kariera33 15.04.05, 21:11 Odradzam wszystkim nowy market. Na wszystkich patrzą jak na złodziei, ceny kosmos, i bezpodstawnie przeszukują każdego nawet małe dzieci. Pełna kompromitacja. Więcej tam nie chodźcie, albo sami idźcie zobaczcie ten kabaret Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilalach Re: ODRADZAM INTERMARCHE 15.04.05, 21:52 popieram, calkowita porazka, wiecej tam nie pojde. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: ODRADZAM INTERMARCHE 15.04.05, 22:25 Dla mnie to taka większa biedronka chociaż jakaś ciasna i z pewnością niezbyt tania. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: ODRADZAM INTERMARCHE 15.04.05, 22:54 Widze ze niezle wystartowali... nie ma to jak zrazic do siebie klientow na samym poczatku a tak serio to jesli mam juz jechac na zakupy w tamta strone miasta to ZAWSZE wybiore Carrefour... bo jest duzo i w miare tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
kregi Re: ODRADZAM INTERMARCHE 16.04.05, 11:03 Jezeli bedą chcieli przeszukiwać to wzywać policje, jest to niezgodne z prawem i nie można sobie pozwalać na przeszukiwanie według własnego widzimisia. Jezeli nastąpiło bezprawne przeszukanie to należą sie przeprosiny lub zadoścuczynienie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bogd2 Re: ODRADZAM INTERMARCHE 16.04.05, 15:21 Kregi, popieram Cię w całości. Ja tam chodze i widze co się dzieje, widocznie dla niektórych jest to pierwsza praca, i ta nadgorliwość jest wynikiem chęci utrzymania się w niej ;-(( [Szef musi widzieć że się nie "stoi"] Jeśli do mnie tylko podejdą to wyciągam natychmiast komórkę i wybieram 997, jak wszyscy tak będziemi robić to policja będzie praktycznie stała pod tym marketem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
powiernik Re: ODRADZAM INTERMARCHE 16.04.05, 17:32 Piotrkowianie nie powinni tam kupować -za to co zrobili ze stadionem i za to jak traktują klientów Odpowiedz Link Zgłoś
kariera33 Re: ODRADZAM INTERMARCHE 16.04.05, 21:44 Macie wszyscy rację. NIE CHODŹMY TAM NIGDY WIĘCEJ. PRZYŁĄCZCIE SIĘ WSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś
maddox84 Re: ODRADZAM INTERMARCHE 17.04.05, 00:04 Moze flash moba ?? Wszyscy wchodza do marketu o konkretnej godzinie (bez bagazy) biora koszyki od razu ida do wyjscia i przy wyjsciu przy odstawianiu koszyka krzycza "prosze mnie aresztowac" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kariera33 Re: ODRADZAM INTERMARCHE 17.04.05, 21:50 PRZYŁĄCZMY SIĘ, a może lepiej zaoszczędźmy buty i tam wogóle nie chodźmy Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: ODRADZAM INTERMARCHE 17.04.05, 23:36 markomar.prest.pl/fun/stulejka.mp3 ;-) Pozdrawiam Piotrkowiczan. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bogd2 Re: ODRADZAM INTERMARCHE 18.04.05, 10:06 :-)) ...babka ze stulejką............. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś