tim-er 06.07.09, 21:29 Witam Szukam przyjaciółki ponieważ kobiety potrafią lepiej zrozumieć człowieka. Spotykam się coraz częściej z tym, że ludzie są zamknięci w sobie i nie chcą z nikim pisać e-maili. Kto pomoże mi złamać ten stereotyp ?? chętnie kogoś poznam ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: Szukam przyjaciółki 09.07.09, 20:31 Witaj, przeczytałam, że szukasz przyjaciółki i od razu mi się skojarzyło czatowe pojęcie "przyjaciółki" Ale nie, Ty chyba szukasz prawdziwej przyjaźni. Rany, jak czaty potrafią wykręcić człowieka... A mogę spytać, ile masz lat, czy to wbrew zasadom forum? Nie wiem, z góry przepraszam. Odpowiedz Link
pokrzywa1993 Re: Szukam przyjaciółki 13.07.09, 22:20 Jestem w takiej samej sytuacji co ty i chętnie się z Tobą zaprzyjaźnię. Odpowiedz Link
angelikak1988 Re: Szukam przyjaciółki 16.07.09, 00:52 Ja również szukam osoby, z którą mogłabym porozmawiać na każdy temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link
koniarek1234 Re: Szukam przyjaciółki 17.07.09, 14:05 Także się dołączam, dużo znajomych ludzi a taka samotność Nic się nie chce i na nic się nie ma motywacji Chciałbym porozmawiać na każdy temat z osobą która mnie wysłucha. Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Szukam przyjaciółki 17.07.09, 15:01 Może zaproponuj wzajemne wysłuchanie, bo tak to wygląda, jakbyś tylko terapeuty szukał Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mariaaa4 Re: Szukam przyjaciółki 18.07.09, 11:12 witam też się czuje bardzo samotna itp i chętnie bym z kimś poważnym porozmawiała o życiu i jestem w ogóle dobrą słuchaczką uwielbiam słuchać i pomagać innym .jak ktoś poważny chce porozmawiać to mój meil mariaaa4@wp.pl Odpowiedz Link