kawa_malinowa 28.07.05, 11:33 No właśnie... Chyba jednak wolałam opcję, w ktorej na tunezję nie bylo mnie po prostu stać. I wcale nie chciałam, zeby Tunezja przyszła tutaj :) pozdrawiam chłodno (bo pozdrowienia ciepłe byłyby zabójcze) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 14:23 A ja lubię "goronc" taki:) Oby tylko na wsi, a nie w mieście:P No i wielka oszczędność na Tunezji, choć tu się nie będę opalać, no i tu gorsze widoki.... Dzięki za pozdrowienia- nawet gorące mogą być;) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 14:34 Koło 38 stopni w cieniu...uffff...goronco... Dostałem list z Uni, jadę w poniedziałek, bo wtedyma przjść na dwa dni chłodek:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 14:59 Aleś mnie pocieszył ;) W sumie nie jest tak źle, ale tak ciutkę większy wiaterek mógłby być. A ja nie mam żadnego listu.... bleh.. Z piekielnie gorącymi pozdrowieniami :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 16:45 Bo to jest polecony za 3,50 (wysilili się za naszą kasę) i myślę, że juz jutro powiinaś jeden dostać- jak go będziesz miała to chyba też możesz jechać i na miejscu poprosić o oświadczenie, że podejmujesz studia:) Bez piekielnych- tylko gorące pozdrowienia;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 18:45 No ja nie wiem, czy to tak szybko przyjdzie :) Ale przynajmniej, sprawdzzając nerwowo skrzynkę, w któej są jedynie pęczniejące co noc ulotki i równie chciane rachunki, uświadamiam sobie wreszice na co czekam! :) I powoli do mnie dociera. Wiesz, ile stopni pokazuje infromacja na grunwaldzkim? 42,7 :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:06 Napisz o tym do WŚ:) oni tylko o takich rzeczach piszą ostatnio:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:11 O tym, że dotarło do mnie, że idę na studia? :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:15 na przykład:) taki news tygodnia!!! i wywiad, a pytania zadam ja:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:18 tia... "Kiedy doszło do Ciebie to, że jednak się udało", "Albo jak czujesz się w związku z wizją posiadani indeksu" :) nie za młody jesteś na Pulitzera? To jest materiał na cały dodatek, a nie na news tygodnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:21 i porobię zdjęcia i dodamy płytę, i jeszcze zdjęcia zdzieciństwa, i ten wątek z forum książki o tobie, co go wycięli:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:23 Widziałam, widziałam. Chciałam odpisać, ale nie mam uprawnień :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:24 biedactwo- nigdy nie bądź adminką, a to dla potomnych: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=27059234 Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:27 Adminka to fajna posada być musi :) Brzmi prawie jak jakaś funkcja czarodziejska z jakiejs fantastycznej książki :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:29 Prawie jak Zła Czarownica z Północy z "Czarnoksiężnika z Oz":) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:30 Prawie jak Sympatyczna Dzielna i Uczynna Dobra Wiedźma :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:32 Sympatyczna widać była kasia, co posta posłała na "oślą ławkę":P A uczynna na 100%:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:33 A bo to taka daleka rodzina :) Ona pewnie z tych, co z nich była również czarownica z opowiadania. Widziałaś co znalazłam z motywem koota? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:35 Znowu jakiś czarodziejski, a raczej wiedźmiński hardcor:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:36 Ale tytuł tego opowiadani jest niezły :) Chyba lepszy od samego opowiadania :) Dalej męczysz Prousta? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:38 Raczej jego gejowskie przygody;) z duuuuuuuuużą przerwą na Helen Fielding- "Potęga sławy"- chyba jedyna książka przy tórej beczę;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:40 Hm.. brzmi ciekawie. to może listy pani Woolf do jej przyjaciółki na dokładkę? :) Z rozpaczy, czy tak wzrusza? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:42 Jest jednacena z obozu dla głodujących uchodźców, gdy umiera matka bliźniąt zaraz po tym, jak ukochany sprzed lat, a zaginiony w czasie wojny, ją odnalazł. Same klisze, ale łezkę wyciskają. No i jest kapitalna scena o wychudzonej modelce wśród głodujących:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:44 Nie pamiętam tego... A ja cyztam wreszcie "Carrie" Kinga i proszę mi nie opowiadać, co było dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:45 Nie pamięta, bo nie czytała bridgetopodobnej "literatury":P A o Kingu i jego pomysłasz: SZA..... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:46 Czytałam, własnie, ze czytałam :) Dawno temu. A chciałam tego KInga przeczytać, bo znajoma omawiała tę książkę na seminarium u profesor Janion, to mnie zaciekawiło :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:47 U Janion Kinga??? Chyba tematem były problemy egzystencjalne nastolatków w literaturze:P Werter i te sprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:50 Nieeee... "Carrie Kinga jako przykład literatury menstruacyjnej"? Tak mi coś świta... Werer był straszny, ale znam jedną osobę, co do niego pałała sympatią... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:51 Pewnie polonistka;) A co do literatury menstruacyjnej to pewnie można podpiąć pod to biednego Czerwonego Kapturka. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:52 Polonistka, a jakże :) Ale warszawska, co jest przyczyną mojej nieustającej -ale tylko momentami, gdy zaczyna opowiadać u kogo miała jakie zajęcia -zazdrości :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:55 Zazdrość- pewnie zielonooka i ruda (tak sobie wyobrażałem Małgorzatę z MiM) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:56 Tak, biega taka czasami za mną :) Ja sobie podobnie wyobrażałam Sarę Woodruff, pomijając to jak tam sobie była opisana :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:57 Tak chyba Hella wyglądała, ale nie mam skłonności nekrofilskich, wiec....odpada:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 19:58 Czemu nie :) Jak mawiał Terencjusz... :) A Sara to jak wyglądała? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:00 Nie wiem:((((( ale chyba tylko Kasia od Szekspira była taka, bo w końcu Złośnica:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:02 Kasia też nie była zła :) Jak mnie drażnią te wszystkie stereotypy..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:03 Ale ja o wyglądzie1!!!!!!!!!!!!!!! bo lubię takie rude zielonookie istoty o mocnym charakterze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:04 Ja też lubię, ale w życiu to niezbyt często tak się da:) Ale kiedyś się odważę i chociaż włosy sobie przefarbuję! no! Spójrz na forum książki :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:06 JUŻ:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:06 Masz dodatkowy materiał :) yeraz to chyba sama zadzwonię do prasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) Jutro będzie większy!!!!! 28.07.05, 20:08 i tak zdejmą:P wklej tu linka:) zostanie dla potomnych razem z UMBRA żyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 19:53 www.heyah.pl/_files/movies/czerwony_kapturek.mpg jako przejaw feminizmu w patriarchalnym społewczeństwie polskim, czyli bunt:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 19:54 Ta reklama jest boska :) Generalnie... lubię oglądać reklamy, ale ta mnie powala za każdym razem... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 19:55 i w domu cały czas śpiewamy: Czerwony kapturek.... a potem....ałłłłłłłłłłłłłł!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 19:57 Mogliby zrobić takie reklamy z innymi bajkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 19:59 Na Vivie jest 15 minut reklamy Heyah w stylu B.B. zlożą Wielkich Braci i Sióstr- widziałem tipsiary, to było dopiero mistrzostwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:00 Trzeba będzie odcierpieć swoje i pooglądać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:01 Tylko, że to rzadko jest:( W radiu powiedzieli, że jutro we Wro będzie 40 w cieniu:))))!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:03 Wielkie mi co! :) Dzisiaj w Ś. było po 18 42 stopnie :) Właśnie sobie uzmysłowiłam, ze przegapiłam "Dirty Dancing 2" w telewizorze... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:05 Bleeee....Diego luna i jakaś lala....bleeee.... D.D.1 było super, aścieżka przecudowna- "She's like the wind"mmmmmmmmmmm.... rozmarzyłem się.... <marzy> Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:06 A ja chciałam sobie dwójkę zobaczyć :) No dobra, zobaczyć once more, bo to taki lukrowany filmik.. no, ten Javier to taki niezbyt był.... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:09 taki kubański i wyżelowany....fe, fe Żelowi mówimy: NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:10 Ja nie wiem, czy wyżelowany... A do Hawany to bym sobie chętnie pojechała, ale najlepiej w zimie wlaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:11 tak w zimie, ale bez panicza Luny:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: Kapturek Czerwony:P 28.07.05, 20:12 Koniecznie :) oczywiście, że bez :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=151&w=27064955 Przyda się, kiedy będą mi wręczać Nobla :) Poszperają w sieci i znajdą i nie bedzie tak jak w zeszłym roku, ze tysiące dziennikarzy zadwały sobie pytanie: kto to u licha jest ta Elfriede Jelinek :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:17 pewnie z Czech, sądząc po nazwisku:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:17 Nie zawracaj mi głowy, bo ja sama nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:19 Pewnie w szkole by wiedzieli:P ale są wakacje:((( telefon do Janion lub Miodka pozostaje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) 29.07.05, 13:03 Bardzo bym chciała mieć ten telefon :) Kiedyś miałam maila do p. Kingi D., ale go niechcąco usunełam :) To był dopiero ból :) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:18 <papapa> Do napisania. Z pozdrowieniami, jakimi chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=157&w=26373778&a=27065282 nie będę gorszy:0 a co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:16 Ale ten wątek to jest przejaw egocentryzmu :) A ten na forum książki to źle przekazany dowód uwielbienia ':) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: "co za goronc" :) 28.07.05, 20:20 Może nie egocentryzmu , lecz chęci zapadnięcia w pamięć:) A tam , to Cię mogą zjechać i zaraz tak zrobią pewnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 34 w cieniu!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.05, 11:26 bez komentarza i gorących pozdrowień;-) Odpowiedz Link Zgłoś