searam 29.06.19, 02:19 www.youtube.com/watch?v=X3UBOiluugY&t=934s Brakuje mi ciebie Dolores... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roman_to_ja Re: Dolores... 29.06.19, 11:19 Dolores, nalewaj wodę do wanny, wielbiciel Ci śpiewającą dziewczynkę pod dom przyprowadził , a sam idzie z prosecco po schodach Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 29.06.19, 11:51 Za wysokie progi na jego nogi Romku, a ty byś się nie przeszedł do monopolowego? Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 29.06.19, 13:04 Ja to mam wrażenie, że nasz Roman ma dla kogo chodzić do monopolowego Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 30.06.19, 15:24 dolores2222 napisała: > Pozbawiłaś mnie złudzeń > Brutalnie Niepotrzebnie straciłaś nadzieje, jak widać. Roman zwarty i gotowy szuka najszybszego połączenia i najlepszego proseco. Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 30.06.19, 21:22 Dawno kupiłem kartonik prosecco, 6 sztuk na wrazie czego. Dopiero jedna butelka zużyta. Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 01.07.19, 00:36 Bez wanny. Wiem, że to marnie wygląda, ale czasem piję prosseco poza wanną Odpowiedz Link
obrotowy prysznic tez jest niezly 01.07.19, 02:36 roman_to_ja napisał: > Bez wanny. Posecco tesz tam sie zmiesci. Odpowiedz Link
obrotowy Ty prava... 01.07.19, 11:26 (po polsku: - Ty masz racje...) znowu nowa nowa posesje przejalem (centralna Polska) myslalem dlugie lata o prysznicu. a wstawiam mala wanne. wpadniesz ? Odpowiedz Link
obrotowy a tu ta wanna... 01.07.19, 11:27 sklep.e-kabiny.pl/pl/p/Polimat-Wanna-prostokatna-CAPRI-120x70cm-00705/1417 Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Ty prava... 01.07.19, 11:39 Wolę facetów, którzy mają jajka nie tylko do dzwonienia. Więc dzięki, ale nie skorzystam Odpowiedz Link
obrotowy Ty nadal prava... 01.07.19, 21:46 skorzystasz napewno. a ze nie z moich - to mne ne vadi. - bo w mojej nowej posiadlosci tylko taka (mala) wanne moge wstawic... - wieksza mi sie (tam w lazience) nie miesci... wazne, ze zmiesci sie w niej dowolna Panienka.: . polimat.com.pl/wanny/wanny-dla-dzieci Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 02.07.19, 18:11 roman_to_ja napisał: > Bez wanny. Wiem, że to marnie wygląda, ale czasem piję prosseco poza wanną Ale marnie, bo pijesz poza wanną z powodu wzrostu oporów powietrza i nadmiernej grawitacji, która Ci nie pozwala do wanny wejść? Czy tak po prostu pijesz pomimo tego, że wanna nieosiągalna? Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 02.07.19, 19:31 Marnie wygląda, w porównaniu z piciem we dwoje w wannie. Czasem wanna nieosiagalna, bo np. jest tylko prysznic. Niby można stać z kieliszkami pod prysznicem, ale to raczej dobre na shota. Na dłuższego drinka trochę nieygodnie, a poza tym woda z prysznica rozcieńczałaby trunek. Jedynym plusem jest ewentualnie fakt, że w prysznicach są z reguły jakieś półeczki na mydła czy szampony, które mogą służyć do odstawienia kieliszka, żeby uwolnić ręce. Ale z drugiej strony te półeczki są zazwyczaj śliskie, więc kileliszek może spaść, potłuc się, wtedy noga skaleczona... itd. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 02.07.19, 22:22 roman_to_ja napisał: > Marnie wygląda, w porównaniu z piciem we dwoje w wannie. W porównaniu do TAKIEJ konsumpcji to wszytko marnie wygląda. To na pewno. > Czasem wanna nieosiagalna, bo np. jest tylko prysznic. Podsumowując, nie zdarza Ci się pić proseco na "sucho" , jakaś woda musi być gdzieś niedaleko, chociaż marna fontanna, albo morze, cokolwiek? Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 03.07.19, 01:01 Prosecco jest najlepsze z lodem, więc zawsze jakaś woda jest Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 03.07.19, 08:12 roman_to_ja napisał: > Prosecco jest najlepsze z lodem, więc zawsze jakaś woda jest Nie mogę się powstrzymać, żeby nie zapytać z jakiego rodzaju lodem ? Chyba że piszesz o wersji Aperol Spritz , to ok Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 03.07.19, 14:54 Najlepiej się nie ograniczać - czyli co kto lubi ale też być otwartym na niespodzianki Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 03.07.19, 16:46 A tam zaraz "szukam". Wymieniam tylko opinie i spostrzeżenia na ten temat. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 04.07.19, 15:22 A jakież to opinie można wymieniać Wanna jaka jest, każdy widzi Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 04.07.19, 21:04 Zależy w jakiej części świata ta wanna. U mnie ciepło.😉. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 04.07.19, 22:31 No na beszczelnego mi Romka chcesz sprzątnąć Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 05.07.19, 01:33 Sprzątnąć? Jeśli już to umyć , i to w letniej wodzie A w ogóle to nie dorabiajmy do tego wspólnego picia prosecco w wannie jakiejś szczególnej symboliki. Traktujmy to jako formę miłego spędzenie czasu w upalny dzień. To że ktoś pije z kimś prosecco w wannie przecież nie znaczy, że z nim "chodzi". W wannie się tylko siedzi, czasem leży. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 10:49 Też jestem za traktowaniem wanny jako symbolu ludycznego. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 10:52 dolores2222 napisała: > No na beszczelnego mi Romka chcesz sprzątnąć Martw się o Kevina bardziej 😉, jeśli już musisz o kogoś. Zdecydowanie ma do mnie dzisiaj najbliżej. 😃 Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 05.07.19, 10:56 O Kevina się nie martwię. On i tak nikogo nie znajdzie do wanny I będzie czekał aż Młoda dorośnie A wtedy teściowa będzie się kąpać w szampanie Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 05.07.19, 13:35 dolores2222 napisała: > O Kevina się nie martwię. > On i tak nikogo nie znajdzie do wanny > I będzie czekał aż Młoda dorośnie > A wtedy teściowa będzie się kąpać w szampanie Z sympatii odradzam taką filozofię: 1. Z kim się będziesz wtedy kąpać w tym szampanie? Chyba nie z Kevinem i Młodą. Ważniejsze od tego, w czym się kąpiesz, jest - z kim się kąpiesz 2. A co do tej pory? I skąd wiesz, czy wtedy będzie gorąco oraz czy będzie ci się chciało kąpać Czyli - picie i polewanie się prosecco w wannie nie wlicza się do emerytury, nie ma sensu tego odkładać na później Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 05.07.19, 13:55 Roman, grasz na dwa fronty Stąpasz po cienkiej linie... Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 05.07.19, 13:58 A poza wszystkim... Jestem już w takim wieku, że bardziej myślę o dobru dziecka, wiesz... A Kevin wydaje mi się idealnym kandydatem. Nie wiem, czy by się sobie spodobali, ale mamusia jest za. No powiedz mi, jak przecenić taką wartość dodaną Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 05.07.19, 18:00 dolores2222 napisała: > Jestem już w takim wieku, że bardziej myślę o dobru dziecka, wiesz... A Kevin w > ydaje mi się idealnym kandydatem. Nie wiem, czy by się sobie spodobali, ale mam > usia jest za. No powiedz mi, jak przecenić taką wartość dodaną Dobrze radzę - nie idź tą drogą Dobro dziecka jest bardzo ważne, ale na pewno nie Ty będziesz ustalać, co ono oznacza, więc się tylko rozczarujesz. Im dziecko jest starsze tym bardziej powinno się zaakceptować, że samo wie, co jest dla niego dobre. Jeśli dziecko ma zdrowe podstawy wyniesione z domu, widzi akceptację dla swoich możliwosci dokonywania samodzielnych wyborów i deydowania o swoim losie, to nie trzeba się o nie martwić. Lepiej się martwic o siebie Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 05.07.19, 19:38 Ależ ja się nie martwię. Ja już wybrałam Kevina Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 15:01 Jeżeli o mnie chodzi, Roman, możesz grać nawet na cztery 😉. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 15:03 Właśnie. Poza tym emerytury nie każdy dożywa. 😜 Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dolores... 05.07.19, 18:29 dolores2222 napisała: > I będzie czekał aż Młoda dorośnie Woda w wannie zdąży już 15 razy wystygnąć do tego czasu... Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 05.07.19, 20:29 > Mamusia wam napuści nowej... cieplutkiej Idea została wypaczona. Siedzenie w wannie miało być dla przetrwania upałów a nie grzania tyłków w wannie. Ale tak bywa z wieloma ideami - przekształcają sie w swoje przeciwieństwo Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dolores... 05.07.19, 13:06 karolivia napisała: > Martw się o Kevina bardziej 😉, jeśli już musisz o kogoś. Zdecydowanie ma do m > nie dzisiaj najbliżej. 😃 A ja jak głupi czekałem na zapowiadaną wizytę we Wrocławiu Opracowałem trzy warianty dziennego zwiedzania (do wyboru, różniące się limitem czasu na wycieczkę) plus specjalny tour pt Od Mleczarni do Starego Klasztoru, czyli Wrocław po zmroku. W takiej sytuacji czuję się zwolniony i swobodnie dystponuję czasem. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Dolores... 05.07.19, 13:33 Płacz, płacz Ja też płakałam, jak mnie na Karo wymieniłeś Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dolores... 05.07.19, 13:53 dolores2222 napisała: > Płacz, płacz > Ja też płakałam, jak mnie na Karo wymieniłeś Naprawdę tak zrobiłem? Nie pamiętam. Więc jeśli nawet tak było to znaczy że działałem nie w pełni świadomie. A wtedy się nie liczy. Karo to kobieta która dużo obiecuje. To pewnie o niej śpiewał kiedyś Cugowski. Wiesz...chętnie pomyślę o takim wieczorno-nocnym spacerze po Wrocawiu. Specjalnie dla Ciebie opracuję program - zaczniemy np. od Mleczarni a skończymy np. w Starym Klasztorze. Ale jeszcze pomyślę o szczegółach. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 14:59 Ten co nie obiecuje się odezwał.... tak na marginesie. 😉. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 14:58 Ale ja w pracy jestem 😁. Wrocław ma być na wakacje. Jak nie to nie.... Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 22:33 Dolores? Ustalmy, że ja i Ty to łakome kąski. Za facetem i za autobusem się nie biega. Będzie następny. 😉 Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 15:05 Opracowany tour jeszcze ci się przyda. Nie mnie to kogoś innego oprowadzisz. Luz. Nieprawdaż? Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dolores... 05.07.19, 15:53 Tour był opracowany indywidualnie. Oczywiście że luz Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 22:38 Taaaaa... No widzę właśnie . I przeszedł indywidualnie na Dolores. 😉. Stary Klasztor, Mleczarnia.... Tak ogólnie to znam Mleczarnie w Krakowie. Klimatyczne miejsce. Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dolores... 05.07.19, 22:56 karolivia napisała: > Taaaaa... No widzę właśnie . I przeszedł indywidualnie na Dolores. 😉. Stary K > lasztor, Mleczarnia.... Tak ogólnie to znam Mleczarnie w Krakowie. Klimatyczne > miejsce. > Przez Niemcy do UK jechałaś, że Ci poczucie humoru odebralo? W Krakowie jest filia wrocławskiej Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 23:08 Masz kamerę? W moim telefonie? No. Przez Monachium leciałam. 😃. Z Łodzi. 😜 Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 05.07.19, 23:09 No to mnie ten Wrocław nie minie. Skoro filię znam tylko. 😊 Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dolores... 05.07.19, 23:26 Czyli wrócilismy do punktu wyjścia. Dobrze, odtworzę ten tour wieczorny. Odpowiedz Link
karolivia Re: Dolores... 06.07.19, 00:02 No nie masz wyjścia.... Możesz przećwiczyć z kimś zanim przyjadę, żeby dobrze wszystko wyszło. 😉 Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Dolores... 06.07.19, 08:15 Szczerze mówiąc to mam to przećwiczone. Wrocław przyciąga ludzi więc co jakiś czas ktoś mnie odwiedza. Może się zgłoszę na przewodnika? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Dolores... 05.07.19, 00:10 Kiedyś Modern Talking śpiewał piosenkę "Do you wanna". Bardzo mi się podobał ten tytuł gdy nie znałem jeszcze angielskiego Odpowiedz Link
tapatik Re: Dolores... 07.07.19, 21:30 kevinjohnmalcolm napisał: > Kiedyś Modern Talking śpiewał piosenkę "Do you wanna". > Bardzo mi się podobał ten tytuł gdy nie znałem jeszcze angielskiego We wrześniu będą w Lublinie. Odpowiedz Link
obrotowy mylny blad... 29.06.19, 17:00 karolivia napisała: > Ja to mam wrażenie, że nasz Roman ma dla kogo chodzić do monopolowego mylny blad... do monopolowego - to ci chodzi dla siebie a dla wybranki - to do delikatesow. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: mylny blad... 29.06.19, 17:07 Po jajko niespodziankę? No jak się swoje zapodziało... Odpowiedz Link
obrotowy nadal mylny blad... 01.07.19, 02:38 dolores2222 napisała: > Po jajko niespodziankę? Tobie moge nabyc nawet dwa. Dzwonia przy szczytowaniu. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: nadal mylny blad... 01.07.19, 09:59 Ty idź do urologa Albo do geriatry Odpowiedz Link
obrotowy I nadal mylny blad... 01.07.19, 21:47 ale ja nie mam problemow z jajami. to ciebie ten problem ciagle dreczy. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: I nadal mylny blad... 01.07.19, 22:28 W sumie mamy podobny: i ja i ty wciąż swoich szukamy Odpowiedz Link
obrotowy niby tak, ale... 01.07.19, 23:14 dolores2222 napisała: > i ja i ty wciąż swoich szukamy niby tak, ale...Ty masz przynajmniej wolna reke. a mnie Slubna zapowiedziala, ze jak ja porzuce - to mnie zabije ( potem zabije sama siebie) "ale na Panienki to mozesz sobie wyskakiwac - byle bys wracal..." no i co... ? planuje, probuje - a Ty stajesz Okoniem. Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 30.06.19, 10:51 Chętnie bym się przeszedł. Ale na razie daleko jestem. Odpowiedz Link
roman_to_ja Re: Dolores... 30.06.19, 12:43 To pozostaję z nadzieją, że pogoda się utrzyma, bo grzane piwo w termosie jest zdecydowanie mniej zmysłowe niż prosecco Odpowiedz Link
obrotowy i moja wann tesz... 02.07.19, 00:30 dolores2222 napisała: > Moja wanna też pozostaje z nadzieją i moja tesz... malutka bedzie - ale przytulna: . sklep.e-kabiny.pl/pl/p/Polimat-Wanna-prostokatna-CAPRI-120x70cm-00705/1417 Odpowiedz Link
searam Re: Dolores... 03.07.19, 00:35 dolores2222 napisała: > Za wysokie progi na jego nogi > Romku, a ty byś się nie przeszedł do monopolowego? Nie jednemu psu Burek.. Dolores O'Riordan..Niezwykla , ekspresyjna wokalistka... Nie stoi za lada w monopolowym.. Odpowiedz Link