kendo 21.03.04, 10:44 Witajcie wiosna sie gdzies zapodziala, sztormowe wiatry i deszcz, rano mnie znow powital... zycze Wam jednak ciplego i cudownego dnia PS;.opuszczamy juz zimowe dni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 10:54 Witam wiosną! Co prawda za oknem niezbyt to widać, raz wieje z południa, za chwile z północy i tak miesza wiatr z deszczem, że w głowie mam totalny zamęt. Lepszego samopoczucia wszystkim życzę i nowej wiosennej energii. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 11:48 no i Wam powiem wczoraj przegapilam eliminacje do szlagieru piosenki na Eurowizje. dopiero siostra po koncercie zadzwonila i mi przypomniala. Wygrala Lena Philipsson, nawet nieglupia/melodyczna/ale nie zdazylam sie wslochac w solwa piosenki. Zdaje sie,ze teraz Eurowija-pisenki bedzie w Turcji ???? acha,kiedy startowala w festiwalu piosenki, byla mloda dziewczyna i okrzyknieto ja jak najbardziej seksowna dziewczyne roku. Teraz juz jako mama i mezatka zdaje sie po rozwodzie jest dojrzala kobieta, ale tak samo "zwriowana " na scenie, jak za mlodych lat... Slynie z ekstrawaganckiego ubioru scenicznego. Megxx to widze,ze wiosna jakby wszystkim psikusa plata w swoje premierowe wejscie .. milego dzionka. Odpowiedz Link
jtka Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 12:50 oj , wiosna płata psikusy... u mnie dziś wszystko naraz, wiatr, deszcz,słońce... pozdrawiam wiosennie Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 14:29 u mnie też pomieszane wszystko, jak u Jty ale z racji nocnych "wariacji" uciekam przespać się jeszcze ) miłej niedzieli życzę Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 14:42 hi,hi, Kasikk, chyba po obiadku juz i ucieka" na pol godzinki dla sloninki" do lozeczka ) do konca marca bedzie jak "w garze" zimno i cieplo na przemian, ale zeby chociasz tak nie wialo.... Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 14:43 po śniadanku ) odsypiałam i wracam do łóżeczka Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 18:08 dziewczatka!!!!!!!!!!! zaraz kolacja ,gdzie WY ??.... Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 18:16 tutaj ) na kolację wsuwam rodzynki ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 18:28 cos Ty kasiczku ???? no,to tez ma blonnik hi,hi, usch,ja niewiem co bede papusiac,,,, wiecznie mam taki problem.. a jak jestem w sklepie to chodze/patrze i niewiem co wziasc bo niemam zadnego konceptu smakowego.... chce mi sie nalesniczkow,ale niechce mi sie smazyc, o i bliny tez bym zjadla .... o najlepiej taki swiezy polski chlebus z wiosennym szczypiorkiem i maselkiem mniam,mniam,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 19:04 a ja rzeżuszkę mam zasianą - pyszną do twarozku ) i też nie mam konceptu na kolację, a rodzynki to zamiast cukierków wzięło mnie na slodycz ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 19:09 Kasiczku,przepraszam za mala litere Twojego imienia w poprzednim w pisie,ale to moje paluchy co niedobijaja do konca klawiszy....)) o musze sobie kupic i posiac rzezuszke, zawsze dziec w przedszkolu to siali i wielka frajde mieli obserwujac co rano, jak rosnie.... a slubne umyslilo sobie jajka na boczku z cebulka, zjem chyba tylko boczek smazony bo i tak na moja watrobeczke to bedzie ciezkie,)))) Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 20:01 ależ nie ma sprawy - nie zwracam uwagi na takie rzeczy ) a ja na kolację zjem jajko na miękko z rzeżuchą i mleczko cieplutkie ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 21:05 smazone jajka i boczek zrobilo slubne.... czemu mezczyzni tyle tluszczu uzywaja ????? zjadlam boczus i pol tylko jajek.... i teraz oczeta zaczely mi sie zamykac Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 21:12 w takim razie kolorowych i wiosennych snów ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 21.03.04, 23:50 i dopiero teraz bede czlapac do nana bo rumianeczek pilam,,,, zawsze musi mnie skusic tymi jajajmi )))))))) dobra,dobra,nie myslacie sobie zaraz niewiadomo co mialam na mysli te kurze jaka smarzone o!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link
jtka Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 09:28 Pooobuuudka!!! No co, chcecie tę ukradziona godzinę przespać?)))) Miłej niedzielki życzę Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 11:26 oj,oj!!!!! ja odespalam chyba podwojnie ale zaraz biore sie dobudzenie siebie ide na spacerek z psiunka o))))))))) milego dnia,,,, Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 11:48 witam ) i zmykam ( do pracusiowania... Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 14:58 Przestało padać i niebo znacznie sie przejaśniło. Śnieg jeszcze nie stopniał, ale......jest nadzieja. Miłej niedzieli wszystkim. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 16:01 i nic nie zrobilam jeszcze ((( a myslalam,ze dzis cos rusze extra reka i nozka )))))))) obijam sie ,jak na nidziele przystalo 0-)))))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 16:04 to widzę, że wprowadzasz w życie to, co ja bym chciała... kenduś, zmobilizuj mnie jakoś, bo leń powoli zaczyna mnie dopadać ( a tyyyyyle jeszcze roboty ( Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 19:52 Często pracuję za pieniądze w niedziele-cóż taka praca i tam oczywiście trzeba mniej lub bardziej, ale rzetelnie działać.I z tego również powodu niedziela w domu, to czas odpoczynku, czy jak niektórzy mówią obijania się. Nawet jeżeli mogę, to w sobotę przygotowuję obiad, by jak najmniej czynności przewidzianych (a niezbyt lubianych-gotowanie be!)wykonywać w niedzielę. Traktuje to jako rodzaj szacunku dla siódmego(albo pierwszego) dnia tygodnia. Nie mówię, że nigdy do sklepu w niedzielę nie zaglądałam, ale raczej nie jest to w moim zwyczaju i jeżeli o mnie chodzi to sklepy mogłyby być zamknięte wtedy. Popieram więc(bo popieram tym swoje poglądy-hihi)niedzielne leniuchowanie. Nie dajcie się zwariować! Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 20:14 Kaskku i przyszlam za puzno,juz wieczor, ale co tam, jutro tez jest dzien Kasikku zrobiby to jutro i juz.... pozdrawiam wieczornie. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 20:18 ..Megxx w zasadzie tez mam taki system, ze niedziela-to "leniuchowanie" ale nieraz najdzie mnie do pracusiowania i chce sie cos pozytecznego zrobic. mam rowniez i soboty takie same z wyjatkiem ogtowania obiadu. juz niedlugo ciepelko bedzie to i lepsze planowanie bedzie)) pozdrawiam wieczornie Odpowiedz Link
slo-onko Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 19:42 dzien dobry szufalodowcy we wiosne i w dluzszy dzien pozdrawiam slonecznie Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 28.03.04, 20:20 ..Sloo u mnie wiosny dzis niet (((((((((( zimno ,jedynie milutko przez okienko popatrzec. milego wieczoru ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 04.04.04, 10:28 z niesmialymi promyczkami slonecznymi witam was milunio zyczac przyjemnego odpoczynku niedzielnego..... Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 04.04.04, 11:41 Witam w kolejną niedzielę, ta przynajmniej sprawia wrażenie wiosennej. Ciepło, słoneczko prześwituje przez chmury. I wszystko byłoby takie spokojne, gdyby nie to, że do pracy muszę jechać. Ale następną niedzielę mam wolną(czego nie mogę powiedzieć o Poniedziałku Wielkanocnym). Oj! poszłoby się na dłuższy spacerek, ale... Miłej niedzieli !! Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 04.04.04, 13:02 no,nieraz tak bywa, ze musimy pracowac,gdy inni maja wolne, milej pracki Megxx. ale zato w swiateczna niedziele jestes z rodzinka..... tak nieraz mysle sobie,ze wiele ludzi pracuje w swieta, ciekawe,jak oni mysla? czy ida z checia czy pod przymusem do pracy??. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIELKANOCNA * 2004 11.04.04, 10:17 ALE ZASIEDZIALYSCIE SIE PRZY SNIADANKU, to z pewnoscia ta biala kielbaska Was tak zatrzymuje dlugo)))))))))) Pozdrawiam Wielkanocnie....Alleluja!!!!!!!! Odpowiedz Link
megxx Alleluja! Wesołych Świąt 11.04.04, 13:00 Miłego świętowania, smacznego jajeczka, słońca w oczach(bo za oknem u mnie deszcz-a wczoraj było tak pieknie). Odpowiedz Link
kendo Re: Niedziela Wiosenna 18.04.04, 09:42 chlodniej dzis.... ale zycze Wam pieknego dnia slonecznego i takiego samego humorku) Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 18.04.04, 11:10 Może rewelacyjnie ciepło to nie jest, ale 12 stopni to już brzmi optymistycznie, słońce z trudnością przebija się przez chmury. Miłego dnia! Odpowiedz Link
kasikk Dzień dobry :)) 18.04.04, 12:21 u mnie podobnie, ale świeżo aż chce się być na dworze, a ja... nie bardzo mogę ( Odpowiedz Link
kendo Re: Dzień dobry :)) 18.04.04, 15:16 ha,a ja zmarzlam w szyjeczke bedac na spacerze z psiuna, bo nie wzielam apaszki a wieje chlodne wiatrzysko((((((((( Odpowiedz Link
kasikk Re: Dzień dobry :)) 18.04.04, 15:34 ja się wybieram na spacerek ale moja psiunia biedna - nożynka go boli i nie może chodzić za dużo byliśmy u weta, ale nie wiadomo do końca, co mu jest na pewno z kostnymi sprawami nie ma problemu szkoda mi go... ( Odpowiedz Link
kendo Re: Dzień dobry :)) 18.04.04, 15:55 oj! kasikku szkoda psiunia,moze lezala na zimnej ziemi reumatyczne bole???? albo sciegno sobie nadciaglal przy gonitwie, niedaj Boze ze peklo jakies sciegno bo wtety tylo "skalpel" brrrrrrrrrrrrr,,,, moze bedzie dobrze zaniedlugo :: Odpowiedz Link
aniouek1 * NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 25.04.04, 00:02 już jest! Wszystkich wita jak ja, tyle, że ona zostaje, a ja znikam... Dobranocka na dobrydzionek Ludkowie i....już mnie nie ma...papapa do potem Odpowiedz Link
kendo Re: * NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 25.04.04, 00:30 a ja jeszcze niespie, wyspalam sie popoludniu o) i tak sobie pomyslalam,ze z siostra palanowalysmy spedzenia jednego dnia razem w tygodniu, i nici z tego,choc jej psiunus juz lepiej sie czuje, to moj jest w zlej kondycji.... ciekawe co sie zmieni to tego czasu. milej niedzielki Wszystkim zycze) Odpowiedz Link
kasikk Witam porannnie 25.04.04, 09:30 niedzielnie oczywiście ) za oknem chmurcie i mokro, chociaż nie pada na szczęście a ogólnie to... barowo... jakoś spać mi się chce, chociaż długo spałam i w ogóle... łeee... Odpowiedz Link
kendo Re: Witam porannnie 25.04.04, 10:29 a dzis Kasikk na posterunku ) choc z "mokra "pogoda. milego dzionka .....))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 25.04.04, 10:46 witam niedzielnie i zycze udanego dnia duzo wypoczynku Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 25.04.04, 10:51 Obudziło mnie niedzielne "tłuczenie kotletów" piętro wyżej. Za oknem zimno, ponuro, deszczowo. Pewnie jeszcze przyłożę głowę do poduszki później. A teraz moze wypijemy kawę? Zapraszam. Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 25.04.04, 11:03 juz Megxx dosiadam sie do stoliczka i czestuje sie kawusia by naladowac sie na caly dzien energia .... che cichutko wokul siebie, bez tluczenia kotletow....( milego dzionka) Odpowiedz Link
rb13 Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 25.04.04, 16:12 Jak się cieszę ,że Szufladkowie mnie lubią!!!! Jak rozsupłam wszystkie słuzbowe węzełki to obiecuje ,że zasypie Was nie tylko wierszami , ale .... Odpowiedz Link
kasikk No to siuuuup!! 02.05.04, 11:58 Przeskoczyłam na koniec wątku i witając, pozdrawiając, kawkę serwując, zapraszam na majówkę ) porzućmy rozważania unijne, upiorowo-leniuchowo-świętujące i poddajmy się majowej zieleni ptasim trelom i zapachom kwietnym... kocyk rozłożony a może ktoś się dosiądzie?? Odpowiedz Link
kendo Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 12:28 aaaaaaaaaa to sie i ja dsiadam do "majowkowania" cudownie dzis mamy to przeciez maj miesiac zakochanych i maturzystow patrzec ja w kraju zakwitna kasztany "i w parku na laweczce pod kasztanem pani siadzie z panem i da mu serce rozkochane."........lalalala milego weekendziku) Odpowiedz Link
kasikk Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 12:30 ja muszę zabrać na tą majówkę kota, bo jęczy nie do zniesienia ) a poza tym serwuję sernik do kawy ) Odpowiedz Link
kendo Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 12:42 o kurcze ...Kasikku serniczek...mniam,mniammmmmmmm ale bede teraz za nim tesknic,,,, wczoraj zrobilam cos takiego bleeeeeeeee?? z krakersow przelozylam budyniem z zmiksowanym maslem... mi toto smakowalo, dobrze,ze nie bylo duzo,bo dzis by byla ciaparaja rozmoczona..) Odpowiedz Link
kasikk Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 12:47 kenduś, a to najprawdziwszy sernik na pieczonym spodzie ) Odpowiedz Link
kendo Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 12:51 Kasikku liiiiiiiiiiiiiitooooooooosscciiiiiiii!!!!!!!!!!!!! nad ma spradniona duszyczka smakowa) poczekaj jeno tez narobie Ci czym smaczka) Odpowiedz Link
kasikk Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 12:53 hihihi czekam na razie delektuję się... ptasimi trelami za oknem na prawdę zadziwia mnie, że tyle ich tu jest i świetgolą... cudnie ) Odpowiedz Link
kendo Re: No to siuuuup!! 02.05.04, 13:05 zaskocze Cie w najbardziej nieoczekiwanym momecie o!) tak ptaszyny tez u nas cudownie koncert odstawiaja najpiekniej o poranku i wieczorem, teraz maj to i cala noc spiewaja, wczoraj stalam na altanie o polnocy i upajalam sie przy pelni ksiezyca ich spiewem) Odpowiedz Link
megxx "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" 02.05.04, 14:56 Majówka, kwitnące czereśnie, natura, zapachy, świergoty, trele, błogość. Odpowiedz Link
kendo Re: "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" 02.05.04, 15:15 ** witaj Megxx u nas tez czeresnie zaczynaja kwitnac, bedzie ich mniej bo poscilam sie na nie z sekatorem ( ale tak pieknie na dworze,ze do srodka sie niechce wchodzic.... siedze na dworku i nozeta do sloneczka wystawiam, zagladajac czasem do piekarnika bo siedzi tam obiadek"babka kartoflana" milego dnia Ci zycze Odpowiedz Link
kasikk Re: "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" 02.05.04, 15:37 hihihi to udało mi się troche baztroski tu zasiać ) żeby tak wyrastała razem z czereśniami... no i żeby nie dała się nigdy żadnym "sekatorom" ) a powiem Wam teraz, że ja pracusiuję i męczę upiora kolejnego a mnie męczą kocurzyska ) miauczą i miauczą hihihi Odpowiedz Link
kendo Re: "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" 02.05.04, 17:19 Kasikku hihi,,,,, po prostu nie lubie wielgasnych drzew owocowych i dlatego je pomniejszylam w objetosci::) owoce maja przewaznie jak jestem w kraju... ale teraz dopiero pojade jak sie ich najem o-)))))) bestrosko dzis mialam naprawde, poza obiadkiem znow sie leniuchowalam w sloneczku i paszczydelko mi juz "zajelo" a kociaczki ???? sloneczka chca bidulki.... balkonik szeroko otworz niech sie ploza na nim) hmmmmmmmmm..ciekawe kiedy nasze psiunki beda zdrowe,moze to pozimowe jakies niedomagania ???? Odpowiedz Link
kasikk Re: "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" 02.05.04, 18:33 kendo napisała: > Kasikku hihi,,,,, > po prostu nie lubie wielgasnych drzew owocowych > i dlatego je pomniejszylam w objetosci::) > owoce maja przewaznie jak jestem w kraju... > ale teraz dopiero pojade jak sie ich najem o-)))))) oj, Kenduś, jak ja bym chciała mieć swój sad owocowy z czereśniami... > bestrosko dzis mialam naprawde, > poza obiadkiem znow sie leniuchowalam w sloneczku > i paszczydelko mi juz "zajelo" a ja mam alergie jakąś paskuną i nie mogę paszczydła wystawiać ( > a kociaczki ???? sloneczka chca bidulki.... > balkonik szeroko otworz niech sie ploza na nim) Kochana, jakbym miała ten sad i wokół byłaby "wsi spokojna, wsi wesoła" to bym kocurzyska puściła ale tu środek miasta ( nie mogę, bo mi jakies psisko je rozerwie, albo samochód placuszki z nich zrobi ( > hmmmmmmmmm..ciekawe kiedy nasze psiunki beda zdrowe,moze to pozimowe > jakies niedomagania ???? mam nadziję, że szybciutko wyzdrowieją ) i będę brykać w lato Odpowiedz Link
kendo Re: "mam ochotę na chwileczkę zapomnienia" 09.05.04, 10:05 bo dzis niedziela i zapowiada sie cudownie, ale niechwale za wczesnie bo wszystko moze sie skicikac , a do wieczora daleko.... ** Kasikku wracajac do postu w/w z poprzedniej niedzieli, to nasz psiunus niby lepiej chodzi, ale dziwnie stawia zdrowa nozke, boje sie,ze to moze byc jeszcze cos innego(((((((( a Twoje w/w alergie to moga byc sloneczne uczulenia mam tez tak prawie az do czerwca jak nie uwazam na slonce i zaduzo sie exponuje.) w kazdym badz razie Wszystkim zycze przyjemnego leniuchowania i pieknej niedzieli)))))))))))))) Odpowiedz Link
kasikk Dzieńdoberek :)) 09.05.04, 11:09 wreszcie czuję się wyspana, chociaż sąsiadki z góry zrobiły chyba parapetówkę ) **Kenduś, moje uczulenie jest na miasto i zanieczyszczenia głównie a w drugiej kolejności na chemię - kremy, wstrętna woda w kranach ( na słońce się nie wystawiam, bo nie lubię się opalać ;P ach... słodkie lenistwo... nie czeka mnie dzisiaj, niestety ) Odpowiedz Link
kendo Re: Dzieńdoberek :)) 09.05.04, 17:55 kasikk napisała: > wreszcie czuję się wyspana, > chociaż sąsiadki z góry zrobiły chyba parapetówkę ) ** " a parapetowa" to jakas libacja????? ** pocieszajace,zenareszczie wyspana "dziewczynka" > **Kenduś, moje uczulenie jest na miasto i zanieczyszczenia głównie ¤¤ Kasikku to masz strasznie (mowia ze sie stego wyrastaale niewiem co powiedziec)))))))) > a w drugiej kolejności na chemię - ¤¤ na proszki tez mam uczulenie, kremy, wstrętna woda w kranach ( ¤¤ kremy, to wiem kiedy sa dobre , jak psiunek zlizuje to znakiem jest dobry dla mnie) bo nie wszystkie chce zlizywac( > na słońce się nie wystawiam, bo nie lubię się opalać ;P ¤¤ a ja dzis nasmarowalam sie "faktorem "i wypelzlam do rozyczki sie poleniuchowac, fajnie grzalo sloneczko,ale jeszcze nic nie czuje, moze mnie oszczedzi w tym rok?? > ach... słodkie lenistwo... nie czeka mnie dzisiaj, niestety ) ¤¤ a teraz juz pod wieczor to prawdziwie leniuchuje o) milego wieczoru: Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 12:09 Witam wszystkich mogących leniuchować i tych, którzy o tym tylko mogą pomarzyć. Witam też tych Ludków, którzy nigdy nie mają ochoty na błogie lenistwo.(Nie wiedzą co tracą Pogoda za oknem nie przedstawia się źle(póki co), po mocno słonecznym poranku, pojawia się lekkie zachmurzenie. Ale biometr jest na pewno niekorzystny, oczy zamykają się, czuję znużenie, niskie ciśnienie przybija mnie do kanapy. I najchetniej ani paluszkiem bym nie kiwnęła, ale niestety, mam te "musy". To może zaproponuję wszystkim południe z kawą? Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 12:34 ja poproszę, bo chociaż się wyspałam, to jednak... miło z kawunią usiąść ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 13:06 witam witam i zycze milej niedzeli )))) Odpowiedz Link
jtka Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 13:12 wiele odpoczynku i sił nabrania na nowy tydzień Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 17:39 lapie za kawunie Megxx i opowiadam............... wiecie jak u nas piorunami walio: akurat z leniuchowania do domciu weszlam, (bo znecalam sie nad wyschnietym korzeniem od rozy) obiadek w mikrofali sie robil, a tu nagle swiatol cyk, pierun gdzies blisko walnal brrrrrrrrrrrrrrrrrr az podskoczylam,,,, deszczysko jak z pompy zaczelo z gory walic 15 minut i po wszystkim, sloneczko ponownie wyszlo i jest cudownie) troszke wymylo ziemi spod uschnietych korzen i chyba slubne bedzie musialo sie zabrac za konczenie bo ja niedam rady tego wyciagnac z ziemi....) tak,ze moje leniuchowanie w polowie tylko bylo) Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 18:47 U nas zagrzmiało dwa razy i dwa razy przeleciał intensywny pięciominutowy deszcz. Poza tym pogoda wiosenna. Powtarzam się, ale dawno nie mieliśmy prawdziwej wiosny. W tym roku tak jest, ostatnio zazwyczaj po zimie przychodziło z dnia na dzień lato. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 09.05.04, 19:48 ) własnie wróciłam ze spaceru z psiskiem i jest tak fajnie świeżo na dworzu, aż ochotę mam z robotą wyjść na taras, co to go nie posiadam ) szkoda tylko, że jeszcze chłodno się robi wieczorami ale już w czerwcu będzie pięknie ) czekam na ciepłe nocki ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 16.05.04, 10:19 z pieknym porankiem witam millunio i zapraszam na werande) Odpowiedz Link
kasikk Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 16.05.04, 12:33 witam niedzielnie ) poranek piękny nie był, ale teraz słoneczko wyszło a roweru nie mam - sklep był zamknięty, nie wiadomo dlaczego ( ale co się odwlecze to nie uciecze ) Odpowiedz Link
kendo Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 16.05.04, 13:22 oooooooooooooo(((((((((((( Kasikku szkoda((((((((( juz myslalam,ze zrobilas wspaniala przejazdzke.... cierpliwosci,w tygodniu zalatwisz problem powodzenia..... milego dnia. Odpowiedz Link
aniouek1 Witajcie Ludkowie :) 16.05.04, 16:14 wiecie co? strrrrrrrasznie mi przykro, że... przespałam pół dzisiejszego dnia Nawet niebo ze mną płacze i deszczykowe łezki mu kap kap kap-kują Szkoda mi bardzowato tych przespanych godzin... one..już nie wrócą... i... na dodatek nie wiadomo, kiedy pojawi sie taki..dobry, spokojny CZAS... Miłego popołudnia Ludkowie mili i... niech Wam słoneczko świeci Odpowiedz Link
megxx Re: NIEDZIELA * WIOSENNA * 2004 16.05.04, 15:55 Szkoda z tym rowerem, tak się Kasiczku cieszyłaś, ale dzisiaj taka brzydka i zimna pogoda, to na pewno aniołki nie chciały byś zmarzła(bo na pewno już dzisiaj szalałoby się?). Z utęsknieniem czekam na ciepłe dni. Odpowiedz Link
aniouek1 nie tylko Ty Megxx 16.05.04, 16:17 czekasz na ciepłe dni Pozdrawiam serduszkowo...może choć troszku się ociepli...przynajmniej w duszy jakoś tak...cieplej będzie? Odpowiedz Link
kendo Re: przespanie dnia ;;))))))))))) ????????????? 16.05.04, 17:22 ** Anioueczku.... przesypiam i ja nieraz poranek, zawsze wstajac mowie sobie, OK,mniej zmartwien i mniej do zrobienia) prawda dobre wytlumacznie....???? smutniejsze jest tylko to, ze jak kap,kap na dworze to trace totalnie humor( jutro bedzie lepiej usmiechnij sie))))))))) milego wieczoru... Odpowiedz Link
kasikk przespanie dnia :(( 16.05.04, 18:35 ja dziś też część przespałam ale nie martwię się tylko nie mam ochoty nic robić, a niektóre rzeczy wołają "zrób mnie!!" Odpowiedz Link
megxx poprawia się pogoda 16.05.04, 19:40 Wraz z upływem dnia, pogoda lepsza Słońce świeci , a to od razu dodaje radości wieczorowi(nawet mimo chłodu). Przecież wkrótce będzie ciepło!!! Odpowiedz Link
kendo Re: poprawia się pogoda 16.05.04, 19:45 ano,bedzie ciepelko, juz od jutra .... i nie bedzie podsypiania podczas dnia.... dziewczyny czy tez tak macie?? zawsze jem dwie kromeczki na koalcje a teraz to chyba bym zjadla caly bochenek) czym to tlumaczyc, chodze wiecznie glodna.. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 23.05.04, 09:05 chyba wiosna wróciła, bo słono za oknem świeci, aż miło ) właśnie wybieram się z piesem, więc przetestuję jeszcze temperaturę życzę duszkom wszystkim takie słoneczka w serduchu, jak jest u mnie za oknem ) i na kawunię poranną (albo co insze) zapraszam czy myślicie już o urlopach?? Odpowiedz Link
megxx Re: witam :)) a do mnie nie 23.05.04, 10:06 wróciła. Jest koszmarnie za oknem. Przez moment było jasno, a teraz ciemno. Ale my sie nie damy, ciepłym nastrojem otulimy się w Szuflandii. Kendo! jak się czujesz dzisiaj po tych przeżyciach. Pozdrawiam Cię i wszystkich Ludków. Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) a do mnie nie 23.05.04, 10:35 witajcie.... dlugo nie moglam zasnac, w TV kanal zmienialam ,jak cos podobnego ujrzalam.... slubne tez byl nieswoj.... ja dopiero pozno wieczorem zaczelam myslec dokladniej i wiecie,ze to tak szybko wszystko sie dzieje, ze nie mamy wplywu .... slubne bylo nieprzypiete pasami i dlatego glowa "przydzwonil" ale dobrze ,ze ja prowadzilam, bo inaczej klatka piersiowa by w kierownice przycisna, a to bardzo niebezpieczne dla niego usch.... jakby mroznie u nas po nocy, sloneczko swieci lecz nieczuc jego promyczkow( milego dnia Szufladunie.... juz nie zycze zadny przygod) Odpowiedz Link
kasikk Re: witam :)) a do mnie nie 23.05.04, 10:44 do mnie przez troche zajrzały chmury - jakby straszyły, że jeszcze sobie całkiem nie poszły, ale teraz znowu słonko jest właśnie, kenduś, jak się czujecie?? Odpowiedz Link
aniouek1 i ja sie na liste obecności wpisuję ) 23.05.04, 11:15 dziendoberek Szufludkowie U mnie też jak u Was choć maj to jakoś marcowo i kwietniowo zarazem jakby w "garncu" wszystko razem troszku zimy troszku lata, to słoneczko to znów chmurzy się na deszcz...ech...i to zza okna jakby i do duszy właziło gdzie też miesza się radość ze smutkiem, ale...MY SIE NIE DAMY i już! Lato idzie! Byle do lata! Pozdrawiam Was serduszkowo i zapowiadam, że ...domowe ciasto z rabarbarem będzie dzisiaj w Szuflandii ale troszku później, wiec...nie objadajcie się zbytnio poza szuflandią coby się Wam choć po kawalątku mojego ciasta zmieściło Odpowiedz Link
kendo Re: i ja sie na liste obecności wpisuję ) 23.05.04, 11:28 **Anioueczku nie podniecaj mnie ciastem wirtualnym, bo az szalu dostaje na ciacho realne, a niemam nic w domciu i jakis potworny len pieczeniowy mnie ogarnal) humorek przez to obnizony( ale chyba musz sie zmobilizowac i na szybkiego cos upiec) ** Kasikku dobrze jest dzis, do czasu uslyszenia dziwieku motoru.... ale szczescie w tym wszystkim bylo, ze kazdy trzymal przepisowa odleglosc miedzy samochodami, bo inaczej bylby karambol wielki.... a wszyscy gnali 110 i dlatego mnie wymijali bo jechalam wolniej i to cale szczescie usch.... slubne wczoraj ni slowem sie nie odezwalo z wrazenia, jak do domu wrocilismy.... zobaczymy jak pogoda sie rozwinie, to zeby na przekur traumie nad morze sie wybierzemy, gdzie dozwolone jest jechac tylko 50-70 najszybciej) milego dnia ... a na ciasto rabarbarowe zajze) Odpowiedz Link
kasikk Re: i ja sie na liste obecności wpisuję ) 23.05.04, 12:01 Oj, Kenduś, cieszę się, że nie zniechęciło to Was do wycieczek z czasem wszystko jakoś się wyrówna, ale jednak warto zachowywać się wedle przepisów na drodze... :[ pisałaś o przeczuciu, że może się coś stać ja sie nauczyłam, że moja intuicja często mnie przestrzega, tylko ciężko nauczyć się jej słuchać, zwykle lekceważę swój wewnętrzny głos ( a później żałuję... Anioueczku, taaaaką mam ochoę na ciasto rabarbarowe... ale nici z tego, bo zepsuł mi się piekarnik ( nie da się nic upiec ( Odpowiedz Link
kendo Re: i ja sie na liste obecności wpisuję ) 23.05.04, 12:33 ** Kasikku zycie caly czas nam "podpowiada"(nazywamy to intuicja) ale,wlasnie,jak piszesz Sama, ze nie zawsze umiemy sluchac tego"szeptu" ja wczoraj tak mialam i zarazem zaprzeczylam to w tym momecie gdy sie wszystko zaczelo dziac musimy psiune przyzwyczaic do jazdy samochodem,bo zawsze jezdzil do weterynarza, niech wie,ze inne jazdy tez sa) jak byl malutki bylismy z nim nad morzem ale fajnie mial: najpierw stanal,oj! zobaczyl nagle tyle wody i szum... podszedl blizej,popatrzyl na lapy , jak fla wody obmyla, pozniej na mnie,zachcecilam go do podejscia blizej, sprobowal "morza" i myslal,ze to przeogromna micha z woda )))) wszedl do glebokosci brzuszka i stal nieruchomo rozgladajac sie wokolo.. ciekawe co sobie wtedy mysla)??????????? u nas od niedawna wyszlo prawo, o przestrzeganiu odpowiedniej odleglosci miedzy pojazdami, sprawdzaja nieraz policje z gory helikopterem, ale ludziki szwedzkie szybko sie ucza(zdzazaja sie gamonie) zaraz biore sie za jakies czegos upieczenie) a gdzie Megxx sie zapodziala???? Odpowiedz Link
kendo Re: ja sie biore za pieczenie drozdzowki: ) 23.05.04, 13:03 prosze sie tylko niesmiac.... robie premiere ciasta drozdzowego) recepte sciagnelam z forum Kuchnia))) jak sie uda zostawie na Werandzie na stole obok rabarbarowego) zyczcie mi niezakalca) Odpowiedz Link
kasikk Re: ja sie biore za pieczenie drozdzowki: ) 23.05.04, 14:48 życzę szczerze niezakalca, ale do drożdżowego to trzeba "mieć rękę" bo inaczej z doskonałego przepisu zakalec wyjdzie ( moja mama robi świetne, a ja nawet pod jej kierunkiem nie zrobie takiego ( Kendo, czekam na opowieści o cieście ) Odpowiedz Link
kendo Re: ja sie biore za pieczenie drozdzowki: ) 23.05.04, 15:01 tez tak zawsze Kasikku myslalam, ze zakalec wyjdzie, poczytalam dziewczyn z F Kuchni przepisy i doszlam do wniosku, ze gra warta swieczki,sprobowalam, juz wystawilam z piekarnika i po obiedzie zaraz bede probowac zostawie przepis wrazie czego w kuchni na stole) slubne niechce jechac na plaze, ale wieje tu ,a nad morzem bedzie wiecej wialo( to niech sobie ida na spacerek kolo domciu i juz.... Kasikku, moja siostra tez jest mistrzynia w pieczeniu moze dlatego,ze lubi "gary" to jej zawsze wychodzi.) Odpowiedz Link
megxx Jestem, jestem, ależ tu pachnie ciastem 23.05.04, 16:06 Wspaniałe zapachy domowego ciasta na tą zimnicę zaokienną. Zamierzam się wirtualnie poczęstować Waszymi wypiekami, takiej ochoty mi narobiłyscie. Odpowiedz Link
kendo Re: Jestem, jestem, ależ tu pachnie ciastem 23.05.04, 16:30 juz sie czestuj Megxx prosze na poczatek kawalatek, a pozniej zdecydujesz sama) mym "gniotem" drozdzowym)))))))) hmmmmmmmm...pachnie coprawda tak domowo) ale ciasto "premiera" :za dlugo trzymalam w piekarniku(wedle w recepcty) chyba tluszczu za malo dalam, jest po prostu za suche, ale zjadlam od razu dwa kawalki bo tak strasznie mi sie chcialo) zyje jeszcze , to chyba niejest takie zle to ciasto"gniot" hihihihi.... Odpowiedz Link
aniouek1 proooooooosze!!!!! JEST! 23.05.04, 16:54 kruchy placek z rabarbarem Uważajcie przed chwilunia wyszedł z piekarnika i jeszcze jest bardzo gorący, ale pachnie całkiem, całkiem i nawet się nie spalił nic a nic. Jest taki w sam raz jak trzeba. Jak Wam mija niedziela? Odpowiedz Link
kendo Re: proooooooosze!!!!! JEST! 23.05.04, 16:57 juz sie rzucam pierwsza na ciacho Anioeczkowe....))))))))))))) a jak z cynamonem to zarekwiruje cala blache, wiec dziewczyny spieszcie sie czestowac....))))))) siedzimy dzis w domku , nie szukamy zadnych przygod.... chlodny wiatr ,sloneczko nie dalo rady rozgac niczego(((((((( Odpowiedz Link
aniouek1 no to Kendo...czuj sie tak jak ja...a ja... 23.05.04, 17:10 czuję się tak, jakbym z Wami przy wspólnym stoliczku siedziała, ciasto rabarbarowe wsuwała popijając czarną, gorzką kawką Pozdrawiam serduszkowo życzę miłego popołudnia niedzielnego, a za oknem... niech się dzieje co chce, niech wieje, leje, tak widać ma być i już! Odpowiedz Link
kendo Re:no to Anioueczu...czuj sie tak jak ja...a ja... 23.05.04, 17:14 tez tak czuje.... fajnie sie zeszlysmy w szufladuni ja soczek do popicia mialam a kakao tez by pasowalo....z bita smietanka np.mniam mniam..... Odpowiedz Link
aniouek1 Kendo...Ty mnie nie podkuszaj, bo... 23.05.04, 17:17 ja straszny łasuch jestem i naprawdę lubiem dobre jedzonko...co widać Odpowiedz Link
kendo Re:Anioueczku...Ty mnie nie podkuszaj, bo... 23.05.04, 17:21 trzeba przyznac,ze ja tez niepogardze pychotkami... bardzo dawno pilam kakao z bita smietana ale pamietam,ze to bylo pychoooootkaaaaaaaaaaa) wiele smakolykow sobie odmawiam ze wzgledu by miescic sie w garderobe) ale czasami "pogrzesze"smakolykami) Odpowiedz Link
aniouek1 bo....smakołyki po to są by... 23.05.04, 17:32 NAS cieszyć, a nie martwić i o żadnym grzeszeniu nie myslę gdy tak troszkę tych smakołyków pyyyyyyyyychotkooooooowych posmakuję... Kendo..no czy to nie jest dla ludzi jak to jest takie dobre? Hihihi...a garderoba...jest i taka co czeka ...aż smak przejdzie na smakołyki. Niech czeka. I tak się jej nigdzie nie spieszy, nóg nie ma to też i uciec nie da rady, a od czasu do czasu i tak coś nopwego trzeba sobie kupić dla poprawienia własnego samopoczucia, że...ma się coś nowego i że to coś pasuje właśnie "jak ulał" Odpowiedz Link
kendo Re: bo....smakołyki po to są by... 23.05.04, 17:49 ach,z tym jedzeniem i ciuszkami, niby nie przytylam, bo waga sie niezepsula,pokazuje tak samo... a ja nie moge sie zmiescic w trzy ciuszki, i musze znow biegac i cos kupic, bo jak chodzic bez kurteczki czy zakietu??? niemam sie w co ubrac " na wierzchu") jakos dziwnie na szerokosc mnie "rozepchalo" a zaraz bedzie lato , to bedzie "trawko zarcie"))))))))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 "rozepchało" powiadasz? 23.05.04, 19:09 hihihi ))))))))))))))))) Ciekawa jestem dla KOGO to jest WADA a dla KOGO nie jest to żadna WADA, a wręcz może nawet odwrotnie...ZALETA i to nawet całkiem milusia ?! P.S. to może sie nie ubieraj "na wierzchu"? Odpowiedz Link
kendo Re: "rozepchało" powiadasz? 23.05.04, 19:18 oj,bo spadne z fotela hihih)))))))))))))))) dobrze ze jeszcze spodnie pasuja i to co pod spodnie tez pasuja ))) dylemat z wierzchnim) tak slubne juz marudzi zem sucharek a ja marudze ze sadlisko zjelczale, wiec dal niego moja wada przyjemna a ja rogow dostaje z wscieklosci))))))) Odpowiedz Link
aniouek1 wiedziałam! wiedziałam! wiedziałam! 23.05.04, 19:42 kendo napisała: > oj,bo spadne z fotela hihih)))))))))))))))) hihihi )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) nie spadaj, choć to też Tobie może by się i nie podobało, ale Twojemu ślubnemu może i to nawet bardzowato zwłaszcza jak jesteś w spódnicy, a jakby tak szeroka była to by dopiero było zabawne widowisko hihihi )))) > dobrze ze jeszcze spodnie pasuja i to co pod spodnie tez pasuja ))) hihihi i znów to samo... Ty mówisz "dobrze" i się wciskasz, a gdyby nie pasowało, to byś się nie wciskała i to dopiero mogłoby być DOBRZE hihihi )) > dylemat z wierzchnim) Kendo...obyś same takie dylematy miała... i tylko takie > tak slubne juz marudzi zem sucharek a ja marudze ze sadlisko zjelczale, > wiec dal niego moja wada przyjemna a ja rogow dostaje z wscieklosci))))))) I po co Ci te rogi? Skrzydełka Ci powinny urosnąć, że łasuchować możesz bez żadnej obawy, a wręcz z radością, że tym sposobem swoją przyjemnością i ślubnemu przyjemność sprawisz zaokrąglając się bardziej i tu i ówdzie a najlepiej wszędzie - dla równowagi i zachowania proporcji )) Odpowiedz Link
kendo Re: wiedziałam! wiedziałam! wiedziałam! 23.05.04, 20:03 no i tak sobie dzis rano wlasciwie myslalam zanim "zwleklam sie z wyrka" ze chyba juz nie bede uwazac na jedzonko, a bede w siebie wpychac) moze akurat sie cos zmieni????))))))))))) Odpowiedz Link
megxx Re: wiedziałam! wiedziałam! wiedziałam! 23.05.04, 20:26 objadacie się! Ja też się częstuję, choć mam świadomość, że minutę w ustach , godzinę w żołądku, a całe życie w biodrach. Ale dobre ciasto! mniam Odpowiedz Link
kasikk Re: wiedziałam! wiedziałam! wiedziałam! 23.05.04, 21:13 ja nie wiem, czy jakieś okruszki dla mnie jeszcze zostały?? szczególnie tego drożdżowego, bo lubię... Odpowiedz Link
kendo Re: wiedziałam! wiedziałam! wiedziałam! 23.05.04, 21:20 smakujemy wirtualnie.... mowia ze to bardzo zdrowe smakowanie) Odpowiedz Link
kendo Re: to juz wychodze i jade....:)) 30.05.04, 09:01 miejcie sobie milunio Szufladunie moje.. bede za Wami tesknila..) usciski i buziaczki..PA;..do nastepnego napisania w wtorek..PA;....kendo. pogoda zapowiada sie dobrze) Odpowiedz Link
megxx ostatnia niedziela maja 30.05.04, 11:54 Dziś i jutro ostatnie majówki, a potem będą juz "czerwcówki". Miejmy nadzieję, że cieplejsze. Kendo jest w podróży, na pewno podzieli się z nami tym co zobaczy i usłyszy. Trzymaj się Kendo ! Poranek był piekny i słoneczny, a teraz zgodnie z tradycją ostatnich dni słońce przykrywają chmury, ale może to tylko na chwilę? Miłej niedzieli wszystkim! Odpowiedz Link
kasikk Re: ostatnia niedziela maja 30.05.04, 12:40 Dzie dobry ) u mnie słoneczko i życzę miłego dnia wszystkim ) takie słonecznego, chociaż w serduchach, jak nie za oknem Odpowiedz Link
kendo Re: pierwsza niedziela czerwca 06.06.04, 00:48 dobranoc spiacym duszkom dzien dobry wczesnym "slowiczkom" dzis(a wlasciwie wczoraj) pojezdzilam zdziebko i wszystko opuznione. zaraz poczlapie nana i odplyne w kraine snu) Odpowiedz Link
kendo Re: pierwsza niedziela czerwca 06.06.04, 10:39 i co ???? Wy jeszcze siepicie?????????????? wstawajcie choc pochmurnie i wietrznie ale znosnie cieplo..... stoliczek nakrywam odswietnie przy niedzieli prosze czestujcie sie .... milego dnia ze sloneczkiem w serduszku. Odpowiedz Link
megxx Re: pierwsza niedziela czerwca 06.06.04, 10:42 Hej, hej! Pogoda do spania, ale ja już dawno wstałam, częstuję się ze stolika Kendo pysznościami, nie bacząc na linię. Miłego dnia! Odpowiedz Link
kendo Re: pierwsza niedziela czerwca 06.06.04, 21:54 i juz wieczor..... jak Wam dzionek uplyna????????????? milego wieczoru i nocy zycze. Odpowiedz Link
kendo Re: cudnie..cudnie.. 13.06.04, 09:59 przywital mnie cudny niedzielny poraek, sloneczko piesci dzis moje wlosci ach,poleze sobie w hamaczku dzis.... wstawc spiszki, sniadanko papusiac i do promyczkow slonecznych buzki wystawiac) pieknego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk Re: cudnie..cudnie.. 13.06.04, 17:08 witam popołudniowo ) spędziłam milutką leniwą niedzielę w domciu a za oknem słonko na przemian z deszczem Kenduś, ja ja bym chciała mieć hamaczek, ale nie mam gdzie go powiesić ( Odpowiedz Link
kendo Re: cudnie..cudnie.. 13.06.04, 17:21 ha,ha, hamaczka nie bylo, nie uwierzycie,ale chrabaszcze mnie przepedzily, to jakies szwedzkie mutanty,jakies male, wylaza teraz z ziemi i prosto na mnie siadaly brrrrrrrrrrrrrrrrrr...) polazilam po trawce i do sloika ich zbieralam, jak stonke(pamietacie), paskudztwo jedne ,larwy tego badziewia juz dwa razy trawe nam zjadly, ida pod ziemia,jak ruska armia.....hi,hi, a tak to slicznie u nas pozdrawiam upalnie ze skandynawii. Odpowiedz Link
megxx Re: cudnie..cudnie.. 13.06.04, 19:05 U mnie nie jest najgorzej z pogodą, ale w okolicach Krakowa, to mieli opad gradu przed południem. Dzisiaj wybory do Europarlamentu(nie wiem, kiedy były w Szwecji), spełniliscie obywatelski obowiązek? Jeżeli nie, to nie macie pozwolenia na narzekanie (o narzekanie unijno -polityczno-gospodarcze chodzi).hihi Miłego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: cudnie..cudnie.. 13.06.04, 21:07 **Megxx dzis tez u nas juz bylam na wyborach, slubny w tygodniu na poczcie swoj glos oddal, tak,ze jestem wzorowa obywatelka tego kraju) milego wieczoru. Odpowiedz Link
kendo Re: cudnie..cudnie.. 20.06.04, 07:26 poranek sie zapowiada, wiec otwierajcie szufladunie i napelniajcie milymi wpisami....) ** milego poranka. Odpowiedz Link
kasikk ostatnia niedziela wiosenna... 20.06.04, 10:55 wyglada jakoś smutno - za oknem chmurzyska przykryły słońce eh, aż nie chce się wstawać i robiż czegokolwiek... na przekór temu, życzę wam pięknego dnia ) Odpowiedz Link
aniouek1 witajcie Ludkowie :) 20.06.04, 12:06 Jak Wasza niedziela? Moja mgielna, ale ciepła i spokojnie mija Odpowiedz Link
kendo Re: witajcie Ludkowie :) 20.06.04, 12:54 **wlasnie szykuje sie do Dzieciecia na URODZINY.... usch,jak ten czas szybko leci))))))))) ** dzien w ktorym sie urodzil byl duzo upalniejszy, jak dzis.... a bylo to o 14 :15 w czwartek usch..... ((((((((( ale pozniej bylam juz najszczesliwszaaaaaaaaaaaaaaaaaa....) nie mowiac o slubnym i moim Tacie )))) urodzil sie "pierwszy potomek w linii meskiej" ** milego dnia. Odpowiedz Link
kasikk Re: witajcie Ludkowie :) 20.06.04, 13:09 gratulacje, Kenduś ) ja czekam na bociana ) Odpowiedz Link
kendo Re: witajcie Ludkowie :) 20.06.04, 13:13 kasikk napisała: > gratulacje, Kenduś ) > > ja czekam na bociana ) **dziekuje Kasikku.... a niech przyjda dwa bocki na raz ) sasiadka urodzila trojaczki pietnasie lat temu, 1 dziewczynka i 2 chlopcow, kazde jest inne.... ** molego poludnia. Odpowiedz Link
aniouek1 Kasikk - stada boćków Ci życzę :) 20.06.04, 18:03 kendo napisała: > sasiadka urodzila trojaczki pietnasie lat temu, > 1 dziewczynka i 2 chlopcow, kazde jest inne.... cuuuuuudnie .........................ojojoj......strasznie zagrzmiało i ciemno się porobiło okropnie...burza się rozpętuje...<bojemsiem> i uciekam od kompika, schowam się do kącika i będę cichuteńko jak myszka pod miotłą czekać na koniec burzy...może się po niej rozchmurzy? <bojemsiem> Odpowiedz Link
kendo Re: Kasikk - stada boćków Ci życzę :) 20.06.04, 19:05 ja tez sie straszecznie boje burzy,,,, uciekam w kacik i czekam( ale moi chlopce dwa nie) ** milego wieczoru. Odpowiedz Link