jason_bourne Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 29.05.06, 12:40 To sympatyczne i kulturalne forum, mysle ze jest jak najbardziej potrzebne Odpowiedz Link
spokojna_ja Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 29.05.06, 13:25 jason_bourne napisał: > To sympatyczne i kulturalne forum, mysle ze jest jak najbardziej potrzebne Milo tutaj byc. Tak. Czesto, bardzo czesto zaglądam, czytam... choć rzadko piszę... Odpowiedz Link
sweetassugar Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 29.05.06, 14:35 to konkretne forum czy forum ogólnie? Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 29.05.06, 14:43 Zrobilo sie raczej ogolne,ale jest spoko. Odpowiedz Link
sweetassugar ech przeoczyłam 29.05.06, 15:24 słówko "TO" pardon moja wina czasami cos napiszę, czasami tylko zajrze żeby poczytać jest ok Odpowiedz Link
hiroszima13 super, że jest 29.05.06, 16:06 ciesze, się że moge tu zaglądać i podzielić sie czymkolwiek Gdyby było tu beznadziejnie z pewnością bym tu nie siedziała. Spędzam tu miłe chwile, to chyba wiele tłumaczy ) Odpowiedz Link
o_kropka Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 29.05.06, 16:53 Miłe miejsce - taki kameralny klub towarzyski. ) Polubiłam to forum. Kiedyś pisałam rzadko, lub tylko czytałam. Jakiś czas w ogóle tu nie zglądałam i już chciałam zlikwidować moje konto w GW... kiedy pojawił się jakiś post Hiroszimy. Zaciekawił mnie. Zostałam. Jestem. Miejsce tworzą ludzie. Jestem tu dlatego, że można "spotkać" tu symaptycznych forumowiczów. Odpowiedz Link
sunny-day Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 29.05.06, 21:12 Ja lubię to zaglądać tak samo jak cała reszta która tu zagląda))- bo po co wchodzić na stronki, które nas nie interesują?? No a poza tym jesteśmy tu, bo cos nas chyba łączy...m.in to ,ze Wszyscy jesteśmy tak samo fajni... czasem można przeczytać coś mądrego, poznać czyjąś opinię na jakiś temat, a czasem tylko tak poprostu się podroczyć, pogadać o niczym, a to tez jest potrzebne w jakichkolwiek relacjach( nawet tych wirtualnych Ściskam wszystkich nieśmiałych i samotnych Odpowiedz Link
jacekglm Nowy 29.05.06, 23:58 a ja jestem tu nowy..zaciekawiła mnie nazwa i trzeba przyznać..jest ciekawie.. pozdrawiam Odpowiedz Link
o_kropka Re: Nowy 30.05.06, 00:00 jacekglm napisał: > a ja jestem tu nowy..zaciekawiła mnie nazwa i trzeba przyznać..jest ciekawie.. > pozdrawiam O! Witam w imieniu własnym i pozostałych! Odpowiedz Link
ametyst2 Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 31.05.06, 23:13 Ciesze sie,że przypadło WAM to forum do gustu(mam taką nadzieje ). Odpowiedz Link
spokojna_ja Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 31.05.06, 23:51 ametyst2 napisał: > > > Ciesze sie,że przypadło WAM to forum do gustu(mam taką nadzieje ). > )) Odpowiedz Link
o_kropka Re: Czym dla was jest to forum co o nim myslicie 01.06.06, 13:38 ametyst2 napisał: > Ciesze sie,że przypadło WAM to forum do gustu(mam taką nadzieje ). O! Zguba się znalazła. Odpowiedz Link
o_kropka Re: Zeby tylko zguba 01.06.06, 17:27 hiroszima13 napisała: > zaglądała do Nasz częściej No własnie. Oby. Maczałaś palce w odnalezieniu zguby? Odpowiedz Link
kruz7 Re: czym dla Was jest to forum, co o nim myslicie? 31.12.06, 15:52 Dla mnie to forum zaczyna być coraz bardziej ważne. Korzystając z kilku dni wolnych, siedziałem wczoraj w nocy przed kompem. Postanowiłem przeczytać posty i w miarę możliwości starać się odpowiedzieć na niektóre. Mam nadzieję, że częściowo udało mi się. Jednak zaczynam mieć dość tego. Dzięki temu forum znowu mam świadomość bycia samemu, bez bliskiej mi osoby. Straciłem nawet chęć wyjścia z domu na noc. Co tak wpłynęło na mnie? Miałem takie plany na Sylwka. Może wyjazd do Krakowa, albo do Lvova. No cóż. Może z czasem mi przejdzie. Cieszę się mimo tego, że mogłem i od siebie coś tutaj dodać. Dzięki urlopowi zacząłem myśleć inaczej o kobietach. Zacząłem mieć ochotę na ich towarzystwo. To też sprawdziło się tutaj czytając pewne posty. Czasami może lepiej nie pisać o sobie szczegółów. Miałem w zanadrzu zamiar sprowokowania rozmowy i spotkania z pewną osobą/kobietą z forum. Jest wyższa ode mnie i wieksza a to mnie lekko przeraża. W końcu to facet ma stanowić filar męskości. Jakoś przeżyję to. Odpowiedz Link
turhotel Re: czym dla Was jest to forum, co o nim myslicie 31.12.06, 16:44 Ale krętactwo ))))))) A ja Ciebie trochę znam. Odpowiedz Link