mu gorącą, a ta ubrała cienką bluzkę i jej za zimno...wiesz jak to jest....i tak się kręci, że raz wkładam swetr a raz musze się rozbierac;-).... Pozdrowienia świętuj sobie dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giga Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.03, 21:48 Cieplutkie pozdrowionka z Olsztyna.Cieszę się że masz już tylu nowych znajomych.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 31.05.03, 15:02 Gość portalu: giga napisał(a): > Cieplutkie pozdrowionka z Olsztyna.Cieszę się że masz już tylu nowych > znajomych.... Ja też się bardzo cieszę....jest mi lepiej....że mogę sobie z kimś porozmawiaći zajrzeć tutaj od czasu do czasu. Dziękuję Wam!;-) P.S. Giga może popiszesz ze mnę prze meile??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 03.06.03, 21:13 U mnie słoneczko świeci i upał POZDRAWIAM ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 04.06.03, 13:01 Witam!!! Ciekawe dlaczego Agusia zaprasza do e-mail tylko panie.??? Czyzby cos nie tak. Pozatem pogoda ok! moze tak zostac do zimy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124_Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 04.06.03, 20:50 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Witam!!! > > Ciekawe dlaczego Agusia zaprasza do e-mail tylko panie.??? Czyzby cos nie tak. > Pozatem pogoda ok! moze tak zostac do zimy. > > Pozdrawiam. Trapszo nieprawda....możemy porozmawiać .....narzucić temat czy wolisz sam miec prawo wyboru ...;-)))? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 06.06.03, 11:57 Witam znajome!! Narazie zadnych tematow. Na jaki mialabys ochote porozmawiac? Zreszta nie o temat mi chodzilo tylko e-mail. Jade do mojego miasta W-wy, rodzine odwiedzic, na tydzien. Moze z internetcafe sie zamelduje. Narazie, zycze znajomym dobrego wypoczynku w sobote i niedziele oraz w calym nastepnym tygodniu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 12.06.03, 22:17 CHCIAŁAM SERDECZNIE PRZEPROSIĆ WSZYSTKICH Z KTÓRYMI PISZĘ MEILOWO ZA NAGŁĄ PRZERWĘ W PISANIU - POWÓD OBRONA PRACY ..I EGZAMINY ...PTRZEPRASZAM..NIEDŁUGO SIĘ ODEZWĘ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giga Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.03, 20:24 Powodzenia i czekamy.Opowiesz jak poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 22.06.03, 16:01 Tez zycze powodzenia, przy obronie :-)) Tak, tak teraz wszyscy gdzies staja w obronie swojej pracy. I sa rozne metody na to albo strajkuja, albo pdlizuja. Mozna tez dobrze pracowac ale to nie popularna metoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: beata Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.spedpol.com.pl 23.06.03, 07:43 Może nie tak popularna , ale mało skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agusia-w124 Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.03, 22:24 Hej ludziska ;-)) W końcu mam egzamy za sobą (no można powiedzieć prawie!!0 ;-) Ale szkoła na razie na bok. Dziękuję (Trapszo, Beata, Giga, Maryla), że do mnie piszecie mimo, że ja przez jakiś czas byłam "głucha". No ale teraz znów możemy sobie popsiać ;-) U mnie pada deszcz ;-( Co robicie na wakacje???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 26.06.03, 22:01 I jak poszlo??? Agusia. Mozna juz gratulowac??? Jaki dyplom dostaniesz a moze tytul naukowy?? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agusia-w Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 23:23 Gość portalu: trapszo napisał(a): > I jak poszlo??? Agusia. Mozna juz gratulowac??? > Jaki dyplom dostaniesz a moze tytul naukowy?? > > Pozdrawiam. Gratulować to jeszcze za wcześnie bo obronę mam za 2 tygodnie......dyplom taki sobie bo licencjacki....ale przygotowania do obrony idą pełną parą . Trzymajcie kciuki. Trapszo jeszcze zdążysz pogratulować ;-) Pozdrawaim Was ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 04.07.03, 09:40 Cos slabo sie ci znajomi udzielaja. Sezon ogorkowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w124-Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 05.07.03, 22:36 Być może nie chcą, albo nie mają ochoty ;-) Wszystko możliwe...;-)..ach ten Inetrnet... Za tydzień mam obronę ;-( ale szczerze mówiąć nie przejmuje się tym zbytnio ;-) Jakoś będzie prawda??? Należy zawsze sobie mówić będzie dobrze i si. A może Wy mi powiecie co robicie jak czujecie, że grunt się sypie pod nogami ???? Życzę miłego weekendu i większej motywacji do pisania do mnie ;- )))))))))))))))))))) Agusia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: trapszo Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 13.07.03, 10:08 Jak poszlo Agusia??????????? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 14.07.03, 11:45 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Jak poszlo Agusia??????????? > > Pozdrawiam. Super !!!! Już wszystko za mną dostałam 4. Męczyli mnie jak nie wiem co, ale się nie dałam (nie ze mną te numery ;-)) No i teraz w końcu mogę powiedzieć UFFFFFFFF mam wolne ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ulcia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.03, 22:48 Nie za późno na zawieranie znajomości?Jestem z Janowa Lubelskiego i też lubię mieć znajomych.Jutro napiszę więcej, bo dzisiaj szalałam w kuchni przy przetworach na zimę i padam ze zmęczenia.Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 21:25 Gość portalu: ulcia napisał(a): > Nie za późno na zawieranie znajomości?Jestem z Janowa Lubelskiego i też lubię > mieć znajomych.Jutro napiszę więcej, bo dzisiaj szalałam w kuchni przy > przetworach na zimę i padam ze zmęczenia.Pozdrowienia! Hej Ulcia ;-))) Oczywiście, że nie za późno bardzo mnie ucieszy jak napiszesz;-) i dołączysz do mojego skromengo gorna. Teraz wyjeżdżam na urlop i co prawda nie będzie mnie 2 tygodnie ale jak wróce to z prędkością światła odpiszę Agusia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Agusia Re: LUBIĘ MIEĆ E_ZNAJOMYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org.pl / 192.168.0.* 17.07.03, 21:27 Hej ludziska!!!! W końcu jadę na swoj upragniony urlop nie będzie mnie aż do 2 sierpnia. Wam wszystkim również życzę wspaniałego wypoczynku psychicznego i fizycznego;-) Trzymajcie się jak wrócę to skrobnę ;-) Agusia;-) p.s. dużo słoneczka życzę Odpowiedz Link Zgłoś