zebolo 29.05.07, 23:31 ja mam w Multimediach ale chciałbym zmienic bo drodzy sa znalazłem porówywarke www.optynet.pl i porównałem w moim zasiegu tez jest toya i jest tansza albo wróce do tp :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Neomaniak Re: U kogo macie net ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:38 zebolo napisał: > ja mam w Multimediach ale chciałbym zmienic bo drodzy sa znalazłem > porówywarke > www.optynet.pl i porównałem w moim zasiegu tez jest toya i jest tansza > albo wróce do tp :))) Dobre te: www.optynet.pl tyle, że nie wszystkie informacje są prawdziwe. Ja mam Neostardę 512 i płacę mniejsze pieniądze niż tam piszą, ale i tak te porówananie może być. Porównywałem kto u mnie na wsi dostarcza internet i wyszło mi, że Netia i Multimedia za drogo do TP. A więc nie zmienię mojej Neostrady 512 na coś innego ponieważ nie mam tańszego wyboru. W dodatku cena to nie wszystko. Mam kablową TV z Multimedia i nie ma miesiąca, żeby kabla nie przecieli gdzieś w okolicy mojej wsi. A kabla telefonicznego z TP jeszcze jakoś nie przecieli od kilkunastu lat. Pozostanę z TP i jej Neostradą choćby z sentymentu. I lubię jak coś mi działa bezproblemowo a taką mam Neostradę i to od kilku lat. Szkoda, że TP nie nagradza tych co są ich stałymi klientami od lat. :( Jakby tak wprowadzili jakieś premie w postaci niższej ceny dla tych co mają od nich internet dłużej jak np. 5 lat to ja bym się chętnie załapał na taką premię. :) Odpowiedz Link Zgłoś