27.12.06, 12:20
Chciałabym trochę schudnąć i poćwiczyć bo przez ten rok trochę spadła mi forma
;) Gdzie są prowadzone profesjonalne (mniej lub bardziej ) zajęcia z aerobiku?
W jakich godzinach się odbywają?? Jakie duże grupy???
Obserwuj wątek
    • zadowolona1 Re: Aerobik 27.12.06, 14:02
      Kiedyś polecałam wyborcypiotrkowskiemu Studio Expert-Fitness Club.Mieści się
      przy ul.Kostromskiej51(koło Plusa).Warto spróbować.Dziewczyny nieźle dają w
      kość.Zajęcia odbywają się w godz.16-21.Jeśli chodzi o wielkość grup,to z tym
      jest różnie.Zależy ile dziewczyn przyjdzie.Ćwiczyłam jak było nas na sali 5,ale
      też bywa 30 ( i wtedy jest tłok).Polecam i pozdrawiam:)
      • ola184 Re: Aerobik 28.12.06, 10:43
        Podobno też odbywają się zajęcia w budynku koło stadionu(którego już nie
        ma),ale sala ciasna i jak przyjdzie więcej dziewczyn to tłok.
    • milutkabardzo Re: Aerobik 28.12.06, 11:21
      Aha jeszcze chciałabym się dowiedzieć jaka jest średnia wieku dziewcząt na
      takich zajęciach żebym nie poczuła się jak jakiś gruby stary rupieć ;) hahahaha
      • zadowolona1 Re: Aerobik 28.12.06, 11:43
        Wiek dziewcząt to 19-60 lat,taka jest rozbieżność.
        • lopezmiki Re: Aerobik 04.01.07, 00:13
          Zadowolona a znasz moze moje kolezanki ktore takze uczeszczaja na aerobic??Jedna
          ma na imie Ewelina a druga Marzena.
          • zadowolona1 Re: Aerobik 05.01.07, 23:48
            Marzenkę kojarzę(jeśli to ta ) ,a Ewelinę to nie za bardzo.Jak wygląda
            (wysoka,niska,blondynka,szatynka)?Dużo dziewczyn chodzi i zmieniają co chwile
            zajęcia na inne.Ja osiadłam chyba na stałe na aerobiku:)Choć pilates też od
            czasu do czasu uprawiam(prawie jak joga).
            • milutkabardzo Re: Aerobik 06.01.07, 00:12
              Hej Zadowolona i jak lepiej sie czujesz po tym aerobiku?? Jakieś efekty widać??
              Ja musze się w końcu zmobilizować do jakiś działań i ruszyć tyłek troche hehehe
              • zadowolona1 Re: Aerobik 06.01.07, 00:18
                Tak kochanieńka.Pupę mam mniejszą(5kg mniej).Nóżki jak patyczki.Tylko piersi
                zanikły-a szkoda:(Rusz ten swój tyłek,rusz od razu lopezmiki się w Tobie
                zakocha!
                • milutkabardzo Re: Aerobik 06.01.07, 00:29
                  No to gratuluję wyników, żeby mój tyłek zanikł to by było faaaajnie hahaha ;)
            • lopezmiki Re: Aerobik 06.01.07, 11:02
              Marzena-blondynka,170cm,25 lat,mala glowa,mily wyraz twarzy,szczupla
              Ewelina-ostatnio szatynka a teraz moze blondynka a moze brunetka nie wiem ale
              mozna ja spotkac w pewnym sklepie z odzieza firmowa na ul.Slowackiego,163cm,24
              lat,glowa srednia wieksza niz u Marzeny:) i na 1000000% chodzi w kozakach z
              fredzlami to jej znak rozpoznawczy szczegolnie w zimie:)
              • zadowolona1 Re: Aerobik 06.01.07, 12:38
                Miły mój czy przypadkiem nie jesteś fetyszystą(jedni mają bzika na punkcie
                stóp,inni dłoni),a Ty widzę,że uwielbiasz głowy, a raczej ich rozmiar:)Bardzo
                dziwne upodobanie,ale o gustach się nie dyskutuje.A i jeszcze te kozaczki z
                frędzlami-tu się nie dziwię,bo dużo panów zachwyca się damskimi butami,także
                nie jesteś osamotniony:)
                • milutkabardzo Re: Aerobik 06.01.07, 13:49
                  hehehe ja mam bardzo dużą głowę, dużą mam też twarz :))) wiec... czy mam jakieś
                  szanse u Lopeza?? :>
                  BTW jaką ty masz głowę Zadowolona?? :)))))
                  Hmmmm a jaką głowe ma Lopez??:>
                  • lopezmiki Re: Aerobik 07.01.07, 16:25
                    Lopez ma glowe jak limonka:)
                • lopezmiki Re: Aerobik 07.01.07, 16:23
                  Tak Jestem fetyszysta ale zapachowym oraz uwielbiam lizac kobiece stopy.O innych
                  upodobaniach nie napisze:))
                  • sprawiedliwy19 Re: Aerobik 07.01.07, 23:40
                    To milutka ma z Tobą dobrze.Przynajmniej giry ma wylizane, to nie musi ich myć
                    wieczorem:)A zapachy jakie preferujesz?
                    • lopezmiki Re: Aerobik 08.01.07, 00:02
                      Nie giry a stopy jesli juz, a jesli sie zniesmaczyles to trudno:)Lize jak sa juz
                      umyte.
                      • sprawiedliwy19 Re: Aerobik 08.01.07, 00:07
                        Przecież żartowałem!Co Ty taki wrażliwy?
                        • lopezmiki Re: Aerobik 08.01.07, 14:22
                          Wiem ze zartowales z girami i miales na mysli stopy:)Zreszta moja odpowiedz tez
                          byla w zartobliwym tonie,emotionka o tym swiadczy:)
                          O fetyszu zapachowym nie bede tu pisal dlatego ze moge dostac bana hehehehehehe
    • iwaolej Re: Aerobik 28.12.06, 13:09
      a ja byłam bardzo zadowolona z aerobiku na Belzackiej w osir. Dużo osób ale
      cena przystępna no i super rezultaty....
    • wyborcapiotrkowski Re: Aerobik 28.12.06, 18:08
      Jestem strasznie ciekawy tych super rezultatów:) Chyba skorzystam z polecenia
      zadowolonej i pójdę na damski fitness:) a, że ciasno to też mi nie przeszkadza:)
      • zadowolona1 Re: Aerobik 29.12.06, 00:25
        Zapraszam,zapraszam.Ciekawa jestem jaka u pana kondycja?Czy pan wytrzyma tempo
        i dotrzyma nam kroku(jak nas będzie 30 kobitek w przedziale wiekowym 19-60)?:)
      • zadowolona1 Re: Aerobik 29.12.06, 00:25
        Zapraszam,zapraszam.Ciekawa jestem jaka u pana kondycja?Czy pan wytrzyma tempo
        i dotrzyma nam kroku(jak nas będzie 30 kobitek w przedziale wiekowym 19-60)?:)
    • wyborcapiotrkowski Re: Aerobik 06.01.07, 11:50
      Przy 30 kobitkach to każdy facet jest w formie:)
      • zadowolona1 Re: Aerobik 06.01.07, 12:16
        No tak jak śmiałam,pomyśleć inaczej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka