trefies Re: z bita smietaną 19.06.06, 16:01 z kiełbasą i czekoadą . A tak osobiście to polecam sorbet z truskawek. Odpowiedz Link
o_kropka Re: wersja romantyczna 12.06.06, 22:01 Truskawki w czekoladzie... ale to już decydowanie nie jest wersja light. ;D Jednak tak sobie kombinuję, że skoro najpierw zjem truskawki z jogurtem, to potem mogę sobie odbić i spałaszować te w czekoldzie. Odpowiedz Link
hiroszima13 niezła opcja 12.06.06, 22:04 widzisz jak człowiek pomyśli to fajne, rzeczy wychodza Odpowiedz Link
o_kropka Re: niezła opcja 13.06.06, 15:42 hiroszima13 napisała: > widzisz jak człowiek pomyśli to fajne, rzeczy wychodza Hehe. Czasem mam przebłyski. Odpowiedz Link
o_kropka Re: 101 sposobów na zjedzenie TRUSKAWEK... 12.06.06, 21:53 o_kropka napisała: > ... we dwoje. Tak sobie myślę, że to najbardziej samkowity sposób. Odpowiedz Link
sunny-day Re: 101 sposobów na zjedzenie TRUSKAWEK... 13.06.06, 07:38 -mozna zrobić serniczek z truskawkami, cisto z galaretką i truskawkami-pycha A zresztą- wszystkie sposoby są dobre)Bo truskawki uwielbiam-mniam mniam, ale musze na nie poczekać jakies 8 godzin. Narobiliscie mi duzego apetytu Odpowiedz Link
sunny-day Re: O to chodziło 13.06.06, 08:41 hiroszima13 napisała: > bo to forum po części pożeraczy truskawek > Bo kto zjada truskawki ten piekny i gladki Odpowiedz Link
grzanka23 Uwazaj!!!!!!!! 13.06.06, 11:22 Sa alergiczne,kiedys zrobilam se maseczke z truskaw i mialam plamy na twarzy przez kilka dni.Alergiczka nie jestem i nigdy nie bylam. Odpowiedz Link
talachai Re: hi 13.06.06, 11:28 mniam mniam!! Uwielbiam!!Takie prosto z grządki po umyciu są najlepsze. Chyba że ktoś nie ma na grządce tylko w sklepie. Odpowiedz Link
hiroszima13 masz grzadkę 13.06.06, 13:04 poczkaj niech wróce to się nią z chęcią zaopiekuje a le bardoz abrdoz abrdzo wiele bym dała za poziomki jaja jak ja dawno nie jadłam pozimek. UWAGA!!!! Oddam wsycko za poziomki Odpowiedz Link
o_kropka Zapraszam 13.06.06, 15:50 ... do pielenia chwastów. Hehe. No dobra, do pałaszowania truskawek też. Odpowiedz Link
hiroszima13 Dawno temu 13.06.06, 18:57 pałaszowąłam truskawki prosto z krzaczka nie powiem Wam ile przy okazji piachu zjadłam Człowiek taki zachłanny Odpowiedz Link
gal75 Re: 101 sposobów na zjedzenie TRUSKAWEK... 13.06.06, 11:35 Mój znajomy jechal kiedyś samochodem i utknąl w korku na wysokości plantacji truskawek. Z nudów ( jak to w korku) poszedl na tę plantację, ( akurat byly zbiory) i spytal, czy może zerwać. Dostal pozwolenie i zjadl tak dużo( z calą rodzinką), jak w życiu jeszcze nie jadl. Zaplacil za truskawki. Od tego czasu (ponad 10 lat) nie tknąl więcej truskawek. Odpowiedz Link