demetra35 24.02.05, 22:38 Panowie, nie wiem co tu się dzieje, może dlatego że jestem kobietą, ale nie dość że brak klasy to na dodatek jesteście żałośni. Opanujcie się. W ten sposób wyborów nie wygracie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szch69 Re: Żałosne 24.02.05, 23:11 Przydalby sie jakis moderator, ktory zrobilby porzadek... Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Żałosne 24.02.05, 23:17 Dziś około godziny siedemnastej wysłałem informacje do redakcji portalu z prośbą o zrobienie porządku na naszym forum. Poczekajmy do rana, może ktoś zareaguje... Odpowiedz Link Zgłoś
noname10 Re: Żałosne 24.02.05, 23:36 cóż forum odzwierciedla stan naszego grodu. Jakie społeczeństwo tacy posłowie, radni, księża, nauczyciele, lekarze itd Odpowiedz Link Zgłoś
szprota ROTFL 25.02.05, 15:53 samiście tego chcieli, proszę państwa. był moderator, toście szczekali na niego jak psy. aktualnie umywam ręce, sami się w tym babrajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: ROTFL 25.02.05, 17:23 Ja nie chciałem. Uważałem i nadal uważam Ciebie Szprotko za najciekawszą postać naszego forum... Niebawem sięgniemy dna :o A miałem już tu nie pisać :/ ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
szprota miło mi 26.02.05, 17:50 niemniej dużo przyjemniej zagląda mi się tutaj nie z moderatorskich obowiązków Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: miło mi 26.02.05, 22:36 A według mnie moderator nie powinien oglądać się na opinię publiczną... ma robić to co powinien i nie wdawać się w zbędne dyskusje, inaczej powstaje właśnie taka anarchia jak widać. Dlatego MOD powinien olewać całą krytykę swojej skromnej osoby :) wiem coś o tym bo byłem pare razy moderatorem w różnych miejscach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szprota słusznie 27.02.05, 16:42 ja jednak wyszłam z zalożenia, że szkoda moich nerwów na czytanie ujadań niektórych forumowiczów na mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys999 Re: słusznie 27.02.05, 18:52 Jeżeli lubisz tą robotę to zajmij się tym.Nie pozwól prosić Się za długo. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota lubię 02.03.05, 17:11 mam trzy inne fora pod swoją opieką i na razie mi to aż nadto wystarcza. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: lubię 02.03.05, 17:15 No to ja proponuję mini-referendum. Kto jest za tym żeby szprota wróciła na stanowisko moderatora ?? Ja jestem zdecydowanie ZA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: lubię 02.03.05, 17:24 Nie wiedziałem że to kiedyś powiem, ale popiera cie maddox84 w 100% pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: lubię 02.03.05, 21:40 Wiesz prawica1 lubie cię, uważam że twój tekst jest bombowy. Osobiście uważam że jak na jednych wątkach jesteśmy innego zdania to wcale nie wyklucza tego że na innych możemy być zgodni. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys999 Re: Żałosne 25.02.05, 11:43 demetra35 napisała: > Panowie, nie wiem co tu się dzieje, może dlatego że jestem kobietą, ale nie > dość że brak klasy to na dodatek jesteście żałośni. Opanujcie się. W ten > sposób wyborów nie wygracie. Wystarczy gościom założyć kaganiec jak proponuje karlow.Ci z Mysiej tak robili a to co się dzieje jest przykre proszę pani ale moim zdaniem z zupełnie innych powodów.Stowarzyszenie w kampanii ogłosiło tylko,że oni idą głosować a wściekacie się wy,nie tolerujący odmiennych wypowiedzi.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
karlov Re: Żałosne 25.02.05, 11:54 Kol. Tygrysie nie wkladaj w moje usta czegoś co nigdy z nich nie wyszlo. MAsowe zakladanie wątków przez "jagaudenty" to już przesada i o interwencję w tej sprawie poprosiłem redakcje portalu: --- Witam serdecznie. Wiem, że forum lokalne Piotrków Trybunalski (forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=164) nie ma moderatora jednak nie oznacza to, że można pozostawić je samemu sobie. Proszę zobaczyć jak ono w tej chwili wygl*da! Pomijam już poruszane tematy i posty chyba niezgodne z regulaminem ale zakladanie kilkunastu tematów przez nijakiego/nijak* 'jagaudenty' to po prostu spam/flooding który możnaby powstrzymać gdyż już nic nie widać! Proszę o interwencję! Pozdrawiam -- karlov@gazeta.pl Witam, To forum jest forum prywatnym i odpowiada za nie założyciel oraz wybrani przez niego moderatorzy. Proszę sprawy dotyczące moderowania zgłosić do założyciela, a jeśli nie uzyska Pan odpowiedzi, proszę napisać do administratora forów na adres forum@gazeta.pl Pozdrawiam --- Odpowiedz Link Zgłoś
panbrzydki Re: Żałosne 25.02.05, 11:57 Tu społeczny administrator. Ja mam taką swoją dewizę raczej wolnościową "Ludzie, piszta, co chceta!" Na czas do referendum biorę urlop i pourywajta se łby! Odpowiedz Link Zgłoś
kango2000 Re: Żałosne 25.02.05, 12:05 Po pierwsze to trzeba chyba założyć kaganiec panubrzydkiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
demetra35 Re: Żałosne 25.02.05, 17:53 Każdy ma swój rozum i albo pójdzie głosować albo nie. Ale nie oznacza to wcale, że na forum w związku z referendum trzeba zrobić totalny śmietnik. Chyba że potem ktoś społecznie to posprząta. Ale może być za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: Żałosne 27.02.05, 09:38 Moge tylko dodać żę demetra to mądra kobieta. Ja myśle że noname mógłby załatwić powrót moderatora pytanie tylko czy tego chce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czaja999 Re: Żałosne 25.02.05, 21:25 To właśnie piszę. Dobrze by było abyś się odpieprzył od mądrych ludzi. Wara pachole. Odpowiedz Link Zgłoś
demetra35 Re: Żałosne 27.02.05, 20:28 Nadal apeluję o cierpliwość i piotrkowski rozsądek. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś