ajkata20 11.09.06, 12:30 a)czy to nie okazywanie przynajmiej 90stop.wzgledem Zyda b)nasza Polska racja stanu,nie powzwalalojca okrkadas naszej ojczyzny! c)stworzenie Zydom trudnosci w przejenciu najotku narodowego d)nazywanie Zyda -Zydem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zodiak72 Re: Antysemityzm 11.09.06, 12:34 odmawiam za Ciebie pacierze ajkata, w intencji nawrotu zdrowych zmysłów;-) Ponieważ to jedyne, co jeszcze można uczynić;-) No - ostatecznie mogę palnąć litanię do św. Antoniego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ajkata20 Re: Antysemityzm 12.09.06, 08:56 to jakbys zapomnial Zodiaczkumtrojnar.rzeszow.opoka.org.pl/swieci/sw_antoni/ Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Hanka Ordonówna a sprawa Sw. Antoniego;-) 12.09.06, 10:13 Ordonka vel Maria Anna Tyszkiewicz też się na Sw. Antoniego powolywala;-) I czyniła to w sposób, który zdecydowanie bardziej wolę;-) Od czytania modlitw ze stron www;-) "Święty Antoni, święty Antoni, zgubiłam serce za miedzą. Nie wiem co będzie, nie wiem co będzie gdy się sąsiedzi dowiedzą .... Noce takie są upojne i słowiki spać nie dają, a przez okno do mej izby jakieś strachy zaglądają" ;-)) Choć Banaszakowa też tę piosenkę Warsa nieźle zaaranżowała;-) Ale wolę oryginał - czyli Ordonkę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Hanka Ordonówna a sprawa Sw. Antoniego;-) 12.09.06, 12:03 zodiak wujek dobra rada poetą stał się :) Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Hanka Ordonówna a sprawa Sw. Antoniego;-) 12.09.06, 13:37 Moja wrodzona skromność każe mi zaprzeczyć;-) To nie moja tworczość, a przedwojennych mistrzów;-) Nie wiem, czy jesteś już tego świadomy, że JESTEŚ MNĄ?;-) Tworzysz ze mną zodiakowo-jaśkowy collage;-) I odmienne stany świadomości;-) Takie chodzą tu słuchy;-) Aha - i ajkata też jest jedną z części Osoby Wuja Zodiaka;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lex2006 Re: Antysemityzm 11.09.06, 13:29 Chłoptaś, naucz się poprawnej polszczyzny, a później zabieraj głos. (majontku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rahimm Re: Antysemityzm 11.09.06, 20:34 Pajc jestes koles.zmien forum, moze ktos Ci przyklasnie.Mam nadzieje Cie Tu wiecej nie zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś