Dodaj do ulubionych

Ostatni niekomercyjny rejs stazowy

08.09.07, 17:25

Sława!

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16415
Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • seaskipper To juz za 2 tygodnie... 14.09.07, 02:24
      Ahoj!

Zostały jeszcze 4 miejsca.

Kto chce jeszcze pozeglowac w tym sezonie?

Żeglarstwo morskie
      gg 1728585
      • tomjani Re: To juz za 2 tygodnie... 16.09.07, 15:31
        To już dwóch uczestników. Czekamy aż zgłosi się 1szylider, wtedy
        będzie trzech.
        • a_weasley Re: Tomjani 16.09.07, 22:07
          A tak konkretnie to o co Ci chodzi?
          • seaskipper Re: Tomjani 17.09.07, 05:06
            a_weasley napisał:

> A tak konkretnie to o co Ci chodzi?

Ahoj!

Jak zwykle tomjani sam nie wie, ale usiłuje być złośliwy...

Żeglarstwo morskie
            gg 1728585
          • tomjani Re: Tomjani 17.09.07, 11:26
            A o Regulamin Forum chociażby - mówiłem że pora odrobić lekcje?
            Punkt szósty:
            "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na
            łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych."
            • a_weasley Re: Tomjani 17.09.07, 17:08
              tomjani napisał:

> A o Regulamin Forum chociażby - mówiłem że pora odrobić lekcje?

Masz na myśli wypracowanie "Czym się różnią ogłoszenia o rejsach Seaskippera od
              ogłoszeń innych autorów i dlaczego Tomjaniemu te przeszkadzają, a tamte nie"?
              • ignorant11 Re: Tomjani 17.09.07, 17:53
                a_weasley napisał:

> tomjani napisał:
                >
                > > A o Regulamin Forum chociażby - mówiłem że pora odrobić lekcje?
                >
                > Masz na myśli wypracowanie "Czym się różnią ogłoszenia o rejsach Seaskippera od
                > ogłoszeń innych autorów i dlaczego Tomjaniemu te przeszkadzają, a tamte nie"?

Sława!

Ppo próbkach tomjaniego i jurmaka chyba domyslasz sie dlaczego nazywaja ich
                "przyjemniaczkami" , zreszta maja jeszcze lepszych np Kijewskiego.., pocztaj se
                niusy.., tam dopiero daja koncert swojego wychowania kultury i wszelakiej
                mądrosci inaczej,...

Ale nie zniechęcaj sie do zeglarstwa, bo oni to tylko wrzeszeczaca mniejszość.

Takie typki juz tak maja, albo sie rzuca na mnie, albo na PZZ, albo kogoś Boga
                ducha winnego...

Forum Słowiańskie
                gg 1728585
                • a_weasley Pax, pax! Re: Tomjani, Ignorant 17.09.07, 19:41
                  "Na siłę nas natura porównać chce, a my
                  Gwałtem się między sobą różnić napieramy"
                  (Wacław Potocki)

Ignorant11, nawtykawszy Tomjaniemu, a przy okazji Jurmakowi i dodatkowo
                  wrzuciwszy kamień do ogrodu Jacka K., napisał:

> Ale nie zniechęcaj sie do zeglarstwa, bo oni to
                  > tylko wrzeszeczaca mniejszość.

Liczniejszą ja tu mniejszość widzę, na siebie wzajem wrzeszczącą. I jeśli się
                  zniechęcę nie do żeglarstwa oczywiście, ale do forum "Żeglarstwo", wspólna to
                  Wasza będzie zasługa.
                  Z tego, co widzę w archiwach, trwa to jakieś nieprzytomne lata. Trzy lata temu
                  już ta Wasza prywatna wojna była w pełnym toku. Nie przepuścicie żadnej okazji,
                  żeby jeden drugiemu przy[---].
                  Naprawdę Wam nie żal czasu i nerwów?
                  • ignorant11 Pax, pax! Re: Tomjani, Ignorant 18.09.07, 05:57

Sława!

Jak widzisz lekceważe ich kompletnie, jak NATO zasługuja.

Ale to on, a szczególnie tomjani napada na mnie niesprookowany na kazdym moliwym
                    forum.

A jak jego i jemu podobnych po prostu traktuje jako maniaków, których korygować
                    trzeba tylko gdy szkodza.

Oni mnie mnie opluwaja na każdym kroku, ale ja okazuje im wyniosłą lekcewazaca
                    wyższośc w mysl powiedzonka Witkcego,że "zglupim człowiekiem nie warto nawet
                    gadac, więc zamknac pyski i prosze siadac".

Przynam sie równiez,że za nadmiernie madrych ich nie uwazam, choć sa miedzy nimi
                    znaczace różnice..

Forum Słowiańskie
                    gg 1728585
                    • a_weasley Doprawdy! 18.09.07, 10:02
                      Ja właśnie o niczym nie marzę, tylko żebyście się zaczęli wzajemnie ignorować.
                      Pomiędzy przysięgłym żeglarzem rzecznym i przysięgłym żeglarzem morskim powinno
                      to być relatywnie łatwe.
                      Na kartę bezpieczeństwa Latającego Holendra, ja też mam parę osób, których nie
                      cierpię, ale nie wieszam tego wszystkim na nos - po prostu staram się nie bywać
                      bez wyraźnej potrzeby tam, gdzie oni bywają; a jeśli gdzieś za mną przyjdą, nie
                      wdawać się w rozmowę bez naprawdę dobrego powodu.
                      I doprawdy guzik mnie obchodzi, kto pierwszy zaczął i kto komu w dłuższej
                      perspektywie więcej nawtykał.
                      • ignorant11 Re: Doprawdy! 19.09.07, 11:48
                        a_weasley napisał:

> Ja właśnie o niczym nie marzę, tylko żebyście się zaczęli wzajemnie ignorować.
                        > Pomiędzy przysięgłym żeglarzem rzecznym i przysięgłym żeglarzem morskim powinno
                        > to być relatywnie łatwe.
                        > Na kartę bezpieczeństwa Latającego Holendra, ja też mam parę osób, których nie
                        > cierpię, ale nie wieszam tego wszystkim na nos - po prostu staram się nie bywać
                        > bez wyraźnej potrzeby tam, gdzie oni bywają; a jeśli gdzieś za mną przyjdą, nie
                        > wdawać się w rozmowę bez naprawdę dobrego powodu.
                        > I doprawdy guzik mnie obchodzi, kto pierwszy zaczął i kto komu w dłuższej
                        > perspektywie więcej nawtykał.

Sława!

Gdyby chciało Ci sie sprawdzic, to wiedziałbys,że ja ich nie atakuje, a gdy
                        polemizuje to polemizuje kulturalnie i rzeczowo.., a oni odpowiadaja wyzwiskami,
                        bo takie maja kwalifikacje...

Masz przykłąd i tu. Znowu zbiorowa napaść na mnie, choć wcale ich nie
                        prowokowałem...

Ale przeciez dla bolszewików nikt nie moze stac z boku, bo jak powiedział ich
                        guru: "kto nie jest z nami, ten jest przeciw nam".

Bo jak ktoś nie ma wiele do powiedzenia w zeglarstwie, to wyzywa sie w
                        pyskówkach, które mnie zupełnie nie bawia.

Teraz interesuje mnie tylko przeprowadzenie tego rejsu na zakończenie sezonu, po
                        okazyjnie niskich dla kazdego uczestnika kosztach...

Bo 500zł za tygodniowy rejs to chyba rzeczywiscie okazja...

Szczególnie,że na prawdziwym jachcie, po morzu pełnym i trzeba pamietac,że z tej
                        bardzo niskiej składki beda jeszcze zwroty, bo liczane jest z zapasem
                        bezpieczeństwa budzetowego.

Forum Słowiańskie
                        gg 1728585
                • jurmak1 Re: Tomjani 18.09.07, 20:53
                  ignorant11 napisał:

> Ppo próbkach tomjaniego i jurmaka

Weź się człowieku odwal... OK. Nie tykam Ciebie bo uznałem, że słuszne pseudo
                  sobie przybrałeś - Ignorant, tylko w duchu się śmieje, jak co i rusz inni
                  dochodzą do tego samego wniosku...
                  I jeszcze raz powtarzam odwal się...
                  • ignorant11 Re: Tomjani 19.09.07, 11:40
                    jurmak1 napisał:

> ignorant11 napisał:
                    >
                    >
                    > > Ppo próbkach tomjaniego i jurmaka
                    >
                    > Weź się człowieku odwal... OK. Nie tykam Ciebie bo uznałem, że słuszne pseudo
                    > sobie przybrałeś - Ignorant, tylko w duchu się śmieje, jak co i rusz inni
                    > dochodzą do tego samego wniosku...
                    > I jeszcze raz powtarzam odwal się...
                    >
                    >

Sława!

NO to weź swój postulat do siebie i sie ... odwal.

Bo ja nie napadam na Was tylko Wy stadnie atakujecie mnie.

Bo musicie obsmarowac kogos, kto nie tyle z Wami walczy, co po prostu
                    sceptycznie przyjmuje Wasze przemądrzałe "madrości", inne nosnensy.
                    BO jestecie bardzo niepewni swoich racji w Waszej walce o lepsze jutro dla Was
                    samych..

Ja nie lubie ludzi myslacych po bolszewicku, wiec napewo mi z Wami nie po
                    drodze, ani tez nie mam przyjemnosci z wami dyskutować.
                    Bo dyskutowac mozna z kimś kto nawet upierajac sie przy swoich racjach
                    zachowuje poczucie przyzwoitosci a nie obraza i nie pomawia.

Gdy piszesz o odwalaniu sie, t5o przynajmniej i nie zaspamowuj moich watków,
                    wiec weźcie do siebie i odwalcie sie ode mnie.

Bo ja aby pływać nie musze czekac na obnizanie kwalifikacji, po prostu płyne...

Forum Słowiańskie
                    gg 1728585
                    • jurmak1 Re: Tomjani 19.09.07, 13:05
                      ignorant11 napisał:

> Ja nie lubie ludzi myslacych po bolszewicku, wiec napewo mi z Wami nie po
                      > drodze, ani tez nie mam przyjemnosci z wami dyskutować.

Oooo to musisz strasznie siebie nie lubić:-)))) Przecież to w ustroju
                      bolszewickim jest totalna opieka państwa nad wszystkim i nadzór nad każdą
                      dziedziną życia.
                      Coś Ci się zdrowo pozajączkowało bo to przecież my chcemy, żeby państwo poprzez
                      swoje agendy takie jak PZŻ od nas się odstosunkowało...
                      :-)))))))))))))))
                      • ignorant11 Re: Tomjani 21.09.07, 01:39
                        jurmak1 napisał:

> ignorant11 napisał:
                        >
                        >
                        > > Ja nie lubie ludzi myslacych po bolszewicku, wiec napewo mi z Wami nie po
                        > > drodze, ani tez nie mam przyjemnosci z wami dyskutować.
                        >
                        > Oooo to musisz strasznie siebie nie lubić:-)))) Przecież to w ustroju
                        > bolszewickim jest totalna opieka państwa nad wszystkim i nadzór nad każdą
                        > dziedziną życia.
                        > Coś Ci się zdrowo pozajączkowało bo to przecież my chcemy, żeby państwo poprzez
                        > swoje agendy takie jak PZŻ od nas się odstosunkowało...
                        > :-)))))))))))))))
                        >

Sława!

Zupełnie nie jest ni znany niejaki PZZ. Ani nie jestem jego wrogiem ani
                        przyjacielem.

Skoro jednak to on definiuje i wdraza standarty to nalezy sie z nim liczyc, jak
                        z deszczem mgła, czy urzwedem skarbowym...
                        NO z tym oststanim to juz mniej trafne porównanie.

Szczerze mówiac PZZ do niczego nie jest mi potrzebny, ale tez nie jestem jego
                        wrogiem, podobnie jak nie jestem wrogiem przyjemniaczków...

Forum Słowiańskie
                        gg 1728585
    • seaskipper Ostatnie 2 miejsca/nt 27.09.07, 02:05

• ignorant11 Ostatnia wolna koja/nt 30.09.07, 21:37

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka