Dodaj do ulubionych

Inni się bawią

26.01.25, 21:35
www.hejto.pl/wpis/drugie-hejtopiwotrojmiasto-dzieki-obecnym-za-przybycie
Czasem zaglądam na Hejto. Ostatnio wariaci zrobili imprezę w Trójmieście, co uwiecznili na załączonym obrazku.
Czyli da się zebrać ludzików i spotkać na żywo nawet w obecnych czasach.
Obserwuj wątek
    • j-k bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 26.01.25, 22:06
      na stolach nie ma piva - wiec i nie ma zabawy.
      • tapatik Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 26.01.25, 23:59
        Ja się bawię bez alkoholu. Szczególnie, że potem z reguły wsiadam za kółko.
        • baenzai Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 27.01.25, 07:47
          Tak, wiemy. Wiemy również, że nie ciupciasz (bo czekasz na prawdziwą miłość), nie jarasz blantów i generalnie żyjesz jak mnich (no może lubisz dobrze zjeść).
          • tapatik Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 27.01.25, 16:51
            Ale za to lubię tańczyć tongue_out
            • baenzai Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 01.02.25, 10:42
              tapatik napisał:

> Ale za to lubię tańczyć tongue_out
              >
              Chociaż tyle dobrego.

Mój stary nie miał co ze sobą zrobić na emeryturze więc... poszedł do pełnoetatowej pracy. smile

Ogólnie to całkiem sporo Januszów i Grażynek nie ma żadnych zainteresowań ani nie dostarcza sobie jakieś większej ilości pozytywnych bodźców poza piwkiem, telewizorem i plotkowaniem. Żyją trochę jak te NPC z gier komputerowych albo jak ta kaczka z mema.
              Jednak w takim życiu fajne jest to, że nie się żadnych ambicji i żadnych większych potrzeb. Ja takie ambicje i potrzeby mam, ale z różnych względów nie mam możliwości ich zrealizowania a to z kolei wpływa na stan mojego samopoczucia. smile

• okruchlodu Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 01.02.25, 13:08

> Mój stary nie miał co ze sobą zrobić na emeryturze więc... poszedł do pełnoetat
                > owej pracy. smile

Wiele osób nie stać żeby na emeryturze spędzać czas tak jak lubią.

Kolejna sprawa mężczyźni często po przejściu na emeryturę dziadzieją. Widzę to po rodzicach moich znajomych. Mamy pozostają aktywne, wychodzą, podróżują, zapisują się na fitness, zajęcia w domach kultury, organizują się w grupy, wychodzą na kawkę.

Ojcowie nie potrafią się odnaleźć w nowej rzeczywistości. Nie mają celów, tracą motywację, wycofują się z życia towarzyskiego. Jeśli mają aktywne żony, to one w tym wieku pełnią funkcję animatorek.

> Ogólnie to całkiem sporo Januszów i Grażynek nie ma żadnych zainteresowań ani n
                > ie dostarcza sobie jakieś większej ilości pozytywnych bodźców poza piwkiem, tel
                > ewizorem i plotkowaniem. Żyją trochę jak te NPC z gier komputerowych albo jak t
                > a kaczka z mema.
                > Jednak w takim życiu fajne jest to, że nie się żadnych ambicji i żadnych większ
                > ych potrzeb. Ja takie ambicje i potrzeby mam, ale z różnych względów nie mam mo
                > żliwości ich zrealizowania a to z kolei wpływa na stan mojego samopoczucia. smile

Jestem mega ciekawa jakie masz ambicje i co stoi na przeszkodzie, żeby je realizować?
                • baenzai Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 01.02.25, 16:00
                  okruchlodu napisała:

>
                  > > Mój stary nie miał co ze sobą zrobić na emeryturze więc... poszedł do peł
                  > noetat
                  > > owej pracy. smile
                  >
                  > Wiele osób nie stać żeby na emeryturze spędzać czas tak jak lubią.

On akurat ma 5K netto emerytury plus jakieś tam oszczędności. Miasto powiatowe, samochód dość nowy, mieszkanie bez hipoteki, łazienka niedługo po remoncie, zwierząt brak, obiady gotuje matka (która też ma swoją emeryturę).

Poza tym większość rozrywek czy zainteresowań nie wiąże się z jakimiś nadzwyczajnymi wydatkami.

> Kolejna sprawa mężczyźni często po przejściu na emeryturę dziadzieją. Widzę to
                  > po rodzicach moich znajomych. Mamy pozostają aktywne, wychodzą, podróżują, zapi
                  > sują się na fitness, zajęcia w domach kultury, organizują się w grupy, wychodzą
                  > na kawkę.

Moja matka też nic ciekawego nie robi. Niektóre ciotki też żyją z dnia na dzień. Jeden wujas coś tam masterkuje, ale on nie mieszka w bloku. A babka to krążyła między kościołem, opieką nad wnukami i oglądaniem ,,Mody na sukces''. smile

> Jestem mega ciekawa jakie masz ambicje i co stoi na przeszkodzie, żeby je reali
                  > zować?

Przede wszystkim to wyrwać się ze schematu praca-dom-praca-dom.
                  • okruchlodu Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 01.02.25, 16:24
                    > Przede wszystkim to wyrwać się ze schematu praca-dom-praca-dom.

I co Ci to utrudnia?
                    • baenzai Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 01.02.25, 22:07
                      okruchlodu napisała:

> > Przede wszystkim to wyrwać się ze schematu praca-dom-praca-dom.
                      >
                      > I co Ci to utrudnia?

No ogólnie nie mam żadnego pomysłu ani większych możliwości. smile
          • okruchlodu Re: bzdury. dzis nie bawi sie nikt. 27.01.25, 22:00
            Mnisi robią najlepsze alko. 😉
            • j-k bo maja czas. 27.01.25, 22:06
              okruchlodu napisała: > Mnisi robią najlepsze alko. 😉

zacier musi dojrzewac.
              a mnisi maja czas.

ci seksualni - go (tyle) nie maja.
              • okruchlodu Re: bo maja czas. 27.01.25, 22:18
                Po skandalach z homoseksualnymi orgiami na plebaniach nie zdziwiłabym się, gdyby mnisi byli mniej świeci niż wam się wydaje.
                • j-k ograny tekst 27.01.25, 22:40
                  swieci - to nie sa nawet Mnisi.

lubisz seks ?

ja tez.
                  ale be zobowiazan.

bye.
                • baenzai Re: bo maja czas. 27.01.25, 22:48
                  Mnisi to nawet gadać ze sobą nie mogą a co dopiero jakieś inne zabawy.

Kryptogeje to raczej idą na księży (ewentualnie do tych bardziej otwartych zakonów).
                  • okruchlodu Re: bo maja czas. 28.01.25, 07:21
                    Są różne zakony, w większości można rozmawiać. Poza tym, do seksu rozmawianie nie jest potrzebne.
                  • okruchlodu Re: bo maja czas. 28.01.25, 08:57
                    Z cyklu "inni się bawią":

wiadomosci.radiozet.pl/polska/Watykan.-Gejowskie-orgie-i-kokaina-w-watykanskim-palacu
                    10przykazan.wordpress.com/2013/02/01/orgie-u-franciszkanow/
                    • tapatik Re: bo maja czas. 28.01.25, 14:11
                      A my mamy problem ze spotkaniem forumowym...
                      • okruchlodu Re: bo maja czas. 28.01.25, 16:42
                        Może spróbuj zorganizować gejowską orgię? Coś czuję, że będzie łatwiej. 😆
                        • j-k widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 17:16
                          okruchlodu napisała:
                          > Może spróbuj zorganizować gejowską orgię? Coś czuję, że będzie łatwiej. 😆

widzialas tu jakichs gejow ?
                          bo ja widze tu samych niedopieszczonych
                          - ale jednak 100 % hetero...

PS. Cale szczescie, ze Angole wyszly z Unii
                          bo te resztki kobiet - jakie jeszcze zostaly w PL
                          juz raczej do Londynu nie wyjada...

• okruchlodu Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 17:57
                            > widzialas tu jakichs gejow ?
                            > bo ja widze tu samych niedopieszczonych
                            > - ale jednak 100 % hetero...

Testowałeś?
                            Weź im tą swoją żonę podeślij. Kobita się zabawi, chłopaki się zabawią. Ile osób uszczęśliwisz? A Ty podobno taki otwarty w temacie wierności małżeńskiej...

> PS. Cale szczescie, ze Angole wyszly z Unii
                            > bo te resztki kobiet - jakie jeszcze zostaly w PL
                            > juz raczej do Londynu nie wyjada...

Do Londynu na seks wakacje? Ja myślałam, że Polki to do Egiptu, Tunezji jeżdżą...
                            • j-k Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 18:10
                              okruchlodu napisała:
                              > Weź im tą swoją żonę podeślij. Kobita się zabawi, chłopaki się zabawią.
                              A Ty podobno taki otwarty w temacie wierności małżeńskiej...

- A jakze. Jestem otwarty i ona tez jest.

Jest tylko jeden problem. Seks ja kompletnie nie interesuje (z nikim)

> Do Londynu na seks wakacje?

- nie aniele. as usual - "na zmywak".

Ja myślałam, że Polki to do Egiptu, Tunezji jeżdżą.

- tak, ale to zupelnie inna i ilosciowo ograniczona grupa Polek.
                              • okruchlodu Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 18:29

> - A jakze. Jestem otwarty i ona tez jest.
                                >
                                > Jest tylko jeden problem. Seks ja kompletnie nie interesuje (z nikim)

A to próbowała już z każdym?

Nie zaznała jeszcze dobrego seksu, kto wie może jakiś młodziak z forum sprawi, że polubi.

> > Do Londynu na seks wakacje?
                                > - nie aniele. as usual - "na zmywak".

Jakoś mało sexy to brzmi, Kabanosku.

> Ja myślałam, że Polki to do Egiptu, Tunezji jeżdżą.
                                >
                                > - tak, ale to zupelnie inna i ilosciowo ograniczona grupa Polek.

Elyta seksualna znaczy się.
                                • j-k Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 18:49
                                  okruchlodu napisała:
                                  > A to próbowała już z każdym?

co bylo w 20.tym wieku, to tego nie wiem
                                  w 21.szym wieku ten temat dla niej nie istnieje - powtarzam: - z nikim.

>
                                  > > > Do Londynu na seks wakacje?
                                  > > - nie aniele. as usual - "na zmywak".
                                  >
                                  > Jakoś mało sexy to brzmi,...

- oczywiscie, ze tak, bo to nie o sexy w Londynie chodzi,
                                  a tylko o zdobycie funtow na zmywaku. a najlepiej dostarczyciela tych funtow w postaci miejscowego meza...
                                  >
                                  > > Ja myślałam, że Polki to do Egiptu, Tunezji jeżdżą.
                                  > >
                                  > > - tak, ale to zupelnie inna i ilosciowo ograniczona grupa Polek.
                                  >
                                  > Elyta seksualna znaczy się.

- no naturalnie.
                                  finansowa ,a wiec i seksualna - dotyczy to obu plci zreszta.

roznica jest tylko taka, ze mezczyzni z kasa wola Panienki tu u siebie na miejscu

a kobiety z kasa - lubia za tym towarem pojechac do cieplych krajow...

• okruchlodu Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 19:32
                                    > co bylo w 20.tym wieku, to tego nie wiem
                                    > w 21.szym wieku ten temat dla niej nie istnieje - powtarzam: - z nikim.

Może biedulka nie wie, że od 40 lat preferujesz związki otwarte? Tak się chwalisz swoimi podbojami a o podbojach żony to już mniej chętnie opowiadasz. Jakiś syndrom MiL, czy co? A podobno taki otwarty, nowoczesny w tej kwestii. Chętnie poczytam jak żona eksperymentuje z panami, jeansy Beanzai kupuje w podziękowaniu za minetkę życia.

> - oczywiscie, ze tak, bo to nie o sexy w Londynie chodzi,
                                    > a tylko o zdobycie funtow na zmywaku. a najlepiej dostarczyciela tych funtow w
                                    > postaci miejscowego meza...

Zawsze jest dwóch beneficjentów w takich układach. Ci panowie też korzystają, nawet pewnie bardziej. Masz kasę możesz wybrzydzać. Tak długo jak obie strony są uczciwe, nikt nikogo nie oszukuje, zdradza, źle traktuję to chyba wszystko ok?

Swoją drogą mam wrażenie, że poglądy masz sprzed 20 lat. Wśród młodsze pokolenia już nikt nie marzy o wyjeździe do Londynu. Ludzie coraz chętniej wracają. W Polsce nie jest wcale tak źle, łatwo o pracę, mieszkania tańsze, bezpiecznie na ulicach.

> > > Ja myślałam, że Polki to do Egiptu, Tunezji jeżdżą.
                                    > > >
                                    > > > - tak, ale to zupelnie inna i ilosciowo ograniczona grupa Polek.
                                    > >
                                    > > Elyta seksualna znaczy się.
                                    >
                                    > - no naturalnie.
                                    > finansowa ,a wiec i seksualna - dotyczy to obu plci zreszta.
                                    >
                                    > roznica jest tylko taka, ze mezczyzni z kasa wola Panienki tu u siebie na miejs
                                    > cu

Ci z kasą też lubią sobie panie że wschodu sprowadzać. I na zdrowie. Tak długo jak o te panie dbają mogę im kibicować.

> a kobiety z kasa - lubia za tym towarem pojechac do cieplych krajow...

No cusz, jedne wolą małe białe (domki z płotkiem), drugie wolą duże czarne.
                                    • baenzai Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 19:45
                                      okruchlodu napisała:

> jeansy Beanzai kupuje w podziękowaniu
                                      > za minetkę życia.
                                      >

Masz jakieś złe informacje. smile
                                      • okruchlodu Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 20:11
                                        > Masz jakieś złe informacje. smile

Które są złe? Dojrzałe panie nie takie rzeczy młodym kochankom kupują. Chyba ją stać skoro 80% pensji (czy w tym wieku to już raczej emerytury) mężowi zabiera. Ceń się!
                                        • baenzai Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 20:27
                                          Przecież ty sugerowałaś, że to niby ja kupuję kobietom jeansy w zamian za to, że mogę zrobić im minetę. :p

Przeczytaj jeszcze raz to zdanie: ,,jeansy Beanzai kupuje w podziękowaniu
                                          > za minetkę życia''.
                                          • okruchlodu Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 20:37
                                            To wszystko przez to, że nie chciałeś, żeby odmieniać twojego nicka. Byłoby 'jeansy Baenzajowi kupuje za minetę życia'. Wiadomo, że płaci ten co korzysta.

Gdybyś to Ty kupował byłbyś na początku zdania.
                                            • baenzai Re: widzialas tu jakichs gejow ? 28.01.25, 21:15
                                              okruchlodu napisała:

> Wiadomo, że płaci ten co korzysta.

Hm... Czyli jak kiedyś kupiłem pannie popcorn w kinie i potem zrobiłem jej minetę to mam czuć się wykorzystany?
                                    • j-k no alesz oczywiscie, Aniele, 28.01.25, 19:46
                                      okruchlodu napisała:

Beanzai kupuje w podziękowaniu
                                      > za minetkę życia.

no wlasnie, Baenzai to pewnie tez by chcial, a tak to ten sympatyczny chlop nam sie tu na foro marnuje i nie tylko on.

> Zawsze jest dwóch beneficjentów w takich układach. Ci panowie też korzystają, n
                                      > awet pewnie bardziej. Masz kasę możesz wybrzydzać. Tak długo jak obie strony są
                                      > uczciwe, nikt nikogo nie oszukuje, zdradza, źle traktuję to chyba wszystko ok?

No niby tak, ale ja tak z narodowej solidarnosci to pisze, bo prrzez to tysiace mezczyzn Polakow
                                      nam, sie w Polsce marnuja...

> > Ci z kasą też lubią sobie panie że wschodu sprowadzać. I na zdrowie. Tak długo
                                      > jak o te panie dbają mogę im kibicować.

ale z oczywiscie. bylem pierwszy, ktory na tym foro rodakow do tego namawial.

- "CI Zachodu kradna wam polskie kobiety ?, - to wy kradnijcie kobiety tym ze Wschodu"
                                      • okruchlodu Re: no alesz oczywiscie, Kabanosku 28.01.25, 20:04
                                        > no wlasnie, Baenzai to pewnie tez by chcial, a tak to ten sympatyczny chlop nam
                                        > sie tu na foro marnuje i nie tylko on.

A ty tak tą biedną żonę kisisz w domu. Miałby się kobiecina zabawić, użyć życia, poznać nowy wymiar seksu.

> No niby tak, ale ja tak z narodowej solidarnosci to pisze, bo prrzez to tysiace
                                        > mezczyzn Polakow
                                        > nam, sie w Polsce marnuja.

Ale przecież Polacy i tak na Polki ciągle narzekacie. Stare/brzydkie/ grube / katyński /dzieciate/ puszczalskie /materialistki/ roszczeniowe. I wyjedzie taka na zachód, męża znajdzie to nagle Wam szkoda? Normalnie jak psy ogrodnika. 🤭

> ale z oczywiscie. bylem pierwszy, ktory na tym foro rodakow do tego namawial.
                                        >
                                        > - "CI Zachodu kradna wam polskie kobiety ?, - to wy kradnijcie kobiety tym ze W
                                        > schodu"

Może sobie ściągną jak się już dorobią ale w międzyczasie chcieliby za darmo pociupciać. Pokaż jaki jesteś nowoczesny, Kabanosy, podziel się żoną.😉
                                        • baenzai Re: no alesz oczywiscie, Kabanosku 28.01.25, 20:09
                                          okruchlodu napisała:

> Może sobie ściągną jak się już dorobią ale w międzyczasie chcieliby za darmo po
                                          > ciupciać. Pokaż jaki jesteś nowoczesny, Kabanosy, podziel się żoną.😉

Kabanosy. big_grin

Wiem, że autokorekta, ale zabawnie wyszło.
                                          • okruchlodu Re: no alesz oczywiscie, Kabanosku 28.01.25, 20:13
                                            Katyński zamiast Karynek bardziej mnie rozbawiło. 😅
                                          • j-k no alesz oczywiscie, Aniele 28.01.25, 20:35
                                            baenzai napisał:

> okruchlodu napisała:
                                            >
                                            > > Może sobie ściągną jak się już dorobią ale w międzyczasie chcieliby za da
                                            > rmo po
                                            > > ciupciać.

tro chba ich ludzkie prawo, conie ?

Pokaż jaki jesteś nowoczesny, podziel się żoną.😉

alez ja nie mialbym nic przeciw, tylko, ze napisalem Ci juz, ze ta zabawa od poczatku 21.go wieku kompletnie ja nie interesuje - z nikim.

za to wiem, ze interesuje Ciebie, jak i mnie - nieprawdaz ?

dlatego tym oboje rozmawiamy.
                                            • okruchlodu Re: no alesz oczywiscie, Aniele 28.01.25, 21:20
                                              j
                                              > tro chba ich ludzkie prawo, conie ?

A czy ja im bronię? Rozumiem ich ludzka potrzebę. Rozumiem też ludzkie potrzeby kobiet.

> Pokaż jaki jesteś nowoczesny, podziel się żoną.😉
                                              >
                                              > alez ja nie mialbym nic przeciw, tylko, ze napisalem Ci juz, ze ta zabawa od po
                                              > czatku 21.go wieku kompletnie ja nie interesuje - z nikim.

To niech przestanie robić to z nikim i zacznie z Kimś.

> za to wiem, ze interesuje Ciebie, jak i mnie - nieprawdaz ?
                                              >
                                              > dlatego tym oboje rozmawiamy.

Ale co niby mnie interesuje? Bo coś czuję, że jednak nie to samo co ciebie.
                                              • j-k no alesz nadal oczywiscie, Aniele 28.01.25, 21:41
                                                okruchlodu napisała:

> j > > tro chyba ich ludzkie prawo, conie ?
                                                >
                                                > A czy ja im bronię? Rozumiem ich ludzka potrzebę. Rozumiem też ludzkie potrzeby kobiet.

- no wlasnie. czyli oboje wszystko i wszystkich rozumiemy. - tyle ze nic z tego nie wynika.

> To niech przestanie robić to z nikim i zacznie z Kimś.

- alez ona tego NIE ROBI z nikim i nie chce tego robic z kims - bo ten temat w ogole ja nie interesuje. comprende ?

> Ale co niby mnie interesuje? Bo coś czuję, że jednak nie to samo co ciebie.

oczywiscie, ze nie to samo. chociaz jakas korelacja jest...

gdyby bylo to to samo, to bysmy tu nie rozmawiali - tylko przystapili juz dawno do dzialan, nieprawdaz ?

a zatem wypijmy za te nasze roznice:
                                                .
                                                www.pozytywniej.pl/1651/wypijmy-za-bledy.
                                                • okruchlodu Re: no alesz nadal oczywiscie, Kabanosku 28.01.25, 21:54
                                                  > - alez ona tego NIE ROBI z nikim i nie chce tego robic z kims - bo ten temat w
                                                  > ogole ja nie interesuje. comprende ?

Skoro kiedyś ją interesował to podejrzewam, że aseksualna nie jest. Raczej nie miała farta, nie trafić na takiego, który ją zainteresuje. Jeśli jest mężatką od 40 lat to może nawet zapomniała że inni istnieją, młodzi, jurni, lubiący inne aktywność niż mąż a nawet czarni.

Rozmowa o seksualności żony sprawia ci problem? O kochankach łatwej?

> gdyby bylo to to samo, to bysmy tu nie rozmawiali - tylko przystapili juz dawno
                                                  > do dzialan, nieprawdaz ?

A skąd pomysł, że ja nie działam?

> a zatem wypijmy za te nasze roznice:
                                                  > .
                                                  > www.pozytywniej.pl/1651/wypijmy-za-bledy.

Na zdrowie, Kabanosku.
                                                  • baenzai Re: no alesz nadal oczywiscie, Kabanosku 28.01.25, 22:04
                                                    okruchlodu napisała:

> Skoro kiedyś ją interesował to podejrzewam, że aseksualna nie jest.

Moje obie babki dość wcześnie zostały wdowami (w wieku 52 i 55 lat). Żadna się po śmierci męża z nikim nie związała. Podejrzewam, że nawet nikogo nie szukały. Po prostu wiele kobiet z tego starszego pokolenia w pewnym wieku traciło na dobre zainteresowanie związkami i seksem.
                                                  • okruchlodu Re: no alesz nadal oczywiscie, Kabanosku 28.01.25, 22:16
                                                    A dziwisz się? Gdybym miała takiego męża jak Obrotowy, też bym pewnie miała dosyć.

Znam jednak przypadki, kiedy to kobiety właśnie w wieku mocno dojrzałym odkrywały, że seks jest przyjemny.
                                                  • j-k no alesz nadal oczywiscie, Aniele 28.01.25, 23:33
                                                    okruchlodu napisała:
                                                    > A dziwisz się? Gdybym miała takiego męża jak Obrotowy, też bym pewnie miała dosyć.
                                                    >
                                                    > Znam jednak przypadki, kiedy to kobiety właśnie w wieku mocno dojrzałym odkrywa
                                                    > ły, że seks jest przyjemny.

oczywiscie

ja takie tez znalem smile
                                                  • okruchlodu Re: no alesz nadal oczywiscie, Kabanosku 29.01.25, 10:04
                                                    > oczywiscie
                                                    >
                                                    > ja takie tez znalem smile

Ja wiem, że jak koleżankom trafił się dobry kochanek to trzymają się go rękami i nogami ale jak ładnie je poprosisz to może chociaż wypożyczą Twojej żonie na kilka nocy?
                                                  • j-k moze nie tylko to... 29.01.25, 17:16
                                                    baenzai napisał:
                                                    > Po prostu wiele kobiet z tego starszego pokolenia w pewnym wieku traciło na do
                                                    > bre zainteresowanie związkami i seksem.

niektore pewnie tak, ale moze nie tylko o to chodzilo.

kiedys, zwlascza na provincji , panowalo spoleczne przekonanie, ze wdowa 50+ nie powinna sie interesowac

nowymi chlopami, a juz "nie daj Boze" seksem, - a tylko odwalac co tydzien pokute w kosciele,

a na codzien zajmowac sie wnukami.
                                                  • j-k no alesz nadal oczywiscie, Aniele 28.01.25, 23:31
                                                    okruchlodu napisała:

> A skąd pomysł, że ja nie działam?

alesz trzymie kciuki, Aniele
                        • tapatik Re: bo maja czas. 01.02.25, 18:25
                          okruchlodu napisała:

> Może spróbuj zorganizować gejowską orgię? Coś czuję, że będzie łatwiej. 😆

Może być trudne, bo jestem lesbijanem.

Wyjaśnienie:
                          Przychodzi facet do lekarza:
                          - Panie doktorze, jestem lesbijanem.
                          - Kim?
                          - Lesbijanem.
                          - A czym to się objawia?
                          - Wokół tylu przystojnych mężczyzn, a mi się baby podobają.
                          • okruchlodu Re: bo maja czas. 01.02.25, 19:02
                            Nikt Ci nie każe brać udziału. Piszę o organizacji.
                            • tapatik Re: bo maja czas. 02.02.25, 13:06
                              okruchlodu napisała:

> Nikt Ci nie każe brać udziału. Piszę o organizacji.

Obawiam się, że nie miałbym serca do organizacji takowego spotkania, więc jeśli jednak w przyszłości si e cokolwiek wykluje, to wolę zostać przy spotkaniach hetero.
                • tapatik Re: bo maja czas. 27.01.25, 22:55
                  Co było w Dąbrowie Górniczej, zostaje w Dąbrowie Górniczej.
                  No i nie zapominajmy o klasztorach żeńskich.
        • j-k dzis tak nie bawi sie nikt. 27.01.25, 18:41
          tapatik napisał:
          > Ja się bawię bez alkoholu. Szczególnie, że potem z reguły wsiadam za kółko.

no to do balu na Gnojnej bys sie nie nadawal.
          .
          www.youtube.com/watch?v=E9p5aOEnFuk
    • stasi1 Re: Inni się bawią 01.02.25, 08:02
      To ja w zasadzie wtedy byłem w Gdańsku
    • po-ranna-kawa Re: Inni się bawią 01.02.25, 23:36
      Tapatik napisał: Ostatnio wariaci zrobili imprezę w Trójmieście, co uwiecznili na załączonym obrazku.
      Czyli da się zebrać ludzików i spotkać na żywo nawet w obecnych czasach.

Jezu, zupełnie nie wyglądają na wariantów będących na imprezie - raczej na znudzonych sobą i światem pracowników korpo w czasie jakiejś wycieczki do centrali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka