catalinam 14.04.05, 16:10 Czy ktoś z Łodzi jedzie do Poreby na ten piknik. Pytam bo ja jade i szukam towarzystwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: Piknik origami 14.04.05, 19:46 Piknik to mamy w czerwcu dla kół juniorów :) Odpowiedz Link
catalinam Re: Piknik origami 14.04.05, 21:59 Po prostu drobna pomłka. Jedno i drugie na ta sama litere i piknik bardziej mi sie podoba :) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Piknik origami 17.04.05, 10:51 Ha! Pewnie dlatego, że sugeruje także coś smakowitego dla ciała, nie tylko dla ducha ;) Odpowiedz Link
abigeil_sator Re: Piknik origami 21.04.05, 15:31 graz.ka napisała: > Może Iza? Iza nie jedzie bo pogrzeb JP II w Rzymie wygrał z Plenerem i na Plener już kasy nie ma :-( Odpowiedz Link
rudlis Re: Piknik origami 03.05.05, 20:42 Witam, wczoraj wróciłam z Pleneru w Porębie! Było świetnie, dużo nowych modeli, jedynie czasu brakowało. Pozdrawiam wszystkich uczestników pleneru (szczególnie trzy koleżanki z Łodzi). Do zobaczenia na warsztatach u Grażki lub za rok na nastepnym plenerze. Irena Odpowiedz Link
graz.ka Re: Piknik origami 03.05.05, 21:24 Miło Irenko, że się udało, pogoda była taka akurat, mam nadzieję, że i w prawdziwym plenerze byliście choć trochę - co prawda jeśli nie - zrozumiem. My tu z Basią też sobie złożyłyśmy coś małego. "Trzy koleżanki z Łodzi" Ha, to kto z Kasią pojechał? :))) Odpowiedz Link
catalinam Re: Piknik origami 07.05.05, 00:15 Ja również serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia ( mama nadzieje niebawem. Kasia z Łodzi Odpowiedz Link