Gość: tess IP: *.walbrzych.vectranet.pl 06.02.12, 19:05 rozłacza mi rozmowy, macie tak dzisaj? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pavik Re: Problem z secia play-dzisaj IP: *.ip.netia.com.pl 06.02.12, 19:43 mam tak samo, wczoraj po 22 tez tak bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greta Re: Problem z secia play-dzisaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.12, 19:47 Mam dwa telefony w Play - dzisiaj istna padaczka, nie można rozmawiać :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do tess'a IP: *.play-internet.pl 06.02.12, 19:47 Praktycznie cały dzień nie ma internetu,bo co chwilę zrywa połączenie,a jak już się włączy,to na kilka minut i znowu echo.Dzwoniłam do nich,to mi odpowiedział facet,że jest jakaś awaria nadajnika.Niech ich szlag trafi!Jak nie awaria,to kilka razy w tygodniu konserwacja.Po prostu wciskają ludziom kit,żeby nie składać wniosków o ulgę w płaceniu abonamentu. Ma być taki syf aż do jutra.Miejmy nadzieję. Już dawno posłała bym ich do diabła,ale nie ma możliwości technicznych do podłączenia teraz internetu stacjonarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tolek Re: Problem z secia play-dzisaj IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.12, 19:56 A już wyzywałem na nowy (5 dni) telefon (Wave) a tu proszę zonk telefon sprawny a sieć bęc. A już go miałem pakować i jutro do punktu. Koło południa w okolicach Castoramy tak szukał zasięgu że był cały gorący a teraz po chwili rozmowy nie słyszę rozmówcy lub komunikat barak sieci z sms_em sieciowym 101, 105 , 107 też są problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Problem z secia play-dzisaj IP: *.play-internet.pl 06.02.12, 21:11 Ja tak mam od wczoraj z internetem, ciągle sie rwie połaczenie, a jak juz chodzi to więcej niz 2 zakładki nie potrafi wyświetlić i muli dziadostwo;/ Myślałam że to stary modem ma coś z usb i przerywa, dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walb Re: Problem z secia play-dzisaj IP: *.play-internet.pl 07.02.12, 00:10 Play schodzi na psy. Ich dział techniczny uparcie twierdzi, że wszystko w Walbrzychu z internetem jest jak należy. Szkoda, że mają taką umowę, że nie można zrezygnować przed czasem z ich pożal się boże usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Problem z secia play-dzisaj IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.12, 08:46 ja przełączyłem sobie na plus lub orange z którymi to sieciami play ma roaming krajowy. Jak jesteś matoł to nie umiesz sobie radzić. Mnie telefon chodził bez zarzutu cały dzień. Internet to fakt może być problem ale sieć możecie sobie zmienić. Mnie dzisiaj Toyota nie odpaliła na mrozie - czy po tym można wnioskować, że to zły samochód? Odpowiedz Link Zgłoś