Dodaj do ulubionych

Na Wspólnej:)

09.09.11, 11:24
czy oprocz mnie sa jacys fani?wczorajszy wieczor panienski gosi - "majstersztyk"winki to teledyskowe prowadzenie kamery...dziewczyny chyba ze 3 flachy wina mialy (na 4 osoby)
Obserwuj wątek
    • n_x Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 12:49
      ja jestem fanem, który od 3 lat nie ma czasu oglądać NW wink
      żadnego serialu tak mi nie brakuje jak 'na wspólnej', ale matka polka dwójki małych dzieci to nie jest najlepszy materiał na widza serialu emitowanego codziennie uncertain gdyby puszczali raz w tygodniu późnym wieczorem to może dałabym radę. szpilki na giewoncie puszczają w fajnym czasie, ale mimo najlepszych chęci po kilku odcinkach poddałam się - nie dałam rady tego oglądać.
      • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 13:08
        a dzieci o 20.00 jeszcze nie sa w objeciach morfeusza?winkw tv smiadaniowej widzialam ostatnio malanego - kudly zapuscil i mazak mu sie znacznie "poprawil"wink
        • n_x Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 14:35
          dzieci o 20 juz spia, ale na tym nie konczy sie harówka matki polki - trzeba jeszcze posprztac pobojowisko, ktore po sobie zostawily, nastawic obiad na next day i tym podobne. nalany okutany w gustowny szaliczek czyta bajki dzieciom w mini mini - jedynie tam mam go okazje zobaczyć wink i bardzo fajnie czyta Dominika Figurska - od czasu przepychanek z ex mężem nic o niej nie słyszałam i chwilę trwało zanim skumałam skąd znam tę lolę.
          • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 14:57
            n_x napisała:

> dzieci o 20 juz spia, ale na tym nie konczy sie harówka matki polki - trzeba je
            > szcze posprztac pobojowisko, ktore po sobie zostawily, nastawic obiad na next d
            > ay i tym podobne.

ale przeciez to wszystko mozna zrobic przy wlaczonym tiviku - wystarczy 14-calowca do kuchni wsadzic, to i obiad da sie ugotowacwink
            • n_x Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 20:19
              w sumie racja. w Lodnynie w niektórych pubach sportowych telewizory wiszą nad pisuarami, prawdziwy fan seriali powinien podobnie obwiesić w swoim mieszkaniu miejsca strategiczne wink
              • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 20:23
                jako kibic doskonale to rozumiem, nie moze byc sytuacji, ze idziesz oddac mocz i gol przegapionywink
                • anna_geras Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 20:33
                  lezka_z_posen napisała:

> jako kibic doskonale to rozumiem, nie moze byc sytuacji, ze idziesz oddac mocz
                  > i gol przegapionywink

od tego jest funkcja "stop" w tv cyfrowejsmile a potem "start" smile ale nie wiem czy to u niektórych przejdziesmile
                  • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 20:37
                    anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
                    >
                    > > jako kibic doskonale to rozumiem, nie moze byc sytuacji, ze idziesz oddac
                    > mocz
                    > > i gol przegapionywink
                    >
                    > od tego jest funkcja "stop" w tv cyfrowejsmile a potem "start" smile ale nie wiem czy
                    > to u niektórych przejdziesmile

jak w pubie lukasz, to nie wiem, czy wiara bedzie zadowolona na "stop" z powodu Twojego sikuwink
                    • anna_geras Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 21:05
                      lezka_z_posen napisała:

> anna_geras napisała:
                      >
                      > > lezka_z_posen napisała:
                      > >
                      > > > jako kibic doskonale to rozumiem, nie moze byc sytuacji, ze idziesz
                      > oddac
                      > > mocz
                      > > > i gol przegapionywink
                      > >
                      > > od tego jest funkcja "stop" w tv cyfrowejsmile a potem "start" smile ale nie wi
                      > em czy
                      > > to u niektórych przejdziesmile
                      >
                      > jak w pubie lukasz, to nie wiem, czy wiara bedzie zadowolona na "stop" z powodu
                      > Twojego sikuwink

ja na szczescie po pubach sie nie szlajamsmile
                      • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 21:15
                        anna_>
                        > ja na szczescie po pubach sie nie szlajamsmile

starzejesz sie gieraswink
                        • anna_geras Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 21:16
                          lezka_z_posen napisała:

> anna_>
                          > > ja na szczescie po pubach sie nie szlajamsmile
                          >
                          > starzejesz sie gieraswink
                          jo, zdrowie już nie tosmile a z natury domatorka jestemsmile
      • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 09.09.11, 13:29
        a szpilki wygasilam w polowie pierwszego odcinka - pewne sprawy mnie przerastajowink
    • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 13.09.11, 19:36
      info dla fanki n_x-daniel sie zlajdaczyl z asystentka ze studiow (zeby chociaz jakas ladna dali do tej roli, a to taki kocmoluch w "kujonkach")-oblesna klate daniel ma, rude klak na nieji, cycki w rozmiarze A i sterczace suty, ble!~dzis rzuci olke, a nalany chyba zawal bedzie mial-dzieje siewink
      • n_x Re: Na Wspólnej:) 13.09.11, 21:48
        matko, ja już tak do tyłu jestem ze musiałam się chwile zastanowić kim jest Daniel wink stara już jestem, bo jak zaczynałam przygodę z NW to Daniel był małym chłopcem, a teraz włosy na klacie zapuścił i rucha na boku. dokąd ten świat zmierza wink sterczące suty Daniela tak mnie zaciekawiły, że moze zasadzę się na sobotnie powtórki. Nalany w pozycji horyzontalnej z gasnącym wzrokiem mignął mi w zajawkach.
        a pozostałe szczegóły anatomiczne Daniela pojawiły sie na ekranie? na ciulika nie licze, ale zastanawiam się czy wizja białej, galaretowatej dupy upstrzonej czerwonymi sedesiakami jest bliska rzeczywistości.
    • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 19.09.11, 20:41
      "okropna, wredna, ruda swinia"- by olkawinkapropopo daniela_ruda_klata oćiwiscie to wyznanie jestwink
      • anna_geras Re: Na Wspólnej:) 20.09.11, 10:17
        lezka_z_posen napisała:

> "okropna, wredna, ruda swinia"- by olkawinkapropopo daniela_ruda_klata oćiwiscie
        > to wyznanie jestwink

mogła jeszcze powiedzieć,że ma obwisłe cyckismile
        • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 20.09.11, 10:24
          anna_geras napisała:

> lezka_z_posen napisała:
          >
          > > "okropna, wredna, ruda swinia"- by olkawinkapropopo daniela_ruda_klata oćiw
          > iscie
          > > to wyznanie jestwink
          >
          > mogła jeszcze powiedzieć,że ma obwisłe cyckismile

cycki w rozmiarze A plus sterczace, rude sutywink
    • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 22.09.11, 21:13
      maga obrzydlYwa scena dzis byla - rudy (strasznie wyoblesnial po rzuceniu olki) wbija sie na kwadrat asystentury - jak zwykle nieuczesanej, "wczorajszej" z mazaka z kulfonowatym, czerewonymm kinolem (zima jest) i rzucaja sie na siebie od progu - dobrze, ze zaoszczedzili szczegolow.jak taka zapuszczona babe mogli wziac do tej roli, to powinna byc fajna laska (przynajmniej zadbana), a nie taki rozkociubany kopciuch.
      • anna_geras Re: Na Wspólnej:) 23.09.11, 08:05
        lezka_z_posen napisała:

> maga obrzydlYwa scena dzis byla - rudy (strasznie wyoblesnial po rzuceniu olki)
        > wbija sie na kwadrat asystentury - jak zwykle nieuczesanej, "wczorajszej" z ma
        > zaka z kulfonowatym, czerewonymm kinolem (zima jest) i rzucaja sie na siebie od
        > progu - dobrze, ze zaoszczedzili szczegolow.jak taka zapuszczona babe mogli wz
        > iac do tej roli, to powinna byc fajna laska (przynajmniej zadbana), a nie taki
        > rozkociubany kopciuch.

mnie rozwalił jeszcze wcześniejszy jej tekst "było fajnie" czy coś takiego w kontekscie ich seksu. Już sobie wyobrażam jaki zajebisty seks musi być z takim nieopierzonym studentem.
        • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 23.09.11, 10:52
          niechby juz byl nieopierzony - mlody jest, nauczy siewinkalle chociaz "wyględny", a nie qrwa taki rudy pasztet!chociaz ona tez mega zapuszczony kocmoluch, wiec pasuja do siebiewink
        • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 23.09.11, 11:18
          aha - asystentura ma jeszcze syfy na fejsie - no ale moze jak zazyje "rudej witaminy" to przypadlsc miniewink
          • kred-ka Re: Na Wspólnej:) 23.09.11, 12:09
            To jakieś sex akcje z ryżym Danielem od psa korka lecą ? wink hehe dobre,dobre , muszę nadrobić zaległości wink
            • anna_geras Re: Na Wspólnej:) 23.09.11, 22:04
              kred-ka napisała:

> To jakieś sex akcje z ryżym Danielem od psa korka lecą ? wink hehe dobre,dobre ,
              > muszę nadrobić zaległości wink
              sex akcje w czy minuty pewniesmile
    • lezka_z_posen Re: Na Wspólnej:) 10.11.11, 20:40
      pieknie sebastian zarobil w ryj od ust_jak_odbytwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka