Dodaj do ulubionych

dzień dobry

28.09.06, 14:24
dzień dobry, co słychac w Sieradzu i okolicach? jaka pogoda, jak minęły wakacje? widze, że troszkę forum poupadło? dlaczego? gdzie sa stali bywalcy? sa jakieś nowe knajpy? jakieś nowe atrakcje? kto był w Manufakturze? podobno jakies fajne promocje w następnym tygodniu będą? dzieki za odpowiedzi, pzodrawiam jeszcze troche wakacyjnie, dopiero wróciłam z wojaży, ahoj!!!!!!
B.
Obserwuj wątek
    • hajdana Re: dzień dobry również Babeczko 28.09.06, 16:58
      na forum jest jak jest. Ale może jeszcze ktoś zajrzy i się chociaż przywita. W
      końcu długie wieczory nas czekają:) Byłam w Manufakturze, ale na szybkie zakupy
      wolę ciągle podjechać do Galerii Łódzkiej. Co słychać w Sieradzu - też bym
      chciała poczytać na forum, ale ale - na stronie 7 dni widziałam, że sieradzan
      ostatnio sponiewierali Krzyżacy;))) Pozdrawiam
    • szch83 Re: dzień dobry 28.09.06, 20:29
      > dzień dobry, co słychac w Sieradzu i okolicach?
      (...)
      > nowe knajpy? jakieś nowe atrakcje? kto był w Manufakturze?

Z tego co wiem Manufaktura jest w oddalonej sporo bo 60 km od Sieradza Łodzi, a
      nie w Sieradzu, ale może się mylę.
      • paenka Re: dzień dobry 28.09.06, 21:18
        No i co z tego że jest w Łodzi a nie Sieradzu? Co to ma do rzeczy?
        Ja jestem ale znikam jak sie tylko zodiak pojawia bo jego osoba rozwala kazde
        towarzystwo to juz 3 forum, ktore rozwalil :/
        • szch83 Re: dzień dobry 28.09.06, 22:18
          > dzień dobry, co słychac w Sieradzu i okolicach?

Pytanie dotyczyło Sieradza i okolic. Nazywanie Łodzi okolicami Sieradza to
          chyba nadużycie.
          • paenka Re: dzień dobry 29.09.06, 10:03
            Ty naprawde upierdliwy jestes. Idz do siebie na forum moze tam nikt nie pyta o
            piotrkow i okolice czyt. Manufaktura.

Wracajac do tematu.
            W sieradzu spokoj i cicsza:) nie ma jeszcze na sczescie nagonki na wybory ;)
            nie m tych "wielkich kampanii wyborczych" tak jakby kiedys byly;p
            W manufakturze od 30 wrzesnia zdaje sie ma rozpoczac fashion week ;)
            • babeczkaa Witaj Paenko! Dzieki za wsparcie 29.09.06, 14:37
              No właśnie o tym Fashion weeku myślałam, ciekawe czy warto się wybrać,
              no bo w okolicach Sieradza Manufaktura jest jedynym tak wielkim centrum handlowym, nie? hihihihhi
              • paenka Re: Witaj Paenko! Dzieki za wsparcie 29.09.06, 18:18
                generalnie w Polsce najwiekszym;) bo nie wiem jak dalej;p
        • zodiak72 Re: dzień dobry 29.09.06, 15:21
          witam łodziankę z wyboru po dluższej nieobecności;-) Zawitam jutro do
          Litzmannstadt celem dokulturalnienia się w kinie;-)

paenka napisała:

> Ja jestem ale znikam jak sie tylko zodiak pojawia bo jego osoba rozwala kazde
          > towarzystwo to juz 3 forum, ktore rozwalil :/

Powinnaś w takim razie już zniknąć, ponieważ szch83 to również MOGĘ BYĆ JA;-))
          Jeśli mam rozdwojenie jaźni (zodiak-ajkata), to łatwo przejść w roztrojenie
          (zodiak-ajkata-szch83) ;-)))
          • paenka Re: dzień dobry 29.09.06, 18:19
            akurat wiem kim jest szch :>
            • zodiak72 Re: dzień dobry 29.09.06, 19:35
              Jestem podbudowany faktem, iż JEDNAK się do mnie odzywasz;-) I NIE ZNIKASZ, gdy pojawiam się ja lub któryś z moich klonów;-)))
              • paenka Re: dzień dobry 29.09.06, 20:10
                Rozwiazaniem nie jest uciekanie od problemow a jedynie ich olewanie :]
                • zodiak72 Re: dzień dobry 29.09.06, 20:29
                  Podbudowuje mnie fakt mojego awansu do miana problemu życiowego;-) Ty dla mnie nie stanowisz problemu życiowego;-) Jesteś jak przerwa śródlekcyjna;-))) Parę przysiadów, pajacyków i tyle, hehe;-)))
                  • hajdana do zodiaka 30.09.06, 08:21
                    Paenka nie napisała tego, co usiłujesz jej wmówić. Widać jak na dłoni, że
                    problem masz ty. Mnie wisi czy jesteś innym nickiem czy nie. Ale pod tym
                    nickiem piszesz - teraz i tutaj - jak typowy szeregowy troll. I to jest kiepska
                    linia obrony
                    • zodiak72 Re: do zodiaka 30.09.06, 12:35
                      Ale co ja jej usiłuję wmówić?;-) Mogę pisywać w różnej formie do różnych osób,
                      jednak zawsze jako zodiak72. Do niej akurat tu i teraz piszę w formie trolla,
                      gdyż jest to dla mnie świetna intelektualna zabawa;-) Bo rozbawia mnie to, że
                      ona nadal myśli, że ja tu pisuję pod różnymi nickami;-)) I podkreślam, że w tym
                      wątku to ONA wprowadziła moją osobę, choć wątek dotyczył zupelnie czego innego;-
                      )

pozdrowienia;-)
                      • paenka Re: do zodiaka 30.09.06, 13:01
                        tak tak wszysy wiemy ze ty wiesz wszystko najlepiej ;)
                        • zodiak72 Re: do zodiaka 30.09.06, 13:36
                          Nie wszystko;-) Ale uspokaja mnie świadomość, że sądzisz, iż wszystko;-) Bo to
                          znaczy, że jesteś podatna na sugestię;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka