lopezmiki 18.02.07, 19:58 Moze ktos poleci dobrego okuliste w Piotrkowie ,najlepiej specjaliste od jaskry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama.ja Re: Okulista 18.02.07, 21:29 z czystym sumieniem mogę polecić dr Bęben. Przyjmuje na ul. Kościelnej. Ja mam w domu 3 sztuki okularników - teraz chodzą tylko do niej. Jest dokładna, ma nowoczesny sprzęt (nie tylko jak na Piotrków). Jak faktycznie stwierdzi jaskrę pokieruje Cię co masz robić dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
milutka50 Re: Okulista 20.02.07, 09:06 Doktor Cybulska i dr Bęben na pewno Ci pomogą! Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Okulista 20.02.07, 10:58 Dziekuje wszystkim,jutro wybieram sie do dr.Beben i zobacze jaka postawi diagnoze. Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Okulista 21.02.07, 18:25 Wrocilem od dr.Beben ktora postawila niezbyt ciekawa diagnoze,ale moglem sie tego spodziewac.Teraz kierunek Lodz Odpowiedz Link Zgłoś
mama.ja Re: Okulista 21.02.07, 20:00 daj sobie spokój z wizytami u innych okulistów. Szkoda czasu i pieniędzy. Jeżeli już dr Bęben coś Ci doradziła, to z tego skorzystaj i wiedz, że raczej się nie myli. Nie jest sztuką doić pacjenta do oporu i nie potrafić mu pomóc. Dr Bęben jest naprawdę uczciwym i porządnym lekarzem. Pozdrawiam i powodzenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Okulista 21.02.07, 20:13 Ale zadowolony jestem z tej wizyty,mialem az 6 roznych badan i potwierdzilo sie to o czym powiedziala mi okulistka w Vision Ekspress. Piszac o Lodzi mialem na mysli wizyte u Pana profesora Gusia do ktorego zostalem skierowany przez dr.Beben i w niedlugim czasie bede u niego goscil z moja choroba. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Okulista 21.02.07, 20:41 Współczuję Lopezie, ale z oczami nie ma żartów.Koniecznie jedź do tej Łodzi!!! Na pewno będziesz informatykiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Okulista 21.02.07, 21:01 Wiem wiem juz niedlugo pojade,byle nie na operacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Okulista 02.03.07, 09:04 No i co w końcu z Twoimi oczami?Mam nadzieję, że operacja nie była potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Okulista 02.03.07, 14:27 Uzywam krople codziennie i za miesiac ide ponownie na badania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatyzi Re: Okulista 20.02.07, 09:38 dr sitarek. przyjmuje teraz w nowej poradni pod siódemkami na wojska polskiego. kompetenetny, naprawdę dobry okulista (tzn. okulistka, bo to kobitka). dzięki niej zatrzymała mi się krótkowzroczność. Odpowiedz Link Zgłoś
mka1310 Re: Okulista 24.02.07, 13:37 Byłam u Sitarek i przecietna. Dr Bęben najlepsza jest. Zwlekałam z pójściem do niej a teraz uważam, że jest najlpesza. Profesjonalizm w każdym calu. A poza tym cierpliwa - przy zakładaniu pierwszej pary szkiel kontaktowych siedziala ze mną 50 min!!!! Szkła noszę 3 rok i jest super. Dzieki niej Odpowiedz Link Zgłoś
4elements Re: Okulista 04.03.07, 11:24 Jeszcze mieszkając w Piotrkowie, leczyłam się u dr Bęben (spora krótkowzroczność) i wtedy bardzo ją sobie chwaliłam - fajtycznie, wyglądało to wszystko kompetentnie, profesjonalnie, osoba miła... W związku z przeprowadzką przestawiłam się na lekarza w Łodzi i już podczas pierwszej wizyty zrozumiałam jak bardzo się myliłam. Pani Bęben ANI RAZU Odpowiedz Link Zgłoś
4elements Re: Okulista 04.03.07, 11:31 4elements napisała: > Jeszcze mieszkając w Piotrkowie, leczyłam się u dr Bęben (spora > krótkowzroczność) i wtedy bardzo ją sobie chwaliłam - fajtycznie, wyglądało to > wszystko kompetentnie, profesjonalnie, osoba miła... W związku z przeprowadzką > przestawiłam się na lekarza w Łodzi i już podczas pierwszej wizyty zrozumiałam > jak bardzo się myliłam. Pani Bęben ANI RAZU nie zbadała mi dna oka ani nie zmierzyła ciśnienia śródgałkowego, mimo, iż wiedziała, że w mojej rodzinie jest jaskra (leczyła również moją babcię). To, ze jestem osobą młodą nie zwalnia lekarza od wykonania tak podstawowych badań, które przecież zaważyć mogą na tym, czyw przyszłości będę widzieć. Juz podczas pierwszej wizyty w Łodzi zdiagnozowano u mnie jaskrę. Moja nowa Pani Doktor aż złapała się za głowę, widząc moje dno oka (podobno jest tam niewesoło). Nie wybaczę doktor Bęben tego, że przez ok. 7 lat "leczyła mnie" (czyli, w tym momencie z pełną odpowiedzialnością to stwierdzam, brała pieniądze za wizyty, głównie skupiając się na dbaniu o to czy już nie czas zakupić u niej nowe soczewki kontaktowe). Może teraz sie to zmieniło, ale pani B. sprzed kilku lat zdecydoanie nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2015 Re: Okulista 04.03.07, 21:20 Bardzo podejrzana opinia.Ja leczę się u Pani Bęben juz 6 rok i jestem zadowolona,jak większość na tym forum zresztą.Badania, które rzekomo miała pominąć są stndardem u niej na wizycie,dlatego wątpie w to co piszesz. Ps.Też jestem młodą kobitką i wszystkie badania niezbędne miałam wykonane. Ps.2 Nie pisz o Pani doktor jak o kryminaliście używając zwrotu "pani B."!!!!!! Pozdrawiam serdecznie!! Odpowiedz Link Zgłoś
4elements Re: Okulista 05.03.07, 01:33 ewcia2015 napisała: > Badania, które rzekomo miała > pominąć są stndardem u niej na wizycie,dlatego wątpie w to co piszesz. Zapewniam, że nie mam po co kłamać, Pani Bęben nie wykonała ich u mnie ani razu. Niemniej jednak bardzo się cieszę, ze już są standardem. Super, ze to się zmieniło. Polecam wszystkim, w jakimkolwiek wieku jesteście i u kogokolwiek się leczycie, domagajcie się badań pod kątem jaskry. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Okulista 20.03.07, 08:29 Lopeziku jak tam Twoje oczy...?Byłeś na tym zabiegu? Odpowiedz Link Zgłoś
lopezmiki Re: Okulista 20.03.07, 14:33 Jeszcze uzywam kropli i chyba bede ich uzywal do konca swoich dni lub zdecyduje sie na zabieg laserowy ktory ma na celu udroznic kanaliki filtracyjne ktore mam zapchane barwnikiem z teczowki. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Okulista 20.03.07, 18:21 Przyjmij moje wyrazy współczucia.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zadowolona1 Re: Okulista 21.03.07, 08:32 Proszę bardzo:)Nie lubię jak ludzie chorują:( Wiem coś o tym jakie to przykre. Odpowiedz Link Zgłoś