aneta_m1 01.02.07, 11:05 Co jest dla was do nie zaakceptowania w zachowaniu / wygladzie potencjalnej partnerki ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawy_i_sprawiedliwy1 Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 11:29 Choćby nie wiem jaka byłaby sexowna i urodziwa, to zdecydowanie papieroch w gębie i kilo tapety na japie zrobiłby z niej ostatnią lumpiarę! Faceci kochają piękno naturalne, więc również powinna zadbać o zęby.... jakikolwiek bród między szparkami lub ewentualne ubytki na przodzie też dyskwalifikują potencjalną parnterkę! Spotkałem się z opinią, którą również podzielam, że na estetyczny wizerunek kobiety wpływa również i fryzura. Broń Boże tłuste włochy albo "gofrownica" na utlenionym łbie! A już obrzydzenie bierze jak widzę kobietę w krótkiej kiecce, z całkiem niezłymi nogami, ale za to z nieogolonym zarostem jak u leśniej zwierzyny. Fuj! Aż mi się cofnęło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 11:38 Cóż za poezja płynie z Pańskiej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
przemilyfranek Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 12:01 Prawy i sprawiedliwy zupełnie podzielam Twą wypowiedź.Dodałbym jeszcze, że nie znoszę jak kobita ma pomalowane paznokcie(lub tipsy)i czorny brud za pazurami...he, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
prawy_i_sprawiedliwy1 Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 12:38 Jak widzę i przemilyfranek zauważa te chodzące "piękności", które za grosz nie mają wstydu i gustu! A co sądzisz przemilyfranku o tych kobitach, które noszą za krótkie bluzki i biodrówki, zza których wylewa się nadmiar tłuszczu? Sądzę, że jeszcze tym do lat 25 wypada, ale jak widzę taką starą Ciotkę, która "robi się" na 18-kę, to mi Jej po prostu żal! Odpowiedz Link Zgłoś
przemilyfranek Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 12:56 A fuu, aż mi się odbiło.Ta, te schaby wylewające się po bokach i brzuszysko na wierzchu ohyda!!! Ale ja przeważnie takie obtłuszczone cielska to widuję u tych 19-25- latek.Bo te starsze damy, to raczej się krępują.No chyba, że jest takowa po operacji plastycznej i ma ponaciągane to i owo, to może to jeszcze jakoś wygląda....? Odpowiedz Link Zgłoś
prawy_i_sprawiedliwy1 Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 14:21 A już obrzydzenie bierze jak na ulicy pojawia się kobieta w stanie wskazującym na zużycie! Idzie taka całym chodnikiem i mordę pruje... Odpowiedz Link Zgłoś
rudylis11 Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 17:05 Nie lubię kobiet, które przeklinają, to jakoś im nie pasuje i jak dużo mówią- jak katarynki:)I nie znoszę błędów prawy_i_sprawiedliwy "bród"-piszemy brud. Odpowiedz Link Zgłoś
prawy_i_sprawiedliwy1 Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 18:45 Nie wiem, czy wszyscy zrozumieli ton tych wypowiedzi i ich pisownię. Najwidoczniej nijaki rudzielec (patrz: rudylis11) nie pojął, że były one pisane raczej w tonie groteskowym. Trudno jednak dziwić się temu - jakoś rdzawy kolor zawsze przyćmiewał mózg... o ile miał co przyćmiewać! A wracając do tematu: obrzydzenie bierze, kiedy kobieta farbuje się na rudo! Odpowiedz Link Zgłoś
rudylis11 Re: Pytanie do mężczyzn? Czy tylko? 01.02.07, 19:30 O jak Ciebie ptaszku poniosło!!!Czyżby braki znajomości zasad pisowni tak dały się we znaki-tak to jegomościa ubodło? A ten Pański tekst to nie groteska tylko raczej farsa...I jaki rasista.Jak się nie ma nic mądrego do powiedzenia, to najlepiej uczepić się koloru rudego, a szare komórki , to dawno u Ciebie wyparowały.Gdzie tu prawość i sprawiedliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
ela_fela Re: Pytanie do mężczyzn 03.02.07, 14:01 Mężczyźni nie lubią jak my kobiety mamy za dużo tapety na buzi.Nie lubią jak nimi rządzimi w domu,w pracy,jak jesteśmy lepsze od nich! Odpowiedz Link Zgłoś
k-bay Re: Pytanie do mężczyzn 03.02.07, 16:22 To nie hodowla, żeby wymieniać drobiazgowo atrybuty. Ogólnie nie jest do zaakceptowania niedojrzałość, tudzież niekonsekwencja w czynach. Przykład: pani, która domaga się, by panowie jej usługiwali, a przy czym sama wyznaje absolutne "równouprawnienie" ... (to nie jest do pogodzenia, gdyż jest to oksymoron; wyzwolona dama :/). O dziecinnym zachowaniu nie będę wspominał bo kto wchodzi w związek z dziećmi? (chyba, że sam jest niedojrzały, to się taka wesoła para przyciąga) Każda kobieta jest piękna, jeśli dba o siebie. Lecz nie zawsze jej to wychodzi (5 kg tzw. tapety, be ; dawanie na wiarę katalogom, które obiecują cuda, niedostosowanie ubioru do pogody, kompozycji i sytuacji [chasanie w mini na 1 listopad] ...) Odpowiedz Link Zgłoś
antonina83 Re: Pytanie do mężczyzn 03.02.07, 20:07 Wow nie wiedziałam,że może was drażnić niedostosowanie ubioru do pogody.Mnie się zimno robi jak widze dziewczęta z brzuchem i nerkami na wierzchu zimą-jak to kiedyś ktoś powiedział-urolog bedzie miał full-wypas używanie.Panowie, może zaczniecie omawiać zagadnienie na przypadkach mniej drastycznych,o jakiś subtelnościach, które was drażnia nam powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta_m1 Re: Pytanie do mężczyzn 09.02.07, 12:21 Tak dużo się dowiedziałam.Mnie jednak bardziej chodziło o cechy charakteru, ale Wy mężczyźni zwracacie tylko uwagę na wygląd:( Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 12.02.07, 14:09 Panowie lubią, wręcz ubustwiają jak kobiety są inteligentne, oczytane,emanujące ciepłem,delikatnością i wrażliwością:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 12.02.07, 17:00 Ubóstwiają- oczywiście się pisze.Sory jestem dziś lekko zakręcona:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 12.02.07, 22:14 Trafiłaś Miła Pani prawie w samo sedno!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 07:43 Dlaczego prawie? Hmmm,no bo bo jeśli już, to ubóstwiają... Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 08:23 Hehe, ja też jestem zakręcony, bo nie zauważyłem, że sie poprawiłaś, więc przepraszam za powyższe. Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 17:37 Jeszcze raz chylę czoło i proszę o wybaczenie, bo w kim jak w kim, ale w Koleżance Zadowolonej1 nie chce mieć wroga. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 17:41 No ja myślę, bo ja raczej nie mam wrogów:):P Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 18:26 To pogratulować!!! Mam nadzieję, że i z tego Forum można pozyskać jakieś przyjaźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 18:41 Już kilka pozyskałam:)Tylko nie wiem czy można to nazwać przyjaźnią:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 18:43 Myślę, że czas to zweryfikuje, w każdym razie życzę Pani dużo przyjaznych osób, także z naszego grona. Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 17.02.07, 18:46 Dziękuję bardzo i też pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 21.02.07, 10:00 Właśnie już życie zweryfikowało jednego "pseudoprzyjaciela":)Chyba jesteś jasnowidzem!!!!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 21.02.07, 10:43 Qrna, nie wiedziałem, że mam taki dar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:05 Uuuuuu... a jam tak liczył na Twoją kreatywność :( Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:12 A to nie znowu jakiś podstęp:)? Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:16 Nigdy nawet o czymś takim nie pomyslałem, po prostu ide za ciosem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:24 Zauważyłam, że nieźle się rozkręciłeś:)Tylko żebyś się nie zaplątał?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:27 Ups... zatem koniec, kropka, juz milczę jak grób!! Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:33 Możesz coś powiedzieć, pozwalam:):P Najlepiej coś miłego, bo tu tyle złości na tym forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:41 Dziekuję za pozwoleństwo, jestem dozgonnie wdzięczny :P Jednakże mam odczucie, że tym dialogiem zaśmiecamy Forum. Jak coś, to proponuję na gazetowego e-maila :P Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:46 Jak coś...hmm.Jakie urocze zaproszenie do rozmowy:)Prawie zemdlałam z wrażenia:P Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 09:49 Prawda, że potrafię zaskakiwać??:P Więc teraz oficjalnie zapraszam Panią do dalszej wymiany poglądów na gazetowego e-maila. Pozdrawiam i przepraszam za nietakt. Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 10:23 Wnioskując po braku odpowiedzi chyba rzeczywiście Pani Zadowolona omdlała. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 10:29 Zaraz porozmawiamy.Za 15 min jestem zajęta w tej chwili.A i jeszcze żyję:)To nie mój sobowtór pisze do Ciebie:);P Odpowiedz Link Zgłoś
lebelt Re: Pytanie do mężczyzn 23.02.07, 10:33 Ufff, kamień z serca!!! P.S. Wysłałem e-maila testowego ;):P Odpowiedz Link Zgłoś