izek24 Re: salsen 19.05.06, 20:10 o kurcze, a ja też z Krakowa i własnie wybywam salsować- zapraszam do Louisa na rynek:):) Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 20.05.06, 17:13 a nic poprostu uważam,że ludki salsowe to fajne ludki więc będzie mi przyjemnie z Wami poszprechać:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: salsen 20.05.06, 22:41 A pewnie, że fajne! Podpisuję się wszystkimi tańczącymi kończynami! Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: salsen 24.05.06, 14:45 Tak rano? Ja ide salsowac dzis wieczorem, za to do trzeciej :) A tak z ciekawosci - jaki styl tanczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 25.05.06, 08:40 hej hej, a poszłam wtedy sobie poćwiczyć. Tańcze L.A - zapraszam Cie na naszą stronkę www.salsasabrosa.pl. a Ty jak sobie radzisz z Salsą, ile już tańczysz. pozdrawiam a i jak masz ochotę to zapraszam nagg 3904893 Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: salsen 25.05.06, 15:08 Dziękuję za zaproszenie, na stronkę niebawem zerknę. Ja tańczę Los Angeles, jak Ty, i znam też tzw. ballroom salsa (chociaż tym akurat nie ma się co chwalić, bo średnio to do salsy podobne). Tańczę salsę od ponad dwóch lat, i myślę, że nie jest źle :) Mój numer gg to 4646769, też zapraszam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 26.05.06, 12:36 o bardzo się ciesże i Witam kolejnego salsero:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: salsen 26.05.06, 15:16 Salsa Częstochowa pozdrawia :) ps. wybiera się ktoś do Wrocławia w lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 26.05.06, 17:07 o witam, Ja strasznie bym chciała pojechać ale nie wiem czy dostane jakieś wolne w pracy:(, ale za to pozostali z krka jadą całą ekipą!!! pozdro z KRK Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenazwisnia Re: salsen 27.05.06, 10:19 Szanowni salseros, a kto sie wybiera do Wroclawia 7-9 lipca na Festiwal Carnaval de Salsa? Ja raczke podnosze:) Kto ze mna?:) Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: salsen 27.05.06, 12:16 Dlaczego to musi być akurat 7-9? :/ Będę w tym czasie na obozie tanecznym, i mi przepadnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 27.05.06, 13:52 o prosze jak się Towarzycho rozgadało:):) Ja chyba niestety nie będę we Wrocławiu, ale prosze róbcie zdjęcia ładne:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenazwisnia Re: salsen 27.05.06, 22:27 Prosze na mail magdalenazwisnia@gazeta.pl tych, ktorzy wybieraja sie do Wroclawia, nie tylko salseros z Krakowa. Bedzie mi niezwykle milo poznac osoby tanczace z innych rejonow Polski:). Moze uda nam sie znalazc we Wroclawiu. Zdjecia postaram sie zrobic:) Kamera tez powinna byc:). Tancze salse cubana i L.A. Serdecznie pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenazwisnia Re: salsen 28.05.06, 21:00 Uczymy sie w innej szkole - ja w B&W Salsa, ale moze znamy sie z np El Sol:) Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 28.05.06, 21:10 oj chyba nie ale może z widzenia! b&w mówisz?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
grioth Re: salsen 01.05.07, 21:54 izek24 jeśli jesteś z salsasbrosa to pewnie sie z widzenia znamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 02.05.07, 09:07 Hej Hej, jestem z sabrosy...... to do zobaczneia w Piatek (ale jak się poznamy):):) Odpowiedz Link Zgłoś
vaphell Re: salsen 03.05.07, 16:09 wsyd i hanba, nikt z Warszafki sie tu nie odezwal? zatem ja pierwszy :) pozdro dla salsowej rodziny z calej Polszy Odpowiedz Link Zgłoś
hagyma Re: salsen 05.05.07, 06:14 A do powiecie na stworzenie przewodnika po najlepszych salsowych knajpach i imprezach w Polsce? Ja osobiście zapraszam do Latino w Sopocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vaphell Re: salsen 06.05.07, 00:15 Warszafka poniedzialek: - Alfa - klub studencki w akademiku na placu Narutowicza - impreza Salsa Factory - Solec 38 - impreza Salsa Libre - Equilibrium - impreza Latin Groove wtorek: - Envy - rog Wilczej i Poznanskiej (LG) - Organza - Sienkiewicza 4 (SF) sroda: - dekada - podobno niezbyt, nigdy nie bylem - u Artystow - impra SHO - latino, samba etc, chyba 5 pln, raczej nieuczeszczana czwartek: - Amnesia - Wspolna (tyly Ground Zero) - chyba SL/SHO/SF - Enklawa - Mazowiecka 12 (10 panowie/5 panie) wiekszosc tutaj piatek: - Kinobar - przy Cinema City Bemowo (LG) - Palac Kultury - akademia tanca Sulewskich (SF) - 10pln - Organza Shot Bar - Sienkiewicza - klimaty kubanskie bardziej sobota: - Tygmont - Mazowiecka - impreza latino (15pln) - Solec 38 (SL) - 10pln niedziela: brak Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 06.05.07, 12:16 Warszawkiii przyjezdzajcie do Krakowa za tydzień - są super warsztatay, pokazy i imprezki:) zajrzyjcie na www.salsabrosa.pl, pewnie też coś będzie na stronce Latin groov:) Odpowiedz Link Zgłoś
vaphell Re: salsen 08.05.07, 21:06 no coz, mnie raczej nie bedzie, w Factory mamy w ten weekend warsztaty z Erell Niane (z francuskiego u-tribe) i Talalem Benlahsenem Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 09.05.07, 20:07 muszę powiedzieć, że przyjemnie się tu z Wami robi:):) pozdrawiam salsity i salseros :) Izek Odpowiedz Link Zgłoś
vaphell Re: salsen 28.05.07, 06:08 kolejny update :) nowa impra - soboty, Akademia Tanca Sulewskich, Chlodna 3 - 10 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: salsen 28.05.07, 21:22 Docelowo bedzie 10 zeta. Jeszcze 9 czerwca wstęp za darmo ;) (2 niestety salsoteki na Chłodnej nie ma). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 09.06.07, 18:43 A jak tam kochani z Wrockiem - wybiera sie ktoś??? Izz Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 06.05.07, 12:14 cze Ekstra pomysł:):) - to jak Sopot to ja polecem U Louisa na rynku Krakowskim:) Izek Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 06.05.07, 12:13 Witam Warszawkę.....:):) gorąco ppozro i mam nadzieje, że wylądujecie w KRK za tydzien:) Odpowiedz Link Zgłoś
hagyma Re: salsen 07.05.07, 09:24 Cieszę się, że pomysł się przyjął. Pozazdrościć Warszawie wyboru, ech... U nas w 3city jeszcze zabawić się można na Pokładzie w środy, ale głównie przy Merengue. Wstęp płatny zdaje się 5 zł. Czy ktoś korzystał z majówki z Salsa Kings? Szkolili Wasi instruktorzy Salsa Libre oraz Sabrossa krakowska. No i balowali. Cuda na parkiecie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 09.05.07, 20:06 hej hej, a Ja to wlaśnie z Sabrosy (formacja) jestem:):):) Izek Odpowiedz Link Zgłoś
hagyma Re: salsen 10.05.07, 14:44 Cześć Izek, bardzo podobali mi się ludzie od Was. Co sobie bardziej od kunsztu cenię, to zabawę, a oni potrafili naprawdę wieli kunszt na zabawę zamienić. Pozazdrościć częstszych z nimi kontaktów... Może się do Krakowa wyrać powinnam w odwiedziny? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: salsen 11.05.07, 11:44 halo kochani, dzis w końcu zaczynają się Warsztaty już tak długo oczekiwane. może jednak się namyślicie i wstąpicie do Krk:):) pozdrawiam :):) Izek Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: salsen 08.05.07, 11:41 Założę się, że ze Szczecina będę tu jedyna ;))) Pozdrawiam wszystkich salsujących :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hagyma Re: salsen 10.05.07, 14:43 Witam Sczecin! Czyżby i na Pomorzu Zachodnim ryty salsy brzmiały? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: salsen 10.05.07, 16:31 Oczywście, że brzmią :)))))) A w sezonie wiosenno-letnio-wczesnojesiennym tańczymy nawet na ulicach i w parkach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
hagyma na ulicach? 11.05.07, 16:15 Na ulicach to ja jedynie tańczyłam tango, i to nie na ulicach własciwie, a na molo. Jak to się u Was organizuje? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: na ulicach? 14.05.07, 10:07 Tak dokładnie to nie wiem, bo nie ja jestem organizatorką :))) Mamy coś w rodzaju deptaku (a właściwie deptaczka - bo to jest jedna zamknięta ulica) w centrum miasta, tam jedna z knajp wystawia latem coś w rodzaju podestu, puszczają latynoską muzykę, a my sobie tańczymy salsę. Dla knajpy to pewnie też coś w rodzaju dodatkowej atrakcji, bo ludzie siadają i oglądają. A jak siadają, to i zamawiają :))) Oprócz tego w sezonie (kwiecień - wrzesień) tańczymy ruedę w parku. Jest w jednym taki kawałek wybetonowanego placyku, ktoś przynosi w miarę silny sprzęt i tańczymy. Beton to nie parkiet co prawda, ale to nas ne zniechęca :) Gapiów full, ale nikt nie przeszkadza. Rekordem była rueda na 30 par ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
izek24 Re: na ulicach? 21.05.07, 00:08 Będziecie we Wrocławiu na kongresie?? buziory Izek Odpowiedz Link Zgłoś