18.02.07, 19:58
Moze ktos poleci dobrego okuliste w Piotrkowie ,najlepiej specjaliste od jaskry.
Obserwuj wątek
    • mama.ja Re: Okulista 18.02.07, 21:29
      z czystym sumieniem mogę polecić dr Bęben. Przyjmuje na ul. Kościelnej. Ja mam
      w domu 3 sztuki okularników - teraz chodzą tylko do niej. Jest dokładna, ma
      nowoczesny sprzęt (nie tylko jak na Piotrków). Jak faktycznie stwierdzi jaskrę
      pokieruje Cię co masz robić dalej.
      • milutka50 Re: Okulista 20.02.07, 09:06
        Doktor Cybulska i dr Bęben na pewno Ci pomogą!
        • lopezmiki Re: Okulista 20.02.07, 10:58
          Dziekuje wszystkim,jutro wybieram sie do dr.Beben i zobacze jaka postawi diagnoze.
      • lopezmiki Re: Okulista 21.02.07, 18:25
        Wrocilem od dr.Beben ktora postawila niezbyt ciekawa diagnoze,ale moglem sie
        tego spodziewac.Teraz kierunek Lodz
        • mama.ja Re: Okulista 21.02.07, 20:00
          daj sobie spokój z wizytami u innych okulistów. Szkoda czasu i pieniędzy.
          Jeżeli już dr Bęben coś Ci doradziła, to z tego skorzystaj i wiedz, że raczej
          się nie myli. Nie jest sztuką doić pacjenta do oporu i nie potrafić mu pomóc.
          Dr Bęben jest naprawdę uczciwym i porządnym lekarzem. Pozdrawiam i
          powodzenia ...
          • lopezmiki Re: Okulista 21.02.07, 20:13
            Ale zadowolony jestem z tej wizyty,mialem az 6 roznych badan i potwierdzilo sie
            to o czym powiedziala mi okulistka w Vision Ekspress.
            Piszac o Lodzi mialem na mysli wizyte u Pana profesora Gusia do ktorego zostalem
            skierowany przez dr.Beben i w niedlugim czasie bede u niego goscil z moja choroba.
            • zadowolona1 Re: Okulista 21.02.07, 20:41
              Współczuję Lopezie, ale z oczami nie ma żartów.Koniecznie jedź do tej Łodzi!!!
              Na pewno będziesz informatykiem:)
              • lopezmiki Re: Okulista 21.02.07, 21:01
                Wiem wiem juz niedlugo pojade,byle nie na operacje:)
                • zadowolona1 Re: Okulista 02.03.07, 09:04
                  No i co w końcu z Twoimi oczami?Mam nadzieję, że operacja nie była potrzebna?
                  • lopezmiki Re: Okulista 02.03.07, 14:27
                    Uzywam krople codziennie i za miesiac ide ponownie na badania.
                    • zadowolona1 Re: Okulista 02.03.07, 15:18
                      To życzę zdrowia:)
    • mamatyzi Re: Okulista 20.02.07, 09:38
      dr sitarek. przyjmuje teraz w nowej poradni pod siódemkami na wojska polskiego.
      kompetenetny, naprawdę dobry okulista (tzn. okulistka, bo to kobitka). dzięki
      niej zatrzymała mi się krótkowzroczność.
      • mka1310 Re: Okulista 24.02.07, 13:37
        Byłam u Sitarek i przecietna. Dr Bęben najlepsza jest. Zwlekałam z pójściem do
        niej a teraz uważam, że jest najlpesza. Profesjonalizm w każdym calu. A poza
        tym cierpliwa - przy zakładaniu pierwszej pary szkiel kontaktowych siedziala ze
        mną 50 min!!!! Szkła noszę 3 rok i jest super. Dzieki niej
    • 4elements Re: Okulista 04.03.07, 11:24
      Jeszcze mieszkając w Piotrkowie, leczyłam się u dr Bęben (spora
      krótkowzroczność) i wtedy bardzo ją sobie chwaliłam - fajtycznie, wyglądało to
      wszystko kompetentnie, profesjonalnie, osoba miła... W związku z przeprowadzką
      przestawiłam się na lekarza w Łodzi i już podczas pierwszej wizyty zrozumiałam
      jak bardzo się myliłam. Pani Bęben ANI RAZU
      • 4elements Re: Okulista 04.03.07, 11:31
        4elements napisała:

> Jeszcze mieszkając w Piotrkowie, leczyłam się u dr Bęben (spora
        > krótkowzroczność) i wtedy bardzo ją sobie chwaliłam - fajtycznie, wyglądało to
        > wszystko kompetentnie, profesjonalnie, osoba miła... W związku z przeprowadzką
        > przestawiłam się na lekarza w Łodzi i już podczas pierwszej wizyty zrozumiałam
        > jak bardzo się myliłam. Pani Bęben ANI RAZU
        nie zbadała mi dna oka ani nie zmierzyła ciśnienia śródgałkowego, mimo, iż
        wiedziała, że w mojej rodzinie jest jaskra (leczyła również moją babcię). To, ze
        jestem osobą młodą nie zwalnia lekarza od wykonania tak podstawowych badań,
        które przecież zaważyć mogą na tym, czyw przyszłości będę widzieć. Juz podczas
        pierwszej wizyty w Łodzi zdiagnozowano u mnie jaskrę. Moja nowa Pani Doktor aż
        złapała się za głowę, widząc moje dno oka (podobno jest tam niewesoło). Nie
        wybaczę doktor Bęben tego, że przez ok. 7 lat "leczyła mnie" (czyli, w tym
        momencie z pełną odpowiedzialnością to stwierdzam, brała pieniądze za wizyty,
        głównie skupiając się na dbaniu o to czy już nie czas zakupić u niej nowe
        soczewki kontaktowe). Może teraz sie to zmieniło, ale pani B. sprzed kilku lat
        zdecydoanie nie polecam.
        • ewcia2015 Re: Okulista 04.03.07, 21:20
          Bardzo podejrzana opinia.Ja leczę się u Pani Bęben juz 6 rok i jestem
          zadowolona,jak większość na tym forum zresztą.Badania, które rzekomo miała
          pominąć są stndardem u niej na wizycie,dlatego wątpie w to co piszesz.

Ps.Też jestem młodą kobitką i wszystkie badania niezbędne miałam wykonane.
          Ps.2 Nie pisz o Pani doktor jak o kryminaliście używając zwrotu "pani B."!!!!!!

Pozdrawiam serdecznie!!
          • 4elements Re: Okulista 05.03.07, 01:33
            ewcia2015 napisała:

> Badania, które rzekomo miała
            > pominąć są stndardem u niej na wizycie,dlatego wątpie w to co piszesz.

Zapewniam, że nie mam po co kłamać, Pani Bęben nie wykonała ich u mnie ani razu.
            Niemniej jednak bardzo się cieszę, ze już są standardem. Super, ze to się
            zmieniło. Polecam wszystkim, w jakimkolwiek wieku jesteście i u kogokolwiek się
            leczycie, domagajcie się badań pod kątem jaskry. Pozdrawiam:)
    • malamut9 Re: Okulista 04.03.07, 11:58
      Pani doktor Cybulska.
      • zadowolona1 Re: Okulista 20.03.07, 08:29
        Lopeziku jak tam Twoje oczy...?Byłeś na tym zabiegu?
        • lopezmiki Re: Okulista 20.03.07, 14:33
          Jeszcze uzywam kropli i chyba bede ich uzywal do konca swoich dni lub zdecyduje
          sie na zabieg laserowy ktory ma na celu udroznic kanaliki filtracyjne ktore mam
          zapchane barwnikiem z teczowki.
          • zadowolona1 Re: Okulista 20.03.07, 18:21
            Przyjmij moje wyrazy współczucia.Pozdrawiam.
            • lopezmiki Re: Okulista 20.03.07, 20:47
              Dziekuje za troske:)
              • zadowolona1 Re: Okulista 21.03.07, 08:32
                Proszę bardzo:)Nie lubię jak ludzie chorują:( Wiem coś o tym jakie to przykre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka