molla7 07.08.06, 00:57 czy wszyscy wyjechali? składacie sobie cos w domku? pogoda temu sprzyja:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczepan.call Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 08.08.06, 20:19 Ja nie wyjechałem. Sprawdzam forum codziennie. Całe wakacje spędzam i mam zamiar spędzic na składaniu. Robie chińskie moduły. A pogoda deszczowa.. Odpowiedz Link
molla7 Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 08.08.06, 22:10 ja troche odpuscilam skladaniu. zabiore sie za to z wieksza werwą we wrzesniu:) Odpowiedz Link
graz.ka powroty 19.08.06, 10:04 dopiero się zaczną, zwłaszcza dla związanych z oświatą. Odpowiedz Link
rudlis Re: powroty 04.09.06, 19:24 No to odpowiem: byle do czerwca :-) Dla mnie trochę ciężko się "przestawić" bo przez parę lat jako wychowawca świetlicy w gimnazjum a od dzisiaj wychowawca klasy I o profilu artystyczno-integracyjnym. Dzieciaki dopiero poznaję. Ale oczywiście już zaczynam "wszczepiać" bakcyla papierowego (origami). Pozdrawiam koleżanki i kolegów nauczycieli i wszystkich rodziców obecnych uczniów i przyszłych uczniów. Irena Odpowiedz Link
graz.ka Re: powroty 05.09.06, 07:22 Byle do czerwca - coś w tym jest :) Niby drugi dzień, a wczoraj padłam wieczorem - ale wakacje były za krótkie na te 1000 spraw zostawionych na wakacje - a ponieważ obiecałam sobie, żadnych ogonów w tym roku - to od paru dni nie mam nawet czasu tu zajrzeć :( No mamy dużą łódzką edukacujną imprezę na koniec września, potem KOTE - muszę dopracować warsztat. Wszystkim, którzy żyją w rytmie lat szkolnych, a nie kalendarzowych - szczęśliwego nowego roku! Odpowiedz Link
molla7 Re: powroty 05.09.06, 09:46 > Wszystkim, którzy żyją w rytmie lat szkolnych, a nie kalendarzowych - > szczęśliwego nowego roku! przeczytałam: w rytmie lat świetlnych:D Odpowiedz Link
graz.ka Re: powroty 05.09.06, 10:00 Też się zgadza - mi ostatnio dni mijają z prędkością światła ;) Odpowiedz Link
graz.ka Przedświąteczna krzątanina? :) 18.12.06, 23:07 Ja od kilku dni egzystuję na zasadzie - byle do piątku... Pozdrawiam przedświątecznie :) Odpowiedz Link
molla7 Re: Przedświąteczna krzątanina? :) 19.12.06, 10:07 ostatnio się strasznie opuściłam, prawie nie podchodzę do komputera, bo bym przepadła a tak z dziecięciem narobiłam ozdób na choinkę, (śmiem twierdzic ze mamy najładniejsze drzewko w okolicy:D), prawie posprzatalam chałupę, zrobiłam kilka kartek, ale to pracochłonne wiec nie taką szalojną ilość. Odpowiedz Link
sonatinka Prosta odpowiedź 20.12.06, 15:06 Jak znam życie to wszyscy origamiści teraz są potrójnie zapracowani( jak zawsze). Oprócz pracy i domu na pewno dłubią ozdoby do przedszkola, szkoły, pakują prezenty w wymyślne torebki czy pudełka origami, robią aniołki z serwetek, ozdoby i kartki na zamówienie ( bo który origamista potrafi odmówić, gdy nad jego pracami inni popadają w zachwyt), organizują wystawy i aukcje.....Słowem doba zbyt krótka, sen to marzenie a ferie zbawienie. Pozdrawia zapracowana nauczycielka Odpowiedz Link
molla7 Re: Prosta odpowiedź 26.12.06, 21:33 > Jak znam życie to wszyscy origamiści teraz są potrójnie zapracowani, Bardzo nie, ale moje ozdoby spotkały sie w koncu z uznaniem, taką paczuszkę z gwiadkami wszelkiej maści dostała niania mojego dziecka i znać, że była bardzo zadowolona:) mOjA żYcIOwA pAsjA- ROzAlkA mOjA pApIErOwA pAsjA-OrIgAmI Odpowiedz Link
molla7 Re: Prosta odpowiedź 27.12.06, 22:49 od kilku dni zabieram sie za robienie nowych kartek z lalkami i jakoś zebrać sie nie moge, do tego potrzebna długa noc:) ale ja wolę odsypiać deficyty przedświąteczne:) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Prosta odpowiedź 28.12.06, 00:12 :) Ja pospałam. I mam jutro prawie wolne! Odpowiedz Link
molla7 Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 04.03.07, 18:04 przyznaję sie do śpiochowania, wiosenne przesilenie się zbliża. Odpowiedz Link
graz.ka Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 04.03.07, 18:39 Trzy dni się kursowałam, właśnie piję herbatkę powrotnią :) Moc roboty i skladania jeszcze różności, na pisanie czasu nie ma :( Odpowiedz Link
rudlis Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 19.04.07, 22:52 wszyscy składają..:))) Odpowiedz Link
graz.ka Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 19.04.07, 23:44 e, akurat nie :) Mam za dwa dni jubileusz 50-lecia mojej druzyny - a tam akurat inne moje manualne potrzebne... Dla odmiany szyję i wyszywam godzinami :) Odpowiedz Link
molla7 Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 20.04.07, 14:41 wchodziłam na forum z myślą o tym wątku. Cisza oznacza zapowiedź wzmożonej aktywności, czuję to w kościach;D Odpowiedz Link
graz.ka Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 21.04.07, 18:52 I dobrze czujesz :) z pewnością tak będzie. Wpadłam w przelocie między wyszywaniem odznak, renowacją zjedzonych przez mole proporców i pieczeniem ciasta na jutrzejsze spotkanie - dzisiejsza gra historyczna dla drużyn udana, bo i pogoda dopisała. A na forum nowe forumowiczki - cieszę się - do jutra jeszcze nostalgiczna grażka :) Odpowiedz Link
graz.ka Re: ja tu zachodze, a tu nikogo od kilku dni. 22.04.07, 22:59 Jestem i wracam całkiem - od jutra! Odpowiedz Link
graz.ka Majowa refleksja taka... 15.05.07, 09:26 Wpisuję się, żeby było wiadomo, że ktoś tu jednak zagląda. Maj to kolejny nieprzytomnie zapracowany miesiąc, kiedy wakacje wreszcie???? Miłego maja życzę :) Odpowiedz Link
rudlis Re: Majowa refleksja taka... 05.06.07, 21:33 a czerwiec to dopiero "zapracowany" miesiąc.... kiedy wakacje i czas na prawdziwy relaks z origami-mam ogromne zaległości w składaniu tylko dla przyjemności:))) O, nawet rym sam się układa:) Odpowiedz Link
molla7 Re: I czerwcowa też :) n/t 10.06.07, 14:01 no własnie lato nie sprzyja papierowym nastrojom. Ale przed nami warsztat, nie moge się doczekac. Odpowiedz Link
graz.ka Dziś się w realu dzieje dużo, 16.06.07, 07:47 proszę wieczorem zaglądać :) Warsztat w Łodzi i impreza u Irenki w Chorzowie. Miłego składania! Odpowiedz Link
molla7 Re: Aktualne jak co roku :) n/t 08.07.08, 07:27 ech, wszyscy odsypiają rok szkolny, czy co??:) Odpowiedz Link
graz.ka Re: Aktualne jak co roku :) n/t 08.07.08, 07:32 Nie przypuszczałam, że będą takie mam pracowite wakacje :( Odpowiedz Link
rudlis Aktualne jak co roku :) n/t 08.07.08, 08:07 Sorki, ale ja dałam wczoraj komentarz na fotoforum;)))) Ale już niedługo mnie też nie będzie.... pozdrawiam wakcyjnie! A co Grażko :) masz tyle do roboty w końcu urlop też Ci się należy? Odpowiedz Link
graz.ka Re: Aktualne jak co roku :) n/t 08.07.08, 14:29 Formalnie to urlop mam, ale tak się poukładało, że nie za bardzo... Odpowiedz Link
molla7 Re: Aktualne jak co roku :) n/t 08.07.08, 21:42 le tak się poukładało, że nie za bardzo... :)) Odpowiedz Link
grezyliana Re: Aktualne jak co roku :) n/t 08.07.08, 23:36 dzień dobry, linków tu sporo:) w roku szkolnym nie mam zbyt dużo czasu uczyć się nowych rzeczy, więc nadrabiam to w wakacje:) Ale i tak brakuje mi jeszcze sporo do dzieł mistrzów tu zamieszczonych... pozdrawiam wakacyjnie P.S. Szkoda, że w Toruniu nie ma jakiegoś kursu origami Odpowiedz Link
graz.ka Re: Aktualne jak co roku :) n/t 09.07.08, 07:30 Napisz do mnie na pocztę gazetową - może coś da się zrobić :) Wystarczą chęci i ludzie :) Odpowiedz Link