Dodaj do ulubionych

Nowa strona z ogłoszeniami

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.01.12, 19:58
Ruszyła nowa strona z bezpłatnymi ogłoszeniami z Wałbrzycha i okolic - OgłoszeniaWałbrzyskie.pl

Można za darmo dodawać ogłoszenia sprzedaży, kupna lub chęci zamiany:

Tekst linka

Co o tym sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: , Re: Nowa strona z ogłoszeniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 20:14
      Bardzo ciekawa propozycja.
    • Gość: znaffca Re: Nowa strona z ogłoszeniami IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.12, 20:39
      polegnie
      jak poprzednie
      • Gość: ... Re: Nowa strona z ogłoszeniami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 20:55
        Nie rezygnuj pomysł dobry i napewno do przyjęcia. Ludzie się nauczą
        • Gość: ... Właśnie chciałem skorzystać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 21:31
          Jest tak:

Strona główna » Kontakt
          Kontakt

Aby się z Nami skontaktować wyślij e-mail na adres:

W dupie mam enigmatyczny i nic niemówiący kontakt z "Wami".
          Interesuje mnie zamieszczenie ogłoszenia a nie "kontakt", dlatego szukam instruującej zakładka typu:
          ABY UMIEŚCIĆ OGŁOSZENIE....
          Ciąg logiczny... o ile wiesz co to oznacza.

• Gość: gość Re: Właśnie chciałem skorzystać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 07:54
            wystarczy kliknąć na "DODAJ OGŁOSZENIE" i można się zarejestrować - proste!
            • Gość: bakoonia Re: Właśnie chciałem skorzystać... IP: *.play-internet.pl 03.01.12, 08:52
              rejestrowanie sie do ogloszen uwazam za cios ponizej pasa
              prosta droga do otrzymywania pozniej ogromnej ilosci spamu
              • Gość: gość Re: Właśnie chciałem skorzystać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 09:11
                można wykorzystać ogólnodostępny program antyspamowy - nie boli
                • Gość: eech Re: Właśnie chciałem skorzystać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 11:43
                  Daleko zajedziesz na takiej arogancji. Zamiast wysłuchać merytorycznych sugestii potencjalnych klientów, wyciągnąć wnioski i podziękować , to odszczekujesz się jak typowo przygłupi Polaczek.... wyżej sra niż dupe nosi lub jak wolisz: Jeszcze nie wystartował a już złamał pysk.
                  Nie wróżę ci powodzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka