02.12.03, 18:32

Obserwuj wątek
    • vika411 Re: Podworko 02.12.03, 18:35
      mam mysl!
      Z nudow pobawmy sie tak jakbysmy mieli od szesciu lat w zwyz.A do zabawy
      najlepiej nadaje sie podworko z trzepakiem, smietnikiem i krzakami jak wiadomo.
      zasady sa takie jak na kazdym podworku! Doroslym wstep w nasze sprawy
      wzbroniony!!!Co wy na to?
      • very_famous Re: Podworko 02.12.03, 18:37
        Zapomniałaś o wielkim błocku, aby można by się było potaplać i usyfić....
        • vika411 Re: Podworko 02.12.03, 18:48
          very_famous napisała:

> Zapomniałaś o wielkim błocku, aby można by się było potaplać i usyfić....
          wszystko zalezy od nas samych! To co? WYJDIEEEEESZ??????!!!!!!!!!!!!!!!!
          • very_famous Re: Podworko 02.12.03, 18:50
            No, tylko założę kalosze. I zakoszę jakieś żarcie z lodówki.
            • vika411 Re: Podworko 02.12.03, 18:53
              very_famous napisała:

> No, tylko założę kalosze. I zakoszę jakieś żarcie z lodówki.

A mnie mama kupila na gwizdke pierniki lukrowane i mandarynki.To wyniesc?
              • very_famous Re: Podworko 02.12.03, 18:54
                Cóż za pytanie! Jestem w fazie tuczenia się więc zjadam wszystko.
                • vika411 Re: Podworko 02.12.03, 18:57
                  No dobraaaaa! To wychodze.mam wiaderko i lopatke a ty wez foremki.
                  • very_famous Re: Podworko 02.12.03, 19:10
                    Nie mam. sad(
                    • vika411 Re: Podworko 02.12.03, 19:14
                      very_famous napisała:

> Nie mam. sad(
                      To wez ta co twoja mama pozyczyla na wielkanoc jak babe piekla!
                      • very_famous Re: Podworko 02.12.03, 19:31
                        Tego też nie ma. Połamała jak huknęła tatę w głowę.
    • aankaa ot, nadmiar wątków ;) 02.12.03, 19:06

• a ja mam szlaban
      aankaa 02.12.2003 19:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując

i mogę Wam tylko z okna pokibicować sad
      • vika411 Re: ot, nadmiar wątków ;) 02.12.03, 19:15
        A co? to wyjdz przez okno! najwyzej ci dadza w skore...
        • aankaa raz kozie śmierć, schodzę 02.12.03, 19:32

• vika411 Re: raz kozie śmierć, schodzę 02.12.03, 19:46
            To sie schowamy za smietnikiem.tam fajna kaluza jest i mozna potupac w blotku:-
            ))))))
            • aankaa mam przechlapane 02.12.03, 19:47
              kalosze mi schowali, będę musiała na bosaka w tym błotku brodzić sad
              • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 19:51
                Ja mam tylko lakierki te co moge je zakladac tylko do kosciola albo na imieniny
                cioci.I nowe rajtuzy mam i plaszczyk i mama mi mowila, ze mam sie nie ubrudzic
                to sobie potupiemy tylko troche...tak delikatnie...A ciapka fajna jest.czarna
                taka bo ciec wlal tam olej z samochodu.
                • aankaa Re: mam przechlapane 02.12.03, 19:54
                  vika411 napisała:

> Ja mam tylko lakierki te co moge je zakladac tylko do kosciola albo na
                  > imieniny cioci.

znaczy się, też nawiałaś ?
                  • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 19:58
                    Nie.Tylko mam z mama isc do wujka z wizyta...
                    • very_famous Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:01
                      To Ty w lakierkach do błota leziesz???
                      A masz (chlup) za to!!! Co błotko we włosach przeszkadza?? tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPP
                      • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:03
                        A czekaj...juz ja cie zlapie...oooo lezy plackiem w kaluzy.hehehe!
                        • very_famous Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:14
                          Może i leżę ale mam nieprzemakalną kurtkę i kalosze tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                          • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:17
                            I tak trzeba sie schowac bo jak nas mamy zobacza to dostaniemy w skore...Chodz
                            idziemy do piwnicy...tam sa koty to jednego zlapiemy i wpuscimy aance do
                            domu.jak wylazila to okno zostawila otwarte...
                            • very_famous Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:24
                              A co - nie lubi kotów?
                              • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:32
                                Nie wiem czy lubi ale te koty sa brudne i smierdza...
                                • very_famous Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:35
                                  Głupoty gadasz. Koty to bardzo czyste stworzenia! Myszy za to śmierdzą
                                  okrutnie! Może podrzucimy Jej myszę?
                                  • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:44
                                    very_famous napisała:

> Głupoty gadasz. Koty to bardzo czyste stworzenia! Myszy za to śmierdzą
                                    > okrutnie! Może podrzucimy Jej myszę?

Albo zdechlego szczura.mam wpudelku po lakierkach.Tp jej podrzucimy.Niech ma za
                                    swoje jak sie z nami nie chce bawic za smietnikiem.
                                    • very_famous Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:48
                                      Vika, jak długo trzymasz tego szczura w pudełku? Może z niego same kości
                                      zostały?
                                      • vika411 Re: mam przechlapane 02.12.03, 20:56
                                        very_famous napisała:

> Vika, jak długo trzymasz tego szczura w pudełku? Może z niego same kości
                                        > zostały?
                                        Do kosci jeszcze go robale nie zjadly i maja sie dobrze...
                                        • vika411 VERKAAAAAAA!!!!!!!! 02.12.03, 21:50
                                          Musze isc do domu.Ojciec powiedzial, ze na mnie z pasem czeka bo mama
                                          powiedziala, ze jestem nieboskie stworzenie...
                                          • very_famous Re: VERKAAAAAAA!!!!!!!! 02.12.03, 21:56
                                            A boskie jesteś?
    • frunze Re: Podworko 02.12.03, 21:53
      Mama powiedziała, ze mi się nie wolno z Wami bawić, bo Wy
      jesteście..no..zdero..zdemola..no...zdemoralizowane smile
      • very_famous Re: Podworko 02.12.03, 21:57
        yyyyyy... mamy się słuchasz? Zbuntuj się!
        • frunze Re: Podworko 02.12.03, 22:01
          Ale wtedy mi nie kupi tej lali z wystawy co to ją onegdaj widziałyśmy...sad
          • pchla_sza_chrajka Re: Podworko 03.12.03, 01:50
            Mam pestki. Zamawiam na spółę!
            smile
            • martuha Re: Podworko 03.12.03, 07:36
              lepiej daj te pestki, bedziemy strzelac nimi w ludzi, ktorzy przechodza obok,
              zza krzakow bedziemy strzelac.
              • vika411 NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:09
                I mam rurki do strzelania tymi pestkami.Czekam na was w krzakach.Zrobimy
                pulapke na chlopakow bo one glupie sa.
                • sloggi Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:13
                  POBITE GARY, POBITE GARY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Anse kabanse flore...
                  • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:16
                    Sam jestes bobite gary! my sie z chlopakami nie bawimy!!! tylko na chlopakow
                    napadamy.Ty nie nalezysz do naszej bandy!
                    • sloggi Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:22
                      Kilka na jednego to z bandy Łysego.
                      • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:23
                        Mozesz sie z nami pobawic jak mi pozyczysz rowerek. Ale mi pozycz na zawsze...
                        • sloggi Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:27
                          Ten rowerek pożyczyłem na zawsze od takiego kolegi z innego forum.
                          • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:32
                            To nic. Ja ci pozniej tez pozycze jak ty mnie pozyczysz. i jak sie bedziemy
                            bawic w czterej pancerni i pies to mozesz byc u nas nawet Bruner ty swinio.
                            • sloggi Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:33
                              A kto będzie psem?
                              • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 11:36
                                Jeszcze nie wiadomo ale chyba Verka.
                                • very_famous Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 13:00
                                  ŻE NIBY CO??? MAM ROBIĆ ZA JAKIEGOŚ KUNDLA!!! WYKLUCZONE!!!!!
                                  ZARAZ PZRZYPROWADZĘ ZAPRZYJAŹNIONYCH KOLEGÓW Z PODWÓRKA OBOK I .....
                                  • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 13:33
                                    Heh! my mamy twoich kolegow w dupie! zaraz przyjdzie ze szkoly Gruby i zezowaty
                                    to zobaczysz!
                                    • martuha Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 14:14
                                      cicho, bo powiem mojemu tacie, i on przyjdzie i Was zbije!!
                                      • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 14:16
                                        martuha napisała:

> cicho, bo powiem mojemu tacie, i on przyjdzie i Was zbije!!
                                        A my sie twojego taty nie boimy !!! hehe, moj tata jest wiekszy!
                                        • babik Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 14:21
                                          A ja mam psa i to taki Szarik właśnie jest , tylko on Ralf się wabi.
                                          Ale on słucha się tylko mnie więc chyba Jankiem muszę zostać.
                                          • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 14:36
                                            A ja chce byc kapitanem Klosem i prosze do mnie mowic jot 23!
                                            • martuha Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 15:44
                                              eeeeee tam, ja tam bede Marusia i juz, a szarikiem bedzie Vika, ok?
                                              • vika411 Nie! JA JESTEM JOT23! 03.12.03, 15:46
                                                I juz! A jak chcesz to sobie mozesz byc ta glupia marusia! kacapka jedna!
                                              • sloggi Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 15:47
                                                martuha napisała:

> eeeeee tam, ja tam bede Marusia i juz, a szarikiem bedzie Vika, ok?

A czym będzie merdała?
                                                • vika411 Re: NO TO WYJDZIECIEEEEEEEE BO JA JUZ WYSZLAM! 03.12.03, 15:51
                                                  Jak Ci merdne to sie wymerdniesz ty wstretny Sloggu! Ty! ja siem z tobom nie
                                                  bawiem!
                                                  • vika411 MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 15:53
                                                    ...MI KAZE MERDAAAAAAAC!
                                                  • sloggi Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 16:06
                                                    Zawsze możesz udawać merdanie łopatką.
                                                  • vika411 Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 16:31
                                                    Dobra! to Ci merdne w lepetyne, ze sie przekopyrtniesz! a masz!!!
                                                    MAAAAAAMOOOOOOOOOO! bo Sloggi sie bijeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
                                                  • sloggi Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 16:45
                                                    vika411 napisała:

> Dobra! to Ci merdne w lepetyne, ze sie przekopyrtniesz! a masz!!!
                                                    > MAAAAAAMOOOOOOOOOO! bo Sloggi sie bijeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                                                  • vika411 Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 16:52
                                                    No juz nie bucz. Chcesz cukierka? malo uzywany jest.Albo gume do zucia. Ta jest
                                                    calkiem nowasmile.Jeszcze nie zuta...
                                                  • sloggi Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 16:57
                                                    Może być cukierek.
                                                  • vika411 Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:00
                                                    No to masz. A pojdziemy na drugie podworko wlac chlopakom? mam proce i kamienie
                                                    to ci pozycze bo lepiej strzelasz.
                                                  • sloggi Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:02
                                                    vika411 napisała:

> No to masz. A pojdziemy na drugie podworko wlac chlopakom? mam proce i
                                                    kamienie to ci pozycze bo lepiej strzelasz.

A Ty na nich pluj.
                                                  • vika411 Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:05
                                                    Dobra!Ale musimy wziac wiecej kamieni to sie jeszcze w nich porzuca.
                                                  • sloggi Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:07
                                                    Układaj je koło trzepaka.
                                                  • vika411 Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:08
                                                    Te duze tez?
                                                  • sloggi Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:15
                                                    vika411 napisała:

> Te duze tez?

Też, do rzucania w sam raz.
                                                  • vika411 Re: MAAAAAAAMOOOOOOO! BO SLOGGI..... 03.12.03, 17:19
                                                    najlepiej jak wleziemy na garaze.stamtad sie dobrze bedzie rzucac.
    • aankaa no tak, zostawić Was samych 03.12.03, 18:15
      miała być grzeczna zabawa na trzepaku
      taplanie się w błocie

a Wy ??? jak dzieci wink
      proca, kamienie i plucie ...
      • vika411 Re: no tak, zostawić Was samych 03.12.03, 18:17
        A co? Tych chlopakow z drugiego podworka bronisz?! uwazaj bo cie poszarpie za
        kucyki!!!!>sad
        • martuha Re: no tak, zostawić Was samych 03.12.03, 18:38
          eeeeeeeeee, Aankaa sie zakochala, eeeeeeeeeeee. wysmiac Ja!! sluchajcie, ona sie
          zakochala w tym piegowatym rudym!!!!!!! eeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
          • aankaa wcale się nie zakochałam >:[ 03.12.03, 18:40
            tylko nie umiem pluć ani z procy strzelać sad((
            to co mam robić ??
            • martuha Re: wcale się nie zakochałam >:[ 03.12.03, 18:43
              nie martw sie, naucze Cie. chodz, sprobujmy, wez kamien w lapke i usiluj trafic
              w tamto okno, jak stluczesz, to dostaniesz cukierka.
            • domi_nika1 Re: wcale się nie zakochałam >:[ 03.12.03, 18:44
              Ćwiczyć! Choć jak kiedys tak się przyłożyłam do tych ćwiczeń, ze o mało
              kumplowi oka spluwą( taką rurką co się z niej plasteliną pluło) nie wiebiłam.
              • martuha Re: wcale się nie zakochałam >:[ 03.12.03, 18:47
                Ty tez sie tak zabawialas? hehehe.
    • domi_nika1 Re: Podworko 03.12.03, 18:37
      No udało mi się wyjść z domu, ale jak zobaczą, że lekcje nieodrobione to pewnie
      bedzie lanie. Pracowałam przed chwilą nad listem małpowatym do Viki, jak
      bedziesz w domu to sprawdz pocztę!
      • vika411 Panna z kawalerem...Aankaa sie zakochalaaaaaa...ee 03.12.03, 18:50
        ...eeeeeeeeeeee! Oooooooo!!!!!!!Zyg, zyg...a teraz klamie , ze nie...Heheheeeee.
        DOMINIKAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!chcesz to ci dam moja gume pozuc ale mi
        pozniej oddaj!
        • martuha Re: Panna z kawalerem...Aankaa sie zakochalaaaaaa 03.12.03, 18:57
          hehehe, narzeczona para, jacek i barbara!!
          • aankaa ale z Ciebie :((( 03.12.03, 18:59
            tam chcesz uczyć a tu się naśmiewasz
            nie bawię się tak :'''''(
            • vika411 to my sie z toba nie bawimy bo 03.12.03, 19:04
              my bijemy chlopakow a jak sie nie bedziesz z nami bawic to cie tez zbijemy!!!
              A chcesz to Ci cos powiem na ucho...
              • aankaa nie biję bo mi nie pozwolili się męczyć ... 03.12.03, 19:07
                a co mi powiesz ?
                • vika411 Aance na ucho... 03.12.03, 19:09
                  Chodz sie namowimy na ta martuche bo ona sie kocha w Sloggim...
                  • aankaa myślisz ? 03.12.03, 19:16

• martuha Re: myślisz ? 03.12.03, 19:24
                      wiesz co? ja Ci powiedzialam w sekrecie, ze sie w Sloggim kocham, a Ty wszystko
                      wypaplalas. zaraz Cie wepchne do kaluzy!
                      • domi_nika1 Re: myślisz ? 03.12.03, 19:31
                        A ja znowu nic nie wiem co sie działo, bo nam serwery wywaliło
                      • aankaa to wpychaj Vikę - nie mnie 03.12.03, 19:32
                        to Ona trzepie ozorem, ja tylko ucha nadstawiłam
                        • domi_nika1 Re: to wpychaj Vikę - nie mnie 03.12.03, 19:33
                          Tylko sie nie bijcie
                          • aankaa to Martuha chce Vice dokopać 03.12.03, 19:37
                            za zdradzenie sekretu
                            ja - jak wyżej pisałam - bić nie mogę - mama nie pozwoliła mi się męczyć wink
                            • vika411 Eeeeee...kocha sie w Sloggim...eeeeeee 03.12.03, 19:43
                              Czekaj , pokaze ci jezyk o tak: UEEEEEEE
                              • martuha Re: Eeeeee...kocha sie w Sloggim...eeeeeee 03.12.03, 19:47
                                nie pokazuj jezyka, bo Ci krowa nasika, plotkaro wstretna! solówa??????
                                • aankaa to Wy się bijcie 03.12.03, 19:51
                                  a ja popatrzę
                                  • vika411 Re: to Wy się bijcie 03.12.03, 19:56
                                    Hehe.......przypierdole Ci wiaderkiem...no chodz tu wredna chlopaczaro...A
                                    Sloggi mi podarowal zdechlego kota w pudle po makaronie , ktorym mozna wywijac
                                    na sznurku...a tobie nieeeeee!!!smile))))))
                                    • martuha Re: to Wy się bijcie 03.12.03, 19:58
                                      jak mu powiem to mi tez takiego podaruje, i zdechlego szczura na dokladke! no i
                                      co? lyso Ci? prask piaskiem w oczy! mozesz sobie to wiaderko w tylek wlozyc!
                                      • vika411 Re: to Wy się bijcie 03.12.03, 20:00
                                        martuha napisała:

> jak mu powiem to mi tez takiego podaruje, i zdechlego szczura na dokladke! no
                                        i
                                        > co? lyso Ci? prask piaskiem w oczy! mozesz sobie to wiaderko w tylek wlozyc!
                                        A tego szczura to mi dal wczoraj! hehe...MAMOOOOOOOOOO!!! Bo martucha mnie
                                        bijeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • martuha Re: to Wy się bijcie 03.12.03, 20:05
                                          cicho! jak sie bedziesz wydzierac, to przyleci moj tata, ktory jest policjantem
                                          i powiem mu, zeby wlepil Twojej mamie duzo mandatow, a Towjego tate wzial do
                                          wiezienia!
                                          • vika411 Re: to Wy się bijcie 03.12.03, 20:07
                                            A moj tata twojemu tacie zrobi korupcje bo moj tata jest z mafii i zna caly
                                            Pruszkow i bedzie afera rywina...
                                            • martuha Re: to Wy się bijcie 03.12.03, 20:11
                                              tato, a Vika mowi, ze zrobi ci jakas afere rywina!!!!!!!!!
    • aankaa panienki, to nie wypada 03.12.03, 20:06
      jak Wy się wyrażacie ?!?!?
      idę, nie pozwalają mi się bawić z Takimi
      • vika411 Re: panienki, to nie wypada 03.12.03, 20:09
        No co ty Aanka...lizaka chcesz...to masz i dla martuchy tez mam... A Sloggi
        jest gupi...
        • martuha Re: panienki, to nie wypada 03.12.03, 20:12
          no wlasnie, gupi, i ja Go wcale nie kocham!
          • vika411 Re: panienki, to nie wypada 03.12.03, 20:14
            To chodz napiszemy sprejem na smietniku SLOGGI JEZD GOPI!
            • martuha Re: panienki, to nie wypada 03.12.03, 20:17
              dobra, mam taki zajebiscie rozowy spray. pod Twoim napisem jeszcze dodam: I
              CHODZI BEZ GACI!!!!!!!
              • vika411 DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:21
                STROZ IDZIEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!Do piwnicyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!
                BIEGIEM!!!!!!!!!!
                • martuha Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:23
                  dobra, szybko, bo jak nas doriwe, to nam tylki przetrzepie za mazanie po murze
                  smietnika!
                  • vika411 Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:25
                    W piwnicy nas nie znajdzie. Schowamy sie w mojej...tam moj tata ma wino
                    pozeczkowe....dobre jest i slodkie...sprobujemy?
                    • martuha Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:32
                      jasne, a jak oproznimy juz flaszke, mozemy z chlopakami zagrac w butelke, ok?
                      • vika411 Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:34
                        martuha napisała:

> jasne, a jak oproznimy juz flaszke, mozemy z chlopakami zagrac w butelke, ok?
                        Dobra..To pij pierwsza...
                        • martuha Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:38
                          dobre, slodkie, fajnie, ze jest tego wiecej, wezme sobie jedna butle na pozniej,
                          dobra?
                          • vika411 Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:42
                            No pewnie, ze sobie wez.To moze cos zaspiewamy...A jutro przyniose
                            papierosy...Ukradne tacie.
                            • martuha Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:47
                              znam taka fajna piosenke. slyszalam jak kiedys moj wujek spiewal ja na
                              imieninach mojej mamy:
                              zapalila sie stodola
                              wyleciala baba gola
                              a dziad myslal, ze to skrzypce
                              pogilgotal ja po cipce.
                              • vika411 Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:53
                                A moj tata to kiedys na imieninach tak spiewal:
                                Widzialem maryne raz we mlynie
                                jak ja ruchol mlynarz na pierzynie...
                                tez fajna , nie?
                                Ty, musze isc do domu bo mnie tata z pasem szuka...
                                To bedziesz jutro za smietnikiem?
                                pamietaj, ze przyniose papierosy a ty przynies zapalki...
                                • martuha Re: DZIEWCZYNYYYYYYYY!!!!!! WIEJEMY!!!!!!!!!!!!! 03.12.03, 20:55
                                  dobra, wezme jeszcze gumy do zucia zeby pozniej nie smierdzialo od nas.
                                  • vika411 DOOOOOBRAAAAAAAA...TYLKO NIE ZAPOMNIJ... 03.12.03, 20:59
                                    martuha napisała:

> dobra, wezme jeszcze gumy do zucia zeby pozniej nie smierdzialo od nas.
                                    JUTROOOO PO SZKOLEEEE ZA SMIETNIKIEEEEEEEEEEM...ALBO POJDZIEMY NA WAGARY....TO
                                    WREDY RANO PRZED SZKOLA W PIWNICYYYYYYYYYY...TYLKO POCZEKAJ NA MNIE...
                                    • pchla_sza_chrajka Palec pod budkę! 03.12.03, 21:15
                                      Kto idzie jutro na tory? Rozbiję świnkę-skarbonkę, będziemy kłaść monety na
                                      szynach...smile
                                      • vika411 Re: Palec pod budkę! 04.12.03, 12:15
                                        Czeeeeesc! bym poszla ale mnie tylek boli bo tata mi dal w skore za bazgranie
                                        po smietnikusad
                                        Ta swinia stroz naskarzyl!Musimy sie na nim zemscic!
                                        • vika411 DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 14:13
                                          WYJDZIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECIEEEEEEEEEEE?????????????
                                          BO MNIE SIE SAMEJ NA PODWORKU NUDZIIIIIIII.....
                                          • martuha Re: DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 16:33
                                            sluchaj, stara, ja mam dzisiaj szlaban, bo wczoraj pozno wrocilam do domu.
                                            teraz nie moge wyjsc, ale moi starzy wychodza wieczorem, to wpadnij z cala
                                            banda na pornosa! i wez fajki!
                                            • vika411 Re: DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 16:45
                                              A teraz nie mozesz wyjsc? Chociaz na troche? bo mam maryche...
                                              • martuha Re: DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 16:51
                                                serio? skad masz? kurde mol,a ja jestem uziemiona, bo starzy jeszcze sie
                                                szykuja na imprezke. ale wiesz co? zachowaj dla mnie, jak sobie juz pojda, to
                                                sie szatchne.
                                                • vika411 Re: DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 16:53
                                                  To poczekam...babce mojej ukradlam...
                                                  Ale nie mow nikomu...
                                                  • martuha Re: DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 17:05
                                                    spoko. a jak dzis nie wyjaramy, to na przerwie w budzie w kiblu sobie zapalimy
                                                    dymka. wiesz, w trzeciej kabinie.
                                                  • vika411 Re: DZIEEEEEEWCZYYYYYYYNYYYYYYYY!!!!!!!!!! 04.12.03, 17:37
                                                    a moze lepiej sprzedamy i bedziemy tymi...no..killerami...nie literami... nie
                                                    to bylo jakos na DY chyba...
                                                    a wiesz, ze stroz zbil swoja zone i wrzeszczal, ze ona jest prosta tutka? Co to
                                                    jest ta prosta tutka nie wiem ale tata powiedzial, ze to jest niegrzeczna
                                                    dziewucha.A stroza baba jest nie dziewucha tylko stara dupa. No to ja juz nie
                                                    wiem...
    • aankaa ale macie fajnie ... 04.12.03, 17:54
      możecie sobie wychodzić, po śmietnikach smarować, papierosy w wc podpalać
      a mnie pilnują sad(
      i jeszcze mówią, że wychodzić mogę tylko do biblioteki crying
      • vika411 Re: ale macie fajnie ... 04.12.03, 18:01
        No to im zwiej! mnie tez nie chca wypuszczac bo mowia, ze wy nie jestescie dla
        mnie dobre towarzystwo ale ja mysle, ze moi starzy to dopiero jest towarzystwo
        do dupy!!!
        • aankaa a może, rzeczywiście, dam nogę ? 04.12.03, 18:45
          najwyżej kolacji, za karę, nie dostanę
          a co tam ! najwyżej przyśnią mi się wilki
          • vika411 Re: a może, rzeczywiście, dam nogę ? 04.12.03, 18:55
            aankaa napisała:

> najwyżej kolacji, za karę, nie dostanę
            > a co tam ! najwyżej przyśnią mi się wilki
            >
            To idziemy do piwnicy na wino i trawke...tam poczekamy na martuche i na
            chlopakow. Bedziemy sie z nimi bawic w butelke...
            • aankaa tak to JA się nie bawię 04.12.03, 19:54
              jeszcze resztki "porad" we mnie się tlą
              • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 20:04
                Cos ty powiedzialaaaaaaa!!!jakich porad?!I sie z nami nie chcesz bawic?! A w
                ucho chcesz?!
                • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 20:11
                  vika411 napisała:

> Cos ty powiedzialaaaaaaa!!!jakich porad?!I sie z nami nie chcesz bawic?! A w
                  > ucho chcesz?!
                  A moze jeszcze bedziesz na nas skarzyc?! Dzieci na podworku nie moga byc
                  grzeczne bo zycie podworka uczy zycia anie filozofii ciotki-starej panny! O!
                  tak mowi moja babcia.
                  • martuha Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 20:48
                    dobra, laski! juz jestem. starzy poszli, chata wolna!
                    • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:02
                      A mnie tat powiedzial, ze mi zakazuje sie z toba bawic bo ty mnie sprowadzisz
                      na zla droge i jak nas razem zlapie to zobaczymy bo cala twoja rodzina jest
                      wykolejona a jak ona moze byc wykolejona jak twoj tata nie pracuje na kolei?
                      • martuha Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:04
                        ja nie wiem, ale kiedys moj ojciec, jak chcial na wodke, i nie mial kasy,
                        poszedl ukrasc tory kolejowe do sprzedania na zlom. moze jemu o to chodzi. ale
                        myslalam, ze twoj stary kradl razem z moim.
                        • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:12
                          Nooo a potem jak sie zamienili na nasze mamy i sie upili to sie wydzierali jak
                          wytrzezwieli i tez mowili na nie, ze sa proste tutki.Tyyy co to jest taka
                          prosta tutka bo mi nie chca powiedziec!
                          • martuha Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:16
                            moze to chodzi o ten taki gietki kijek, do ktorego sa przyczepione piora, wiesz
                            takie jak np u pawia, ale nie u tego, co sie nim rzyga, tylko tego ptaka.
                            rozumiesz? nie ptaka siusiaka, tylko tego takiego co to niby lata i wyje.
                            • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:18
                              A moj tata mowil do twojego ze wy macie z tymi tutkami film na widelo to moze
                              zobaczmy...
                              • martuha Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:21
                                to jest mysl, przynajmniej bedzie kolorowo i beda krzyki tych pawi. moze byc
                                ciekawe, ja lubie przyrode. moze ten film jest w stylu jurassic park?
                                • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:26
                                  No to wlanczaj! I co widac?
                                  • martuha Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:29
                                    ty, ale ten facet jest goly. o co chodzi, dlaczego lata z golym tylkiem?
                                    • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:35
                                      NOOOOOOO!!!!! I COS MU DYNDAAAAAA A TEJ BABIE GOLEJ SIE MAJDA TAKIE
                                      BALONIASTE...
                                      • martuha Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:40
                                        te czerwone to pokretla?
                                        • vika411 Re: tak to JA się nie bawię 04.12.03, 21:49
                                          Nie wiem ...ale oni sie wydzieraja... uszy bola ...i sapia ...eeee glupi i
                                          nudny ten film o tutkach...Choc sie lepiej napijemy wina.
                                          • martuha Re: tak to JA się nie bawię 05.12.03, 18:15
                                            masz tu butelke, ktora wczoraj z piwnicy twoich starych rabnelam. pycha te
                                            porzeczkowe rarytasy. i dawaj maryske, mialysmy jarac.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka