nict1 18.03.03, 11:20 gorącą czekoladą i słodkimi drożdżówkami z kruszonką :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lastka Re: witam wtorkowo :))) 18.03.03, 11:51 nict1 napisał: > gorącą czekoladą i słodkimi drożdżówkami z kruszonką :))) cześć nictusiu :)))) mmmmm jakie pyszne drożdzóweczki, mniam mniam... A jak tam twoja wrdota co? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 trzyma się i nawet skrzydła rozwija :)) 18.03.03, 11:56 lastka napisała: > A jak tam twoja wrdota co? może kubeczek czekoladki? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: trzyma się i nawet skrzydła rozwija :)) 18.03.03, 13:08 nict1 napisał: > lastka napisała: > > > A jak tam twoja wrdota co? > > może kubeczek czekoladki? czekoladki to nie bo tucząca, ale kawusi bardzo chętnie, drożdżówa też tuczu ale co mi tam... Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 a Tobie "tuczo" przeszkadza? :)) 18.03.03, 15:20 lastka napisała: > czekoladki to nie bo tucząca, ale kawusi bardzo chętnie, drożdżówa też tuczu > ale co mi tam... pewno, co tam! łykniesz herbatką z figurką "posłodzoną" szczyptą chromu i będzie po "tuczu"...nawet czekoladkowym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtko_jeszcze_grypowa :((((( 18.03.03, 11:53 specjalnie dla Ciebie herbatka porzeczkowa z cytrynką malinową:)) buuuuu czemu nie chcesz mi podarować swojego grypiska? polubiłaś go czy co? posłuchaj "Skrzydeł" w wykonaniu Zespołu Firebirs...może pomogą? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 18.03.03, 20:27 witaj :))) czekolada pitna?.. mniammmmm.... :)))) bardzo się ubrudziłam? ;) tylko drożdżówki już zjedzone :( Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 nie zjedzone, nie zjedzone... :))) 19.03.03, 11:38 środowa dostawa czeka na degustacje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: nie zjedzone, nie zjedzone... :))) 19.03.03, 21:22 a to przekąszę :))) dziś mnie długo nie było, ale Nictuś pamięta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: nie zjedzone, nie zjedzone... :))) 19.03.03, 21:25 ulalko kochana, siadaj i jedz i zastąp mnie, bo sił już nie mam dzisiejszym wyczekiwaniem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehe :))) 25.03.03, 00:50 zrobię Wam niespodziankę i przywitam Was rano na poduchach :)))))))))))))))) Miłego dnia !!!!!!!!!!!! Smacznej kawki, herbatki, gorącej czekolady, drożdżówek z nocnej zmiany, a ja czekam na kanapki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka a to nas ... 25.03.03, 06:21 uprzedziłeś Nictcie:-) Witam Cię i resztę poduchowców we wtorek, jakiś lekko zamglony, zaspany, ale uśmiechy z dnia poprzedniego sił nam dodają, by pogodnie iść dziś w świat! :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: a to nas ... 25.03.03, 10:17 jtka napisała: > uprzedziłeś Nictcie:-) tak bardzo się starałem :-) (czemu tu nie ma nut?) > Witam Cię i resztę poduchowców we wtorek, > jakiś lekko zamglony, zaspany, piękne słońce! żadnej mgły! a może Ty jeszcze śpisz? > ale uśmiechy z dnia poprzedniego > sił nam dodają, by pogodnie iść dziś w świat! > :-)))))))))) eee tam z dnia poprzedniego, to już pewno obeschnięte :( masz świeże :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka a do czego... 25.03.03, 18:35 nuty sa Ci potrzebne? Czyżbyśmy w końcu nasze śpiewanie zaczynali? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: hehehe :))) 25.03.03, 16:46 nict1 napisał: > zrobię Wam niespodziankę i przywitam Was rano na poduchach :)))))))))))))))) > > Miłego dnia !!!!!!!!!!!! > > Smacznej kawki, herbatki, gorącej czekolady, drożdżówek z nocnej zmiany, > a ja czekam na kanapki :-) yoy!.. faktycznie niespodziewanka :))) takie ranne wstawanko ;)) a mnie się ziewa teraz... może się zdrzemnę w jakim zakamarku? :))) ale najpierw łyk cieplutkiej czekolady :)) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 czekoladki....? a to na zdrowie :)) 25.03.03, 18:28 ja tez łyczek czekoladki i uciekam szukać poduch, bo to jak mi sie dzisiaj ziewa, to lepiej nie wiedzieć :-) Pozdrawiam :))))))) P.S. jutro nie bedzie niespodzianki :-) może KTOŚ wyciągnie środę? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 25.03.03, 18:31 Witam popołudniowo-wtorkowo! I uśmiechy rozsyłam wszystkim:-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtko, a ja muszę dzisiaj iść spac z głodem :-) 25.03.03, 18:40 żadna zupa nie ugotowana :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka to może chociaż... 25.03.03, 18:44 kanapeczki zrobimy? na sucho to na sucho ,ale zawsze coś lepiej niż nic!!! :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 kanapeczki...bardzo prosze... 25.03.03, 18:50 zawsze to cos lepszego niz nic :-) Dziękuję Jtko :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka kanapeczki... 25.03.03, 18:56 kanapeczki dzis robimy, wymyślne i kolorowe jak wiosna, niech każdy choć jedną spróbuje, a sam się przekona , że pyszne są przeogromnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: kanapeczki... 25.03.03, 19:07 mhmmm... pyszka :)))) jak miło zjeść coś smacznego po pobudce :)) dziękuję Itko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 01.04.03, 06:28 i poproszę o duży kubek kawy, takiej z aromatem i siłą wielką (najlepiej wodospadu;-)))) bo normalnie sił nie mam czy dziś kawkę wszystkim serwować? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 01.04.03, 08:26 a miala byc :(((( wiosenka :((((( a Ty mowisz mroz :((((( niedosyc ze mam dol to jeszce mrozny :((((( tymbarzdiej daje sie we znaki :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: witam wtorkowo :))) 01.04.03, 09:09 ufff....dotelepalam sie jakos...;))) kawe prosze mocną i czarną ...bez zadnych dodatków, najwyzej łyczek koniaczku na rozruch...bo dzien znów do łatwych nie bedzie nalezał.. no i coś słodziutkiego do tej kawki moze byc tyz...ja ze swej strony dosładzam wszystkim moim najpiękniejszym i najsłodszym usmiechem dookoła głowy , z pominięciem uszu ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a_xx prima_aprilis Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 01.04.03, 10:02 czesc alutka :(((( ja juz wypilam i ciacho skonsumowalam i nic z moim humorem :(((( mimo ze tak pieknie slonko swieci ale nie bede zanudzac moze sam powroci na wlasciwe miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Hej!!!!! co się z Wami dzieje !!!!! :))))))))))))) 01.04.03, 11:52 marudzicie już od wczoraj! Zarzadzam KONIEC MARUDZENIA! Kto się sprzeciwia pije sok - cytrynowy! hehehe Pieknie na świecie, słońce świeci tylko się usmiechać trzeba a Wy smętki tutaj jakies takie nie po poduchowemu pogaduszycie :-) Macie lustereczka? Hehehe pewno macie ;) Szybko na raz dwa trzy wyciągacie, spoglądacie i UŚMIECH JEST prawda? A teraz jeszcze swojego Wam dołożę :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) powinno starczyć na hohoho !!! ;) A może z głodu Was tak wzięło? Wyciągam kocioł i pitrasimy! Jeszcze nie wiem co, ale może zupę z gwoździa? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 buuuuuuu :(((((((((((((((((((((( 01.04.03, 14:29 Buuuuuuuuuu :(((((((((9 Połamałem dzisiaj wszystkie palce u rąk :(((((((((((((((((((( Pisze więc lewym palcem od prawej nogi i jakoś mi się pisze bo pamiętam, jak Phil Brosmans powiedział, że SZTUKA ŻYCIA TO CIESZYĆ SIE MAŁYM SZCZĘŚCIEM, a mój prawy palec u lewej nogi wcale duży nie jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: buuuuuuu :(((((((((((((((((((((( 01.04.03, 15:19 -jeśli to prawda ,to serdecznie Ci współczuję i łącze się z Tobą w bólu -jeśli to tylko żart p.a. to gratuluję tak starannego charakteru pisma -proponuję spróbować pisać: resztą palcy prawej i lewej nogi,noskiem,ogonkiem, prawym i lewym uchem,ołówkiem wetkniętym w zaciśnięte szczęki,lewym okiem, etc,etc... żebyś się biedaczku nie męczył zadzwoń po prostu do mnie:0 700 cóś tam,cóś tam.. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: buuuuuuu :(((((((((((((((((((((( 01.04.03, 16:30 ales mnie transoptorku rozbawil mimo mojego wisielczego humoru :))))) tylko mi nie mow ze nie znasz koncowki tego tel. 0700 cos tam cos tam :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: buuuuuuu :(((((((((((((((((((((( 01.04.03, 18:23 Nictcie... A co Ty robiłeś lub gdzie paluszki wsadzałeś,że je połamałeś?;-))) hihi... może gwoździe do zupki prostowałeś, co? i po paluszkach młotem wielkim? oj, biedne paluszki..:-)) oj, biedny Nictus...:-)) to kto dzis będzie gotował? Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehe :))))) prima aprillis !!!!!! :))))))))))))) 01.04.03, 19:03 paluchy mam całe nie połamane i wszystkie na swoim miejscu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) p.s. nie musze stosować żadnych środków zastępczyć i dzwonić po przyjaciela :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: hehehe :))))) prima aprillis !!!!!! :)))))))) 01.04.03, 19:07 ja czułam tu węchem podstęp grubymi nićmi szyty ;-)))))) a jednak się nie myliłam:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
megabizon Re: hehehe :))))) prima aprillis !!!!!! :)))))))) 21.04.09, 17:29 test sygnatury Odpowiedz Link Zgłoś
megabizon Re: hehehe :))))) prima aprillis !!!!!! :)))))))) 21.04.09, 17:32 Jeszcze jeden test Odpowiedz Link Zgłoś
megabizon Re: hehehe :))))) prima aprillis !!!!!! :)))))))) 21.04.09, 17:42 teraz cos innego napisze - ale olej to prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
megabizon Re: hehehe :))))) prima aprillis !!!!!! :)))))))) 21.04.09, 17:43 Przezyjmy to jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: Hej!!!!! widzę, że już znacznie lepiej :))))) 01.04.03, 18:59 "zarządzeń" sie słuchacie :-) soku cytrynowego pić nie chcecie :-) podobaja się Wam uśmiechnięte lusterka hehehe :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) TAK TRZYMAĆ i jeszcze... WSPÓLNIE ŚPIEWAĆ Choć chyba Wam sie nie chce, bo nikt nawet nie zamruczał dzisiaj :( p.s. zupka sie warzy na smaczek każdy hehehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 01.04.03, 18:07 No moje maruderki! Jak humorki? Troszkę może się poprawiło? Proszę dać mi sygnał, a ja już coś postaram się wymyślić.... Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx wtorkowe popołudnie :))) 01.04.03, 18:45 hej hej...witaj jtko ,witaj slo-onko, witaj ulalko i witajcie chłopaki;)) wiosna troche sie spóznia, ale humorek mam dzis fantastyczny, wiec melduje sie tu w roli rozpogodzacza zachmurzonych, rozsmieszacza marudów i pocieszacza zmartwionych... tylko błagam Nict,cie pierwszy, nie gotuj na tym gwozdziu zadnego barszczyku...nawet ukrainskiego;))) bo tym razem nie dam sie juz tak utuczyc...;)))) pozdrawiam wciaz z usmiechem od ucha do ucha a_xx Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wtorkowe popołudnie :))) 01.04.03, 19:01 ja juz dzis tez mam lepszy humor :))))))))))))))))))))))))))))) sprawa sie wyjasnila i juz zyje i ryczec juz mi sie nie chce jest suuuuuuuuuper :)))))))))))))))) jednak milosc jest piekna :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: wtorkowe popołudnie :))) 01.04.03, 19:04 sloonko:-))))))))))))))) cieszę się, że już się wszystko wyjaśniło:-) już słonko zaświeciło na nasze poduchy:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wtorkowe popołudnie :))) 01.04.03, 19:09 i to strasznie mocno zaswiecilam itko:)))))))))) dzieki ze bylas ze mna duchem to mi sie przydalo. a rano nawet gadac mi sie nie chcialo. dobrze ze jestescie :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: wtorkowe popołudnie :))) 01.04.03, 19:10 a w nagrode kazdego z Was posmyram swoim promyczkiem po tych kochanych buziakach. nadstawiac sie kto pierwszy ?:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka ja ja... 01.04.03, 19:11 ja już gotowa jestem:-)))) chyba ,że ktoś mnie uprzedzi;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Panie przodem :)))))))))))))))))))) 01.04.03, 19:15 cieszę się razem z Wami, żeście się moim pierwszym w dniu dzisiejszym "zarządzeniem" tak bardzo przejęły, że aż pojaśniały, porozchmurzały i marudowac przestały hehehe :-) p.s. co to za pomysły z tym marudzeniem hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jtka dzięki ... 01.04.03, 19:18 żeś mnie przodem przepuścił;-))))))) ale szturmować trzeba było , inaczej pewnie by się nie udało;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ja ja... 01.04.03, 19:16 heh, chyba nie jestes pierwsza na podium wiec Tobie pierwszej smyranko cieplym wiosennym milym promykiem nadziei usmiechnietego slonka :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Jtka była pierwsza!!!!!!!! 01.04.03, 19:28 a ja pierwszy już sie z Wami wtorkowo żegnam :( Śroody blisko!!!!! Miło sobie pogaduchujcie na i pod poduchami a ja duchem z Wami :-) p.s. Jtoko nie zapomnij, że są dwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka no dobra.... 01.04.03, 19:30 nie zabiorę tej drugiej dla siebie.... ;-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Tobie tez........ 01.04.03, 19:31 nictusiu kochany chlopczyku nalezy sie jeden smyrek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ja ja... 01.04.03, 19:32 -oj figlarne to nasze sloneczko,i cóś mi się wydaje że nieco wiosennie (wieczornie)rozpalone. -tak nas kochana ogrzewaj,my potrzebujemy Twego ciepła...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ja ja... 01.04.03, 19:34 wow tylu chetnych do promyczka? i Tobie nie poskapie trans....... moge uzywac jakiegos skrotu :(( bo za dlugo musze pisac :( plis o skrot :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ja ja... 01.04.03, 19:34 wiem dla mnie bedziesz transik moze byc?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witajcie :) 01.04.03, 19:58 dotarłam :))))))))))) i mnie też lepiej :))))))))))0 i duuuuuuuuża buźka dla Każdego, nawet nieobecnego Nictusia :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: ja ja... 01.04.03, 20:45 slo-onko napisała: > wiem dla mnie bedziesz transik moze byc?:))))) -może być nawet trrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cdn przepraszam że niezbyt często zaglądam ale... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: ja ja... 01.04.03, 21:10 ja tez rzadko ale jestem ufffffff moja sforka :)))))) transik, ja chyba wolec transik niz jakies tam trrrrrrrr :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka sloonko... 01.04.03, 21:19 wiesz, ale nie nadążałam wcześniej za Tobą;-)))) minuta za minutą szły pościki;-)))) ale to pewnie moją kondycja pogrypowa jeszcze do wprawy nie doszła;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: sloonko... 01.04.03, 21:45 to ja tez swoj pyszczek wystawiam w celu posmyrania promyczkiem..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: sloonko... 01.04.03, 21:48 dla kazdego cos milego:))))) nie za duzy nie za maly promyk do smyrania doskonaly :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: sloonko... 01.04.03, 21:56 jak dobrze,że nas smyrgasz tymi promykami swoimi:-)))) przynajmniej cieplej się robi, bo na podwórku to brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: sloonko... 01.04.03, 22:04 dobrze mieć prywatne Sło-onko :)))))))))) cmoooooooook :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: sloonko... 02.04.03, 08:03 bo ten cmoczek nie za duzy nie za maly do cmokania doskonaly :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 09:24 no witajcie spioszki:))) wtorek powital mnie chlodem, ale sloneczko tez swieci... pozdrowaki na cały dluuuuugi dzien.. acha, no i szybciutko pnastawiam expresik kawowy, samowar z herbatka, stawiam swieze drozdzowki, chrupiace rogaliki, maselko " od baby", miod, konfiture z malin, no a dla miesojadow, swieza pachnaca szyneczka wiejska...:))) papa Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 hehehe :))))) 08.04.03, 09:30 co za spotkanie! :-) Uczta się szykuje hehehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 09:27 Witam wtorkowo świeżą kawą, 55 rodzajami herbatek, gorąca czekoladą, wyjątkowo mlekiem i pachnącymi drożdżówkami z czym kto lubi :-) Oczywiście nie zapomniałem o życzeniu specjalnym: pełnej misce kruszonki :-) Na powitanie jeszcze Wam powiem, że jesteście OK i to wcale nie lukier hehehe :) Dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 16:42 witajcie :))) a Nictusek jak zwykle pamiętał o kruszonce dla mnie :))))) mniammmmmmmm...... :*) heh.. wyciągam się na poduchach i zaczynam odpoczynek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 19:06 Witajcie kochani:-)))) Ale zmarzłam, brrr... strasznie zimno u mnie, mroźno, wietrznie i śniegowo... Dobrze że tu mogę się troszkę zagrzać przy ciepłej herbatce:-)))) Dobrze że już jesteś Nictcie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 20:02 witaj Itko :))) heh... dobrze, że mogę już zdjąć kraciasty płaszczyk i wyciągnąć się milutko... co dziś na deser? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 20:19 a na deserek proponuję letnią sałatkę owocową:-))))))) pycha:-)))) na złość zimie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 20:58 ale z herbatką cieplutką, dobrze? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:01 jestem i ja :)))))) moge sie przylaczyc do tych lakoci :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:08 dobrze ze wcinamy wirtualnie bo inaczej bylybysmy grube jak beki bleeeee :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:10 ojjjjj.... racja, racja :))) ale wirtualnie nie da się oprzeć smakołykom Itki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:15 no to prawda nie da sie ani ani. ani odmowic sobie tych smakolykow w postaci zupek, drozdzowek i innych smakowitosci. a taaaaaaam jedzmy, odmawiac bedziemy sobie w wieku starczym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:17 proszę wcinać , wcinać, a jak trzeba będzie to dorobię:-)))) i oczywiście nową herbatkę dorobie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:22 kieeeedy jaaaa juzzz nie mogie. ledwoooo dyszem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:28 to pobiegaj trochę wokół stołu... i zrobi sie miejsce na nową porcję;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:30 ojjjjjjjj nie eeee ja nie lubiec biegac :((( wole biale winko na upchanie smakowitosci. to mi pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 21:41 zostawim Was dziewczynki wtorkowo. ide napasiona wiazac sadelko :))) czuje sie jak napchany wieprzek choc jak mowia kochanego ciala nigdy nie za duzo :)) ale nie wim czy do konca prawda i czy wszytskim to sie podoba? jeden woli matke drugi corkie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 08.04.03, 22:22 no to na pożegnanie nie zdążyłam :(( Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 06:15 :-)))))))))))))))))))) Witam wszystkich we wtorek:-) Już coraz bliżej święta:-)))) Jak tam porządki? Kawka i herbatka juz się szykują, wedle upodobań proszę się częstować:-))) No i drożdzówki - nasza podstawa śniadaniowa;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 08:38 witajcie, witajcie :)))) a ja juz czuje sie gruba niczym beka :))) ale jesc lubie wiec uskuteczniam konsumpcje do bolu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 09:26 witajcie:))) ja chyba przestane jesc te drożdżowki, bo cialka mi przyylo jakos tak...:))) przynioslam wiec sucharki dietetyczne...:((( az sie martwie co to bedzie w swieta, pewno znow zjem sama pol blachy sernika.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 11:44 witajcie :)) mam nadzieję, że mnie trochę grypka odchudzi, bo i mnie jakoś przybyło ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 16:17 czyżby to była wina poduch? ehhh chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 17:08 poduch nie jadam Jitko :)) ale drożdżówki dobrze mi idą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 17:17 hihi... Ulalko, wyobraź sobie siebie (no i resztę z nas też) jedzących poduchy i z wystającymi piórami z buźi...;-)))) hihihihi.... Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 16:18 wróciłam dziś troszku wcześniej i trzeba wykorzystać chwilkę i zacząć sprzątać... ale dobrze ,że już cieplutko się zrobiło:-))))) cieplutko, cieplutko, cieplutko:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 15.04.03, 16:39 i ja tez nieco pozniej dzis na fali. znow biagalm po lekarzach :((((((( a teraz muzse isc po swiateczne zapasy :)))) ale chetnie cos z Wami pzrekasze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 06:22 Wtorek , wtorek już się budzi, choć slonka nie widać, bo chmury grube, lecz na pewno wyjdzie później, by nas ogrzać cudnie:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 08:35 Witam rownie cieplo jak sloneczko ktorego jeszce nie ma. ale miejmy nadzieje ze do nas zawita i posmyra promykami :))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 14:51 Wszystkim w Szczecinie,Olecku,Krakowie oznajmiam tutaj-niech każdy się dowie: -jeśli dziś pogoda niedobra, -albo nie wiedzieć dlaczego,łzy toczysz bobra, -a może(być może)szwankuje Ci zdrowie, NA POGADUCHY WPADNIJ WE WTOREK! ZARAZ POPRAWI CI SIĘ HUMOREK :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 16:08 oooo jaki mile witanie :)))) i placz odchodzi i humor powraca . powiedz transiku czy Ty ze swoimi wierszami tez wystepujesz w wierszowniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 16:30 Niezależnie od pogody na poduchach rym jest modny, bo on humor nam poprawia i radości nam przyprawia:-) Rymujmy zatem razem przez dzień cały, a świat będzie w końcu na rym nasz za mały i w przestrzeń kosmiczną wzleci, by marsjanom dzień umilić w sieci;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 17:02 nieeeee no jestem pod wrazeniem !!! Rzułw i Transik, Jtka mała, to poetow spółka doskonała. Dobry humor nam dodają, swym pisaniem szare życie umilają. Rymuj Rzułwiu, rymuj Transik, Niezły to już jest balansik. Niechaj Jtka wyśle w kosmiczne orbity za to zbierze uśmiechów profity. Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 18:13 też Wam chętnie dziś rymuję, i powroty ha!.. zwiastuję :)) a że dziś mam więcej czasu, to narobię tu "hałasu", i pogadam z Wami krzynkę, zadbam o Was odrobinkę, bo się czuję dziwnie jak, że Was zostawiłam tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 18:30 bo to nas nie dziwi wcale, że nieswojo się czujesz w tej dali;-) Twój hałas zrozumiemy w pełni i sami pomożemy Ci w robieniu tej wełny;-) harmider się nam zrobi wtedy wielki i huczno będzie na poduchach miękkich;-) zatem proszę się gromadzić, na poduchach siadać, kozły fikać i gadać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 19:06 Ledwo Transik nam powrócił to już szybko nas opuścił. Smutna ta nowinka, zła, bo facecik mało o nas dba. Nictek był ową ostoją ale cierpliwość jest naszą zbroją. Niech ta wędrówka prędko się zakończy bo inaczej dziurę w brzuchu będziemy drążyć. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 20:35 nocka już się zbliża do nas ciemna i zagląda jak w oczy kota - taka wredna, lecz my jej się nie boimy, bo na poduchach siedzimy:-) tu cieplutko, tu wesoło, tu się kawka leje w koło, okruszyny się walają i ciekawskie myszki zapraszają;-) zaczynają sie rozmowy szeptem ,pełnym głosem, wkoło głowy:-) posiedzimy sobie tu milutko a lepsze humory nie będą wcale na krótko:-) przez cały weekend nam się utrzymają i jeszcze dłużej wytrzymają;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 20:46 jam dzis biedna i zmeczona przez mych belfrow pogoniona tralalalalalala to mowilam mea, ja:) docencie, to najpiekniejszy wiersz, jaki kiedykolwiek napisalalam, wszystko dla Was:)) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 21:36 :))) ...i nawet dziewczyny nie zauważyły,że słowami wiosny przemówiły ... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 21:45 dobrze ,ze wsród nas Transoptor siedzi -on wszystko dostrzeże, i pokaże czeledzi;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 29.04.03, 21:50 wiosną mówią tu dziewczyny, ceni Transik nasze miny, i występy różnorodne, głowy tych pomysłów płodne :)) teraz już się pożegnamy, jutro pewno się spotkamy, kciuki za Meusię trzymamy, na wszystkich powrót czekamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: witam wtorkowo :))) 06.05.03, 08:02 nict1 napisał: > gorącą czekoladą i słodkimi drożdżówkami z kruszonką :))) i radoscia ze moge Was witac, a nawet, ze slonko swieci :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 i że... :))) 06.05.03, 08:07 nict1 napisał: > nict1 napisał: > > > gorącą czekoladą i słodkimi drożdżówkami z kruszonką :))) > > i radoscia ze moge Was witac, a nawet, ze slonko swieci :))) i ze nie musze juz zdawac matury hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: i że... :))) 06.05.03, 08:39 witaj nictusku :))))) i ja tez jestem szcesliwa i wspolczuje tym ludkom ktorzy przezywaja stresa. bo to w koncu jakby nie bylo jaks stres . a wszytskim im zycze powodzenia jak i polamania instrumenow pismiennych. Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 06.05.03, 11:42 witam Was mile;-)))) i lecę szybko do pracy, bo tylko coś przegrać musiałam:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 06.05.03, 12:12 Jtulka Ty na wagarach??????????? Oj nieladnie powiem o wszytskim szefowi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 06.05.03, 16:37 ha!.. a ja już po pracy i trochę z Wami radośnie posiedzę, pocieszę się, że Nictusek cały i zdrowy :)) a potem bryknę znów w moje księgi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 06.05.03, 18:08 tylko oby te ksiazkowe brykanie nie zamienilo sie w sobotnie brykanie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nict1 Re: witam wtorkowo :))) 13.05.03, 15:27 wczesnym popoludniem :) nie mam kawki, herbatki ani goracej czekoladki, ale za to mam... wiadro wody i w zamrazarce lody hehehe :-) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 13.05.03, 17:16 witajcie :))) no to ja serwuję jeszcze ptasie mleczko :)) bo ja lodów nadal nie mogę, bo dziś - dla odmiany - chrypię jak stare radio ;)) buziaczki od ulalki dolecą i na koniec świata :*))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 13.05.03, 20:22 ... :-) przysiądnę gdzieś w kąciku.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 13.05.03, 21:25 tylko nie smuc sie i nie placz ino, bo i mnie robi sie smutno kiedy widze te mine :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 13.05.03, 21:33 zaprosiłam Itulkę do marudnika. tam każdy wraca do siebie, jeśli się dobrze w poduchy wtuli :)) nie płacz Słonko, bo jak to... płaczące Słonko... nieeee!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 09:03 Tydzien temu bylam ryczaca dzis jestem kwitnaca :)))) Witam wszytskich bardzo, bardzo serdecznie i jak wczoraj wieczor tak dzis zachowam sie niegrzecznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 12:56 Hejka Sło-onko :) Hejka poduchowicze :) Witam Was jak najbardziej dzisiaj ;-) Wpadłem na kaffkę... Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 13:03 no ale, kto późno przychodzi, ten sam sobie szkodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 13:17 ale mam nosa, puszczalm do ciebie wiadomosca le bram nie dzila :( witaj Rzulwiku :))))))))) kawaka a jakze gotowa zceka na Ciebie :))))) i nietylko kawka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 13:18 tylko mi nie mow ze to ja sie teraz spoznilam :((((( z ta kawa :(((( powiedz ze jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 13:28 No nieeeeeeeeeee:( przeciez rzulwie tak szybko nie odpelzuja:( dlaczego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 14:38 Poczułem z daleka kaffkę i wróciłem. Ale jako rzulw - szybki nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tex666 Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 15:07 witam Was w ten piękny pochmurny dzionek i życzę wszytkim by był cudownie spędzony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 15:13 Cze Tex :) Wywiało Cię na troszkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 15:51 witajcie :)) wszyscy kawiarze, choć nie wszyscy jeszcze są... :))) mój wtoras był okrutny ;))) no ale co tam, zakończę go uśmiechem i tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:00 to jak? kawki , herbatki gotowe? można zasiadać? bułeczki są? czyli można juz wszystkich powitać:-))) Witam wtorkowo:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:03 Czesc Itusia dzis nas wiecej :))))))chyba tzra samowar pzrygotowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rzulw Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:10 kurczę ...tak dawno nie rozpalałem pod samowarem.....że nie mogę go znaleść ;( pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:15 rzulwiu:-))) on na tej stronie jest:-) Transik go ostatnio odkurzył;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:16 rzulwiu:-) ósmy wącik od dołu:-) poczekam aż go znajdziesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:24 wiecie co a mzoe ja swoj wygrzebie z piwnicy moze bedzie szybciej? Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witam wtorkowo :))) 20.05.03, 17:30 może jako niby-admin powinnam pomóc Rzulwikowi..?? :)) pomogę! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: witam wtorkowo :))) 27.05.03, 06:02 Śrooodaaa!!! :-))))))))))))))))))) Wsatwać proszę,śniadanko zjeść, jakąś kawkę lub herbatkę...i... na upał wychodzić;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: witam wtorkowo :))) 27.05.03, 08:50 Co ???? Sroda???/ Dzisiaj??????? Heh, a niech bedzie sroda wiec sobota bedzie za 3 dni????? Fajosko ;-) Oj Itusia, Itusia czyzby wczoraj za duzo likieru dala mamusia???? Odpowiedz Link Zgłoś
aniouek1 Re: witam wtorkowo :))) 27.05.03, 09:23 ciasteczkami z kokosem ;) Co się tutaj dzieje? Dwie środy, dwie niedziele w kupie, środa we wtorek... ech! hihihi :) Miejcie się dobrze :) pa,pa,pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka hahahaha.... 27.05.03, 11:09 :DDDDDDDD Sloonko, musiałam to zobaczyć;-)))))) hihihihihihi.... dobrze ,że teraz mało ludzi przychodzi;-) likier? jaki likier, to bąbelki były!!!!;-))))))))) i pędzę dalej, bo wzięłam , co miałąm wziąść, i leeeceeeee;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: witaj wtorku :))) 27.05.03, 17:03 i Wy Poduchowicze, i Szufladowicze reprezentowani przez Aniouka :)) miłego całego dnia, a na dobry początek popołudnia - lody :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: witaj wtorku :))) 03.06.03, 06:55 Witajcie Poduchowicze! Zaglądam do Was, żeby Wam przynieść trochę cudów z naszego wtorku. Stoliczek również do Waszej dyspozycji. Pozdrowienia od Mrouh z szuflady