milutkabardzo 27.12.06, 12:20 Chciałabym trochę schudnąć i poćwiczyć bo przez ten rok trochę spadła mi forma ;) Gdzie są prowadzone profesjonalne (mniej lub bardziej ) zajęcia z aerobiku? W jakich godzinach się odbywają?? Jakie duże grupy??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zadowolona1 Re: Aerobik 27.12.06, 14:02 Kiedyś polecałam wyborcypiotrkowskiemu Studio Expert-Fitness Club.Mieści się przy ul.Kostromskiej51(koło Plusa).Warto spróbować.Dziewczyny nieźle dają w kość.Zajęcia odbywają się w godz.16-21.Jeśli chodzi o wielkość grup,to z tym jest różnie.Zależy ile dziewczyn przyjdzie.Ćwiczyłam jak było nas na sali 5,ale też bywa 30 ( i wtedy jest tłok).Polecam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
ola184 Re: Aerobik 28.12.06, 10:43 Podobno też odbywają się zajęcia w budynku koło stadionu(którego już nie ma),ale sala ciasna i jak przyjdzie więcej dziewczyn to tłok. Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Aerobik 28.12.06, 11:21 Aha jeszcze chciałabym się dowiedzieć jaka jest średnia wieku dziewcząt na takich zajęciach żebym nie poczuła się jak jakiś gruby stary rupieć ;) hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Aerobik 28.12.06, 11:43 Wiek dziewcząt to 19-60 lat,taka jest rozbieżność. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Aerobik 04.01.07, 00:13 Zadowolona a znasz moze moje kolezanki ktore takze uczeszczaja na aerobic??Jedna ma na imie Ewelina a druga Marzena. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Aerobik 05.01.07, 23:48 Marzenkę kojarzę(jeśli to ta ) ,a Ewelinę to nie za bardzo.Jak wygląda (wysoka,niska,blondynka,szatynka)?Dużo dziewczyn chodzi i zmieniają co chwile zajęcia na inne.Ja osiadłam chyba na stałe na aerobiku:)Choć pilates też od czasu do czasu uprawiam(prawie jak joga). Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Aerobik 06.01.07, 00:12 Hej Zadowolona i jak lepiej sie czujesz po tym aerobiku?? Jakieś efekty widać?? Ja musze się w końcu zmobilizować do jakiś działań i ruszyć tyłek troche hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Aerobik 06.01.07, 00:18 Tak kochanieńka.Pupę mam mniejszą(5kg mniej).Nóżki jak patyczki.Tylko piersi zanikły-a szkoda:(Rusz ten swój tyłek,rusz od razu lopezmiki się w Tobie zakocha! Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Aerobik 06.01.07, 00:29 No to gratuluję wyników, żeby mój tyłek zanikł to by było faaaajnie hahaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Aerobik 06.01.07, 11:02 Marzena-blondynka,170cm,25 lat,mala glowa,mily wyraz twarzy,szczupla Ewelina-ostatnio szatynka a teraz moze blondynka a moze brunetka nie wiem ale mozna ja spotkac w pewnym sklepie z odzieza firmowa na ul.Slowackiego,163cm,24 lat,glowa srednia wieksza niz u Marzeny:) i na 1000000% chodzi w kozakach z fredzlami to jej znak rozpoznawczy szczegolnie w zimie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Aerobik 06.01.07, 12:38 Miły mój czy przypadkiem nie jesteś fetyszystą(jedni mają bzika na punkcie stóp,inni dłoni),a Ty widzę,że uwielbiasz głowy, a raczej ich rozmiar:)Bardzo dziwne upodobanie,ale o gustach się nie dyskutuje.A i jeszcze te kozaczki z frędzlami-tu się nie dziwię,bo dużo panów zachwyca się damskimi butami,także nie jesteś osamotniony:) Odpowiedz Link Zgłoś
milutkabardzo Re: Aerobik 06.01.07, 13:49 hehehe ja mam bardzo dużą głowę, dużą mam też twarz :))) wiec... czy mam jakieś szanse u Lopeza?? :> BTW jaką ty masz głowę Zadowolona?? :))))) Hmmmm a jaką głowe ma Lopez??:> Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Aerobik 07.01.07, 16:23 Tak Jestem fetyszysta ale zapachowym oraz uwielbiam lizac kobiece stopy.O innych upodobaniach nie napisze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwy19 Re: Aerobik 07.01.07, 23:40 To milutka ma z Tobą dobrze.Przynajmniej giry ma wylizane, to nie musi ich myć wieczorem:)A zapachy jakie preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Aerobik 08.01.07, 00:02 Nie giry a stopy jesli juz, a jesli sie zniesmaczyles to trudno:)Lize jak sa juz umyte. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwy19 Re: Aerobik 08.01.07, 00:07 Przecież żartowałem!Co Ty taki wrażliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Aerobik 08.01.07, 14:22 Wiem ze zartowales z girami i miales na mysli stopy:)Zreszta moja odpowiedz tez byla w zartobliwym tonie,emotionka o tym swiadczy:) O fetyszu zapachowym nie bede tu pisal dlatego ze moge dostac bana hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
iwaolej Re: Aerobik 28.12.06, 13:09 a ja byłam bardzo zadowolona z aerobiku na Belzackiej w osir. Dużo osób ale cena przystępna no i super rezultaty.... Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapiotrkowski Re: Aerobik 28.12.06, 18:08 Jestem strasznie ciekawy tych super rezultatów:) Chyba skorzystam z polecenia zadowolonej i pójdę na damski fitness:) a, że ciasno to też mi nie przeszkadza:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Aerobik 29.12.06, 00:25 Zapraszam,zapraszam.Ciekawa jestem jaka u pana kondycja?Czy pan wytrzyma tempo i dotrzyma nam kroku(jak nas będzie 30 kobitek w przedziale wiekowym 19-60)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Aerobik 29.12.06, 00:25 Zapraszam,zapraszam.Ciekawa jestem jaka u pana kondycja?Czy pan wytrzyma tempo i dotrzyma nam kroku(jak nas będzie 30 kobitek w przedziale wiekowym 19-60)?:) Odpowiedz Link Zgłoś
wyborcapiotrkowski Re: Aerobik 06.01.07, 11:50 Przy 30 kobitkach to każdy facet jest w formie:) Odpowiedz Link Zgłoś