Dodaj do ulubionych

telepizza ...

30.06.05, 13:14
... w Piotrkowie na Słowackiego ... no proszę ... ciekawe co jeszcze
przywędruje do naszego miasta ... Ciekawa jestem czy telepizza będzie wielką
konkurencją dla sprawdzonych przez nasze podniebienia piotrkowskich pizzerii
... ciekawe ...
Obserwuj wątek
    • szch69 Re: telepizza ... 30.06.05, 14:38
      W ktorym miejscu?
      • vinci2 Re: telepizza ... 30.06.05, 17:40
        Szch przed ulicą Młynarską po prawej stronie, jadąc w stronę Starówki.
        Co do konkurencji to myślę że dobrze, że powstaje więcej lokali bo nie oszukujmy
        się ale ceny u nas do najniższych nie należą porównując fakt, że są takie same
        jak na Piotrkowskiej.

Tylko jakie czynsze płacą właściciele lokali na Piotrkowskiej, a jakie u nas ;))
        • mikimaco Re: telepizza ... 30.06.05, 19:41
          Tak konkurencja to oznaka mniejszych cen danego produktu,lecz nie sadze aby
          wlasnie telepizza byla konkurencyjna w stosunku do innych pizzeri w naszym miescie.
          • kregi Re: telepizza ... 30.06.05, 22:21
            Ludzie ktorzy prowadzą takie interesy zawsze sprawdzają ceny u konkurenci.
            To sie nazywa sondowanie rynku, widocznie doszli do wniosku ze mogą zawalczyc :-)).
            I tak ma być konkurencja i jeszcze raz konkurencja = mniejsze ceny dla szaraków.

pozdrawiam

• ja.mam.juz.dosc Re: telepizza ... 30.06.05, 22:46
              Chociaż osobiście pizzy nie jadam, to dobrze, że taki obiekt powstaje w
              Piotrkowie. A co do cen, to zobaczymy po otwarciu :) Na pewno obecne pizzerie
              stracą nieco klientów z sektora mniej zamożnych osób, stała klientela na pewno
              nie przejdzie to TelePizzy.
    • szch69 Re: telepizza ... 01.07.05, 21:31
      Szkoda tylko, ze panowie z telepizzy nie wiedza jak sie nazywa nasze miasto, bo
      na stronie telepizza.pl jest zaznaczone miasto Piotrków Trybunalskich :/
      • mikimaco Re: telepizza ... 01.07.05, 22:26
        Bo byc moze w zamierzchlych czasach naszym grodem rzadzili jacys
        Trybunalscy;)))I stad panowie czy panie z Telepizzy uznali ze taka pisownia jest
        odpowiednia.
        Pozdrawiam pizzozercow:))))))))
        • maciek2xl Re: telepizza ... 08.07.05, 14:30
          No, a co do nizszych cen to chyba te twierdzenia musza upasc - 20 zl za srednia.
          Co prawda nie wiem jakiej jest srednicy, ale i tak dziala to nieco zniececajaca.
          Jedynie zdaje sie w weekendy maja o polowe taniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka